|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  364 365 [366] 367 368   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
23.8.2007 23:22:19   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

sandra kje si pa dobila te slikice, za naše user posted image

od drugih mamic user posted image na forumu starši čvekamouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 9126
23.8.2007 23:24:46   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

user posted image  Punce, dejte mi prosim povedati kako ste oprale tisto posteljno varovalo? Tisto oblečeno spužvo mislim. Na koliko stopinj? Malo me je strah kar dati v stroj, ker je bilo drago.

tudi ti si kupila v BC? mi smo kupili v BC in je stalo tok kolkor cela pojstlcauser posted image pa sem se tut balaoprat-pa sem oprala na 30 stopinj-z zmanjšano centrifugo,pa je vseeno mal skupi potegnilouser posted image sem mogla fajn otrest in nazaj dat na mesto blazino,ki je notuser posted image
sem bila tako jezna!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9127
23.8.2007 23:31:08   
sandra85
ana B  dobrodošla nazaj!!!user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9128
23.8.2007 23:36:26   
sandra85
nefretiti user posted image srečno!!!!!!!

taja339 user posted image lepo da si se nam spet oglasila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9129
23.8.2007 23:41:20   
sandra85
se opravičujem, da tako pišem-ampak mi je lažje, da sproti odgovarjam

CUMAuser posted image KJE JE NAŠA CUMA???
ji bom jutri sms poslala, če se ne bo prej oglasila tle gor na jutranji user posted image ...

dragi je zrihtal, da bom dobila malinov čajuser posted image
njegov sodelavec gre v soboto v ljubljano in mi bo prinesel (ker tle res nevem, kje bi lahko dobila) gor pa je rekel ta sodelavec, da pozna eno čajnico...boo
sam da js to dobim-sem že v 38. tednuuser posted image user posted image user posted image je že čas...ko bom začela pit pa bom v 39.tednu...ma-2 tedna prej bo čisto dovolj, kaj pravite?

NI VEČ NOBENE TLE GOR?user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9130
23.8.2007 23:41:59   
sandra85
oooooooooooo cuma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si onlineuser posted image si še med namiuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9131
23.8.2007 23:43:52   
jst86
evo cumouser posted image  je vedla da jo pogrešamo

stiskam pesti za nefretiti in njeno user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9132
23.8.2007 23:55:48   
dorotea
Joj, Nefretiti, srečno! Bomo mislile nate! Boš končno objela svojegauser posted image !
anab, lepo da ste nazaj!user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9133
23.8.2007 23:56:57   
sandra85

user posted image
ŠE NESTRPNO ČAKAMO:user posted image

(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna 
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image  

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (35), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, 2n, Velenje, user posted image

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image Neža
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Kaja
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
15.9. Taja339, 2n, Laško, user posted image Hana Brina
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
21.9. nadja00 (29), 1n, Ljubljana--> Postojna, user posted image Janina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (23), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
24.9. aldina, (25), 2n, Deskle user posted image
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 24user posted image , 22user posted image  in 15user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

PREHRANA MED DOJENJEM

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9134
23.8.2007 23:58:17   
sandra85
SEPTEMBRČKE in SEPTEMBRČKI

user posted image

user posted image
25.7. CUKRČEK (PDP 1.9.)
KLARA
ALJAŽ

user posted image
4.8. Rožica* (PDP 5.9.)
...
rojstvo: 2890g,  48,5cm

user posted image
10.8. Guppy (PDP 1.9.)
MAJA
rojstvo: 2620g, 47cm
MARKO
rojstvo: 2640g, 47cm

user posted image

16.8. anab (PDP 20.9.)
MATIC
rojstvo: 2830g, 50cm

user posted image  
16.8. ursy (PDP 5.9.)
LARA
rojstvo: 3000g, 49cm

user posted image
17.8. lasekP (PDP 5.9.)
LARA

user posted image
21.8. misska (PDP 2.9.)
LEONID
rojstvo: 3240g, 51cm

user posted image
23.8. Eva* (PDP 14.9)
TINKARA
rojstvo: 3110g, 52cm

NOVE MAMICE: Eva* user posted image čestitke!!!

V TOPLEM NAROČJU STARŠEV:  5user posted image in 5user posted image -izenačenouser posted image

DRUGE INFORMACIJE:

-PREHRANA MED DOJENJEM

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 24.8.2007 0:00:52 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9135
24.8.2007 0:03:19   
cuma
Čau pupe! user posted image

Sem brala za nazaj ... in je traaajaaalo user posted image ! Še sem v enem kosu, sem pa včeraj že mislila, da bo treba na hrib. Zato so sledili danes zadnji nakupi in priprava torbe za v Rim. user posted image

Najprej moram zaželeti vso srečo naši nefretiti: bom držala pesti a sem prepričana, da bo vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sandra: user posted image user posted image user posted image  za seznamčič! Ful je luškan user posted image !

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9136
24.8.2007 0:06:35   
sandra85
CUMA,NE NAS STRAŠIT user posted image
a boš poslala magari meni sms,če bo karkoli???
veš, zaj se je pa res začelo tle pri nas-in nikoli ne veš kdaj bo kero doletelouser posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9137
24.8.2007 0:22:29   
cuma
Brez skrbi, ti bom javila user posted image .

Danes sem kupila previjalno podlogo za Tinkaro ... ko bo treba previt, pa bo Ema spala, jo bom kar v kopalnici na stroju previla, pa še praktično je imeti odlagalno površino za otroka tam kjer ga kopaš. Videla sem ene zelo velike previjalne podloge, pa se ne spomnim katera je pred časom spraševala zanje? A si ti Sandra?

Kupila sem še dudice in sicer eno chiccovo cela iz kavčuka - tako ima Ema in je ne menja za nobeno user posted image , pa še dve aventovi silikonski - Ema jih je imela na začetku raje kot kavčukove. Vse sem že prekuhala in spakirala v torbo ... user posted image  vključno z nastavki za dojenje.

srček: praviš, da ti je G rekla, da epiduralne ne dobiš kadarkoli? user posted image user posted image  Pa kaj nas pol vlečejo za nos? Bi vsaj prej povedali, ne pa da te šok sredi popadkov in strahov in negotovosti.... res mi ni všeč tak odnos user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9138
24.8.2007 0:28:03   
cuma
Zdaj pa grem spat, ker bo Ema najbrž kmalu začela rogoviliti in posledično pristala pri nas ( user posted image  slabše spimo zdaj kot takrat, ko je imela 3 mesece user posted image ), to pa pomeni vrtenje in premikanje, stokanje ... jaz pa sem že itak totalno nekomot tudi kadar spim sama v taveliki postelji ....

Lepo se naspite tudi vi in se tipkamo!!!user posted image

Cuma

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9139
24.8.2007 0:37:16   
nena80
No da napišem še enkrat svoje mere user posted image user posted image user posted image    38t5d,  +20/21 kg, pridobljeni cm user posted image , trenutni obseg 114 cm, sem totalna rekorderka v pridobljeni težiuser posted image user posted image  Res je pa tudi, da sem malo tudi otečena - noge zaradi vode, ali se pa tolažim s tem, da je kriva vodauser posted image ...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9140
24.8.2007 0:41:49   
sandra85
ja cuma,js sem spraševala za podlogo,ampak sva jo tudi že kupila v BC user posted image

no,končno sem prišla spet do kabla od fotoaparata in dala v albumček slike bušija (35.in38.teden)in od sobiceuser posted image

zaj pa grem tut jst počasi...se dobimo  mogoče jutri ob user posted image ,če ne bom spet prespala in prišla za čas kosila na RRuser posted image

nefretiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če bi meni danes G na pregledu rekel, da bom jutri že rodila, oz. imela CR-bi kar umrla od straha, vznemirjenosti,............

...
lahko noč user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9141
24.8.2007 0:43:47   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

No da napišem še enkrat svoje mere user posted image user posted image user posted image    38t5d,  +20/21 kg, pridobljeni cm user posted image , trenutni obseg 114 cm, sem totalna rekorderka v pridobljeni težiuser posted image user posted image  Res je pa tudi, da sem malo tudi otečena - noge zaradi vode, ali se pa tolažim s tem, da je kriva vodauser posted image ...

lp

nena si prebrala, kaj je guppy napisala o izgubi teže?
ne sekiraj se!...ti bom poiskala in še enkrat citirala post od guppy

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 9142
24.8.2007 0:45:37   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Vidim tudi, da ste se nekaj pogovarjale o kilogramih. Vam povem, da se je v zvezi s tem res nepotrebno obremenjevat. Jaz sem začela s 83, shujšala na 80 v prvih mesecih, potem se pa (na dan pred porodom) zredila na 99. Ko smo prišli domov iz porodnišnice, sem jih imela 82,5. Vse je šlo dol.

tako da ne se sekirat user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 9143
24.8.2007 1:00:53   
nena80
O hvala Sandra, saj se ne sekiram,...
Mi je pa prav smešno opazovati izraze znancev na obrazu, ko jim povem pridobljene kg, pa vsi debelo gledajo, kot bi priletela z marsauser posted image user posted image user posted image  in komentarji "sploh se ti toliko ne pozna"user posted image user posted image user posted image

Bo šlo vse dol, ko bomo ponoči vstajale in "laufale" z vozički naokoliuser posted image user posted image user posted image

Vse ki ste prekuhale dude in stekleničke ter silikonske nastavke za dojenje.user posted image  Kaj se ni nič poškodovalo oz. spremenilo obliko? A je potrebno prav zavreti v vodi ali samo pomočimo na hitro v vrelo vodo? Se kar ne upam dati kuhat, da nebi kaj uničilauser posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9144
24.8.2007 1:03:48   
nena80
Sedaj pa user posted image tudi jaz v posteljo,..

lp

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 9145
24.8.2007 7:13:57   
Pikica pokica
Nefretiti še ni nič sporočila - no ja, sicer pa je napisala, da gre šele ob 6h na pot. DRŽIMO PESTI, da se njena user posted image  user posted image ali user posted image ( ker ni poponoma prepričana) hitro rodi oz. da hitro opravijo CR ter da si še hitreje opomore. JOJ; pa danes bi se Celjanke morale dobiti na kavi in zgledalo je, da bom jaz tista,ki se mogoče ne bom pridružila srečanju user posted image .  Pa zgleda, da se moji pikici ne mudi več ven... Še eno user posted image za Nefretiti.

Nena 80, o prekuhavanju smo malo nazaj pisale - na vsaki embalaži piše, da je treba dudo, flaško... prekuhati. Daš v mrzlo vodo, jo zavreš in naj vreje 4-5 min. Potem vzameš ven iz vode. To je vse. Nič se ne bo uničilo oz.. spremenilo oblike, saj je iz takšnega materiala.

Sandra, si se naspala včeraj popoldne? Ti je uspelo? Pogledala sem tvoje nove slikice. Ti nekaj jamraš glede kg, pa si taka suhica!!! Lahko bi se zredila za 25 kg, pa se ti ne bi nikjer poznali. Me, ki smo malo večje, se nam kg porazdelijo po telesu user posted image user posted image user posted image .

Midva z user posted image sva zvečer gledala film Hiša na pečini na pop tv,pa sem jokala zraven kot da bi deževalo. ( pa sem ga že drugič gledala). Tako mi je zdaj mož prepovedal gledati take filme do poroda user posted image . Včeraj sem ga pa  le prepričala, da sem ga lahko pogledala do konca.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 9146
24.8.2007 7:53:03   
*tajda*
Dobro jutrouser posted image

Držim pesti za nerefiti da bo vse vredu.user posted image Jst bi bila tud živčna če bi vedela kaj me čaka.
sandra85 ful lepe slikce,najbolj so mi padle v oči nalepke za na steno,so ful lepe.Jih imam namen tud jst kupit in vidim da ful lepo pride.
Pikica pokica sem tud jst taka cmera postala,tako da upam da se bo po porodu to vrnilo v normalno stanje.

Lepo se mejte user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 9147
24.8.2007 8:04:46   
Pikica pokica
Tajda, cmeravost se vrne v prvotno stanje...  user posted image Na srečo. Ampak jaz zdaj drugače sploh nisem razdražljiva, občutljiva, cmerava... kot v prvi user posted image , ko sem se lahko tudi po 3x na dan razjokala. Film me je pa malo iz tira očitno vrgel user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 9148
24.8.2007 8:15:57   
lemavrica
Jutro,

jest sem se pa po dolgem času naspala. Niti 1x nisem vstala ponoči, pa tud znojil a se nisem tko kot prejšnje dve noči.
Tko bom lohka dopoldne vsaj kaj naredila, ker drugače sem enostavno spala.

Nefretiti veliko sreče, da čimprej objameš svojega sončka in pa čimprejšnje okrevanje za oba.user posted image  user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

Neposredna povezava do sporočila: 9149
24.8.2007 8:20:17   
nora
Nefretitiuser posted image user posted image user posted image srečno!
Sandra, ti si res suhica!user posted image Sploh se ti ne pozna, da si se kaj zredilauser posted image Lahko vsak dan pecivo delasuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  364 365 [366] 367 368   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  364 365 [366] 367 368   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?