|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
24.8.2007 13:38:39   
Pikica pokica
Ja, 28.8. je polna luna. ( tudi jaz se ne spoznam na lune, ampak sem že več kje to prebrala).

Aljab, lahko se zmeniva in počakava do takrat user posted image . Ampak se bojim, da zna biti ravno takrat grozna gužva v porodnišnici.

Misska, user posted image user posted image user posted image , da je vse ok in da pridete že domov.

Nefretiti pa še vedno ni nič sporočila, ampak sem skoraj prepričana, da je že mamica. No, bomo počakale s čestitkami do uradnih informacij user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9201
24.8.2007 14:01:09   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: srček

No, Sandra, a bo kaj čaja tudi zameuser posted image .

bo bo user posted image

sam  js sem naročila za vsako tolko čaja, da bo za 10šalic-je dovolj??? al rečem raje mal več?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9202
24.8.2007 14:03:07   
sandra85
zaj pa sem dala v album še slikce iz mojega maturanta user posted image user posted image user posted image
me zanima, kdaj bom to obleko spet lahko gor spravilauser posted image bom pa probala par dni po porodu...

pol pa sem dala še eno slikco-kaka sem bila prej-suha-preveč(vsaj za moje okuse)

geslo
pa je za oba albuma sara

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9203
24.8.2007 14:03:55   
Anonimen
10 šalcuser posted image . Pojma nimam, vprašaj druge kako dolgo je treba to pit in kako pogosto. Ker se mi zdi da večkrat na dan zadnje 14 dni.....hmm, res ne vem...

Torej punce, koliko tega čaja naj si nabaviva in kolikokrat na dan ga je treba piti?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9204
24.8.2007 14:14:14   
Anonimen
10 šalc bo za eno. user posted image  Če bi rade, da kaj pomaga.
Če se ne motim, je Pikica Pokica zadnjič razlagala koliko ga pije, pa je pred PDP. Mislim, da okrog pol litra na dan. Naj me popravi, če se motim.
Jaz ga zaenkrat popijem le eno skodelico, ma ga je noter sigurno 2dcl. Že nslednji teden začnem z duplo dozo. user posted image  Potem pa bom vedno več. Škodit ne more; upam le, da bo koristil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9205
24.8.2007 14:14:43   
Pikica pokica
Srček, jaz si čaj skuham zjutraj in ga po požirkih pijem čez celi dan. Zadnja dva tedna naj bi ga pile po dve skodelici - tako si ga jaz pripravim kar pol litra ( cca.);  Nana se bo spet smejala user posted image .

Po mojem bosta imeli čaja premalo ( vsaka za 10X), razen če obe računata na luno nasledni teden user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9206
24.8.2007 14:16:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Po mojem bosta imeli čaja premalo ( vsaka za 10X), razen če obe računata na luno nasledni teden user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  Ja potem pa bo 10 dovolj, če imata pdp 28.8. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9207
24.8.2007 14:45:08   
Anonimen
Toliko, da se pofočkam. Sem še v enem kosuuser posted image .
Danes sem bolj lene sorte - se mi prav nič ne da...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9208
24.8.2007 14:46:03   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

zaj pa sem dala v album še slikce iz mojega maturanta user posted image user posted image user posted image
me zanima, kdaj bom to obleko spet lahko gor spravilauser posted image bom pa probala par dni po porodu...

pol pa sem dala še eno slikco-kaka sem bila prej-suha-preveč(vsaj za moje okuse)

geslo
pa je za oba albuma sara

Lepa obleka. Pa sploh nisi bila preveč suha, men se zdi to čist okuser posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9209
24.8.2007 14:47:31   
nana 27
Nana se bo spet smejala
 user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9210
24.8.2007 14:52:45   
nana 27
Sandra, zelo lepe fotke - izgledaš kot mankenka user posted image  Tudi meni se ne zdiš presuha. Blagor vam VELIKIM user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9211
24.8.2007 14:54:44   
ašun
Za ta čaj sem slišala, da ga od 37t dalje pijemo najprej po eno šalico na dan. V 39t pa po dve šalice na dan.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9212
24.8.2007 14:56:57   
lumpa6
Za ta čaj sem slišala, da ga od 37t dalje pijemo najprej po eno šalico na dan. V 39t pa po dve šalice na dan.

a kje si ti sm te že pogrešalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 9213
24.8.2007 14:58:34   
lumpa6
Blagor vam VELIKIM

ja k se komaj kotalimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 24.8.2007 15:08:52 >

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9214
24.8.2007 15:21:08   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Ja, 28.8. je polna luna. ( tudi jaz se ne spoznam na lune, ampak sem že več kje to prebrala).

No, ravno na moj rojstni dan user posted image ! Samo da ne boste pol vse odpeketale v Rim in ne bom imela s kom proslavljati tridesetke user posted image !!!

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 9215
24.8.2007 15:25:16   
Anonimen
Torej Sandra kilo čaja za vsako, pa vdariva duplo dozo in sva drug teden opraviliuser posted image user posted image user posted image .

Moj mož vse mi je končno po 2 urah igranja z bagerji in kamijoni pridružil, pa še ti zgolj zato, ker je začelo deževat. Seveda je pred tem vsakega posebaj pospravil pod strehouser posted image user posted image user posted image . Da se nebi plastični kamijoni zmočiliuser posted image .

Vidim da je Ašun še med namiuser posted image .

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 9216
24.8.2007 15:54:19   
ašun
Ja med vami....še nekaj časa. Sem bila včeraj pri g. in sem mu rekla, da se očitno že nekaj kuha, ker me skoz neki črviči. Pa je rekel, da sem še čist zaplombirana in da vsaj še 3 tedne ne grem nikamoruser posted image jaz si pa tok želim prej roditi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9217
24.8.2007 15:58:55   
LINA31
Tudi jaz sem iz pregleda...vse ok, moram malo več piti, ker imam kar nekaj bakterij....ampak itak jih imam skos. Se bom še bolj potrudila in veliiiiiiko pila.
CTG imam prvič čez 2 tedna - v 38 tednu - pozno, a ne? Ma, saj nevem kaj naj si mislim.

Mi je pa zmerila simfizo in jo imam 34 cm...noseča pa sem 35t2d...je rekla, da izgleda, da bo velik user posted image . Kakšna pa je bila kaj vaša razdalja na pregledih?

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 9218
24.8.2007 16:07:24   
Anonimen
Lina, CTG pri 38 tednih je čisto normalno. Tudi jaz sem sedaj na zadnjem pregledu imela bakterije in bila kregana da premalo pijem in se sedaj trudim piti več. Je pa res, da sem res naenkra veliko manj pila in si sedaj vsak dan namensko nastavim 3l tekočine in se jo silim popiti.
O tem kaj sploh simfiza je pa pojma nimam, sploh taka mera 34 cmuser posted image .

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9219
24.8.2007 16:09:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

O tem kaj sploh simfiza je pa pojma nimam, sploh taka mera 34 cmuser posted image .

Jaz tudi ne... user posted image  Če se ne motim, je to neka razdalja med ne vem čem in neko kostjo... user posted image  Meni tega ni še nikoli izmeril.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9220
24.8.2007 16:12:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

CTG imam prvič čez 2 tedna - v 38 tednu - pozno, a ne? Ma, saj nevem kaj naj si mislim.

Jaz tudi še nisem imela CTG-ja in kdo ve kdaj ga bom. Šele v torek imam pregled, ko bom v začetku 37. tedna, torej... Kdo ve kdaj me bo poslal. Vem, da ni to ne vem kaj, ampak vseeno komaj čakam, da me priklopijo na to zadevco. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9221
24.8.2007 16:17:07   
lumpa6
Mi je pa zmerila simfizo in jo imam 34 cm.

to je razdalja med sramno kostjo in vrhom maternice, jaz jo imam 45cm

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 9222
24.8.2007 16:32:43   
ana b
ana b še enkrat čestitke . Kako to, da si prehitevala?
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

ana b še enkrat čestitkeuser posted image . Kako to, da si prehitevala?

Pojma nimam. Tudi ginekologi ne vedo. Celo nosečnost mi govorijo, da je dete kak teden manjše, potem pa rojevam nedonošenčke čist normalnih mer po teži in višini. Hec je, da sem imela 2 dni pred porodom UZ, ki je bil čisto v redu in otrok ocenjen na 2500g.
Zdaj je to za nami, samo še, da ga "naučimo jest" pa smo zmagali.
Pišete pa s tako hitrostjo, da sploh ne utegnem vsega sledit. Že itak samo berem, ker mi več ne znese, pa sem si rekla, ko bom ostala na porodniški, pa bom bolj aktivna. Sedaj pa imam aktivnosti, še več kot bi jih želela.
Lepo božajte trebuščke dokler jih še imate.
Kar pa se tiče gužve v LJ porodnišnici (sem zadnjič zasledila), ni nobena ležala na hodniku, sem pa bila eno dopoldne četrta v troposteljni sobi na sredini, pa prav nič mi ni manjkalo.
držim pesti za vse, ki se odpravljate v Rim.
Pa pa. 

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 9223
24.8.2007 16:46:01   
Anonimen
user posted image A ni tako, da mora ta razdalja ustrezat tednom nosečnosti. Kako imaš potem ti 45  cm?

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 9224
24.8.2007 16:47:06   
lumpa6
A ni tako, da mora ta razdalja ustrezat tednom nosečnosti. Kako imaš potem ti 45 cm?

sm pač bajsi, imamjih sem si ravno izmerilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?