|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - Januarčice, februarčice
13.2.2007 15:59:51   
leli
Vse čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  anabanana in čim več uspeha.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 551
13.2.2007 16:01:06   
citrončica
Ja, še to sem hotla,
Pika74, res ne obupaj še, no,
kakorkoli že, če prideuser posted image  pa greva obe aprila naprej....pa še vidim na spisku na isti konec!!!Še vedno pa držim pesti, ker še ni konec!!!!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 552
13.2.2007 18:24:10   
anabanana
Hvala punce, res.

Komaj čakam marec!!!

Vsem držim pesti in močno navijam, čeprav me tosja kar noče in noče dat na seznam navijačicuser posted image user posted image user posted image ; tosja pliiiiis, že tretjič se priporočamuser posted image

krepat ma ne molat

Neposredna povezava do sporočila: 553
13.2.2007 18:38:39   
Špelka
Pika draga..... Žal mi je.... user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz sem mislila, da ti je tokrat končno uspelo. Ampak - pogrešam od tebe novice o tvojih izcedkih? user posted image  Ali jih ni več, ali pa si postala popolnoma ravnodušna do njih? Ne vem zakaj, ampak se mi zdi, da bi kljub vsemu morala počakat na pravo M.

Vendar pa.... tudi če ni, še ni konec sveta.... Vrti se dalje in z njim mi. In jutri je nov dan, marec bo nov mesec in potem april in zopet bo upanje tu... In zopet bomo držale pesti, te mal začarale in ni vrag da vse skupaj ne prikličemo tiste čarobne črtice zate... user posted image A je prou? Pozdrav, Špelka

< Sporočilo je popravil Špelka -- 13.2.2007 18:40:06 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 554
13.2.2007 18:59:56   
pika74
Punce moje zlate user posted image user posted image user posted image ,

pri meni je vedno bolj M. Izcedki so se spremenili v M. Zaenkrat je še malo švoh. Ampak, če se dobro spomnim, je bilo tudi po prvem postopku tako, da je najprej bilo ene 4-5 dni tako bolj nekaj med izcedkom in pravo M. Govorila sem tudi z neni (ki mimogrede tudi greje 2 pikici in je v pričakovanju user posted image  - držte pesti!), ki ima ponavadi tudi tako M po neuspelem postopku. Običajno je potem tadruga M bolj konkretna in ponavadi tudi bolj boleča. Pri meni vsekakor niso samo izcedki ampak je zadeva bolj podobna M. Torej je tudi test danes zjutraj pokazal pravilno - negativno.

Z neni sva zjutraj čvekale po sms... (saj sva vsak dan na vezi user posted image ) in vem, da mi je rekla, da naj se le izjočem... da bo jok pomagal pregnati bolečino...Vem, da pravilno misli... ampak vam povem... kot sem tudi njej...sploh ni solz. Niti ni bolečine. Ni. Čudno ane. Vendar vem, zakaj. Zato, ker sem bila najbolj razočarana in najbolj na tleh tisti dan, ko sva izvedela, da sta se samo 2 od 18 prijela. Takrat sem jokala. Tik preden so mi ju dali noter. Takrat sem spoznala, kako malo možnosti imam, da mi uspe. Če sta bila samo 2 od 18 dobra, kako malo šans potem imata 2, da obstaneta. Takrat sem videla, da je realnost (ali pa recite temu statistika) kruta. Ampak gremo naprej.

Vam povem, glih navadle se bomo vseh fint v zvezi z OBMP, pa bomo mogle nehat hodit tja, ker bomo user posted image ... ja, še vedno mi je ostal smisel za humoruser posted image . Kaj pa čem. Tabletk od danes dalje ne jem več. Danes sva šla na dolg sprehod. Neuspeli postopek je že zgodovina. Enkrat bo ratal. Ni hudič, da ne biuser posted image .

U še nekaj sem se spomnila. Danes bom po doooooolgem času spet spala na trebuhu user posted image user posted image user posted image user posted image . Že več kot mesec dni si tega nisem upala privoščit, ker me je ves čas nekaj žulilo - al joški al pa jajčniki... zmer je blo nekaj napihnjeno. Zdaj vem, zakaj sem bla ves čas tako zaspana user posted image user posted image user posted image .

Držte se!!!

lp
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 13.2.2007 19:07:01 >

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
13.2.2007 19:08:46   
Anitka
Pikica moja zlata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tisoč in še več objemčkov le zate. Pa tako sem upala, da bo uspeh. A me se ne predajamo, a ne? Bomo ponovno zavihali rokave in šli v nove boje, ki bodo upam, da res uspešni. Pa še kurente bom poprosila, da letos odžene od nas tečke rdečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bodo imeli vsaj kaj za delat, če pač zime ni.

Ja pa še to - privošči si spanca na trebuhu za naprej in nazajuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 556
13.2.2007 20:08:13   
Anonimen
ojla punce, najprej lep pozdrav vsak dan vas redno prebiram in se marsikaj novega naučim zadnjič sem zasledila da jeste tifol in aspirin pa me zanim aspirin, sem pač radovedna
pa vsemuser posted image  čestitke, tistim ki pa še niste pa čimrejuser posted image , držim pesti

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
13.2.2007 20:25:06   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pa me zanim aspirin, sem pač radovedna

Baje aspirin 100mg (najmanjša doza) pomaga v smislu, da je maternica bolj prekrvavljena. Če boš prebrala navodila, lahko vidiš, da acetilsalicilna kislina zavira zlepljanje krvnih ploščic (trombocitov) in tako preprečuje nastanek krvnih strdkov. Pazi - govorimo o Aspirinu 100 mg! Priporočajo, da se ga uporablja oz. užije vsak dan od transfera (prenosa zarodkov v maternico) dalje. Nekatere pa ga jemljejo že od punkcije dalje.

Toliko na kratko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 558
13.2.2007 21:06:23   
Anonimen
hvala ti pika, pa veliko sreče ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image pa pa

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
13.2.2007 23:22:25   
Nila
Hay Pika! Čeprav ti prvič pišem ,ves čas spremljam tvojo zgodbo! Rada bi ti samo povedala ,da je moja prijateljica pred kratkim tudi zanosila, in je ravno tako krvavela kot če bi imela  "bolj revno "menstruacijo. Seveda je vrgla puško v koruzo kot ti. Ampak... Kaj misliš? Še vedno je noseča. Počakaj še malo, ne bodi tako črnogleda (kot jaz user posted image ), boš videla ko bo čas za to. Vse dobro ti želi,Nila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
13.2.2007 23:29:43   
Marogica
Pika, glavo pokonci-Kopf hochuser posted image . Bom fejst držala pesti, in upam, da se motiš. user posted image

p.s. Punce, za vas tudi, enauser posted image  pa eno user posted image  za srečo.(da ne bo pomote)user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Nila)
Neposredna povezava do sporočila: 561
14.2.2007 0:41:37   
soncek.djukelica
Jutro,
Pika, draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej vidim,da se nisi pustila usodi!
vidim,da se že boriš in da greš v nove zmage!user posted image  Kar je tudi prav!
anabanana,tebi pa tudi čestitam!user posted image  Mislim,da bove tekle skupaj! user posted image
neža, kako pa kaj tvoj želodec?Upam,da je ti vsaj malce da mir! user posted image sicer je pa zate danes velik dan! danes boš uradno postala user posted image ! juhuhu user posted image user posted image
lepo,da smo zvedele novice o neni! jaz sem se že kar mal spraševala,kaj se dogaja z njo, in evo same krasne novice! user posted image user posted image  neni, uživaj in pazi,da burja ne vleče preveč tvojih dveh user posted image user posted image ! user posted image
danes je valentinovo!juhu user posted image user posted image  sej ne,da ga proslavljam, sam daje dober občutek tale ljubezen! user posted image user posted image
punce, uživajte maksimalno! user posted image user posted image
čas user posted image user posted image  prihaja! juhu! user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 562
14.2.2007 9:16:12   
Sulfinija
Neža81!

Poročaj kako je bilo?Si že dobila izvide in kakšen je bil hormon ful visok,kajne?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.2.2007 9:18:39   
Neža81
Ravno sem prišla iz MB, kjer so mi vzeli kri. Po rezultat grem ob 12.00 Sestra marija kristanič je fuuuuuuuuul prijazna. Sem jo vprašala, če je možno, da se je 5 testov zmotilo in pokazalo +, pa se je iz srca nasmejala. Prav vidi se ji, da je tudi ona vesela zame. user posted image user posted image user posted image  Je rekla, da sem prava faca, ker nikol nisem slabe volje user posted image . Potem bom sestram in zdravnici nesla vsaki en parfum za valentinovo, ker so res bile z mano ful prijazne in ustrežljive.

Vam potem javim, kak je rezultat, oziroma če bo potrjen.user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 564
14.2.2007 9:32:00   
Sulfinija
Ma,super Neža.Nestrpno čakam uro 12,ko ti končnooooooooo potrdijo tvojo user posted image .Ja res so vse setre v MB pravi sončki,čeprav je zame največji sonček sestra Jasna in sestra Marija,ki daje ven zdravila.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 565
14.2.2007 13:58:14   
Neža81
Sporočam vam, da sem od danes naprej URADNO NOSEČKA SREČKA!!!!!

JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dR. Gavričeva je rekla da mam neki beta HCG al neka taga odličen - 282, al 228..... nisem ziher, pa tud ne vem kaj to pomeni

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 566
14.2.2007 14:18:48   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,Neža tale hormon je zelo lep.Lepo,mirno in pa zdravo nosečnost ti želim.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 567
14.2.2007 14:22:42   
Marina_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa sem vedela(smajlikikažejezikparogece)
Bravo Neža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa lepo pobožaj pikiciuser posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 568
14.2.2007 14:57:05   
leli
Bravo Nežauser posted image user posted image user posted image user posted image .Pazi na svoji dveuser posted image user posted image

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 569
14.2.2007 14:59:26   
anabanana
Neža81 iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image !! Sem te spremljala od začetkauser posted image

Pika ful banalno zveni, ampak naprej v nove boje. Drži se borka!!! Moram priznat, da je tudi mene zelo strah eventualnih neuspehov.

soncek.djukelica super, da bova tekle skupaj!!!user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da odpremo marčevsko temouser posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim borkam in mamicamuser posted image user posted image user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 570
14.2.2007 16:32:03   
Anonimen
ravo NEŽA, čestitam ti in ti želim lepo, mirno in srečno nosečnost, jaz pa komaj čakam drug teden das naredim test, kerse mi nekaj zdi, ampak... bomo videli!
upajmo na čimvečuser posted image user posted image user posted image user posted image , za vse nas.PAPA

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
14.2.2007 18:12:25   
pika74
Neža čestitke user posted image user posted image user posted image  sem prav vesela zate... na nek način se mi zdi, kot da bi se meni zgodilo user posted image  čudno ane... zgleda, da smo tako povezane tu na RR, da potem delimo take uspehe user posted image , čeprav meni tokrat ni uspelo.

No, pri meni se je danes ulilo na ful in zdaj ni več nikakršnega dvoma, da ne bi bila prava M.

A vam povem še eno skrivnost (sam ne okol govortuser posted image ), kako preganjam misli o neuspehu:
ko se vozim v službo in nazaj, si na ful nažigam musko:
              The best of Billy Idol in pol uživam na svoj način user posted image user posted image user posted image

Držte se!

Držim pesti za ostale čakajoče!

pa-pa
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
14.2.2007 20:01:23   
DaisyE
Vas spremljam že kar nekaj časa in vam hočem samo povedat, da ste carice vse po spisku!

Čestitke Neži,

Pika in Črni tulipan, vidve pa pogumno novim zmagam naproti!

Drž'te se, punce!

LP

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 573
14.2.2007 21:49:13   
citrončica
Joj,Pikauser posted image ,jaz sem pa tako pesti držala!!
To pomeni, da nadaljujeva aprila skupaj!!
In glede na najine rezultate pri punkciji, verjemi da naju čaka lepa prihodnost, če ne drugje, si lahko bleščečo kariero narediva na eni kurji farmi kot kure nesnice!!user posted image user posted image
Zdaj pa hitro skozuser posted image ,potem pa greva v boj!!
Drži se!!user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 574
15.2.2007 6:48:00   
pika74
Ja citrončica... aprila nadaljujeva skupaj.
A nisva midve že en parkrat skupi nesle jajčka user posted image ? Če se dobr spomnem, si bla tud junija ti na iglah... pa zdej... pa aprila... pišuka - to neki pomeni user posted image .

Moje stanje... po 5-6 dneh izcedka zdaj še nagradno orng fešta (M)user posted image . Upam, da se kmal pobere ta šus babji. Bi mi pasal mal normalnega življenja (ala kakšna kopel pa mogoče bazen pa mogoče en dan smučanja - čist na izi - pa mogoče kšn user posted image user posted image user posted image , k sploh ne vem več, kako zgleda...user posted image  (kdaj sm nazadnje pošteno .... men se zdi, da lansk let user posted image ... ajej. OK prve dni januarja je blo neki malga... ampak zarad Suprefacta je blo vse bolj tkouser posted image ).

Dost nakladanja... gremo kej bolj pametnega delatuser posted image

dijoooooooooouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?