|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
16.2.2007 19:20:54   
nenna

TOSJA,

Da ti še jaz sporočim moj uradni dan za test je 26.2

Sam tole čakanje je pa res ubijalska dozauser posted image .

Dohtarji bi moral neki pogruntat glede tega,kaj vem recimo,da gremo par dni po ET na UZ in vidijo kaj se je zgodilouser posted image .

No nimam nič posebnih znakov razen to,da grem mogoče mal večkrat na wc pa mal bolj povn mehur mam.Mogoče me mal zvija kot,takrat pred M.Na kaj to kaže?A je to narobe?

Drugač pa za vse,ki še čakate na test močno stiskam pesti,da bo ratal.

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 601
16.2.2007 19:23:31   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

Hojla bejbike.....Pa Mojčica, kje si ti tako dolgo. Vesela sem, da se ti začne postopek. In stiskala bom pesti, verjemi!!!

Jaz sem dobila 3 dni stare zarodke in ne blastociste. Test ne smem delati predčasno, ker bi verjetno bil negativen in bi bila razočarana. Neža je dobila blastociste in ji je 3 dni pred testom test komaj pokazal nekaj rozastega, zelo bledega. Torej, počakajmo do nedelje.

Teh naših žensk se nabira in kmalu ne bom vedela, kdo ima kaj in komu moram čestitati.

Čestitam vsem, ki jim nisem do zdaj in upam z vami!!!

LP

Ja cool Upanje,da si se javila,me je že skrebelo.Si sploh lahko msiliš kok nas bo v kratkem nosečk???Skupaj z tabo Bety.Ne daj se pa v nedeljo poročaj...

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 602
16.2.2007 19:53:39   
citrončica
Pika,zdaj si me pa zamešala,šele od decembra čvekam z vami...Edino v živo bi se pa res že lahko srečali,a te ne poznam, ker ne štrikaš tam.user posted image
Igle...kako si jim reklauser posted image  imam,sem tud že kdaj kaj naredila,ostalo pa še priskrbim,le čas me bo za enkrat še basal,obljubim, kouser posted image ,se naučim, še kaj drugega,če bo trebauser posted image ...
Pozdravček vsem.......

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 603
16.2.2007 19:58:36   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek) user posted image
3) Dalija - punkcija februar???
4) Taja 79 - , 2. ICSI (dr. Reš), user posted image TRANSFER: 09.02. (petek)
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., 10.02 (sobota) punkcija, TRANSFER: 15.02. (četrtek) user posted image
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja, 15.02. punkcija, user posted image TRANSFER: 18.02. (nedelja)
11) leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,
 TRANSFER: 09.02.(petek) user posted image
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcijauser posted image  TRANSFER: 12.02.(ponedeljek)
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, TRANSFER: 04.02.
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image , LJ Dr. Drobnič
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI, 10.02. začetek špikanja
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn), 16.02 UZ - endometrium user posted image  april-laparoskopija in v nove boje user posted image
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"
20) ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja, 18.02. punkcija
21) petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja - aprilčica ali majčica user posted image
  • mojca9000 aprilčica ali majčica user posted image
  • soncek.djukelica - marčevka user posted image 07.03.začetek špikanja
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka
  • anabanana -  marčevka user posted image
  • Saša 27 - aprilčica user posted image
  •  citrončica - aprilčicauser posted image
  • Elysabeth - aprilčica user posted image
  • Crnitulipan - marčevka (eskimčki)
  • čiška- v nove boje user posted image
  • škatlica - po laparoskopiji aprila v nove boje user posted image

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   Pika pa Mihca user posted image  in Urško user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    Bety pa Gašperja user posted image  in Ano user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  Taja 79  pa Mateja user posted image  in Evo user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   leli pa Tino user posted image , Nino user posted image  in Žana user posted image

user posted image  user posted image   user posted image   nenna pa  Lukca user posted image  in Urško user posted image

Dajmo punce: NEŽA, PIKA74,  BETY, TAJA 79 in LELI (trenutno vodilne), ker že grejejo - vsaka svoj parček
user posted image  user posted image     user posted image user posted image     user posted image user posted image     user posted image  user posted image   ups, user posted image  
- Leli trojček user posted image  user posted image  user posted image   in NENNA  user posted image   user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

TRANSFER:                     TEST:

1) Neža 81                  01.02. (čet.) user posted image  user posted image   1.) radovednost:
                                                                             11.02. (ned.)
                                                                        2.) VALENTINOV
                                                                             TEST

2) pika 74                    03.02. (sob.) user posted image  user posted image

3) Bety upa                04.02. (ned.) user posted image  user posted image     18.02. (ned.)

4) Taja 79                  09.02. (pet.) user posted image   user posted image   23.02. (pet.)

5) leli                          09.02. (pet.)  user posted image   user posted image   user posted image 23.02. (pet.) 

6) nenna                     12.02. (pon.)  user posted image   user posted image    26.02. (pon.)  

Sporočite datume testov, da bomo še bolj stiskali user posted image  user posted image   

Seznam navijačic sem dopolnila in razširila user posted image  user posted image  user posted image

Iz zgornjega seznama se nekaj bork ni javilo user posted image , če to želijo, lahko še vedno to storijo
user posted image  user posted image

- Dalija
- Ninika1
- sayuri
- soni
- Špelka

Za močno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  potrebujemo še nekaj datumov:

- Vesna_2 - datum punkcije
- Mijavček - datum testa
- Ursulca - datum testa
- ija - datum transferja
- petraps - datum punkcije

Upam, da nisem kje mimo kiksnila - prosim, da me popravite.
Za napake se že vnaprej opravičujem user posted image  - vsem, ki vam v tem krogu ni uspelo (ste na seznamu navijačic, kjer pridno čakate(mo), da pride vaš(naš) mesec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Naslednja je na vrsti naša Betyuser posted image  user posted image  (v nedeljo) sledita pa ji Taja in nena user posted image  user posted image  (v petek); nenna pa v ponedeljek 26.02. user posted image  user posted image

Pa tudi transferji se kar vrstijo user posted image user posted image user posted image
v nedeljo je na vrst Ursulca user posted image

soncek.djukelica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  kako si me nasmejala z izjavo:
"Ko sem se peljala v službo, mi je šele prišlo!"
        user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Pol si boš pa pela - Prišlooooooooooo mi bo to nooooooč
           user posted image  user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa boš že srečka  user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 16.2.2007 20:00:00 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 604
16.2.2007 20:03:51   
Sulfinija
Tosja!

Hvala,da si me popravila.No boma pa skupaj hodile na UZ po mojem res in po UZ na eno dobro user posted image ,kajne?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 605
16.2.2007 20:07:49   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Tosja!

Hvala,da si me popravila.No boma pa skupaj hodile na UZ po mojem res in po UZ na eno dobro user posted image ,kajne?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Še to moram povedat: pupike ste me tak nasmejale, ko ste se javle z datumi - kot v šoli user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pridne ste user posted image  user posted image  Glejte, da me še naprej ubogate in da VSEM pokaže user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 606
16.2.2007 20:12:28   
Sulfinija
Drage moje srečk user posted image  bo kar mrgolelo v tej pomladi in mesecu maju mesecu ljubezni,kaj pa šele vozičkov drugo pomlad bomo šle lepo po vrsti kot so hiše v Trsu z vozički,kajne?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 607
16.2.2007 20:14:29   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Drage moje srečk user posted image  bo kar mrgolelo v tej pomladi in mesecu maju mesecu ljubezni,kaj pa šele vozičkov drugo pomlad bomo šle lepo po vrsti kot so hiše v Trstu z vozički,kajne?

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   bomo eno vozičkarjado dol vdarle user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 608
16.2.2007 20:21:06   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image Tosja se strinjam z tabo no.Moj favorit je trikolesnik,pa še nek dober modelček rabim za dojenčke.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 609
16.2.2007 21:05:40   
kapica
Punce, sedaj sem malo prebirala vase poste in imam kr solzne oci. Ker vem kaj prezivljate, kako se pocutite, veselje, zalost, smeh, solze, bolecina, cakanje...
Pika, tvojo zgodbo spremljam ze od prvega postopka, ker sem lani hitro za tabo jaz zacela z prvim. Kako mi je zal, res sem upala in stiskala pesti user posted image  . Vidim da si ze optimisticna in gledas naprej, ceprav vem da globoko v sebi ni vse tako, ali pac?
Punce, tiste, ki vam ni uspelo, nihce nima nasveta kako in kaj, samo upanje ostaja, da enkrat pa bo. Jaz vam zelim da dozivite tisti magicni trenutek, ko se svet obrne na glavo in okusite  trenutek popolne srece.

Stiskam pesti in mislim na vas, vsem noseckam pa cestitam iz srca in zelim cimlepso nosecnostuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 610
17.2.2007 18:18:45   
anabanana
soncek.djukelica; veš, da gremo na kafe!!! Da ne bi slučajno zvedela, da si bila na obali in se mi nisi javilauser posted image user posted image user posted image user posted image Ne, resno, obvezno povej ko boš prihajala. Mi borke moramo držati skupaj.

Tosja, sem ti rekla, da imaš naravno danost za te evidenčno statistične zadeve!!! Pa še ful avtoriteta si; vidiš, kako te vsi ubogamo.user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da pupe naredijo testeuser posted image Tam okoli 20ega bo ful pestro!!! Držim močne močne pesti bodočimuser posted image .

Moja user posted image naj bi prišla okoli 22.02. in potem 4. dan začnem s klomifenom - do 9.dne - se pravi, tam okoli 07.03. bom imela UZ, da vidijo, če sem kaj pridelala; sicer ne bo ne vem kaj, ker je to quasi spontani postopek, ampak zaradi mene naj bo samo en jajček pa ta ta pravi. Sem optimist ne?

krepat ma ne molat

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 611
17.2.2007 18:52:25   
Sulfinija
Upanje jaz močno,močno navijem zate,da jutri sporočiš semle gor veselo novičko...

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 612
17.2.2007 20:09:02   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek) user posted image
3) Dalija - punkcija februar???
4) Taja 79 - , 2. ICSI (dr. Reš), user posted image TRANSFER: 09.02. (petek)
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., 10.02 (sobota) punkcija, TRANSFER: 15.02. (četrtek) user posted image
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja, 15.02. punkcija, user posted image TRANSFER: 18.02. (nedelja)
11) leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,
 TRANSFER: 09.02.(petek) user posted image
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcijauser posted image  TRANSFER: 12.02.(ponedeljek)
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, TRANSFER: 04.02.
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image , LJ Dr. Drobnič
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI, 10.02. začetek špikanja
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn), 16.02 UZ - endometrium user posted image  april-laparoskopija in v nove boje user posted image
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"
20) ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja, 18.02. punkcija
21) petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja - aprilčica ali majčica user posted image
  • mojca9000 aprilčica ali majčica user posted image
  • soncek.djukelica - marčevka user posted image 07.03.začetek špikanja
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka
  • anabanana -  marčevka user posted image
  • Saša 27 - aprilčica user posted image
  •  citrončica - aprilčicauser posted image
  • Elysabeth - aprilčica user posted image
  • Crnitulipan - marčevka (eskimčki)
  • čiška- v nove boje user posted image
  • škatlica - po laparoskopiji aprila v nove boje user posted image

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   Pika pa Mihca user posted image  in Urško user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    Bety pa Gašperja user posted image  in Ano user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  Taja 79  pa Mateja user posted image  in Evo user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   leli pa Tino user posted image , Nino user posted image  in Žana user posted image

user posted image  user posted image   user posted image   nenna pa  Lukca user posted image  in Urško user posted image

Dajmo punce: NEŽA, PIKA74,  BETY, TAJA 79 in LELI (trenutno vodilne), ker že grejejo - vsaka svoj parček
user posted image  user posted image     user posted image user posted image     user posted image user posted image     user posted image  user posted image   ups, user posted image  
- Leli trojček user posted image  user posted image  user posted image   in NENNA  user posted image   user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

TRANSFER:                     TEST:

1) Neža 81                  01.02. (čet.) user posted image  user posted image   1.) radovednost:
                                                                             11.02. (ned.)
                                                                        2.) VALENTINOV
                                                                             TEST

2) pika 74                    03.02. (sob.) user posted image  user posted image

3) Bety upa                04.02. (ned.) user posted image  user posted image     18.02. (ned.)

4) Taja 79                  09.02. (pet.) user posted image   user posted image   23.02. (pet.)

5) leli                          09.02. (pet.)  user posted image   user posted image   user posted image 23.02. (pet.) 

6) nenna                     12.02. (pon.)  user posted image   user posted image    26.02. (pon.)  

Sporočite datume testov, da bomo še bolj stiskali user posted image  user posted image   

Seznam navijačic sem dopolnila in razširila user posted image  user posted image  user posted image

Iz zgornjega seznama se nekaj bork ni javilo user posted image , če to želijo, lahko še vedno to storijo
user posted image  user posted image

- Dalija
- Ninika1
- sayuri
- soni
- Špelka

Za močno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  potrebujemo še nekaj datumov:

- Vesna_2 - datum punkcije
- Mijavček - datum testa
- Ursulca - datum testa
- ija - datum transferja
- petraps - datum punkcije

Upam, da nisem kje mimo kiksnila - prosim, da me popravite.
Za napake se že vnaprej opravičujem user posted image  - vsem, ki vam v tem krogu ni uspelo (ste na seznamu navijačic, kjer pridno čakate(mo), da pride vaš(naš) mesec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jutri, (nedelja) 18.02.2007 bomo še posebej stiskali pesti in mislili na naše pupe: 

- BETY - test user posted image  user posted image  user posted image
- URSULCA - transfer    user posted image  user posted image  user posted image
- IJA - punkcija  user posted image  user posted image  user posted image

Vsaki pošiljam en veliiiiiiiiiiiiik user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

anabanana user posted image  ne mi to delat user posted image

Pupike mislim na vas! user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 17.2.2007 20:10:53 >

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 613
17.2.2007 20:16:56   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Tosja, sem ti rekla, da imaš naravno danost za te evidenčno statistične zadeve!!! Pa še ful avtoriteta si; vidiš, kako te vsi ubogamo.user posted image user posted image user posted image
Vsaj nekje sem avtoriteta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  drgač sam vozim avto user posted image , mam rit user posted image user posted image (in to ne male),
 pa še ponosna teta sem user posted image !!!
Komaj čakam, da pupe naredijo testeuser posted image Tam okoli 20ega bo ful pestro!!! Držim močne močne pesti bodočimuser posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Moja user posted image naj bi prišla okoli 22.02. in potem 4. dan začnem s klomifenom - do 9.dne - se pravi, tam okoli 07.03. bom imela UZ, da vidijo, če sem kaj pridelala; sicer ne bo ne vem kaj, ker je to quasi spontani postopek, ampak zaradi mene naj bo samo en jajček pa ta ta pravi. Sem optimist ne?

user posted image  Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee trikrat hura za optimistko anobanano: HURA, HURA, HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Tud jaz sem! user posted image  Prihaaaaaaaaaaaaajam za teboj user posted image  user posted image  user posted image  
 Pol pa mi je čist vseen, tud če nama skup pride user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 614
18.2.2007 7:10:07   
Sulfinija
Bety upa,čakam veselo novičko,da nam poveš,da si srečka  user posted image  od danes naprej.Sedaj pa grem,da spijem svojo prvo jutranjo user posted image ,se zrihtam in na juriš gremo krofe delaaaaaaaaaaaaaat.

Lepo nedeljo vsem skupaj drage moje prijateljice.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 615
18.2.2007 7:17:13   
leli
sporočam vam,da kot izgleda od mojih trehuser posted image user posted image user posted image  ne bo nič,ker so se mi začele krvavitve.Sedaj še blage ampak točno na 26 dan.žal.Za tretjič pa ne vem,če imam še pogum.Zdaj sem najbolj žalosten človek na svetu

Neposredna povezava do sporočila: 616
18.2.2007 9:06:58   
Neža81
leli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... tako mi je žal zate.... pa skoz sem na tebe mislila in držala pesti user posted image user posted image user posted image   Ne znam si predstavljati tvoje bolečine .... je pa tudimeni hudo  user posted image user posted image user posted image   Vem da je psihično zelo naporno, ... mogoče pa malo počakaj, da se umiriš, potem pa idi v nov boj.

MISLIM NATE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

bETY... čakamo na lepo novico!

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 617
18.2.2007 9:39:23   
citrončica
Leli,user posted image user posted image user posted image ,
verjamem da si žalostna,ša kak dan počakaj,da gre tole malo mimo,potem pa boš našla pogum za naprej,saj ga moraš!!!!user posted image

Mojca,upam, da krofi uspevajo,do tukaj diši!!!!user posted image

Pa ostale, nedelja je,saj vem, pa včeraj maškare?!?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 618
18.2.2007 9:40:44   
pika74
Ojla šiške... se moram mal oglasit... zadnje čase bolj berem, kot pišem.

Sem pa tja me še mal stisne pri srčku, ko se spomnim, da ni uspelo... pa še to ponavadi samo takrat, ko sem čist sama (npr. zadnjič sem šla mal sama po štacunah... pa user posted image ... tko, da se zadnje čase mal izogibam tem osamljenim sprehodomuser posted image ).

leli - vem, kako se počutiš...ampak čas bo zacelil rane in takrat bo bolje. Ne vem, kaj naj ti povem v tolažbo... meni je včasih pomagala razlaga, da je na nek način že prav, da ni ratalo, saj je to neka naravna selekcija in narava ima že prav. Je že bolje tako. Drži se!

citrončica - zgleda, da sem te mal zamešala... ampak štrikat te pa vseen naučim. Tole ti ne uide user posted image user posted image  - kr počas prštimej štajnšce pa volnco pa magari dopust, tole ni kr tko user posted image user posted image user posted image .

Ostalim pa lepo nedeljo!

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 619
18.2.2007 9:48:38   
citrončica
Pika,ja štansce je tud moja babica govorila,zdaj si bom zapomnilauser posted image user posted image ,imam jih vedno pripravljene,tud malo volne bi se našlo za začetek,dopust pa še zrihtam!!!!user posted image user posted image Kar s.p,odprem??A bova na bolšjaku prodajale?
Lepo, da si spet z nami, ja tudi jaz se tolažim s tem, da je že moglo bit tako,posebej, ko je v istem času zaradi kromosomske napake!?! morala it sodelavka v 3mesecu delat splav,sem se kar potolažila, da meni takoj ni uspelo...vedno moraš poiskat pozitivno stvar neuspeha,pa je lažje...bomo že!!!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 620
18.2.2007 9:57:59   
Bety upa
Bety ima plusek user posted image  in rjav izcedek, tako da gre počivati in upati, da bo vse OK!!!! Jutri pa takoj na krvni test in v sredo ponovno, da lahko upamo še bolj na uspeh.

Se oglasim zvečer. Hvala za pestke in oprostite, ker šibam v horizontalo...

LP

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 621
18.2.2007 10:26:01   
Sulfinija
Bety upa ISKERENE ČESTITKE in takoj na kavč jutri pa proočaj kok bo kaj hormon.
user posted image user posted image user posted image ,ki greje žal mi je da vama ni uspelo.
Krofi pa dišijo,dišijo ful,ful,ful so uspeli in likanje tudi.
Sedaj pa se grem oblečt in ble cunje obsim nato pa trk in pok k taščici moji na kosilo z zelo bolečim grlom.

Lepo nedeljo se kaj tipkamo zvečer.ČAO.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 622
18.2.2007 11:29:11   
citrončica
Bety upa,čestitamuser posted image user posted image ,počivaj,pa bo vse ok!!!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 623
18.2.2007 11:37:55   
pika74
Bety pa si le prišla na vrsto - bravooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 624
18.2.2007 11:39:45   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Kar s.p,odprem??A bova na bolšjaku prodajale?
user posted image

ja citrončica ja sam še ime se morva spomnt... dej mal razmisl, kaj bi užgalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?