|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  363 364 [365] 366 367   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
23.8.2007 21:56:27   
Anonimen
Ana b, user posted image user posted image user posted image ! Super, da sta z user posted image  v redu!

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 9101
23.8.2007 21:57:10   
nana 27
Nefretiti, SREČNO!!! No, a smo že ugotovile? Kaj bo po horoskopu punčka od Nefretiti? Levinja ali devica?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9102
23.8.2007 21:57:33   
NalLa
ana b še enkrat čestitkeuser posted image . Kako to, da si prehitevala?

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 9103
23.8.2007 21:59:09   
nana 27
Anab, čestitke še enkrat user posted image  Lepo se cartajte!

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 9104
23.8.2007 21:59:45   
Anonimen
Jutri smo 24., torej devica. Al ne? user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9105
23.8.2007 22:00:14   
NalLa
nana, mislim da bo punčka od nefretiti že devica

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9106
23.8.2007 22:01:11   
Taja339
hej septemberčice,

po zeloooooooooooo dolgem času in neaktivnosti, sem ponovna prišla malo pokukat na to stran.
tudi jaz že komaj čakam na 15.9., ko bom šla - ali pa tudi še ne hahaha - delit srečo s srčico, ki jo nosim v sebi.
malo me je strah - glede na prvi porod, ki ni bi navdušujoč - da bom zopet trpela kot user posted image , pa še to vem, da bo naša Hana Brina veliiiiiiiiika punca, saj je že pri 35t4d tehtala 2900gr.user posted image user posted image

no, kakorkoli, treba bo potrpeti in tudi bomo a ne????

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9107
23.8.2007 22:01:26   
Anonimen
Ja, devica. user posted image

HOROSKOP DEVICA
Od 24. avgusta do 22. septembra

user posted image

Vladajoči planet:
Merkur

Element:
zemlja

Barva:
mornarsko modra, temno rjava, zelena

Drag kamen:
sardoniks

Kovina:
živo srebro, nikelj

Žival:
pes

Drevo:
vse vrste orehov, lešniki

Roža :
anemone, hiacinte

Dan v tednu:
sreda

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9108
23.8.2007 22:01:40   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Ojla punce!

Jaz pa ne bom septemberka.

Danes sem bila na pregledu in ugotovili so, da je moja punčka precej majhna. Podobna situacija kot je pri Heleni. Danes smo namerili le 2200g in posteljica počasi ne opravlja več svoje funkcije. Z otročkom je zaenkrat še vse vredu, edinole začel je zaostajat v razvoju. Že prej je bila drobna, ampak sedaj pa je čas, da se rodi. Jutri zjutraj bom imela CR in ko se zavem bom že lahko objela svojo punčko. Verjetno bo morala v inkubator, ampak ji bo tam bolje kot sedaj.

Držite pesti zame in za mojo punčko, da bo vse OK. Sicer bom imela zelo dobro oskrbo, ampak človek nikoli ne ve, kaj ga čaka.

Bom moža nahecala, da vam sporoči kako je z mano, jaz pa bom tebi PikicaPokica poslala msg.....če bom prisebna.
Sedaj pa moram it počivat, ker bom ob 6h že na poti v P.

Se tipkamo, ko pridem iz Rimaaaaaa!

SREČNO in sporočite kako si!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9109
23.8.2007 22:02:35   
LINA31
Anab...ČESTITIKEuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 9110
23.8.2007 22:03:59   
Anonimen

Taja339, lepo da si se spomnila na nas. user posted image  

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 9111
23.8.2007 22:07:08   
Taja339
tianna - saj me je malo strah.
sem hodila kukat na RR, nisem pa se nič vklopila user posted image user posted image user posted image user posted image
sedaj pa bom AKTIVNO sodelovala - OBLJUBIM hahahahauser posted image
vidim, da se imate super fino !!!!!!!

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9112
23.8.2007 22:08:25   
Taja339

joj, se vidi, da sem zmedena - na STRAH - srammmmmmmmmmmm sem mislila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 9113
23.8.2007 22:09:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

sem hodila kukat na RR, nisem pa se nič vklopila user posted image user posted image user posted image user posted image

A tako! Kukat, pa nič napisat! user posted image  user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 9114
23.8.2007 22:09:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

joj, se vidi, da sem zmedena - na STRAH - srammmmmmmmmmmm sem mislila user posted image user posted image user posted image user posted image

Začetniška trema. user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 9115
23.8.2007 22:24:17   
nana 27
Taja, meni je pa tvoj avatar zelo všeč user posted image  Uf, kakšna korenjakinja je tale Hana Brina. Nekateri so mini drugi pa maxi pa še nabirajo na teži..nikoli ni prav user posted image  Tianna,  smiley je pa brez konkurence user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9116
23.8.2007 22:24:52   
Taja339
Začetniška trema.

... ali pa prehitri ... pa predebeli zaradi zatečenosti hahahahahuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9117
23.8.2007 22:28:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Tianna,  smiley je pa brez konkurence user posted image

user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 9118
23.8.2007 22:31:21   
Taja339
... ali pa prehitri ... pa predebeli zaradi zatečenosti hahahahah

... prsti ...user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 9119
23.8.2007 22:47:40   
Anonimen
Tako punce,
skodelico malinovega čaja sem popila, zdaj pa grem pod tuš in v posteljo. Vi kar lepo pridno čvekajte, da bom jutri zjutraj imela kaj za brati ob user posted image .

Mirno noč vam želim; če gre katera v Rim pa srečno!user posted image

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 9120
23.8.2007 22:59:46   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: jonči

pri nas še čakamo čeprav me že od včeraj neki špika pa vleče tko da grem zdele samo na sedežno ker me bo pobral če bom še mal sedela

ne vem al so popadki al ne ker pojma nimam kako zgledajo

hmmm user posted image ti si na začetku seznamčka-a boš pred pikico pokico rodila?user posted image

no,kera bo naslednja???

že vidim,kako bom zjutraj brala-da je ena od naših rodilauser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu jonči)
Neposredna povezava do sporočila: 9121
23.8.2007 23:00:53   
sandra85
emm user posted image za user posted image !!!!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 9122
23.8.2007 23:02:42   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*
Zaenkrat mi je svetovala počitek in ležanje na L boku.

no,ubogajuser posted image ...res je še malo prezgodaj

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 9123
23.8.2007 23:06:16   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

user posted image  A ima katera zdaj na koncu tudi povečan izcedek? Moj g.je to videl pa ni nič rekel, da bi blo kaj narobe, tak, da je verjetno to tudi normalno kot vse ostale user posted image  težave.

meni so že v bolnici rekli, da je zaj proti koncu normalno,da se izcedek poveča...tako da je to čist normalno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9124
23.8.2007 23:14:39   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

A ima katera kakšen dober verz za 50 let ali pa idejo kje bi lahko našla kej pametnega? P R O S I Muser posted image

kaj rabiš?

moj oče praznuje 9.9. (namoj rok) 50.rojstni dan pa imava z sestro dolžnost da napiševa vabila, govor,....

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 9125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  363 364 [365] 366 367   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  363 364 [365] 366 367   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?