Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 13.2.2007 15:59:51
|
|
|
|
leli
|
Vse čestitke anabanana in čim več uspeha.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 13.2.2007 16:01:06
|
|
|
|
citrončica
|
Ja, še to sem hotla, Pika74, res ne obupaj še, no, kakorkoli že, če pride pa greva obe aprila naprej....pa še vidim na spisku na isti konec!!!Še vedno pa držim pesti, ker še ni konec!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 13.2.2007 18:24:10
|
|
|
|
anabanana
|
Hvala punce, res. Komaj čakam marec!!! Vsem držim pesti in močno navijam, čeprav me tosja kar noče in noče dat na seznam navijačic ; tosja pliiiiis, že tretjič se priporočam
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 13.2.2007 18:38:39
|
|
|
|
Špelka
|
Pika draga..... Žal mi je.... Tudi jaz sem mislila, da ti je tokrat končno uspelo. Ampak - pogrešam od tebe novice o tvojih izcedkih? Ali jih ni več, ali pa si postala popolnoma ravnodušna do njih? Ne vem zakaj, ampak se mi zdi, da bi kljub vsemu morala počakat na pravo M. Vendar pa.... tudi če ni, še ni konec sveta.... Vrti se dalje in z njim mi. In jutri je nov dan, marec bo nov mesec in potem april in zopet bo upanje tu... In zopet bomo držale pesti, te mal začarale in ni vrag da vse skupaj ne prikličemo tiste čarobne črtice zate... A je prou? Pozdrav, Špelka
< Sporočilo je popravil Špelka -- 13.2.2007 18:40:06 >
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 13.2.2007 18:59:56
|
|
|
|
pika74
|
Punce moje zlate , pri meni je vedno bolj M. Izcedki so se spremenili v M. Zaenkrat je še malo švoh. Ampak, če se dobro spomnim, je bilo tudi po prvem postopku tako, da je najprej bilo ene 4-5 dni tako bolj nekaj med izcedkom in pravo M. Govorila sem tudi z neni (ki mimogrede tudi greje 2 pikici in je v pričakovanju - držte pesti!), ki ima ponavadi tudi tako M po neuspelem postopku. Običajno je potem tadruga M bolj konkretna in ponavadi tudi bolj boleča. Pri meni vsekakor niso samo izcedki ampak je zadeva bolj podobna M. Torej je tudi test danes zjutraj pokazal pravilno - negativno. Z neni sva zjutraj čvekale po sms... (saj sva vsak dan na vezi ) in vem, da mi je rekla, da naj se le izjočem... da bo jok pomagal pregnati bolečino...Vem, da pravilno misli... ampak vam povem... kot sem tudi njej...sploh ni solz. Niti ni bolečine. Ni. Čudno ane. Vendar vem, zakaj. Zato, ker sem bila najbolj razočarana in najbolj na tleh tisti dan, ko sva izvedela, da sta se samo 2 od 18 prijela. Takrat sem jokala. Tik preden so mi ju dali noter. Takrat sem spoznala, kako malo možnosti imam, da mi uspe. Če sta bila samo 2 od 18 dobra, kako malo šans potem imata 2, da obstaneta. Takrat sem videla, da je realnost (ali pa recite temu statistika) kruta. Ampak gremo naprej. Vam povem, glih navadle se bomo vseh fint v zvezi z OBMP, pa bomo mogle nehat hodit tja, ker bomo ... ja, še vedno mi je ostal smisel za humor . Kaj pa čem. Tabletk od danes dalje ne jem več. Danes sva šla na dolg sprehod. Neuspeli postopek je že zgodovina. Enkrat bo ratal. Ni hudič, da ne bi . U še nekaj sem se spomnila. Danes bom po doooooolgem času spet spala na trebuhu . Že več kot mesec dni si tega nisem upala privoščit, ker me je ves čas nekaj žulilo - al joški al pa jajčniki... zmer je blo nekaj napihnjeno. Zdaj vem, zakaj sem bla ves čas tako zaspana . Držte se!!! lp
< Sporočilo je popravil pika74 -- 13.2.2007 19:07:01 >
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 13.2.2007 19:08:46
|
|
|
|
Anitka
|
Pikica moja zlata Tisoč in še več objemčkov le zate. Pa tako sem upala, da bo uspeh. A me se ne predajamo, a ne? Bomo ponovno zavihali rokave in šli v nove boje, ki bodo upam, da res uspešni. Pa še kurente bom poprosila, da letos odžene od nas tečke rdečke , da bodo imeli vsaj kaj za delat, če pač zime ni. Ja pa še to - privošči si spanca na trebuhu za naprej in nazaj
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 13.2.2007 20:08:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla punce, najprej lep pozdrav vsak dan vas redno prebiram in se marsikaj novega naučim zadnjič sem zasledila da jeste tifol in aspirin pa me zanim aspirin, sem pač radovedna pa vsem čestitke, tistim ki pa še niste pa čimrej , držim pesti
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 13.2.2007 20:25:06
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen pa me zanim aspirin, sem pač radovedna Baje aspirin 100mg (najmanjša doza) pomaga v smislu, da je maternica bolj prekrvavljena. Če boš prebrala navodila, lahko vidiš, da acetilsalicilna kislina zavira zlepljanje krvnih ploščic (trombocitov) in tako preprečuje nastanek krvnih strdkov. Pazi - govorimo o Aspirinu 100 mg! Priporočajo, da se ga uporablja oz. užije vsak dan od transfera (prenosa zarodkov v maternico) dalje. Nekatere pa ga jemljejo že od punkcije dalje. Toliko na kratko.
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 13.2.2007 21:06:23
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala ti pika, pa veliko sreče ti želim pa pa
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 13.2.2007 23:22:25
|
|
|
|
Nila
|
Hay Pika! Čeprav ti prvič pišem ,ves čas spremljam tvojo zgodbo! Rada bi ti samo povedala ,da je moja prijateljica pred kratkim tudi zanosila, in je ravno tako krvavela kot če bi imela "bolj revno "menstruacijo. Seveda je vrgla puško v koruzo kot ti. Ampak... Kaj misliš? Še vedno je noseča. Počakaj še malo, ne bodi tako črnogleda (kot jaz ), boš videla ko bo čas za to. Vse dobro ti želi,Nila
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 13.2.2007 23:29:43
|
|
|
|
Marogica
|
Pika, glavo pokonci-Kopf hoch . Bom fejst držala pesti, in upam, da se motiš. p.s. Punce, za vas tudi, ena pa eno za srečo.(da ne bo pomote)
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 14.2.2007 0:41:37
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Jutro, Pika, draga Sej vidim,da se nisi pustila usodi! vidim,da se že boriš in da greš v nove zmage! Kar je tudi prav! anabanana,tebi pa tudi čestitam! Mislim,da bove tekle skupaj! neža, kako pa kaj tvoj želodec?Upam,da je ti vsaj malce da mir! sicer je pa zate danes velik dan! danes boš uradno postala ! juhuhu lepo,da smo zvedele novice o neni! jaz sem se že kar mal spraševala,kaj se dogaja z njo, in evo same krasne novice! neni, uživaj in pazi,da burja ne vleče preveč tvojih dveh ! danes je valentinovo!juhu sej ne,da ga proslavljam, sam daje dober občutek tale ljubezen! punce, uživajte maksimalno! čas prihaja! juhu!
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 14.2.2007 9:16:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Neža81! Poročaj kako je bilo?Si že dobila izvide in kakšen je bil hormon ful visok,kajne? LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 14.2.2007 9:18:39
|
|
|
|
Neža81
|
Ravno sem prišla iz MB, kjer so mi vzeli kri. Po rezultat grem ob 12.00 Sestra marija kristanič je fuuuuuuuuul prijazna. Sem jo vprašala, če je možno, da se je 5 testov zmotilo in pokazalo +, pa se je iz srca nasmejala. Prav vidi se ji, da je tudi ona vesela zame. Je rekla, da sem prava faca, ker nikol nisem slabe volje . Potem bom sestram in zdravnici nesla vsaki en parfum za valentinovo, ker so res bile z mano ful prijazne in ustrežljive. Vam potem javim, kak je rezultat, oziroma če bo potrjen.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 14.2.2007 9:32:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ma,super Neža.Nestrpno čakam uro 12,ko ti končnooooooooo potrdijo tvojo .Ja res so vse setre v MB pravi sončki,čeprav je zame največji sonček sestra Jasna in sestra Marija,ki daje ven zdravila. LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 14.2.2007 13:58:14
|
|
|
|
Neža81
|
Sporočam vam, da sem od danes naprej URADNO NOSEČKA SREČKA!!!!! JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! dR. Gavričeva je rekla da mam neki beta HCG al neka taga odličen - 282, al 228..... nisem ziher, pa tud ne vem kaj to pomeni
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 14.2.2007 14:18:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
,Neža tale hormon je zelo lep.Lepo,mirno in pa zdravo nosečnost ti želim. LP Mojca
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 14.2.2007 14:22:42
|
|
|
|
Marina_
|
Jaz pa sem vedela(smajlikikažejezikparogece) Bravo Neža Pa lepo pobožaj pikici
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 14.2.2007 14:57:05
|
|
|
|
leli
|
Bravo Neža .Pazi na svoji dve
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 14.2.2007 14:59:26
|
|
|
|
anabanana
|
Neža81 iskrene čestitke !! Sem te spremljala od začetka Pika ful banalno zveni, ampak naprej v nove boje. Drži se borka!!! Moram priznat, da je tudi mene zelo strah eventualnih neuspehov. soncek.djukelica super, da bova tekle skupaj!!! Komaj čakam, da odpremo marčevsko temo Vsem ostalim borkam in mamicam
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 14.2.2007 16:32:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ravo NEŽA, čestitam ti in ti želim lepo, mirno in srečno nosečnost, jaz pa komaj čakam drug teden das naredim test, kerse mi nekaj zdi, ampak... bomo videli! upajmo na čimveč , za vse nas.PAPA
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 14.2.2007 18:12:25
|
|
|
|
pika74
|
Neža čestitke sem prav vesela zate... na nek način se mi zdi, kot da bi se meni zgodilo čudno ane... zgleda, da smo tako povezane tu na RR, da potem delimo take uspehe , čeprav meni tokrat ni uspelo. No, pri meni se je danes ulilo na ful in zdaj ni več nikakršnega dvoma, da ne bi bila prava M. A vam povem še eno skrivnost (sam ne okol govort ), kako preganjam misli o neuspehu: ko se vozim v službo in nazaj, si na ful nažigam musko: The best of Billy Idol in pol uživam na svoj način Držte se! Držim pesti za ostale čakajoče! pa-pa
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 14.2.2007 20:01:23
|
|
|
|
DaisyE
|
Vas spremljam že kar nekaj časa in vam hočem samo povedat, da ste carice vse po spisku! Čestitke Neži, Pika in Črni tulipan, vidve pa pogumno novim zmagam naproti! Drž'te se, punce! LP
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 14.2.2007 21:49:13
|
|
|
|
citrončica
|
Joj,Pika ,jaz sem pa tako pesti držala!! To pomeni, da nadaljujeva aprila skupaj!! In glede na najine rezultate pri punkciji, verjemi da naju čaka lepa prihodnost, če ne drugje, si lahko bleščečo kariero narediva na eni kurji farmi kot kure nesnice!! Zdaj pa hitro skoz ,potem pa greva v boj!! Drži se!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice 15.2.2007 6:48:00
|
|
|
|
pika74
|
Ja citrončica... aprila nadaljujeva skupaj. A nisva midve že en parkrat skupi nesle jajčka ? Če se dobr spomnem, si bla tud junija ti na iglah... pa zdej... pa aprila... pišuka - to neki pomeni . Moje stanje... po 5-6 dneh izcedka zdaj še nagradno orng fešta (M) . Upam, da se kmal pobere ta šus babji. Bi mi pasal mal normalnega življenja (ala kakšna kopel pa mogoče bazen pa mogoče en dan smučanja - čist na izi - pa mogoče kšn , k sploh ne vem več, kako zgleda... (kdaj sm nazadnje pošteno .... men se zdi, da lansk let ... ajej. OK prve dni januarja je blo neki malga... ampak zarad Suprefacta je blo vse bolj tko ). Dost nakladanja... gremo kej bolj pametnega delat dijoooooooooo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?