|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
19.2.2007 9:25:04   
soncek.djukelica
jutro,
Bety čestitam!user posted image user posted image user posted image da bi vseh 9 mesecev minilo mirno,
brez večjih težav! user posted image
Ija, tudi tebi čestitam in ti upam s teboj,da boda vsa jajčeca oplojena!user posted image user posted image
Pika, Leli, žal mi je za vaju! Čeprav ne morem čututi vajine bolečine, pa vseeno sočustvujem z vama in vama želim vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tosja, punce imajo res prav!Res lepo skrbiš za seznam,tako,da smo vse na tekočem! user posted image user posted image user posted image
Lep dan še naprej! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 651
19.2.2007 9:49:49   
Mijavček
Ojla,

najprej čestitam Bety in in Neži, sem reletela star poste in bla res vesela za vaju user posted image user posted image  !

Pri meni pa se ni izšlo, transferja sploh ni bilo, ker se nobena celica ni oplodila. Bila sem čisto v šoku in sem dva dni samo jokala user posted image  . Bojim se, da so moja jajčka fuč. Jutri mi povejo kako naprej.

Evo, pa smo spet tukaj, zdaj sem že v službi in se bomo spet malo brale user posted image .

Pa pa

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 652
19.2.2007 9:55:00   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Ojla,

najprej čestitam Bety in in Neži, sem reletela star poste in bla res vesela za vaju user posted image user posted image  !

Pri meni pa se ni izšlo, transferja sploh ni bilo, ker se nobena celica ni oplodila. Bila sem čisto v šoku in sem dva dni samo jokala user posted image  . Bojim se, da so moja jajčka fuč. Jutri mi povejo kako naprej.

Evo, pa smo spet tukaj, zdaj sem že v službi in se bomo spet malo brale user posted image .

Pa pa

Ojej,Mijavček user posted image user posted image user posted image user posted image  skupaj z teboj no.Jezos no niti se mi še ni pričelo že spet začnem delati vojno,kaj če se meni isto zgodi.Pa si vndo ponavlajm joj kako le no,če se prvič ni tole zgodilo,če sem tudi naravno že zanosila.Joj punce ne smem se vdati spet in spet no da bom začela paničariti.Ne ne vse bo ok no.Sedaj pa letim še mlao nazaj poležavat grlo mi je malo boljše ratalo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 653
19.2.2007 9:56:11   
Anonimen
Mijavček ne razmišljat tako negativno. Mene so 3x poslali po punkciji domov in nisme videla ET, ap mi je nazadnje le uspelo pridelat lepe jajčke, ki so bile pripravlejne na ET. zato upanje je vedno, če maš jajčka, se bojo enkrat že našla tista ta  prava, mogoče bo malo trajalo, mogoče boš mogla mal zdravila spremenit, prehrano, karkoli, mogoče pa ne boš rabila nič od tega naredit in bo pravi jajček tu in potem tudi user posted image

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
19.2.2007 10:23:42   
GoYa
Bety user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem, ki ni uspelo zagledati user posted image , držim pesti za naslednjič.
Mijavček  user posted image , tole je pa tudi šok, da ne pride do ET. Saj ne veš, kaj je huje, to ali da zagledaš - na testu. Srečno naslednjič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
19.2.2007 13:36:39   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota) user posted image
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek) user posted image
3) Dalija - 22.02. začetek jemanja Klomifena user posted image
4) Taja 79 - , 2. ICSI (dr. Reš), user posted image TRANSFER: 09.02. (petek)
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2., 21.02.UZ
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., 10.02 (sobota) punkcija, TRANSFER: 15.02. (četrtek) user posted image user posted image
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja, 15.02. punkcija, user posted image TRANSFER: 18.02. (nedelja)
11) leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,
 TRANSFER: 09.02.(petek) user posted image user posted image
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcijauser posted image  TRANSFER: 12.02.(ponedeljek)
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija,
user posted image TRANSFER: 04.02. user posted image
15) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image , LJ Dr. Drobnič
16) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI, 10.02. začetek špikanja
17) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn), 16.02 UZ - endometrium user posted image  april-laparoskopija in v nove boje user posted image
18) Špelka - 12.2. dobi "municijo"
19) ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja, 18.02. punkcija
20) petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

seznam NAVIJAČIC user posted image  user posted image  user posted image  

• tosja - aprilčica ali majčica user posted image
  • mojca9000 aprilčica ali majčica user posted image
  • soncek.djukelica - marčevka user posted image 07.03.začetek špikanja
  • koala
  • Tia-na
  • Anitka
  • anabanana -  marčevka user posted image
  • Saša 27 - aprilčica user posted image
  •  citrončica - aprilčicauser posted image
  • Elysabeth - aprilčica user posted image
  • Crnitulipan - marčevka (eskimčki)
  • čiška- v nove boje user posted image
  • škatlica - po laparoskopiji aprila v nove boje user posted image
  • sayuri
  • leli

user posted image    Neža81  user posted image   user posted image               user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image     Beti   user posted image   user posted image                    user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

Taja79  user posted image   user posted image

nenna user posted image   user posted image

Ursulca user posted image

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

TRANSFER:                     TEST:

1) Neža 81                  01.02. (čet.) user posted image  user posted image   1.) radovednost:
                                                                             11.02. (ned.)
                                                                        2.) VALENTINOV
                                                                             TEST

2) Bety upa                04.02. (ned.) user posted image  user posted image     18.02. (ned.)

3) Taja 79                  09.02. (pet.) user posted image   user posted image   23.02. (pet.)

4) nenna                     12.02. (pon.)  user posted image   user posted image    26.02. (pon.) 

5) Ursulca                   18. 02. (ned.)  user posted image  

Sporočite datume testov, da bomo še bolj stiskali user posted image  user posted image   

Seznam navijačic sem dopolnila in razširila user posted image  user posted image  user posted image

Iz zgornjega seznama se nekaj bork ni javilo user posted image , če to želijo, lahko še vedno to storijo
user posted image  user posted image

- Ninika1
- Špelka

Za močno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  potrebujemo še nekaj datumov:

- Vesna_2 - datum punkcije
- Ursulca - datum testa
- ija - datum transferja
- petraps - datum punkcije

Upam, da nisem kje mimo kiksnila - prosim, da me popravite.
Za napake se že vnaprej opravičujem user posted image  - vsem, ki vam v tem krogu ni uspelo (ste na seznamu navijačic, kjer pridno čakate(mo), da pride vaš(naš) mesec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

Nedelja18.02.2007:
- BETY - test user posted image  user posted image  user posted image              user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
- URSULCA - transfer    user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
- IJA - punkcija  user posted image  user posted image  user posted image   - pridelala 4 jajčka user posted image

Vsaki pošiljam en veliiiiiiiiiiiiik user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Pupike mislim na vas! user posted image  

Mojca novo temo bom odprla, ko bo čas za to user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pravi mesec user posted image  in ko se bo s prvo borko začelo dogajat...user posted image

Ne prehitevajmo user posted image

Mijavček - si prava borka in optimistka user posted image user posted image user posted image  
en veliiiiiiiiiikuser posted image  samo zate.

< Sporočilo je popravil tosja -- 19.2.2007 13:38:31 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 656
19.2.2007 13:38:38   
Sulfinija
Tosja,hvala za tvoj odgovor,hvala ti.Si pa res prava carica,da tkole lepo vodiš tale naš seznam,ki je ful dolg.Ha me pa ful zanima katera bo imela tole čast in bo prva začela mrčice,aprilčice.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 657
19.2.2007 13:43:34   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Tosja,hvala za tvoj odgovor,hvala ti.
user posted image  ni za kaj user posted image  user posted image

Si pa res prava carica,da tkole lepo vodiš tale naš seznam,ki je ful dolg.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  da bi bil še daljši user posted image  user posted image  Bi bla zlo vesela user posted image

Ha me pa ful zanima katera bo imela tole čast in bo prva začela mrčice,aprilčice.

Mogoča pa ti user posted image  user posted image
Časta gostja bo.............................................saj bo hitro marcuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 658
19.2.2007 13:51:26   
Sulfinija
Tosja,ne,ne mene prvo marca čakajo tabletke Femodeniupajmo pa nato,da bom aprila otvorila temo aprilčice,majčice.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 659
19.2.2007 14:23:51   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

bom aprila otvorila temo aprilčice,majčice.

Pol boš ti že v naslednji temi: marčice, aprilčice user posted image  user posted image  pol pa pridejo na vrsto majčice, junijčice user posted image
pol pa bo besnelo tle srečk user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
.......pa počitnice user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 660
19.2.2007 14:58:27   
citrončica
Leli,user posted image ,inuser posted image za tvoj pogum in voljo za naprej...
Neža,mislim da ti je Mišek res lepo razložila stanje,da pa boš mirneje spala,pa vseeno pokliči G in vprašaj!
Pika,mislim da si res našla novo zaposlitev,kandidatk je vsakdan več!user posted image
Vse ostale: čakamo lepe novičke!!!user posted image

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 661
19.2.2007 16:18:35   
soncek.djukelica
ojla,
nujno rabim vašo pomoč!user posted image
Tiste,ki ste imele dolg postopek,kako gre?
Začneš na 22.dan, a je tako? Kaj pa pol? Koliko časa trajajo injekcije, kdaj predvidoma je punkcija in kdaj ET?
Prosim, pomagajte!Sej vem,da je bilo že 1000x pisano,sam sej veste..... 

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 662
19.2.2007 16:26:03   
Sulfinija
Jaz sem imela dolgi postopek lani v MB.V MB prvo začnemo z femodeni.
Pol prve injekcije 22.dan in nato 2.dan pri M UZ in gonal.Jaz sem skupno dobila 45.injekcij.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 663
19.2.2007 16:39:08   
soncek.djukelica
in za koliko dni je to?
ali se morda zdravniki odločajo,glede na to kar vidijo na UZ!
jaz bom ziher v dolgem postopku!
ker prva injekcija, naj bi bila na 22 dan!

Neposredna povezava do sporočila: 664
19.2.2007 16:43:13   
citrončica
tud jaz sem mela dolgi postopek,
22.dan ciklusa Suprefact injekcije,14.dan uporabe Suprefacta Uz + Gonal,deseti dan Gonala Uz,odvzem krvi,Uz + odvzem krvi do zrelih foliklov za stop injekcijo in punkcijo.....odvisno od razvoja foliklov,ves ta čas še vedno Suprefact in Gonal,
približno tako,bodo ti pa tam kaj več povedal, kar vprašaj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 665
20.2.2007 8:40:48   
cati
Lep pozdrav.
Berem vas že dlje časa, sedaj ko pa sem izvedela da tdi nama ne bo šlo brez pomoči sem pa se odločila da se prijavim da bomo skupaj šle čez to. Najprej čestitke vsem ki ste zagledale user posted image user posted image  in pod user posted image  nsite user posted image user posted image . Čim lepšo user posted image  vam želim. Vsem ostalim pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image  v novih bojih.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 666
20.2.2007 9:57:16   
soncek.djukelica
jutro,
cati pozdravljena med nami! user posted image
ko bo težko te bomo tolažile user posted image , ko ti bo lepo,se bomo veselile z teboj user posted image ,
zato dobrodošla med nami! user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 667
20.2.2007 10:01:03   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Lep pozdrav.
Berem vas že dlje časa, sedaj ko pa sem izvedela da tdi nama ne bo šlo brez pomoči sem pa se odločila da se prijavim da bomo skupaj šle čez to. Najprej čestitke vsem ki ste zagledale user posted image user posted image  in pod user posted image  nsite user posted image user posted image . Čim lepšo user posted image  vam želim. Vsem ostalim pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image  v novih bojih.

Cati,dobrodošla med nami,ki se š borimo za naše user posted image .Upajmo,da nam bo v tem magičnem letu letu pujsa vsem ratalo naj bo tole s pomočjo ali brez.Glavno da bo in ne pozabi upanje umre zadnje.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 668
20.2.2007 10:32:23   
DaisyE
Lep pozdrav.

Enkrat sem vam sicer že nekaj napisala, ampak se do zdaj nisem mogla odločit za priključitev navijaškemu klubu. Me je bilo strah, da bom preveč not padla. user posted image  No potem mi je pa mojca na eni drugi temi tako prijazno odgovorila, pa sem si rekla - grem probat če me vzamejo.

Dons imava s slabšo polovico (mal sem jezna nanjga user posted image ) razgovor pri Rešu za samoplačniški ICSI, pol bomo pa videli kaj in kako.

To je na kratko vse, če me hočete, se z veseljem priključim navijačicam user posted image user posted image user posted image .

Pa lep čvek.

Neposredna povezava do sporočila: 669
20.2.2007 10:49:31   
Neža81
Morgen!

Veste kaj bom jaz za pusta? Nosečnica .... user posted image user posted image user posted image user posted image   tralallallala
Se sploh ne bom rabla maskirat.... joj, narobe sem napisala... za pusta bom nosečnica v prvem mescu user posted image user posted image .

Sem klicala G zaradi bolečine v spodnjem delu trebuha, pa me je lepo pomirila. Dokler bolečina ne traja dlje časa skupaj, sw ne rabim nič bati. Rekla je, da bolečina nastopi zaradi širjenja maternice, še posebej bolečina pa je, če nosiš dvojčka. user posted image user posted image   Bomo videli čez en teden, s kakšno novico bom prišla od ultrazvoka.

In kak ste drugače? Mene še malo spremlja jutranja slabost, pa zizike bolijo ko user posted image , pa na wc hodim ko user posted image , ... Jaz ne vem kje si bom kupovala modrce, ko mi boso še zrasle, če imam že zdaj številko 90F. Jaoooooooooooo! Moj je reko, da mi ne bo preostalo drugega kot kupit šotor za dve osebi, pa ga predelat v moderc user posted image user posted image user posted image . Lepo se norca dela ne?

Grete kam pustovat? Jaz ne grem, ker me je strah, da ne bi med množico ljudi staknila kakšne viroze. Mislite, da pretiravam? Zdravnik mi je še posebej in to dvakrat rekel, da se naj izogibam gužve, zaradi viroz. Kakšne ga mnenja ste pa ve?

Bety, kako se počutiš? Si si že izračunala rok poroda? Vem, da sem hitra user posted image . Če bo vse po sreči, bi naj pri nam zibali 24.oktobra.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 670
20.2.2007 11:01:33   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Lep pozdrav.

Enkrat sem vam sicer že nekaj napisala, ampak se do zdaj nisem mogla odločit za priključitev navijaškemu klubu. Me je bilo strah, da bom preveč not padla. user posted image  No potem mi je pa mojca na eni drugi temi tako prijazno odgovorila, pa sem si rekla - grem probat če me vzamejo.

Dons imava s slabšo polovico (mal sem jezna nanjga user posted image ) razgovor pri Rešu za samoplačniški ICSI, pol bomo pa videli kaj in kako.

To je na kratko vse, če me hočete, se z veseljem priključim navijačicam user posted image user posted image user posted image .

Pa lep čvek.

Ojla!

Dobrodošla med nami navijačami zaenkrat sem še tudi jaz vendar kmalu boste prav vse navijale zame pol bo le še veselo.Ja kaj v tole sploh dvomiš,da te ne bi vzele medse.Še enkrat dobrodošla med nami.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 671
20.2.2007 11:05:40   
tosja
user posted image   user posted image   IVF, ICSI - Januarčice, februarčice user posted image  user posted image    

1) pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota) user posted image
2) Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek) user posted image
3) Dalija - 22.02. začetek jemanja Klomifena user posted image
4) Taja 79 - , 2. ICSI (dr. Reš), user posted image TRANSFER: 09.02. (petek)
5) Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2., 21.02.UZ
6) Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)
7) Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image
8) Mijavček: začetek špikanja 23.1., 10.02 (sobota) punkcija, TRANSFER: 15.02. (četrtek) user posted image user posted image
9) čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image
10) Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja, 15.02. punkcija, user posted image TRANSFER: 18.02. (nedelja)
11) leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,
12) nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcijauser posted image  TRANSFER: 12.02.(ponedeljek)
13)  Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSI
14) Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija,
15) citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image , LJ Dr. Drobnič
16) soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI, 10.02. začetek špikanja
17) škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn), 16.02 UZ - endometrium user posted image  april-laparoskopija in v nove boje user posted image
18) Špelka - 12.2. dobi "municijo"
19) ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja, 18.02. punkcija
20) petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

• koala
  • Tia-na
  • Anitka
  • sayuri
  • leli
  • cati
  • Daisye

user posted image    Neža81  user posted image   user posted image               user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image     Beti   user posted image   user posted image                    user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

Ostale borke, pa pogumno naprej - naj se nadaljuje lepa zgodba, polna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

1) Neža 81                  01.02. (čet.) user posted image  user posted image   1.) radovednost:
                                                                             11.02. (ned.)
                                                                        2.) VALENTINOV
                                                                             TEST

2) Bety upa                04.02. (ned.) user posted image  user posted image     18.02. (ned.)

3) Taja 79                  09.02. (pet.) user posted image   user posted image   23.02. (pet.)

4) nenna                     12.02. (pon.)  user posted image   user posted image    26.02. (pon.) 

Sporočite datume testov, da bomo še bolj stiskali user posted image  user posted image   

Seznam navijačic sem dopolnila in razširila user posted image  user posted image  user posted image

Iz zgornjega seznama se nekaj bork ni javilo user posted image , če to želijo, lahko še vedno to storijo
user posted image  user posted image

- Ninika1
- Špelka

Za močno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  potrebujemo še nekaj datumov:

- Ursulca - datum testa
- ija - datum transferja

Za napake se že vnaprej opravičujem user posted image  - vsem, ki vam v tem krogu ni uspelo (ste na seznamu navijačic, kjer pridno čakate(mo), da pride vaš(naš) mesec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   

Nedelja18.02.2007:
- BETY - test user posted image  user posted image  user posted image              user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
- URSULCA - transfer    user posted image  user posted image  user posted image    user posted image
- IJA - punkcija  user posted image  user posted image  user posted image   - pridelala 4 jajčka user posted image

Vsaki pošiljam en veliiiiiiiiiiiiik user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

cati in Daisye -novi  navijačici med nami user posted image  user posted image  user posted image

Dobrodošli pupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zgleda, da bosta tudi vidve hitro premeščeni od navijačic k borkam user posted image  user posted image  user posted image  
Tako se dela! user posted image  user posted image  Kot je že naša
soncek,djukelica napisala: Ko bo težko, te bomo tolažiliuser posted image , ko ti bo lepo, se bomo veselile s teboj user posted image

Neža - naša srečkauser posted image . Ti bi pa še pustovala rada - uživaj v tem pustnem torku (verjetno ti bo kakšna maškara pozvonila, zapela...), Na slednji PUST pa bo naporenuser posted image user posted image  
user posted image  user posted image   mali maškarci + user posted image maškarca +user posted image maškarec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 672
20.2.2007 12:13:15   
Ninika1
Pozdravljene punce,
nejprej čestitke neži81 in Bety upa user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz žal sporočam, da mi tudi tokrat ni uspelo user posted image . Sem vedla, da 13. mesto na seznamu ne bo prineslo nič dobrega user posted image   user posted image

Držim pesti za vse, ki še čakate in štejete dneve do testa in vse ki ste še v postopku!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp,
user posted image

Ninika

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 673
20.2.2007 12:17:03   
Sulfinija
Ninika,žal mi je da vama ni ratalo.Ni nujno,da ti je številka 13 ravno prinesla nesrečo.Če je tkole pol je jaz ne bom nikoli imela,ker sem rojena 13?????????

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 674
20.2.2007 12:50:03   
tosja

pika 74 - začetek špikanja 31.12., 2.IVF, LJ (dr. Drobnič)punkcija: 29.01. user posted image TRANSFER: 03.02. (sobota) user posted image

Neža 81 - začetek špikanja 4.1., IVF, MB (dr. Reljič), punkcija: 27.01 user posted image   TRANSFER: 01.02. (četrtek) user posted image

Dalija - 22.02. začetek jemanja Klomifena user posted image

Taja 79 - , 2. ICSI (dr. Reš), user posted image TRANSFER: 09.02. (petek)

Vesna_2 - 27.01., začetek špikanja; UZ 12.2., 21.02.UZ

Elysabeth: začetek špikanja december 2006, punkcija januar, 2. IVF user posted image , priprave na 3. postopek (april)

Crnitulipan - 9.1 STOP injekcija, punkcija (četrtek) user posted image , marca po zamrznjenčke user posted image

Mijavček: začetek špikanja 23.1., 10.02 (sobota) punkcija, TRANSFER: 15.02. (četrtek) user posted image user posted image

čiška - 2. IVF - 9.1. punkcija user posted image

Ursulca - dogovor o 2. ICSI, 03.02. začetek špikanja, 15.02. punkcija, user posted image TRANSFER: 18.02. (nedelja)

leli - začetek špikanja 11.1., punkcija 06.02.,

nenna - 15. 1.posvet pri Rešu, IVF, 05.02. UZ, 7.02. punkcijauser posted image  TRANSFER: 12.02.(ponedeljek)

Ninika1 - 15.1. začetek špikanja, ICSIuser posted image

Bety upa - 4.ICSI, 01.02.punkcija,

citrončica user posted image  aprila v nove boje user posted image , LJ Dr. Drobnič

soni - 31.01., superfact spreJ-dolg postopek, 1.ICSI, 10.02. začetek špikanja

škatlica - 25.1 začetek špikanja, 1.IVF, LJ (dr.Zorn), 16.02 UZ - endometrium user posted image  april-laparoskopija in v nove boje user posted image

Špelka - 12.2. dobi "municijo"

ija - 4. ICSI, 07.02. začetek špikanja, 18.02. punkcija

petraps - 07.02. začetek špikanja, 21.02 UZ

• koala
  • Tia-na
  • Anitka
  • sayuri
  • leli
  • cati
  • Daisye

11.02. (ned.)
                                                                        2.) VALENTINOV
                                                                             TEST

- Ursulca - datum testa
- ija - datum transferja

Nedelja18.02.2007:

Neža - naša srečkauser posted image . Ti bi pa še pustovala rada - uživaj v tem pustnem torku (verjetno ti bo kakšna maškara pozvonila, zapela...), Na slednji PUST pa bo naporenuser posted image user posted image  
user posted image  user posted image   mali maškarci + user posted image maškarca +user posted image maškarec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Bety - srečka user posted image  pa verjetno počiva user posted image

Ninika 1, ža mi jeuser posted image  user posted image  user posted image . Trinajstico user posted image  sem zbrisala.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?