|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
15.2.2007 12:04:06   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) Dalija - punkcija februar???
4) Taja 79 - , 2. ICSI (dr. Reš), user posted image TRANSFER: 09.02. (petek)
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., 10.02 (sobota) punkcija, TRANSFER: 15.02. (četrtek) user posted image
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja, 15.02. punkcija
11) leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,
 TRANSFER: 09.02.(petek) user posted image
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcijauser posted image  TRANSFER: 12.02.(ponedeljek)
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, TRANSFER: 04.02.
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image , LJ Dr. Drobnič
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI, 10.02. začetek špikanja
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn)
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"
20) ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja
21) petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja
  • mojca9000
  • soncek.djukelica
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka
  • anabanana - bodoča marčevka user posted image

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   Pika pa Mihca user posted image  in Urško user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    Bety pa Gašperja user posted image  in Ano user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  Taja 79  pa Mateja user posted image  in Evo user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   leli pa Tino user posted image , Nino user posted image  in Žana user posted image

Dajmo punce: NEŽA, PIKA74,  BETY, TAJA 79 in LELI (trenutno vodilne), ker že grejejo - vsaka svoj parček
user posted image  user posted image     user posted image user posted image     user posted image user posted image     user posted image  user posted image   ups, user posted image  
- Leli trojček user posted image  user posted image  user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

TRANSFER:                     TEST:

1) Neža 81                  01.02. (čet.) user posted image  user posted image   1.) radovednost:
                                                                             11.02. (ned.)
                                                                        2.) VALENTINOV
                                                                             TEST

2) pika 74                    03.02. (sob.) user posted image  user posted image

3) Bety upa                  04.02. (ned.) user posted image  user posted image     18.02. (ned.)

4) Taja 79                    09.02. (pet.) user posted image   user posted image

5) leli                            09.02. (pet.)  user posted image   user posted image   user posted image

6) nenna                       12.02. (pon.)  user posted image   user posted image

Pupike naredila sem še en seznam user posted image  - tako bomo lažje preštele vse dojenčke user posted image  user posted image  user posted image , če bo šlo tako naprej
 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sporočite datume testov, da bomo še bolj stiskali user posted image  user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Neža še enkrat čestitke - želim ti lepo, mirno in zdravo user posted image

Pika - tako sem upala in stiskala pesti zate user posted image  user posted image  user posted image  
Verjamem, da sta si s citrončico usojeni user posted image  user posted image  user posted image . Stiskam pestke za obe.

Ostale pupike pa pogumno naprej - nasledna s testom bo verjetno Betyuser posted image  

Moram povedat, da se po štirih dnevih odsotnosti danes počutim malce čudno - mogoče bi katera druga prevzela sezname. Mi je tako hudo, pa ne bi rada delala krivice komu, ali pa kaj tašnega zapisala...

Tudi sama se počasi približujem seznamu user posted image , danes sem prišla iz bolnice - operacija uspela, polipa ni bilo user posted image , začnem s klomifenom in štartam s prvo inseminacijo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Anabanana tebi se opravičujem, ker te nisem dala med navijačice - v bolnici je to malce  težko user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 576
15.2.2007 12:41:33   
Sulfinija
Tosja!

Danes dobila vabilo na kliniko.23.03.prvi razgovor uradno bom klepetala pod marčice,aprilčice.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 577
15.2.2007 13:32:49   
ija
Še jaz javljam koordinate user posted image  V nedeljo imam punkcijo, pridelek ni ne vem kaj, ampak vseeno držte pesti, da bo dovolj za kakšno user posted image
Se mi zdi, da mi vsak naslednji postopek hitreje mine, tako sem že zverzirana v vseh teh injekcijah, UZ, štetju foliklov, punkcijah ... tko da mi ni pravzaprav nič hudga, razen da bi bila rada že enkrat user posted image no, pa saj tudi do tega pridemo enkrat, a ne?
pozdravček, ija

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 578
15.2.2007 13:52:38   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: ija

Še jaz javljam koordinate user posted image  V nedeljo imam punkcijo, pridelek ni ne vem kaj, ampak vseeno držte pesti, da bo dovolj za kakšno user posted image
Se mi zdi, da mi vsak naslednji postopek hitreje mine, tako sem že zverzirana v vseh teh injekcijah, UZ, štetju foliklov, punkcijah ... tko da mi ni pravzaprav nič hudga, razen da bi bila rada že enkrat user posted image no, pa saj tudi do tega pridemo enkrat, a ne?
pozdravček, ija

Ija jaz že držim za tvoj pridelek velike,ogromne,močne in debele pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tele pa so za srečo.Naj bo leto 2007 resnično magično za vse nas stare borke.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 579
15.2.2007 15:13:08   
anabanana
tosja hvaaaaala user posted image user posted image user posted image ; veš, da sem vesela, da sem na vsaj enem seznamuuser posted image user posted image user posted image . Vsekakor moraš ti voditi sezname naprej, ker imaš svoj stiluser posted image .

Čestitam, da je operacija za tabo; zdaj boš klomifenka kot jaz? Kdaj pa začneš? Boš tudi ti marčevka/aprilčica? Evo ti ideja za še en seznamuser posted image - bodoče marčice/aprilčice:

> soncek.djukelica
> mojca9000
> tosja (?)
> anabanana

Sigurno je še katera ... user posted image user posted image user posted image Gremo punce v akcijo!!!!

krepat ma ne molat

Neposredna povezava do sporočila: 580
15.2.2007 15:41:11   
anabanana
Aja, aprilčic bo še ful ... ene grejo po eskimkote če se ne motim...? No sej pravim, da je tosja nadarjena za sezname; bo že ona to rešilauser posted image user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 581
15.2.2007 16:12:07   
Sulfinija
Punce!

A bomo pol mele temo IVF,ISCI marec,april kajne?Tudi jaz se strinjam,da naprej naš seznam vodi naša Tosja se ji ful paše tale vlogica.
Punce jaz šele drugi mesec začnem z femodeni torej bom jaz čvekala tudi marec,april.

Neposredna povezava do sporočila: 582
15.2.2007 16:48:42   
citrončica
Ja,Pika,res sem bla na injekcijah že prej pri inseminaciji...kako pa veš?user posted image In zgleda da bova spet skupaj...fino, tud jaz znam štrikat, sam ne vem, če bi copatke skup spravla...user posted image
Mojca, kako vesela sem za tvojo pošto!!!!končno!!user posted image

Tosja, ti kar najprej k sebi pridi, potem pa nadaljuj s seznami, bomo počakale, brez skrbi!!user posted image

Ostalim pestke, ki čakate na test...,pa čimmanj bolečin špikajočim se.....ostalim pa sončen pozdravček!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 583
15.2.2007 19:37:59   
pika74
citrončica, jaz se te spomnim še od lani - maja, ko smo se skup tresle, al bo ratalo al ne. In potem si bla zdaj... in evo - pa aprila bomo spet skupi user posted image

Simpl k pasuljuser posted image

glede štrikanja, te bom pa tuki javno na RR navadla copatke štrikat a prou - kr nabavi kšno lepo volno in nabrusi štajnšce user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
15.2.2007 21:56:38   
Pia73
Pika74, dobra si, da si spet tako pozitivna,... user posted image

Sem upala s teboj in bom še naprej! user posted image

Bravo Neža81! Čestitke! user posted image

Držte se punce! user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 585
15.2.2007 23:34:02   
cmokec
Dragi moj PIKI74, a šit no. Greva v nov krog. Jaz z pestkami, pa z upanjem. Res mi je hudo in te občudujem, ker večje borke do sedaj še nisem spoznala.

Ti sploh ne bom pisala na ZS, ker ............ ma mi gre že sedaj na user posted image user posted image user posted image  . Kmalu

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 586
16.2.2007 8:27:11   
ija
Mojca,

hvala za pestke, mi bodo še kako prav prišle! Tebi pa čestitke za novi krog naslednji mesec!!!user posted image user posted image
jaz se tok čudno počutim, vsa sem utrujena, pa napihnjena kot balon - mislim, da najbolj v celi "moji karieri" ICSI-jev user posted image  tko da komaj čakam nedeljo, da mi tole ven spravijo!!!
Punce, glavo pokonci in ...še malo, pa bodo boje začele tudi marčice in aprilčice user posted image  cajt res leti!
LP, ija 

Neposredna povezava do sporočila: 587
16.2.2007 10:23:06   
Saša27
Tudi jaz bi na seznam aprilčic, bi morala ta mesec poklicati, pa sva se z možem odločila da še kakšen mesec počakava, tako da greva aprila po eskimčkeuser posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 588
16.2.2007 11:25:03   
škatlica
Čao user posted image  in bodočeuser posted image  

Sporaočam vam, da se umikam iz januarčic in februarčič. danes sem bila na ultrazvoku in so mi ugotovili na obeh jajčnikih endometriomuser posted image , tako da je bilo 3 tedensko špikanje povsem zaman. Postopek smo prekinili in aprila me čaka laparoskopija-že spet!!

Ampak jaz se kar smejem, ker drugače bi se lahko v solzah že utopilauser posted image .

Še naprej vas bom čekirala in pridno držala pesti za vse. Punce držite se in nikoli ne obupat!!!!

Lep endometriomski user posted image  podzdravček.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 589
16.2.2007 11:57:46   
soncek.djukelica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uradno sem postala marčevka!danes se je prikazala moja user posted image  in sem klicala in so me hoteli naročiti glih na moj r.d. user posted image  ,pol si je pa premislila in me je naročila na 7.3!kaj se bo sedaj dogajalo? a ko pridem po municijo, me že tisti dan prvič špiknejo! user posted image
sej sem čist taka,kot tista reklama za dnevne vložke! user posted image user posted image
pa sploh nevem kakšen postopek bom imela, dolgega ali kratkega! user posted image
po drugi strani pa me skrbi,kar je škatlica pisala, da ima endrometiozo!ker jaz jo tudi imam, o šit, kaj pa če tudi meni ne bo pomagalo!in kot ona, sem tudi jaz več laparoskopij imela!zadnjo junija 2005, lahko se mi je ponovno pojavilo!
kaj ve menite?
sej sem vesela,čeprav me tudi mal skrbi! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu škatlica)
Neposredna povezava do sporočila: 590
16.2.2007 14:37:20   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota)
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek)
3) Dalija - punkcija februar???
4) Taja 79 - , 2. ICSI (dr. Reš), user posted image TRANSFER: 09.02. (petek)
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., 10.02 (sobota) punkcija, TRANSFER: 15.02. (četrtek) user posted image
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja, 15.02. punkcija
11) leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,
 TRANSFER: 09.02.(petek) user posted image
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcijauser posted image  TRANSFER: 12.02.(ponedeljek)
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) sayuri - feb. posvet, 1.ICSI
15) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, TRANSFER: 04.02.
16) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image , LJ Dr. Drobnič
17) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI, 10.02. začetek špikanja
18) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn), 16.02 UZ - endometrium user posted image  april-laparoskopija in v nove boje user posted image
19) Špelka - 12.2. dobi "municijo"
20) ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja, 18.02. punkcija
21) petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja - aprilčica ali majčica user posted image
  • mojca9000 - marčevka user posted image
  • soncek.djukelica - marčevka user posted image 07.03.začetek špikanja
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka
  • anabanana -  marčevka user posted image
  • Saša 27 - aprilčica user posted image
  •  citrončica - aprilčicauser posted image
  • Elysabeth - aprilčica user posted image
  • Crnitulipan - marčevka (eskimčki)
  • čiška- v nove boje user posted image
  • škatlica - po laparoskopiji aprila v nove boje user posted image

user posted image  user posted image user posted image  Neža greje Jankota user posted image  in Metko user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   Pika pa Mihca user posted image  in Urško user posted image

user posted image  user posted image  user posted image    Bety pa Gašperja user posted image  in Ano user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  Taja 79  pa Mateja user posted image  in Evo user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   leli pa Tino user posted image , Nino user posted image  in Žana user posted image

user posted image  user posted image   user posted image   nenna pa  Lukca user posted image  in Urško user posted image

Dajmo punce: NEŽA, PIKA74,  BETY, TAJA 79 in LELI (trenutno vodilne), ker že grejejo - vsaka svoj parček
user posted image  user posted image     user posted image user posted image     user posted image user posted image     user posted image  user posted image   ups, user posted image  
- Leli trojček user posted image  user posted image  user posted image   in NENNA  user posted image   user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

TRANSFER:                     TEST:

1) Neža 81                  01.02. (čet.) user posted image  user posted image   1.) radovednost:
                                                                             11.02. (ned.)
                                                                        2.) VALENTINOV
                                                                             TEST

2) pika 74                    03.02. (sob.) user posted image  user posted image

3) Bety upa                  04.02. (ned.) user posted image  user posted image     18.02. (ned.)

4) Taja 79                    09.02. (pet.) user posted image   user posted image

5) leli                            09.02. (pet.)  user posted image   user posted image   user posted image

6) nenna                       12.02. (pon.)  user posted image   user posted image  

Sporočite datume testov, da bomo še bolj stiskali user posted image  user posted image   

Seznam navijačic sem dopolnila in razširila user posted image  user posted image  user posted image

Iz zgornjega seznama se nekaj bork ni javilo user posted image , če to želijo, lahko še vedno to storijo
user posted image  user posted image

- Dalija
- Ninika1
- sayuri
- soni
- Špelka

Za močno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  potrebujemo še nekaj datumov:

- Taja 79 - datum testa
- Vesna_2 - datum punkcije
- Mijavček - datum testa
- Ursulca - datum transferja
- leli - datum testa
- nenna - datum testa
- ija - datum transferja
- petraps - datum punkcije

Upam, da nisem kje mimo kiksnila - prosim, da me popravite.
Za napake se že vnaprej opravičujem user posted image  - vsem, ki vam v tem krogu ni uspelo (ste na seznamu navijačic, kjer pridno čakate(mo), da pride vaš(naš) mesec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.2.2007 14:47:21   
anabanana
tosjauser posted image user posted image user posted image

škatlica
; ne veš kako te razumem, tudi jaz imam endometriozo in to tako hudo, da sem bila v prejšnjem letu 3x operirana in izgubila oba jajcevoda in en jajčnikuser posted image user posted image user posted image . Vem, kako je hudo, ampak moraš biti pogumna. Enostavno ni drugo opcije!!!! Ti držim pesti.

soncek.djukelica zate velja isto!!!! Zdaj se moraš veselit ne pa .. kaj če bo to, kaj če bo ono ... če bi jaz tako razmišljala, bi bila zdaj že v Idriji, resno ti povem! Endometrioza je pa totalen zafukuser posted image hudič, jaz to zelo dobro vem.

Konec jamranja!!!!!!!!!!!!!!!!! GREMO V NOVE BOJE!!! user posted image user posted image user posted image

Vsem lep in sončen pozdrav z Obale!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 592
16.2.2007 14:59:47   
Sulfinija
Tosja!

Jaz komaj marca začnem z tebletkami.Injekcije naj bi bile aprila,maja tkole da bom aprilčica,majčica po mojem.Bomo vse zvedeli danes teden.
Sedaj pa tkole včeraj sem že veselila,ker sem imela le še malo user posted image ,danes pa se je pri štedilniku kar začelo liti ponovno iz mene traja že sedmi dan,kar zame ni bilo nikoli tokle dolgo,po treh ali štirih dneh se je že ustavilo.Če do ponedeljka ne bo nehalo grem pa h G,d vidimo kaj je tole no.

Neposredna povezava do sporočila: 593
16.2.2007 14:59:57   
leli
pozdravljene!Tosja test v bolnišnici imam 23.02.,vendar če ne bo menstruacije do nedelje ga delam definitivno v pon.ali torek sama že doma.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 594
16.2.2007 15:18:27   
Sulfinija
Bety upa,je kaj novičk.Hura se malo in se bliža tvoj datum za test,kajne?

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 595
16.2.2007 16:42:53   
soncek.djukelica
ojla,
se mal javljam iz sluzbe! ilegalno!user posted image
ko sem se peljala v službo,mi je šele prišlo! user posted image
no,na ta trenutek sem dolgo čakala,zdej me pa naenkrat skrbi!user posted image
in zato sem srečna in  vesela, da se bomo začeli drogirat! user posted image user posted image
končno gremo user posted image  naproti!
ej, bananči,tudi jaz sem včasih stanovala na tvojih koncih, in če le čas dopušča šibam na morje!morda se pa kdaj srečave na user posted image !
jutri grem pa šemat!user posted image
lep vikend vsem!
bodoča user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 596
16.2.2007 17:24:14   
Ursulca
Ojla!

Pika res sem žalostna da ti tokrat ni uspelo. Verjami da veliko punc stiska pesti da ti bo uspelo v naslednjem poizkusu.

Jaz sem imela v četrtek punkcijo.
Pridelala sem samo dva jajčka ki upam da sta zdaj ze oplojena in čakata name da ju pridem v nedeljo iskat.

Boje da sta dva kot pa da bi bil en sam kot je bilo v prvem postopku.

Za vse držim pesti in upam da bo kmalu na seznamu veliko nosečk.

Ursulca

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 597
16.2.2007 17:51:40   
Sulfinija
Urscula!

Držim pesti,da ste se tvoja dva jajčka lepo oplodila in da ju boš v nedeljo dobila v varstvo.Kje pa si bila v postopku,če smem vprašati?Kako to,da si imela le dva jajčka spet,kako terapijo si imela?Glej jaz sem imela lani marca v prvem ISCI štiri celice,dve sta bili nezreli in dve zreli sta se oplodili vendar žal se nista prijeli.Sedaj upam na boljšo reakcijo,ker mi bo zvečal dozo.Komaj čakam v petek,ko imam razgovor da vidimo kako bo šlo drugič.

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 598
16.2.2007 17:57:44   
Taja79
Tosja,

moj uradni datum za test je 23.2. Ampak saj veš, kako smo s temi testi... user posted image  Dvomim, da bom do takrat čakala s testom  user posted image

LP!

(odgovor članu Ursulca)
Neposredna povezava do sporočila: 599
16.2.2007 19:17:55   
Bety upa
Hojla bejbike.....Pa Mojčica, kje si ti tako dolgo. Vesela sem, da se ti začne postopek. In stiskala bom pesti, verjemi!!!

Jaz sem dobila 3 dni stare zarodke in ne blastociste. Test ne smem delati predčasno, ker bi verjetno bil negativen in bi bila razočarana. Neža je dobila blastociste in ji je 3 dni pred testom test komaj pokazal nekaj rozastega, zelo bledega. Torej, počakajmo do nedelje.

Teh naših žensk se nabira in kmalu ne bom vedela, kdo ima kaj in komu moram čestitati.

Čestitam vsem, ki jim nisem do zdaj in upam z vami!!!

LP

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?