Anonimen
|
Evo mene, sem pravkar prišla iz prvega pregleda, z mojo je vse v najlepšem redu, velika je celih 13.7 mm, srček skače kot nor, pdp imam 12.9. Joj kako sem se oddahnila, kar na jok mi je začelo it tam na mizi od sreče. Drugače pa je UZ trajal kakih 30 sekund, še to se mi zdi da je bilo manj. Vstavi UZ, tekoj reče da nosečnost je, da se srček lepo vidi...jaz gledam v tisti ekran in ne vidim nič , pa pol malo popravi sliko in se vidi velik "flekec" in reče, da se srček lepo vidi. Jaz pa nič ne vidim, vprašam kje?? Pa pravi, kak da ne vidim. Pa bulilm in bulim in res zagledam nekaj kar skače kot pink ponk žogico gor in dol. In ko rečem da vidim, še zmeri dolžino in konec. Madonca, jaz bi še kar gledala, ona pa nič. Grrrr. Da mi slikico, se oblečem in se vsedem k njej, bulim v slikico in rečem da je lep flekec, vidi se sicer nič, je pa vsaj moj flekec. Pa se kar nekaj razburi žena, da kakšen flekec, da ima glavo in roke in noge in srček....ja, dobro no, ampak če nisi ravno strokovnjak je videt samo en flekec. Če pa bi si vzela čas in mi pokazala kle je glava, noge, roke,...pa bi jaz tudi kaj videla. Za NS mi ni hotla nič povedat, samo da pri njih v 16. tednu naredijo THT (ne vem če sem prav napisala) stane 21.000 in da ni nikoli lažni negativen, lahko pa je lažno pozitiven . Sem rekla da grem raje na NS, ki je pol cenejša, pa še pikico vidim. Pa ji ni bilo preveč prav, ker tako ona nič ne zasluži. Če hočem snemat naj naslednjič prinesem kaseto s sabo in 6.300 sit. Pa kaj si ti ja malo nor, samo služli bi. Toliko o tem da je za vse zastonj. Jok brate. Pravi da na Obali nihče nima licence za NS, jo pa nekateri delajo, samo se ne podpišejo pod izvid. Ko sem jo vprašala če je v Postojni najbližje, je rekla da ne ve in da naj si to sama urejam . Ja, kao da res nič ne ve... Naslednji pregled imam 28.2., sedaj pa že kličem v Po, da se naročim za NS, ker bo tudi tisti teden. Ali katera ve, če lahko gre mož zraven na NS v Postojno? Tako da je danes zame lep in sončen dan........ Srček 8t2d
|