|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
2.2.2007 15:12:49   
guppy
SEPTEMBRKE 2007

1.9. CUKRČEK, 2n (dvojčki), okolica Ljubljane

1.9. Marelica, 2n
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana 

3.9. Anonimna 3ROŽICE
3.9. guppy, 1n (dvojčki), Ljubljana
3.9. Pikica pokica, 2n
4.9. surya, Posavje
4.9. bodoča, 1n

5.9. Rožica*, 1n
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. lani 27 (PP 5.2.)
5.9. nejka7
5.9. Žabonka, Ljubljana

5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n

7.9. Carmy (PP 31.1.), 2n, Domžale
7.9. lemavrica, 1n, Ljubljana 
7.9. Anonimna  ZVEZDICA (PP 31.1.), 1n
8.9. Anonimna user posted image  NEBESA, 2n
8.9. misska (PP 5.2.), 2n, Ljubljana 
9.9. Čakajoča  pikica, pokaži se mamici !!
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
10.9. LEVASI (12.2.)
10.9. nefretiti, Celje
12.9. jst86, Škofja Loka
13.9. Anonimna user posted image user posted image , 2n 
13.9. Zoya27 (PP 1.2.)
13.9. sandra85, Portorož 
15.9. srček, 1n, Strunjan 
15.9. cuma (PP 6.2.), 2n, Koper

15.9. nora, 1n, Ljubljana
15.9. Anonimna D, 2n
16.9. naja07 (PP 2.2.)
16.9. nova169 (PP 6.2.), 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
19.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota
19.9. kajča (PP 2.2.), 2n, Kranj
20.9. buškica, 1n, Medvode
21.9. žarnica, 2n
23.9. dorotea (PP 15.2.), 1n, Severna Primorska
24.9. tianna (PP 14.2.), 1n, Postojna
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana
26.9. sevenka (PP 14.2.), 1n, Domžale
26.9. taček
?.?. helenav, 1n, Izola
27.9. tanja981 (PP 13.2.), 2n
28.9. jacklyn, 4n, Logatec
28.9. andreja32 (PP 5.3.), 4n
30.9. Tanja Lina (PP 6.2.), 1n

Anonimne, podpisujte se na enak način, kot ste se prvič, da bomo vedele, ga gre za isto anonimko :)
Tiste, ki ste že bile na PP in imate "uradni" PDP, ste obarvane takole.

user posted image  user posted image  user posted image  nove nosečke: manca79 !!!

Trenutne težave večine septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, nekaterim se že pozna trebušček user posted image

Kandidatke za Tečaj za zgodnjo nosečnost (21.2., Ljubljana):
lemavrica, nora, TheAngel,¸guppy

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 601
2.2.2007 15:27:28   
dorotea
Bravo srček! Evo pa je šel strah stran! Ja so pač ginekologi takšni in drugačni. Svašta! Jst mam naslednji pregled tud 28.2. pa bo moj prvi UZ, danes me je sam potipalauser posted image Ti si 1 teden več noseča...pa si imela najbrž vaginalni ultazvok? Jst bom 28.2. v 11-em tednu? Kaj mislite , da bo takrat tud še vaginalni UZ al bo že un čez tebuh? Da vem če svojega možeka s sabo peljat.user posted image
Jacklyn, a tebi je tud že UZ delal? Kaj nisi v 6. tednu? Ja, verjetno je res odvisno od ginekologa.

Mozoljev na srečo nimam...kaj že to pomeni...da bo fantek?user posted image

Evo, jst sem se danes zjutraj odločla , da pokličem mojo ginekologinjo, ker so me te bolečine v želodcu že čisto ob pamet spravle...pridem tja ...me mal potipa in reče da nosečnost je gotovouser posted image , da tipa hruškico, pol pa mi je še bris vzela...mi dala nekaj za želodec...in to je to...sem pa že mislila da bom našo pikico videla!user posted image Pa sem vseeno potolažena ...vsaj da vem da so te bolečine normalne. Pol me je še vprašala, če grem na NS in ker sem rekla ,da ne mi je pregled prestavla iz 15.2. na 28. 2. Takrat bom že v 11 tednu in 3 dni...si mislim , da zato, da ji ne bo treba 2 UZ delat...ampak ga bo kar takrat, al kaj? No, zato me zanima, če imate kakšne izkušnje, če takrat že delajo transabdominalni UZ...ker pol bom možeka kar s sabo pelala...saj tud NS se dela okol 12 tedna al ne( pa je transabdominalni)? No, za kakrsno koli mnenje al izkušnjo bom vesela.

Aja, pa se mi zdi da je nekdo vprasal , če loh gre mož na NS zraven...moja sestra je šla...in sta bla oba noter in jima je vse lepo razkazal...tko da po mojem ni problema.

No, pa pridne bodte in pazte na svoje trebuščkeuser posted image !

< Sporočilo je popravil dorotea -- 2.2.2007 15:32:28 >

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 602
2.2.2007 16:00:32   
Anonimen
Guppy, ko boš naslednič delala seznam mi popravi pdp na 12.9.

Sandra95. Pri Naumouskemu sem enkrat bila, ni mi bil všeč ne on in predvsem ne njegova ordinacija. Zgleda kot v partizanskih časih in tako je tudi opremljenauser posted image . Pa o njemu sem slišala same grozljive zgodbice, da dela splave na črno ipd. Ah, kaj čmo, saj nismo nikoli zadovoljni. Drugače pa sem redna študentka, par let sem delala preko študenta v pizzeriji na Seči, sedaj pa se samo študiju posvečamuser posted image . Da čimprej končam, da mi ne bo ostalo preveč za čas z user posted image .

Srček user posted image 8t2d

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
2.2.2007 16:09:33   
manca79
Guppy, si bila pridna user posted image
No moja trenutna težava ki kar ne mine je zaspanost... totalno sem brez energije; upam da to kmalu mine user posted image

lp
M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 604
2.2.2007 16:44:09   
guppy
user posted image user posted image  Srček, najprej iskrene čestitke ob PP. Tako sem vesela, da je tokrat vse v redu. Tolikokrat sem prebirala tvoje poste (ja, to pa je stranski učinek sestavljanja tega seznamčka), da me je že pošteno stiskalo ob srcu zate. Samo, da bo vse v redu, da bo vse v redu... In čestitam !!!!  Naslednjič bom še PDP popravila.

Malo sem bila lena te dni in se nisem preveč ukvarjala s tem seznamčkom. Če bi katera še kaj rada dodala, popravila, naj kar sporoči. Na dno seznama sem dodala še kandidatke za Tečaj za zgodnjo nosečnost. Pri meni je precej odvisno od počutja, ampak mislim, da bi do konca februarja že morala biti OK, tako da bi res rada šla. Razen ene prijateljice in sodelavke nimam nobene sestre ali sorodnice, s katero bi se lahko pogovarjala o nosečnosti, sploh pa ne o dvojčkih!! Zato me veseli vsaka informacija, ki jo dobim iz prve ali druge roke. Nič ne more biti tako zelo neuporabnega.

Cukrček, tebe pa namesto slabosti napadajo mozoljčki? Jaz sem danes dobila takega grdega na bradi, čisto pod kožo in tako boli! Hormončki nama delajo zmedo user posted image

Na NS imate skoraj zagotovo partnerja lahko zraven. Jaz sem celo vprašala, ko sem klicala k Pušenjaku in so pritrdili. Še ena je pisala, da ima 24.2. pri Pušenjaku pregled (sem pozabila kdo, pa se mi ne da gledat nazaj - sorry); ne pozabi, da lahko tam prosiš, da ti pregled posnamejo na CD. Baje, če se otroček lepo vidi, dobiš dva krajša filmčka in par slikic. Cena pregleda NS je 50€, s posnetki pa kakih 10€ več, ker pregled traja dlje.

Zdaj grem pa naprej dremat... Cel dan sem že brez moči user posted image

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 605
2.2.2007 16:49:17   
guppy
... Pa še malo sem pokukala v seznamček. Kje ste *Marty*, Carmy, Anonimna ZVEZDICA, Zoya27, naja07, kajča ...? vse ste že imele preglede.

Kaj pa Lili17, Čakajoča ...? Kje sta?

Pozdravček od user posted image  user posted image !

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 606
2.2.2007 16:55:15   
Marelica
Oj, čvekice! Sem vas zadnje čase hodila kar samo brat, za pisat pa kar ne najdem prave energije. Slabosti so v večini izginile, utrujena sem pa prav kronično. Sama sreča. da sem lahko doma, no, čeprav je tudi s hčerko kar nekaj dela. Ampak je tako pridna in zdrava, da bi tudi 3 take folgala. user posted image

Še kar ne morem verjet, da imate ene take čudne ginekologe. Če ne drugega, bi lahko bili prijazni že iz vljudnosti. Moja si pa vzame čas res za vsako vprašanje. Na PP sta bila pri UZ zraven moj mož in hčerka, pa ji je bilo čisto prav. Še celo o prvorojenki smo par besed spregovorili in jo je malo pobuckala. Res je vredu.

Ojej, sonček je pa danes kar hitro izginil in pri nas je zdaj že čisto mračno. Saj ni čudno, da bi najraje kar spat šla.

Lep pozdrav vsem souser posted image !

Aja, pa še za eno septemberko sem izvedela in se nam bo po PP sigurno pridružila. Če ne bo slučajno pristala med oktobrkami.

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 607
2.2.2007 17:46:28   
TheAngel
IZVIRNO SPOROČILO: manca79

No moja trenutna težava ki kar ne mine je zaspanost... totalno sem brez energije; upam da to kmalu mine user posted image

Manca spočij se naspi se... itd itd dabova šle na kavo ane. 2 Kranjčanki pa da se ne ujameva na eni kavici...

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 608
2.2.2007 17:50:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Pardon, 4. pregled. user posted image
Jaz sem imela 1,5 meseca pred zanositvijo izvenmaternično nosečnost. Če bi se mi še enkrat ponovila, nebi imela več možnosti zanositi po naravni poti, zatorej sem morala takoj ko sem izvedela na 1. pregled, da so ugotovili če se je ponovilo. In se hvalabogu ni.
drugega sem imela, ker sem začela krvavet in je bila diagnoza grozeči splav. Tretjega sem imela, ker je bilo treba ugotoviti ali je plod preživel in takrat smo prvič videli srčka. Včeraj je bil torej 4. pregled, spet zato, da smo videli, če je preživel in kako se razvija. V bistvu bi bil moj prvi pregled šele včeraj, če nebi bilo kupa komplikacij.
Če bi bila potrebna abrazija, pa je bolje, da se naredi čim prej.
Zaenkrat je bilo še vse OK, plod se normalno razvija, verjemi pa, da mi niti ne paše bit kar naprej pri dohtarjih. Sama si želim, da bi bila čim manjkrat, ampak je situacija dokaj kritična.
Hvala bogu, da ostalim ni treba tolikokrat na pregled, namreč VSAKIČ se tresem ali srček še bije ali ne. Verjemi, to pa ni lušno.

Oprosti mi, nisem res nič slabega mislila do tebe osebno, še najmanj pa po taki kalvariji, ki si jo preživela! jezna sem na sistem, ker so jih polna usta o tem kako je treba imet otroke, da ne bomo izumrli, potem pa na vsakem koraku minirajo! Pa ni dnarja za pokrit UZ, pa ni dnarja za bolniške, pa pediatrično... ampak za tanke pa proslave, o za to se pa najde!

Danes sem bojno nastrojena. Mi pa ni tako fejst slabo, zato mi je pa borbenost "ven udarla"!

Res oprosti, če si mislila, da je kaj proti tebi. malo sem pa tudi že nestrpna, ker grem na prvi pregled v sredini 10. tedna....

Topel objem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
2.2.2007 17:55:17   
Zoya27
lepo pozdravljene, souser posted image .
tudi moj PP je za mano in ko vas berem, me prav žalosti, da meni ni naredila UZ. me je potipala, vzela bris in poslala na preiskave krvi in urina. sem jo vprašala, če je vse OK, pravi, da na otip ja, da not pa sicer ne vidi. Halo, UZuser posted image
na UZ me je naročila šele 26.2., to pomeni, da vse do takrat ne bom slišala srčkauser posted image .

guppy, prosim popravi mi PDP na 11.9., mi je G tako odčitala s koledarčka, čeprav jaz mislim, da je bolj na hitro pogledla in narobe videla. to je moja prva nosečnost, živim v Izoli, G je dr. Guzej (Bolnišnica Izola)

Lepo se imejte

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 610
2.2.2007 17:56:27   
sevenka
Evo jaz sem ravnokar iz popoldanskega počitka, me je zmanjkalo za 2 urce... čeprav mi je žal k sem sonček zamudla.
Za kosilo sem danes naredila pico, pa sem žejna kot kamela. Zato sem si po kosilu privoščila eno malo pivo. Sem ga eksnila.... tok je pasal kot še nikoli! Pivo malokrat pijem, mi sploh ne paše ker mi je pregrenak. To bo še zanimivo...user posted image

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 611
2.2.2007 17:59:10   
manca79
IZVIRNO SPOROČILO: TheAngel

IZVIRNO SPOROČILO: manca79

Manca spočij se naspi se... itd itd dabova šle na kavo ane. 2 Kranjčanki pa da se ne ujameva na eni kavici...

ja velja user posted image

lp
M.

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 612
2.2.2007 18:21:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sevenka

Zato sem si po kosilu privoščila eno malo pivo. Sem ga eksnila.... tok je pasal kot še nikoli! Pivo malokrat pijem, mi sploh ne paše ker mi je pregrenak. To bo še zanimivo...user posted image

Pravijo, da je pivo zelo dobra vitaminska pijača. Priporočajo jo ženskam, ki dojijo, saj spodbuja nastajanje mleka.
Natančno ne vem katere vse vitamine ima, sem že malo pozabila, spomnim pa se na B2, B6, PP,.....pa še kar nekaj jih je.
Dobri zdravniki vedno rečejo, če ti nekaj paše, telo že potrebuje to, tudi če je malo alkohola ne bo škodilo. Meni paše vino in ga spijem....ampak res kak kozarček ali dva na teden. Bolj jezik namakam.

(odgovor članu sevenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
2.2.2007 18:23:01   
Anonimen
Miška, sej nisem huda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
2.2.2007 18:44:28   
dorotea
Zoya27, naj te potolažim tud mene je sam potipala in mi rekla..."nosečnost je!" Kaj res? Tud jaz bom kasneje mela prvi UZ...dva dni za tabo...28.2. Sem jo tud vprasala zakaj, pa je rekla, da bo takrat res lepo videt...tko da zdej bom potrpežljiva in čakala na to lepo slikicouser posted image Po mojem čaka da bo lepo videt na UZ prek trebuha. Čeprav mi še nobena ni odgovorila al v 11 oz. v tvojem primeru 12. tednu delajo UZ prek trebuha al še vaginalni? Če dobro pomislim in odmislim neučakanost je mogoče res bolje da vidiš malo večjo štručko...kot le vrečkico, pol si pa žalosten, ker ne veš točno kako je s pikico. Samo misel...mogoče pa le tolažba!user posted image
Zdrži!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
2.2.2007 19:01:25   
Zoya27
res je, mi je rekla, da dela UZ kasneje, ker se takrat res že lepo vidi, tud rokice in nogice. sem pa vseeno že zelo nestrpna.user posted image to je že tako pozno, da bom takrat verjetno imela že tudi NS!
no, boma potrpele skupajuser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 616
2.2.2007 19:23:33   
Anonimen
Meni je že včeraj gledala preko trebuha, ampak se še ni dobro videlo (srček se je sicer videl), potem pa me je zaradi hematoma pogledala tudi vaginalno.
Po moje, da se že vidi tudi preko trebuha, pa kolikor je bilo meni rečeno, da je bolje če vas tišči lulat. Če je mehur prazen se ne vidi dobro. Če pa je pregled vaginalen pa mora biti mehur prazen.

(odgovor članu Zoya27)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
2.2.2007 19:47:58   
sandra85
srček naumovski ima novo ordinacijo,aparate,stol,uz....in preselil se je...in ima ful lepo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 618
2.2.2007 20:05:17   
kajča
ojla punce

jaz sem danes kar malo podrta, sem bila pri G na PP. Noseča naj bi bila 7t 2d, g mi že določi PDP na 20.9. potem mi pa naredi še vaginalni ultrazvok in gleda, gleda in nič ne vidi. Pa me vpraša, če je bil test res pozitiven in mu rečem, da je bil, samo ful pozen (šele 42 po user posted image ) in mi reče, da če sem noseča, vidi nekaj, kar bi bilo ene 4 mm veliko in da sem noseča cca. 5 tednov. Se pravi, da sem zanosila kasneje in me je naročil za 19.02.. Celo pot do doma sem bila čisto zbegana in sem se spraševala, če se mi meša, da sem sploh noseča. Ustavila sem se v lekarni in kupila še en test. Takoj doma sem ga naredila in je bil takoj pozitiven. Res sem se ful oddahnila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 619
2.2.2007 23:21:00   
Anonimen
Tudi jaz sem danes opravila 3. pregled in detece je v 7 dneh zraslo iz 6mm na 1,5mmuser posted image user posted image user posted image . Srček zelo lepo bije, pa G je videla, da se je malce premaknil mali črvek (jaz sicer tega nisem videla). Še naprej moram jemati dabroston, zadnja dva dni imam še čisto malo rjavkastega izcedka - toliko da me še vseeno vznemirja. Čez 14 dni imam ponovni pregled.

Kajča, moja pikica se je tudi bolj pozno pokazala, zdaj pa pridno raste, tako da boš čez 14 dni videla srček. G mi je rekla, da je mogoče zarodek pod takim kotom, da se tako hitro ne vidi in je potem vse OK.

Sedaj pa grem spančkati (eno rundo sem že odspala poleg sinka, ki je nekaj bolan). Danes sem ugotovila, da je alergičen na paradižnik oz. vse kar je z njim povezanouser posted image . Ena alergija ga je minila, sedaj pa je že naslednja na pohodu. Z našimi otočički so pa res skrbi, že takrat ko so v trebuščku, potem pa še večje.

Držite se in lp.

(odgovor članu kajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
2.2.2007 23:21:54   
Anonimen
Zopet sem pozabila podpis user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
3.2.2007 12:29:35   
dorotea
Kajča, nič se sekirat...si verjetno res malo manj noseča...in kolikor jst vem so ti testi 99% in je mogoče ginekolog slabovidenuser posted image No, šalo na stran...se včasih pikica res nekam skriva , če jo ne uloviš pod pravim kotom...saj vidiš kakšni so ti UZ...kolk se na njih "razločno" vidi, sploh pa če pričakujejo da boš že sedem tednov star...ti si pa še mali črviček komaj 5 tednov rasteš. ti ga/jo le malo pobožaj in potolaži, da se ti prihodnjič lepo pokaže in razveseli mamico!user posted image
Jaz sem danes bolje, želodec ne boli tolko...mi je gin. dala Nekaj proti želodčnim krčem...pa da nič ne moti nosečnost...saj če ne bo prav hudo, ne bom vzela...danes je res bolje...je pa tudi res da dva dni nisem folne vzela...moram videt, če mi ta povzroča te hude bolečine v želodcu.
bodte pridne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.2.2007 12:34:37   
lemavrica
Kajča super da je vse OK.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 623
3.2.2007 12:50:14   
Rozmarinka
Joj, kajča si prav predstavljam tvoj strah! Pa ginekologa tudi kako preizkuje, gleda in gleda, te navsezadnje pogleda in te s tistim svojim strokovnim izrazom na faci vprasa, ce je bil test res pozitiven. Pa tocno ves da je bil (saj pri takih zadevah se pa res ne mores zmotiti) ampak ko tako vprasa, te kar spreleti dvom. Si ga pa ucinkovito pregnala z dodatnim testom. Bravo user posted image

Zoja27 in vse tiste ki nestrpno cakata na PP. Jaz sem imela PP 29 januarja, PPD pa imam 25.9. In na PP ni ginekolog se nic videl, razen vrecke. Pregled je bil koncan v manj kot 10minutahuser posted image  Skratka z mojim PP je bilo povezano veliko pricakovanj, videla pa se je le vrecka. Logicno da sem bila razocarana in cez nekaj dni ze polna skrbi, ce je vse ok, ce je notri sploh plod in podobno. Tako sem sedaj ponovno narocena 6.2. In kot je ze dorotea potolazila Zojo27, je mogoce res bolje da se pocaka dalj casa in takrat res vidis nekoliko vecjo pikico kot da gres na pregled in potem ne izves nic drugega kot to, da ti le se ginekolog potrdi nosecnost...No, upam da bo katera sedaj lazje cakala na PP.

Vidim, da se oblikuje seznamcek kandidatk za tecaj za zgodnjo nosecnost. Jaz sem se odlocila, da bom to izpustila, saj sem o tem ze precej prebrala/slisala.

V Ljubljani je danes soncek. Se tole pisemce oddam, potem pa ven, na zrak in dooolg sprehod. Nas boksar je ze nestrpen !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
3.2.2007 12:53:11   
lemavrica
Rozmarinka: kaj imaš boksarja? Kolliko je pa star? Pri nas ga imamo tud in je pravi mali hudiček

(odgovor članu Rozmarinka)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?