|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  365 366 [367] 368 369   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
24.8.2007 8:35:57   
lumpa6
nefretiti srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9151
24.8.2007 8:37:42   
jst86
dobro jutro!
evo jst pijem jutranjo kavicouser posted image . pol pa po opravkih.user posted image  dejte mi prosim povedat a če bom mela recimo 6 povijalnih pleničk,jih bo dovolj?kolk jih mate ve?

sandra si me nasmejala že zjutraj-zdej pa vem od kje nam ti tipkašuser posted image . upam da je odprta stran s septemberkami. (slikica 38.teden)user posted image user posted image  lepe slikice!

če bi mene tko poslali rodit ko nefretiti bi me blo tud ful strah,polna bi bla pričakovanj.upam da se spontano začne.

lumpa ti pa imaš v ponedeljek pregled ane,če se prav spomnim?

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9152
24.8.2007 8:43:12   
lemavrica
Sandra ful si suhicauser posted image  user posted image , pa sobica je tud ful luškana.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 9153
24.8.2007 8:49:14   
nora
6 povijalnih pleničk,jih bo dovolj?kolk jih mate ve?

Jst, mislim, da je dovolj. Jaz sem kupila 5. Babica v Soli za starse nam je rekla 3.

Jaz tudi sem vidla od kje nam Sandra tipkauser posted image user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 9154
24.8.2007 8:50:24   
lemavrica
V album sem dodala sliko bušija v 38t in slike sobice.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9155
24.8.2007 8:57:09   
cuma
Juutro!

Glede na moje izkušnje, je nefretiti že videla svojo/ega user posted image  ... njo pa še rihtajo (šivajo) ... razen, če je imela splošno anestezijo. Jaz tudi še kar držim pesti user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

jst: glede povijalnih - veš kako je bilo pri nas?včasih je bila ena dovolj za dva dni, včasih pa pet premalo .... user posted image . Odvisno kako se otroček uspe mimo pokakat in predvsem kolikokrat pereš. Če boš pogosto prala, ti bo šest povijalnih sigurno dovolj! Veš, na začetku je drekec (se opravičujem, če katera zajtrkuje user posted image ) zelo tekoč in gre velikokrat kaj mimo ... zato se povijalna plenička lahko umaže kljub vsemu štofu, ki pride vmes. Se mi zdi, da is pisala o stresu in o nekem šoku, ki te je doletel. Ker ne vem, zakaj se gre, ti pošiljam en velik user posted image  in ti želim, da se stveri uredijo!

sandra: ti suhica ti! Kam si dala kile ... pri vseh sladicah in palačinkah user posted image  ... bi lahko služila z reklamami za nosečniška oblačila!!!! Takoj se pojdi nekomu pokazat, da ne gre lepota v nič!!!user posted image  user posted image  za sobico!

nena80: kot ti je že pikica pokica napisala: ti kar prekuhaj, nič se ne bo uničilo, le malo motno postane od vodnega kamna!!

pikica pokica: tudi midva sva gledala film hiša na pečini in tudi jaz sem, po dolgem času, jokala user posted image user posted image ! Fuuul lep film!

Ste že spile user posted image ?

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 9156
24.8.2007 8:57:31   
nana 27
Dobro jutro! Vso srečo, Nefretiti user posted image user posted image user posted image   Sandra in Leamavrica, ob gledanju fotk sobic, sem se spomnila, kako sem ves čas pred Mihovim rojstvom hodila občudovat sobico, vohat cunjice in otroško kozmetiko user posted image  Lepi spomini. Zelo lepe sobice sta pripravili user posted image   

Neposredna povezava do sporočila: 9157
24.8.2007 8:57:46   
nora
Tatty vidim, da si tleuser posted image Kako si?
Lemavrica, zelo lepo so nastimala sobicouser posted image Midva nisva se nič, posteljca je se v skatliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9158
24.8.2007 8:58:46   
jst86
nora hvala!user posted image

men je pa tok všeč tale medvedek pu ratal....mogoče mi Leon sporoča da ga hoče imet.user posted image  lepa sobica lemavricauser posted image
mu bom verjetno eno postelninico kupila od puja,čeprav jih mam dost.al pa od bombažkov.so mi tko luštni user posted image  čist me dajejo upam da hormončkiuser posted image

cuma hvala tudi tebi. ja zdej se že pobiram in lahko rečem samo hvala mojemu ki mi je res stal ob strani-je res najboljši user posted image  na svetu.mami je morala v bolnišnico,ampak je že bolš. boli me pa še vedno to ker verjetno ne bo mogla k meni v P na obisk.ker pa mi zelo veliko poeni in mi je tud prijateljica mi je pa težko in sem si jo res želela met ob sebi....ampak kot si sama pravim verjetno ko bom že mami ne bom razmišljala o takih stvareh.

šibam zdej,se tipkamo

pa pa

< Sporočilo je popravil jst86 -- 24.8.2007 9:03:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 9159
24.8.2007 9:04:33   
aljab
Dobro jutro čveke!

Nefretiti srečno!!!! user posted image Pa nam res ni bla usojena ta kavica.....

Ampak punce ste pa začele vrsto prehitevatuser posted image user posted image . Pikica Pokica ti tud še mal počaki...se zmenva pa greva drug teden, ko bo luna. Pa še lep datum 28.8......user posted image

Lemavrica in Sandra kake male luštne  bušije mate.... pa ful lepe sobice!!
Jaz sem danes tudi ful dobro spala! Sam 1× sem šla lulat. Mogoče pa mi je pomagalo tiste pol dl črnega vina ob pici...al pa picauser posted image user posted image .

Ful je fajn,  k nas vedno več čveka... tudi tiste do sedaj nedejavne. Je prav zanimivo, da tko finiširamo skupaj!!

Neposredna povezava do sporočila: 9160
24.8.2007 9:06:31   
LINA31
Dobro jutro,

se na hitro oglasim, ker letim na pregled. Držite pestiuser posted image user posted image user posted image !

Sandra in Lemavrica....super izgledate, res imate luškane trebuščke in opremljene sobice.
Sem tudi jaz v album dodala svoj trebušček.

Se kasneje tipkamo.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 9161
24.8.2007 9:08:48   
Anonimen
Nefretiti: držim pesti. Naj ti čimlažje mine. Potem pa boš že kmalu stiskala svojega malčka. user posted image  Ti pošiljam še eno user posted image  za srečo.

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 9162
24.8.2007 9:09:40   
lemavrica
Lina luškan buši.Veliko sreče na pregledu.

Jst jest tud zdej skoz gledam tega Pu-ja, pa čeprav mi do zdej ni bil ne vem koliko všeč.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 9163
24.8.2007 9:16:34   
Tatty
Hojla Nora in vse ostale,

trenutno držim pesti, da mi vse uspe pred prihodom user posted image . Namreč za dojenčka ima že vse, manjka mi pa kopalnica ....trenutno se selim in upam, da bo keramičarju uspelo vse opraviti, da se bom lahko sploh kje umila. Pa še celo bajta je v razsulu (prenavljanje)....tako, da upam, da bo vse nared, ko pride čas za to.

Vsem souser posted image  želim, da lepo preživite še te zadnje dni...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 9164
24.8.2007 10:19:08   
NalLa
Evo, sem ravno s pregleda. Za bakterijo mi je ginekolog reku, da tega ne delajo rutinsko in glede na to, da imam urin o.k. mi ne bo vzel brisa. Drugače pa je vse o.k.. Pogledu mi je pa samo urin in poslušu srčka. Zdej se pa šibam učit. bljak

(odgovor članu Tatty)
Neposredna povezava do sporočila: 9165
24.8.2007 10:21:31   
Anonimen
Pozdravljene souser posted image !

Javljam se po dveh dneh, ampak brala sem vas pa redno. Dva dneva skupaj sem bila tako utrujena, da nisem imela energije, da še kaj pišem.

Sandra - LEPI SEZNAMČKI!!! user posted image
Upam, da boš našla dovolj slikic za nas Septembrke, ker nas je ogromno.

Včeraj sem bila ponovno na CTG in naš Matija za enkrat še uživa v maminem trebuhu. Lepo je telovadil in ni bilo nobenih popadkov. Zdravnik me je naročil ponovno čez en teden, če se vmes ne bo nič spremenilo.

Jutri mi začne 39. teden!!!user posted image  Zdaj pa je res pri koncu.

Nove mere za seznamček:
38t/7d,  +15 (še zmeraj), 110 cm

Moja prijateljica je imela termin 19.8. in še zmeraj hodi v enem kosu. Včeraj ji je na CTG-ju zdravnik rekel, da verjetno še ne bo rodila, ker je otrok preživahen. Uboga - že do PDP je težko čakat, kaj šele preko. user posted image

Res me zanima, kdaj bomo izvedeli kaj novega o Nefretiti. Ampak sedaj verjetno že ima svojega malčka ali malčico. Želim ji, da so se zdravniki zmotili v teži in da ima kljub vsemu malo več.
VSO SREČO NEFRETITI!!!user posted image

(odgovor članu Tatty)
  Neposredna povezava do sporočila: 9166
24.8.2007 11:14:24   
lumpa6
trenutno držim pesti, da mi vse uspe pred prihodom . Namreč za dojenčka ima že vse, manjka mi pa kopalnica ....trenutno se selim in upam, da bo keramičarju uspelo vse opraviti, da se bom lahko sploh kje umila. Pa še celo bajta je v razsulu (prenavljanje)....tako, da upam, da bo vse nared, ko pride čas za to.

Vsem so želim, da lepo preživite še te zadnje dni...

boga , upam da vam uspe pred prihodomuser posted image , saj bo bol kr mal neprijetno

(odgovor članu Tatty)
Neposredna povezava do sporočila: 9167
24.8.2007 11:16:43   
Anonimen

Nick         tedni       pridobljeni kg   pridobljeni cm   obseg

Duskamb           38t7d     +15kg                             (110cm)

nena80             38t5d     +20/21kg                      (114cm)

aljab                 38t4d    +14-15kg      +25cm      (101cm)

Žabonka               38t       +12kg          +34cm      (106cm)

Pikica pokica       38t        +14kg         +33cm      (103cm)

Carmy,               37t4d     +9.5kg                            (98cm)

Sandra85          37t2d     +11kg          +29cm        (99 cm)

_mala_ ,             37t2d    +14,5kg                          (103cm)

Lumpa6             37t1d      +7kg,                             (140cm)

Srček                 37t1d    +12.5kg       +15cm        (133cm)

Lemavrica        36t1d      +7kg                               (102cm)

Jst86                  36t        +16kg                             (120cm)

Nana27             36t         +15kg                             (110cm)

PBJ                   35t5d      +10,5kg                         (104cm)

dorotea            35t5d      +10 kg          +28cm       (98cm)

Cuma               35t5d       +13kg                             (111cm)

mony79           35t1d       +10.5kg       +30cm       (105cm)

Lina31             35t1d       +11.5kg       +30cm       (104cm)

Aldina               35t1d      +13kg                             (119cm)

tajda                35t           +10kg                             (128cm)

Bodoča            34t6d       + 7kg            +30cm       (128cm)

Tanja Lina      34t5d        +6kg                                (97cm)

Buškica           34t4d       +15kg                              (106cm)

tianna             34t0d        +14kg                              (98cm)

Andreja32        34t          +6kg                                (121cm)

Mateja82         33t           +12kg                            (101cm)

nalLa                33t           +11.5kg                          (103cm)

Taja83           32t,2d        +12kg      +27cm

Helenav           32t           +15kg                              (100cm)

sevenka         31t2d         +7kg        +13cm            (103cm)

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimo.

[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9168
24.8.2007 11:20:22   
lumpa6
Sem tudi jaz v album dodala svoj trebušček.

lepa sobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,trebušček je pa lepuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 9169
24.8.2007 11:21:58   
lumpa6
Sandra ful si suhica , pa sobica je tud ful luškana.

ja prav res

Neposredna povezava do sporočila: 9170
24.8.2007 11:30:30   
nora
Tatty, drzim pesti, da vse poštimate preden user posted image pride. Saj imas se 1 mesec do PDP, če ne bo kaj prehitelo, kot se ponavadi zdodi pri septembrkah.user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 9171
24.8.2007 11:32:03   
Anonimen
Sandra, upam da si se spomnila še name in naročila čaj še zameuser posted image . Lepa sobica oz. kotiček za user posted image .

Cuma, pa kje se ti skrivaš, jaz te že dva dni iščemuser posted image . Jaaaa, ona to čisto resno, da ni varijante da se EA dobi kadarkoli, da samo če imaš srečo in prideš v porodni zgodaj zjutraj, pol pa je cel dan noro, še sploh sedaj v poletnem času, ko je ogromno prometnih nesreč in imajo malo anesteziologov, da popoldan se težko koga dobi, ponoči pa ni šans da bo kdo prišel.....Pa jo gledam, kako to, če pa nam je 100% rekla da se dobi kadarkoli, naj samo povemo takoj ob sprejemu da v pol ure kdo pride od doma.....pravi da prvič sliši, razen če so kaj spremenili v zadnjem tednu....user posted image . In sem nekako dobila namig, naj grem raje v PO. Čudno, glede na to da je tudi ona ena od porodničark na hribuuser posted image .

Nefretiti pa sedaj že sigurno ve ali je user posted image ali user posted image user posted image .

Lemavrica, lepa sobicauser posted image .

Jaz sem včeraj tudi gledala Hišo na pečini, pa sem jo že 1x prej gledala, pa itak da sem na koncu spet jokalauser posted image . Vse me gane. Res.

Pa danes mi je ena punca prinesla eno vrečo igrač za Žana, je slišala od ene skupne prijateljice da čakam user posted image , sama pa ima 5 letnika in je rekla da ima igrače za podarit in je meni prineslauser posted image . So pa same igrače za zunaj v pesek, še dobro da imamo dvoriščeuser posted image in je sigurno enih 5 kamijonov velikih, pa bagerji, kosilnica, traktor, kanglice in lopatke.......če pomislim koliko to vse stane in da mi ne bo treba vsake teden nov bager kupituser posted image . Drugače se pa v tem trenutku zunaj moj mož igra z njimi. Jap, ta je še bolj odtrgan kot jazuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 9172
24.8.2007 12:06:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image  Punce, dejte mi prosim povedati kako ste oprale tisto posteljno varovalo? Tisto oblečeno spužvo mislim. Na koliko stopinj? Malo me je strah kar dati v stroj, ker je bilo drago.

tudi ti si kupila v BC? mi smo kupili v BC in je stalo tok kolkor cela pojstlcauser posted image pa sem se tut balaoprat-pa sem oprala na 30 stopinj-z zmanjšano centrifugo,pa je vseeno mal skupi potegnilouser posted image sem mogla fajn otrest in nazaj dat na mesto blazino,ki je notuser posted image
sem bila tako jezna!!!

Eno sem kupila v Monfalcone in je bila 80€, drugo pa sem dobila od sestre od dragega in je bila 180€. user posted image user posted image user posted image  Za to drugo me je najbolj strah. Mah, bom že. Brez centrifuge, da bo sigurno. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9173
24.8.2007 12:09:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

,če ne bom spet prespala in prišla za čas kosila na RRuser posted image

Tako kot jaz. user posted image  Sem spala 13h brez 1x na wc. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9174
24.8.2007 12:09:46   
nana 27
Drugače se pa v tem trenutku zunaj moj mož igra z njimi. Jap, ta je še bolj odtrgan kot jaz .
¸ user posted image user posted image user posted image  Srček, je treba preverit, če vse deluje..  Ves čas preverjam forum, če je kaj novega od Nefretiti. Zdaj je verjetno že vse za njo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  365 366 [367] 368 369   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  365 366 [367] 368 369   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?