|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
18.2.2007 13:16:27   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  Leli žal mi je user posted image  

Bety sem takooooooo vesela tvoje lepe novičke user posted image  user posted image  -
 ti pa v horizontalo, pa pust se pedenat, pa crkljat user posted image  user posted image  user posted image

Pikica tudi zate mi je žal user posted image  user posted image  user posted image , čeprav vem, da si močna punca - polna optimizma in volje. Želim ti, da tudi ti dosanjaš svoje sanje user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 626
18.2.2007 14:34:35   
soni
Naj se javim. Z mojim sva bila danes že ob pol šestih pri Rešu, le ta pa nama je povedal, da bo najbrž punkcija v četrtek. Kaj več vam javim kasneje.
Kakšno je bilo vaše počutje pred punkcijo?
Meni se zdi, da sem kar naprej utrujena, sitna, imam "drisko";...in še in še... Ali ste vseskozi delale, ali ste si vzele kaj prosto  v službi?user posted image
Lp

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 627
18.2.2007 15:38:30   
sayuri
Punce, sem malo prej čekirala tale naš seznam. dajte mene prosim med NAVIJAČICE, saj še nisem v postopku user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 628
18.2.2007 16:06:33   
Neža81
Eno vprašanje: mislite, da pri ICSI lahko pride do izvenmaternične zanositve?
Mene že dav dni boli na levi strani, kot da bi me bolel levi jajčnik, pa se poštudirala na izvvenmaternično nosečnost. Saj sem že pisala, ds me večkraz boli levi jajčnik, ampak je doktor rekel, da je vse vredu. Malo me vseeno skrbi.

Drugače pa je slabost malo ponehala, me pa skoz šraufa v trebuhu in še kar hodim na wc hlače slačit in gledat, da ne bi priteklo kaj nepridipravega.

A ste slišale za nesrečo pri slov.bistrici, ko je bil 16 letnik mrtev v petek zvečer? Tisti, ki je brez izpita vozil, je delal pr nam prakso. Tu blizu je doma. Zvečer nam je avto vkradel, potem pa naredil nesrečo. Renault expres je vkradel, najbrž pa ga je hotel zjutraj vrnit in je mislil, da ne bomo ugotovili, da ga je 4vzel. No in končalo se je z tragedijo. Eden mrtev, 3 v kritičnem stanju. Še zdaj ne morem verjet, da si je upal to naredit. sicer je mali ful pil in je zjutraj ful prismrdel po pijači, potem ga ni blo delat 3 dni in se je mama prijojala k nam, da ne more več z njim, da se mu meša doma in ga je celo prijavila na policijo zaradi prekupčevanja z drogo. Pri nam je bil zelo priden, čeprav smo vedli, da pije in to sranje z drogo. 4 februarja je bil star 18 let in mu je to v glavo vstoplo in je mislo, da je pa zaj frajer. Svašta se dogaja dandanes!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 629
18.2.2007 17:03:37   
Sulfinija
Neža81!

Žal tudi obstaja pri IVF lahko izvenmaternična nosečnost.Vendar ti kar pozitvno misli kajti špikanje je normalno pri nosečnosti torej si lahko brez skrbi no.
Ma ja eni si pa resno svašta dovolijo v tej naši državi no.
In Neži kdaj maš ti prvi UZ?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 630
18.2.2007 18:42:14   
Neža81
Mojca, jaz imam prvi ultrazvok 27.2.2007.  Zdaj sem v začetku 5 tedna, torej bom takrat v šestem. Ni to nekam hitro? Se bo že takrat vidlo, al sta dva al eden?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 631
18.2.2007 18:44:11   
Sulfinija
Neža!

V ambulanti narčijo vsako tkole na UZ,če se nič ne vidi pač naročijo še nazaj čez en teden.Ja seveda se bo videlo vsaki se vidi ali sta dve vrečki ali le ena in ponavadi se sliši tudi srček.Pol dobiš nadaljna navodila in slikico iz prvega UZ.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 632
18.2.2007 19:17:36   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota) user posted image
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek) user posted image
3) Dalija - punkcija februar???
4) Taja 79 - , 2. ICSI (dr. Reš), user posted image TRANSFER: 09.02. (petek)
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., 10.02 (sobota) punkcija, TRANSFER: 15.02. (četrtek) user posted image
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja, 15.02. punkcija, user posted image TRANSFER: 18.02. (nedelja)
11) leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,
 TRANSFER: 09.02.(petek) user posted image user posted image
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcijauser posted image  TRANSFER: 12.02.(ponedeljek)
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija, TRANSFER: 04.02.
15) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image , LJ Dr. Drobnič
16) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI, 10.02. začetek špikanja
17) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn), 16.02 UZ - endometrium user posted image  april-laparoskopija in v nove boje user posted image
18) Špelka - 12.2. dobi "municijo"
19) ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja, 18.02. punkcija
20) petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja - aprilčica ali majčica user posted image
  • mojca9000 aprilčica ali majčica user posted image
  • soncek.djukelica - marčevka user posted image 07.03.začetek špikanja
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka
  • anabanana -  marčevka user posted image
  • Saša 27 - aprilčica user posted image
  •  citrončica - aprilčicauser posted image
  • Elysabeth - aprilčica user posted image
  • Crnitulipan - marčevka (eskimčki)
  • čiška- v nove boje user posted image
  • škatlica - po laparoskopiji aprila v nove boje user posted image
  • sayuri

Neža81  user posted image   user posted image               user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Beti   user posted image   user posted image                    user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

Taja79  user posted image   user posted image

nenna user posted image   user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

TRANSFER:                     TEST:

1) Neža 81                  01.02. (čet.) user posted image  user posted image   1.) radovednost:
                                                                             11.02. (ned.)
                                                                        2.) VALENTINOV
                                                                             TEST

2) Bety upa                04.02. (ned.) user posted image  user posted image     18.02. (ned.)

3) Taja 79                  09.02. (pet.) user posted image   user posted image   23.02. (pet.)

4) nenna                     12.02. (pon.)  user posted image   user posted image    26.02. (pon.)  

Sporočite datume testov, da bomo še bolj stiskali user posted image  user posted image   

Seznam navijačic sem dopolnila in razširila user posted image  user posted image  user posted image

Iz zgornjega seznama se nekaj bork ni javilo user posted image , če to želijo, lahko še vedno to storijo
user posted image  user posted image

- Dalija
- Ninika1
- Špelka

Za močno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  potrebujemo še nekaj datumov:

- Vesna_2 - datum punkcije
- Mijavček - datum testa
- Ursulca - datum testa
- ija - datum transferja
- petraps - datum punkcije

Upam, da nisem kje mimo kiksnila - prosim, da me popravite.
Za napake se že vnaprej opravičujem user posted image  - vsem, ki vam v tem krogu ni uspelo (ste na seznamu navijačic, kjer pridno čakate(mo), da pride vaš(naš) mesec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Danes, (nedelja) 18.02.2007 bomo še posebej stiskali pesti in mislili na naše pupe: 

- BETY - test user posted image  user posted image  user posted image              user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
- URSULCA - transfer    user posted image  user posted image  user posted image
- IJA - punkcija  user posted image  user posted image  user posted image

Vsaki pošiljam en veliiiiiiiiiiiiik user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Pupike mislim na vas! user posted image

Ursulca in ija javitaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 633
18.2.2007 19:20:39   
tosja
Neža user posted image  fanta, ki je ukradel vaš avto in povzročil nesrečo poznam user posted image  user posted image  Ne morem verjet!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 634
18.2.2007 20:04:24   
citrončica
Neža,ne razmišljaj no tako črno!!!Zdaj se moraš veselit in kolkor vem ima Mojca prav,slišala boš bitje srčka ali dveh!!!user posted image

To kar se dogaja zdaj in na cestah in drugje,je prav kruto,jaz sem bila isti dan v Kr.Gori, ko se je tisti mali utopil,res grozno.
Ampak drage moje, mi moramo o lepših stvareh razmišljat....user posted image

Pika,študiram kakšne štanscmajstrke bova,mi nič pametnega ne pride na misel,ko sem poskusila strižt- samo poskusila,kajti frizerka nikoli ne bom!!!!, sem povedala takoj:šišam, brijam, vadim zube, sve brezplatnouser posted image user posted image računat tudi nebi mogla, glede na to kaj je vn pršlo....štrikam bolje!!

Vse ostale, držim pesti za +,čimveč celic na punkciji,neboleče špikanje...in da kmalu spet skupaj ponovimo vajo..jaz aprila-upam!!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 635
18.2.2007 20:07:43   
pika74
Neža... če se bodo bolečine stopnjevale, se pojdi pokazat, drugač pa raje pobožaj bušijauser posted image .

citrončica... copatki ti ne uidejo. Je čist simpl Ti rečem. Če znaš leve pa desne, si že na pol poti do koncauser posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 636
18.2.2007 20:21:41   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

citrončica... copatki ti ne uidejo. Je čist simpl Ti rečem. Če znaš leve pa desne, si že na pol poti do koncauser posted image .

Pika jaz tud znam leva pa desna - a mene tud vzameš v šolo?user posted image
Jaz pa ustvarjam puloverček za malega škratka, ki ga pričakuje kolegica user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 637
18.2.2007 20:34:25   
Neža81
Tosja, a poznaš Sergeja? Veš mogoče kak je z njim? Mama ni nič poklicala, da ga ne bo v soboto delat, zaradi nesreče. Saj jo razumem,živci. Se mi je zadnjič zasmilila, ko mi je potožla o njem.  Eden od treh ranjenih fantov je baje celi v šraufah: obe nogi, obe roki, ključnica, rebre..... vse polomljeno. Srečo sta mela, da sta pri prvem poku fanta vzadaj padla iz avta, ker drugače ne bi več danes bila med nami.

V eni reviji Mama sem brala o bolečinah na levi in desni strani, pri jajčnikah in dimljah: nekaj (pozabla sem kaj) pritiska na maternične vezi in od tod bolečina. Mene boli, pa mine. Napeeeeeeeeeeeeta pa sem ko hudič!!! Bom že potrpela. Glavno, da pod mojim srčkom raste novo bitje.user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 638
18.2.2007 20:39:25   
Neža81
Tosja, pa ti si carica s tem seznamom!!! Ne vem kak ti uspe vse slediti?!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 639
18.2.2007 20:55:07   
Ursulca
Čer!!
Bravo za novo nosecko. user posted image

Jaz sem danes dobila na čuvanje samo eno pikico. Ta druga se ni oplodila.

Zdaj pa 14 dni čakanja.

Pridne bodite

Ursula

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 640
18.2.2007 22:44:31   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota) user posted image
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek) user posted image
3) Dalija - punkcija februar???
4) Taja 79 - , 2. ICSI (dr. Reš), user posted image TRANSFER: 09.02. (petek)
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2.
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., 10.02 (sobota) punkcija, TRANSFER: 15.02. (četrtek) user posted image
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja, 15.02. punkcija, user posted image TRANSFER: 18.02. (nedelja)
11) leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,
 TRANSFER: 09.02.(petek) user posted image user posted image
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcijauser posted image  TRANSFER: 12.02.(ponedeljek)
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija,
user posted image TRANSFER: 04.02. user posted image
15) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image , LJ Dr. Drobnič
16) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI, 10.02. začetek špikanja
17) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn), 16.02 UZ - endometrium user posted image  april-laparoskopija in v nove boje user posted image
18) Špelka - 12.2. dobi "municijo"
19) ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja, 18.02. punkcija
20) petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja - aprilčica ali majčica user posted image
  • mojca9000 aprilčica ali majčica user posted image
  • soncek.djukelica - marčevka user posted image 07.03.začetek špikanja
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka
  • anabanana -  marčevka user posted image
  • Saša 27 - aprilčica user posted image
  •  citrončica - aprilčicauser posted image
  • Elysabeth - aprilčica user posted image
  • Crnitulipan - marčevka (eskimčki)
  • čiška- v nove boje user posted image
  • škatlica - po laparoskopiji aprila v nove boje user posted image
  • sayuri

user posted image    Neža81  user posted image   user posted image               user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image     Beti   user posted image   user posted image                    user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

Taja79  user posted image   user posted image

nenna user posted image   user posted image

Ursulca user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

TRANSFER:                     TEST:

1) Neža 81                  01.02. (čet.) user posted image  user posted image   1.) radovednost:
                                                                             11.02. (ned.)
                                                                        2.) VALENTINOV
                                                                             TEST

2) Bety upa                04.02. (ned.) user posted image  user posted image     18.02. (ned.)

3) Taja 79                  09.02. (pet.) user posted image   user posted image   23.02. (pet.)

4) nenna                     12.02. (pon.)  user posted image   user posted image    26.02. (pon.) 

5) Ursulca                   18. 02. (ned.)  user posted image  

Sporočite datume testov, da bomo še bolj stiskali user posted image  user posted image   

Seznam navijačic sem dopolnila in razširila user posted image  user posted image  user posted image

Iz zgornjega seznama se nekaj bork ni javilo user posted image , če to želijo, lahko še vedno to storijo
user posted image  user posted image

- Dalija
- Ninika1
- Špelka

Za močno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  potrebujemo še nekaj datumov:

- Vesna_2 - datum punkcije
- Mijavček - datum testa
- Ursulca - datum testa
- ija - datum transferja
- petraps - datum punkcije

Upam, da nisem kje mimo kiksnila - prosim, da me popravite.
Za napake se že vnaprej opravičujem user posted image  - vsem, ki vam v tem krogu ni uspelo (ste na seznamu navijačic, kjer pridno čakate(mo), da pride vaš(naš) mesec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Danes, (nedelja) 18.02.2007 bomo še posebej stiskali pesti in mislili na naše pupe: 

- BETY - test user posted image  user posted image  user posted image              user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
- URSULCA - transfer    user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
- IJA - punkcija  user posted image  user posted image  user posted image

Vsaki pošiljam en veliiiiiiiiiiiiik user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Pupike mislim na vas! user posted image

ija javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!user posted image  

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 641
18.2.2007 22:47:28   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Neža81

Veš mogoče kak je z njim? user posted image  user posted image
Eden od treh ranjenih fantov je baje celi v šraufah

Ves je polomljen, pa alko...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 642
18.2.2007 22:48:56   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Neža81

Tosja, pa ti si carica s tem seznamom!!! Ne vem kak ti uspe vse slediti?!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

HVALA!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 643
18.2.2007 23:53:42   
Vesna_2
Ker sem videla da me Tosja sprašuje o mojem nadaljnem poteku se vam ponovno oglašam. In sicer imam v sredo spet UZ in pa pregled krvi po 25 dnevnem jemanu suprefacta in 9 dnevnem jemanuju menopurja. O čem več se pa javim v sredo. sem že kar malo živčna.
lep pozdrav vsem

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 644
19.2.2007 6:08:56   
Anonimen
Pozdravljene!
Da se še jaz oglasim.22.2. začnem jemati Klomifen,tako da bo punkcija nekje konec februarja,če bo.
Klomifen bom jemala pet dni in upam,da bo kakšna celica.
Držite se in še zame navijajte,da bo uspešno.user posted image

(odgovor članu Vesna_2)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
19.2.2007 7:27:36   
Sulfinija
Neža81!

Nočem t strašiti daj pejdi se tile na kliniko raje pokazat,kaj če imaš mogoče lažjo obliko hiperstimulacije???Vse je možno pa nabijanju z temi hormoni?P apol nam poročaj kaj si uredila,ok?

Ja tole z temi fanti je resno grozno vendar punce ne sedaj ve na tole misliti me more misliti nase in na vsoje postopke,ter naše user posted image .

Pika imaš kakšen vzorec za copatke tudi jaz vem štrikati in bi jih rada kaj naredila.

Tosja kdaj pa boš ti kaj odprla novo temo ivf marčice aprilčice na koncu meseca ali kako tole gre no.

Si pa res super carica vaka ti čast no,ker delaš tkole dolgi seznam.

In kako kaj naša nova srečkauser posted image  Bety upa?Je tvoj izcedek minil?

In še  katera v teh dneh dela mogoče  test?

Punce fino se imjete jaz pa grem sedajle na prvo jutranjo user posted image   nato pa že kličem svojo osebno zdravnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 646
19.2.2007 9:01:25   
ija
Čau, punce,

malo z zamudo javljam, da sem včeraj na punkciji pridelala 4 jajčkauser posted image user posted image user posted image sm ful vesela, ker je na UZ kazalo slabše. sej po mojem ne bojo vsi štirje zreli, ampak vseen so možnosti mal boljše. Včeraj se pa nisem javila zato, ker me je straaašno bolel želodec cel dan do večera - verjetno od živčkov, drugač si ne znam predstavljat, kaj bi bilo lohk user posted image  tko da sm bla čiiist boga. No, dons sm pa bolš, bom počivala in se pripravljala na transfer jutri in upala, da so se moje user posted image user posted image user posted image user posted image  čimbolje znašle na tem svetu user posted image

Ursulca, si ti tudi pri Rešu? Mogoče sva se pa vidle včeraj? Sicer ti pa želim čimbolj mirnih 14 dni in naj se tvoja user posted image  prime! Bety upa, bravo!!! In leli, žal mi je, zelo dobro poznam občutek ...
Tosja, ti si pa res carica s temle seznamomuser posted image user posted image user posted image  (3x hura).

Pozdravček, ija

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 647
19.2.2007 9:23:09   
Sulfinija
Ija!

Čestitam ti za dober pridelek.Sedaj se pa pusti razvajati in nato vselo po svoje user posted image user posted image .

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 648
19.2.2007 9:23:44   
Anonimen
Najprej vsem čestitke za špikanja, prestalo punkcijo, za pridelana jajčka, za Et in za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo punce, kar tako naprejuser posted image . Tistim, ki ni uspelo en velik user posted image in veliko poguma za naslednji postopekuser posted image .

Dalija bravo za začetekuser posted image in naj se konča s srečnim koncemuser posted image user posted image user posted image

Kar se tiče bolečin v jajčnikih in špikanja, je povsem normalno, dokler ne nastopi res huda bolečina. Tudi ostale nosečnice govorijo o špikanjih v jajčnikih, vendar punce, ne smete pozabit, da ste bile v postopku, pod vplivom dodatnih doz hormona in so jajčniki zato mnogo večji kot od ostalih punc, ki niso v postopku. Vseeno ste pridelale mnogo več jajčec, kot pa ostale punce in zato ti povečani jajčniki morajo prit nazaj v prvotno stanje. To pa traja, lahko tudi 3 cikle, odvisno od velikosti. In ravno to špikanje lahko še dodatno nakazuje manjšanje jajčnikov. Pravtako lahko nosečniški hormon povzroči znake hiperstimulacije, vendar če je ni bilo prej, je težko, da bo pršla zdaj.
Če so pa bolečine izrazite, močne, da vam včasih vzame dih, potem pa nič čakanja, pot pod noge.

vsem pupam velik sreče in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boste kmalu vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 19.2.2007 9:24:04 >

(odgovor članu ija)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
19.2.2007 9:24:42   
leli
Neža sigurno ni nič narobe to se pri nosečnosti lahko dogaja.Samo ti grej tvojauser posted image user posted image  pa bo vse vredu.Vsem ostalim,ki vam je uspelo pa user posted image user posted image user posted image user posted image ,vsem ki pa ste sedaj v postopku želim da postanete srečne user posted image .Tosja mene pa daj na seznam navijačic.Moram vam povedati,da mi je tudi vseh pet bodočih zmrzjenčkov odmrlo,ampak predala se pa ne bom.V petek grem dati kri in vprašati kako naprej.lp

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?