|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  366 367 [368] 369 370   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
24.8.2007 12:16:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Drugače se pa v tem trenutku zunaj moj mož igra z njimi. Jap, ta je še bolj odtrgan kot jazuser posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  
Pusti mu veselje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9176
24.8.2007 12:18:26   
Anonimen
Samo Nana, on je že 1 uro zunaj med vsemi tistimi bagerji in kamijoniuser posted image user posted image . Sedaj jih je kao peljal v pralnico, je prej prišel po gobico in itak da je vzel tisto iz kuhinje in ne tisto, ki je namenjena čiščenju.
Sedaj samo še čakam da se kdo na dvorišče pripelje in ga tam zagledauser posted image . En kamijon je tako velik, da je celo prišel na idejo, da ko se bo Žan rodil, da ga bo dal v kiperja in ga po dvorišču vlekel za sabo. Saj več ne vem kaj naj si mislim.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 9177
24.8.2007 12:21:31   
lemavrica
K greva midva h kolegom k imajo 1 leto staro hčerko se moj začne igrat z njenimi igračami in je najbolj zadovoljen user posted image . Jest se itak že ves čas hecam da bom imela dva otroka. Je pa to vseeno boljš kot kak zarukan dec k ga nebi popolnoma nič brigalo in bi ieml idejo da njegovo delo pri otroku je končano s tem da ga je naredu.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9178
24.8.2007 12:32:10   
lumpa6
lumpa ti pa imaš v ponedeljek pregled ane,če se prav spomnim?

ja upam da zadnjič da grem pol sam še rodit, ne pa da me bodo spet 3 dni not držaluser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 24.8.2007 12:33:00 >

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 9179
24.8.2007 12:43:14   
*tajda*
Jst86 sej povijalne lahko še kasneje dokupiš,mislim da jih imaš dovolj.
lemavrica vidim da si tudi ti lepo uredila otroško sobico.jst sem ravno danes kupila te disneyeve nalepke pa me zanima če fajn držijo.midva morava še sobico pobelit pa jih potem nalepiva.
tatty jst mam čist isti problem,tudi čakam keramičarja in sem čist na koncu z živci.imam že more da ne bo vse končano ko pride mali na svet.
duskamb ti si pa res že čist pri koncu,želim ti čimhitrejši porod in zdravegauser posted image
srček jst bi tud imela kakšno tako kolegico ki bi mi toliko prineslauser posted image bodi vesela da imaš takega moža,te bo lahko pri igri z malim razbremenil.
upam da nerefiti že drži svoje dete v naročjuuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 9180
24.8.2007 12:46:09   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Sandra, si se naspala včeraj popoldne? Ti je uspelo? Pogledala sem tvoje nove slikice. Ti nekaj jamraš glede kg, pa si taka suhica!!! Lahko bi se zredila za 25 kg, pa se ti ne bi nikjer poznali. Me, ki smo malo večje, se nam kg porazdelijo po telesu user posted image user posted image user posted image .

nisem šla spat-najprej se nisem mogla spravit iz RRuser posted image
pol pa me je sestra klicala, pa sma šle k očetu na kosilo...pol sma z sestro celo popoldan sestavljale in oblikovale vabilo za očetov abraham...

user posted image user posted image user posted image za nas visoke-kjer se manj opazijo pridobljene kileuser posted image , sej če bila manjša,bi se mi kar v riti fajn poznalouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 9181
24.8.2007 12:48:45   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nora

Sandra, ti si res suhica!user posted image Sploh se ti ne pozna, da si se kaj zredilauser posted image Lahko vsak dan pecivo delasuser posted image user posted image user posted image

user posted image hmmm-pol pa bi se mi počasi začelo nabirat...
pa saj sem dobila 11kguser posted image ...sam sem bila prej res suha suha suha-vam bom kako slikico od prej enkrat pokazala-sam da jo poiščem

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9182
24.8.2007 12:49:20   
Anonimen
Tajda, moj tast je še 100x hujši. On se lahko z otroci ure in ure igra in se ne naveliča za sekundo. On nekam pride prvič na obisk, in če imajo otroke, pol kar v otroško sobo izgine in se cel obisk samo z otroci igra. Odrasli ga sploh ne zanimajo. Mislim, da mojemu sinu ne bo nikoli dolgčas po družbiuser posted image .
Jaz bom pa imela vlogo krotilca in zadolžena bom za vzgojo. Ker so ostali čisto neresniuser posted image user posted image user posted image . Tast je že gugalnico kupil in načrtuje peskovnik in tobogan, jaz pa še rodit nisem šlauser posted image .

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9183
24.8.2007 12:52:10   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

sandra si me nasmejala že zjutraj-zdej pa vem od kje nam ti tipkašuser posted image . upam da je odprta stran s septemberkami.

user posted image user posted image user posted image zaj si me pa predstavljate kako čepim tle po 5 ur/dan user posted image
ja-sigurno je bila odprta naša stran- septembrkeuser posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 9184
24.8.2007 12:53:48   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

lemavrica vidim da si tudi ti lepo uredila otroško sobico.jst sem ravno danes kupila te disneyeve nalepke pa me zanima če fajn držijo.midva morava še sobico pobelit pa jih potem nalepiva.

Midva v sobici nimava ravnih sten, pa nalepke dobro držijo, samo na določenih mestih sva jih morala še dodatno zalepit. Na ravni podlagi se pa ful zalepijo. Preverjeno.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 9185
24.8.2007 12:57:53   
guppy
Na hitro vam sporočam, da sem misski poslala SMS in pravi, da so super in se že polno dojijo ter da bo danes verjetno že pokukala na RR, ker gredo domov.

BRAVO, MISSKA !!!!
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 9186
24.8.2007 13:01:01   
Anonimen
Sandra, lemavrica user posted image user posted image user posted image  za sobico! Pa za trebuščke. Lina user posted image user posted image user posted image  tudi tebi.

Misska je  torej v redu. Super!

Me zanima kako je z Nefretiti. Mogoče pa nam bo njen možek kaj sporočil. user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9187
24.8.2007 13:07:02   
*tajda*
Srček tud jst bom mela vlogo krotilcauser posted image
lemavrica midva mava ravne stene tko da jupi-upam da se bo fajn prijelo
user posted image misska

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9188
24.8.2007 13:08:15   
sandra85
lemavrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lep buši pa sobica tudi user posted image -imava isto podlogo za previjalnouser posted image

LINA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lep buši!!!

v glavnem imamo vse lepe bušije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in,čeprav me ovira pri marsikaterem opravilu (user posted image še posebej user posted image ) , ga bom vseeno pogrešala...

sem danes SPET  sanjala, da sem rodila-tokrat nisem cartala user posted image , ampak se obadala z mojim trebuhom,ki je bil tak visečuser posted image ker ni bilo več user posted image not-kakor bo verjetno tudi izgledal na začetku-fujuser posted image

no SPET  sem zamudila user posted image in jo bom zaj sama pilauser posted image sl je še kera,ki se mi pridruži?user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9189
24.8.2007 13:09:06   
sandra85
nefretiti.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

misska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9190
24.8.2007 13:12:10   
lemavrica
Mene pa trebuh ovira več ali manj samo ko se hočem sklonit al pa čevlje obut. Drugač ni panike. Bi pa že tko rada vidla najinga user posted image  da ga vsak dan prepričujem da je čas za izselitev iz mama hotela. Mož tud že komi čaka daq ga stisne.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9191
24.8.2007 13:16:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
no SPET  sem zamudila user posted image in jo bom zaj sama pilauser posted image sl je še kera,ki se mi pridruži?user posted image

Z mlekom, hvala.

user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9192
24.8.2007 13:18:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Bi pa že tko rada vidla najinga user posted image  da ga vsak dan prepričujem da je čas za izselitev iz mama hotela. Mož tud že komi čaka daq ga stisne.

No, pri mojem user posted image  ni še čas za izselitev. Še nekaj časa ima pogodbo. user posted image
Ampak vseeno komaj čakava, da ga spoznava.

Neposredna povezava do sporočila: 9193
24.8.2007 13:20:33   
nora
lemavrica lep buši pa sobica tudi -imava isto podlogo za previjalno

Jaz imam isto, čeprav bo punčka.user posted image Roza mi je bila preveč kričeča barva, pa sem kupila plavouser posted image
Misskauser posted image user posted image
guppy, kako se ti počutiš? a se je zelezo kaj izboljsalo?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9194
24.8.2007 13:22:07   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Bi pa že tko rada vidla najinga user posted image  da ga vsak dan prepričujem da je čas za izselitev iz mama hotela. Mož tud že komi čaka daq ga stisne.

No, pri mojem user posted image  ni še čas za izselitev. Še nekaj časa ima pogodbo. user posted image
Ampak vseeno komaj čakava, da ga spoznava.

Pri meni mu poteče čez 10 dni, tko da sploh nebi bilo panike če se odloči da ima dovolj hotelskih uslug user posted image . Mogoče ga pa polna luna zvabi ven.

Men so bile druge barve previjalnih podlog tud preveč kričeče, mogoče mi je bila edino še zelena ok, samo kaj ko je v sobici pretežno modra barva. Mi je pa všeč k je tako velika ta podloga, si sploh ne znam predstavljat kako bi previjala na tistih ozkih previjalnih mizah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9195
24.8.2007 13:25:15   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Z mlekom, hvala.

user posted image

izvoli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9196
24.8.2007 13:26:33   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nora

lemavrica lep buši pa sobica tudi -imava isto podlogo za previjalno

Jaz imam isto, čeprav bo punčka.user posted image Roza mi je bila preveč kričeča barva, pa sem kupila plavouser posted image

ja-modra je res lepša-pa tut zelena ni slabauser posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9197
24.8.2007 13:30:36   
Anonimen
Mogoče ga pa polna luna zvabi ven.

Kdaj pa je polna luna? 28.? Si sigurna, da je polna?

Jaz se ne spoznam ne te lune. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9198
24.8.2007 13:35:43   
lemavrica
Je je polna. Sem preverla na koledarju, lahko greš pa še na www.lunin.net pogledat. Tam tud piše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9199
24.8.2007 13:38:18   
Anonimen
Polna luna se začne v torek 28.8. ob 12.35.

No, Sandra, a bo kaj čaja tudi zameuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  366 367 [368] 369 370   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  366 367 [368] 369 370   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?