Anonimen
|
Sandra, upam da si se spomnila še name in naročila čaj še zame . Lepa sobica oz. kotiček za . Cuma, pa kje se ti skrivaš, jaz te že dva dni iščem . Jaaaa, ona to čisto resno, da ni varijante da se EA dobi kadarkoli, da samo če imaš srečo in prideš v porodni zgodaj zjutraj, pol pa je cel dan noro, še sploh sedaj v poletnem času, ko je ogromno prometnih nesreč in imajo malo anesteziologov, da popoldan se težko koga dobi, ponoči pa ni šans da bo kdo prišel.....Pa jo gledam, kako to, če pa nam je 100% rekla da se dobi kadarkoli, naj samo povemo takoj ob sprejemu da v pol ure kdo pride od doma.....pravi da prvič sliši, razen če so kaj spremenili v zadnjem tednu.... . In sem nekako dobila namig, naj grem raje v PO. Čudno, glede na to da je tudi ona ena od porodničark na hribu . Nefretiti pa sedaj že sigurno ve ali je ali . Lemavrica, lepa sobica . Jaz sem včeraj tudi gledala Hišo na pečini, pa sem jo že 1x prej gledala, pa itak da sem na koncu spet jokala . Vse me gane. Res. Pa danes mi je ena punca prinesla eno vrečo igrač za Žana, je slišala od ene skupne prijateljice da čakam , sama pa ima 5 letnika in je rekla da ima igrače za podarit in je meni prinesla . So pa same igrače za zunaj v pesek, še dobro da imamo dvorišče in je sigurno enih 5 kamijonov velikih, pa bagerji, kosilnica, traktor, kanglice in lopatke.......če pomislim koliko to vse stane in da mi ne bo treba vsake teden nov bager kupit . Drugače se pa v tem trenutku zunaj moj mož igra z njimi. Jap, ta je še bolj odtrgan kot jaz .
|