Urša08
|
Ojla! Se mal javim, če bo tokrat šlo , dons mi Nejc ne privošči tud par minutk. Sandra lepo da si se nam malce oglasila. Sej dons pa ni take vročine, tako da upam da je Mark boljši. Tale vročina jih kr zmatra. Peli bravo Aljaž nič več FT . Glede knjigic pa tud jaz študiram da mu morm kšno kupt, ker so mu sedaj zanimive, ampak on jih hoče držat potem pa vemo kaj sledi. Zato sem pa rekla, da mu bom še kakšno mehko kupla, da je ne bo strgal. Pikapolona potem boš pa hitro svojo sobico dobla, k je tok priden. Lepo da je z Brino vse ok, lahko jo pa zobki matrajo. Včer zvečer grem jaz spat in ravno sem zaspala - pol ure, ko se Nejc zbudi , sem bla čist . No potem ga nahranim in je spal do pol šestih Tako da sem se naspala, 6 ur v kosu, ma to je zakon. Dons pa rab vso mojo pozornost, pa ne bi spal,.. Sedaj mu sadje ni več ok, tko da sem mu po sadni kašici probala dat rižolinota, pa tud ni šlo, v glavnem bučke s krompirjem so pa zakon, mi je vse pojedu. Pa nej zelenjavo je če mu paše. Sedaj skušava met dva obroka goste hrane. Včer sem pa proti večeru odprla v spalnici okno in gre seveda naša Šnofa naokno, potem pa moj odpre še v dnevni in se v spalnici zaloputne okno. Mu rečem naj gre pogledat če se je Šnofi zaprla, pa se mu ni dalo. Jaz sem pa ravno vn s tamalim šla. Pa me soseda vpraša če mam vse mačke (jih še od mojih čuvam k sta na morju), da se ji zdi da je en dol padu. No in res je najina dol padla. Sva jo šla iskat in je ok, sam smrček ma mal rdeč in jo boli. Na srečo se je dobro končalo. Sej zvečer dam pa Nejca v čebriček in se kot ponavadi igra z igračkami. Jaz sem pa mal hodnik sesala pa Nejca gledala, pa pride me zamenat in v tistem pogledava Nejca in on stoji v čebričku- z rokico se je držu za rob in stal - a to sploh že sme delat, a ni prezgodi za njegove nogice , potem se je pa revež tko ustrašu da je padu s čebričkom v banjo Na srečo ni blo hujšga sam šok. Sva ga potem potolažla, me pa zanima kako bo dons, ko ga bova hotla dat v čebriček. Bom poročala. Sedaj je očitno zaspal saj ni nč slišat iz spalnice in bom lahko vsaj mal pospravla, pa kej skuhala. Grem delat, papa
|