|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
1.2.2007 18:37:11   
Anonimen
Danes sem imela prvi pregled. S pikico je vse OKuser posted image user posted image user posted image . Lepo raste v maternci, dovolj je plodovnice, srček bije kot nor... Dobila sem materinsko knjižico. Jutri moram še v laboratorij. Pa naročit na drugi pregled tudi.
Slabosti so še vedno prisotne - danes je bilo še posebej hudo, ker sem bila tako nervozna pred pregledom.

PDP pa zaenkrat ostaja 5.9.

Ah, od sreče kar lebdim....user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
1.2.2007 18:41:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Bravo žabonka!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
1.2.2007 18:51:10   
Anonimen
Bravo Žabonka  jaz sem jutri na vrsti za PP. Upam da bom tudi jaz imela tako vesele novice. Trenutno mi je tako grozno slabo, verjetno že od samega strahu pred pregledom, da bi bilo spet kaj narobe....joj, moram nekako pregnati te črne misli, ker to slabi vpliva name in na mojo user posted image .

Srček user posted image 8t1d

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
1.2.2007 20:00:02   
sandra85
ne bodite take pesimistke, to tudi slabo na vaju vpliva...
vse bo še ok, ne?user posted image
kak to, da nekatere še niste bile v laboratoriju? meni je 25.01. že dal napotnice in je rekel, naj čimprej grem, da bojo do PP (20.02.) prišli izvidi...pa sm šla

komaj čakam PP, da vidim štručko...
na prvi slikici je majhna 9 mm  user posted image user posted image

no...čuvajte se!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
1.2.2007 21:08:41   
manca79
Živjo punce!
Tudi pri nas smo zagledali user posted image  user posted image . Imela sem že prvi pregled, srček lepo bije. PDP naj bi bil 9.9.!
Moram pa reči, da mi ni slabo, samo zaspana sem za zmešat. Ampak bo žeuser posted image
Sem pa tudi jaz imela grozno tremo pred prvim pregledom, ampak ni panike, ves strah mine ko vidiš srčkauser posted image
Držite se, se beremo

lp
M.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 580
1.2.2007 21:23:26   
TheAngel
user posted image  Manca
manca iz Kranja pa še moj letnik
iiii duham kavo.. ;)

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 581
1.2.2007 21:26:20   
lemavrica
Danes sem bila na pregledu. Vse ok, vidla sem kako pikici bije srček in dobila prvo sliko najine pikice user posted image

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 582
2.2.2007 7:25:48   
CUKRČEK
Jutrouser posted image

A ste ve tudi tako mozoljaste?? Jao, jaz sem kot kaka pubertetnica..res, pa drugače nimam problemov z mozoljiuser posted image  Grozno!

Drugače sem pa še vedno OK...spim pa še vedno kar naprejuser posted image  Upam,da bosta user posted image user posted image  tudi ljubljenca spanja, tako kot jaz.

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 583
2.2.2007 7:30:21   
Anonimen
Jutro ;)

Jaz sem bila včeraj tudi na pregledu, že tretjem. Srček še vedno bije, končno pa sem dobila tudi materinsko knjižico. z mano pa ni kaj dosti narobe, so mi pa rekli, da sem fuuul zrelaksirana in, da tudi progesteron pripomore k temu.

Ali slučajno ve, če dela NS v KC Ljubljana tudi Bojana Pintar?

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
2.2.2007 10:36:11   
Anonimen
jutro!

Madona meni ni nekaj jasno - Nefretiti si bila že na tretjem pregledu, jaz pa čakam šele na prvega??? Ok, res je da ga imam v ponedeljek, ampak...

Malo sem jezna, na sistem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
2.2.2007 10:42:35   
Anonimen
Hej user posted image ,
danes sem bila v laboratoriju, se naročila na drugi pregled (7.3.) in na NS pri Pušenjaku 24.2.
Tako. Sedaj imam pa letanja okoli zdravnikov za nekaj časa dovoljuser posted image .

Slabosti se umirjajo, utrujenost je še vedno prisotna, prsi me ponovno bolijo, o vonju pa raje ne biuser posted image . No, glavno je, da je z user posted image  vse OK - ostalo pa itak mine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
2.2.2007 10:56:18   
Anonimen
Pardon, 4. pregled. user posted image
Jaz sem imela 1,5 meseca pred zanositvijo izvenmaternično nosečnost. Če bi se mi še enkrat ponovila, nebi imela več možnosti zanositi po naravni poti, zatorej sem morala takoj ko sem izvedela na 1. pregled, da so ugotovili če se je ponovilo. In se hvalabogu ni.
drugega sem imela, ker sem začela krvavet in je bila diagnoza grozeči splav. Tretjega sem imela, ker je bilo treba ugotoviti ali je plod preživel in takrat smo prvič videli srčka. Včeraj je bil torej 4. pregled, spet zato, da smo videli, če je preživel in kako se razvija. V bistvu bi bil moj prvi pregled šele včeraj, če nebi bilo kupa komplikacij.
Če bi bila potrebna abrazija, pa je bolje, da se naredi čim prej.
Zaenkrat je bilo še vse OK, plod se normalno razvija, verjemi pa, da mi niti ne paše bit kar naprej pri dohtarjih. Sama si želim, da bi bila čim manjkrat, ampak je situacija dokaj kritična.
Hvala bogu, da ostalim ni treba tolikokrat na pregled, namreč VSAKIČ se tresem ali srček še bije ali ne. Verjemi, to pa ni lušno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
2.2.2007 12:19:54   
cuma
Dobro jutro, ups, dober dan user posted image !

Danes sem dobre volje in še sonček je zunaj user posted image . Prav lep dan za prvi pregled... a ne Srček? Kako je bilo? Držim pesti, da je vse ok.

Jaz ga imam v torek user posted image .

Slabosti so na trenutke kar hude ... upam, da bo kmalu bolje.
Vesela sem, ko berem, da ste večinoma vse ok. in da so se vaši user posted image  na UZ pridno pokazali v vseh svojih mm user posted image user posted image .  Upam, da bo tudi pri nas tako.
Sedaj pa šibam še neki prebrat, dokler se moja žabica ne zbudi user posted image !

Lep petek in lep vikend vam želim!

Cuma 

< Sporočilo je popravil cuma -- 2.2.2007 12:20:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
2.2.2007 12:29:45   
Anonimen
Evo mene, sem pravkar prišla iz prvega pregleda, z mojo user posted image  je vse v najlepšem redu, velika je celih 13.7 mm, srček skače kot nor, pdp imam 12.9. Joj kako sem se oddahnila, kar na jok mi je začelo it tam na mizi od sreče.
Drugače pa je UZ trajal kakih 30 sekund, še to se mi zdi da je bilo manj. Vstavi UZ, tekoj reče da nosečnost je, da se srček lepo vidi...jaz gledam v tisti ekran in ne vidim ničuser posted image , pa pol malo popravi sliko in se vidi velik "flekec" in reče, da se srček lepo vidi. Jaz pa nič ne vidim, vprašam kje?? Pa pravi, kak da ne vidim. Pa bulilm in bulim in res zagledam nekaj kar skače kot pink ponk žogico gor in dol. In ko rečem da vidim, še zmeri dolžino in konec. Madonca, jaz bi še kar gledala, ona pa nič. Grrrr.
Da mi slikico, se oblečem in se vsedem k njej, bulim v slikico in rečem da je lep flekec, vidi se sicer nič, je pa vsaj moj flekec. Pa se kar nekaj razburi žena, da kakšen flekec, da ima glavo in roke in noge in srček....ja, dobro no, ampak če nisi ravno strokovnjak je videt samo en flekec. Če pa bi si vzela čas in mi pokazala kle je glava, noge, roke,...pa bi jaz tudi kaj videla.
Za NS mi ni hotla nič povedat, samo da pri njih v 16. tednu naredijo THT (ne vem če sem prav napisala) stane 21.000 in da ni nikoli lažni negativen, lahko pa je lažno pozitivenuser posted image . Sem rekla da grem raje na NS, ki je pol cenejša, pa še pikico vidim. Pa ji ni bilo preveč prav, ker tako ona nič ne zasluži.
Če hočem snemat naj naslednjič prinesem kaseto s sabo in 6.300 sit. Pa kaj si ti ja malo nor, samo služli bi. Toliko o tem da je za user posted image  vse zastonj. Jok brate.
Pravi da na Obali nihče nima licence za NS, jo pa nekateri delajo, samo se ne podpišejo pod izvid. Ko sem jo vprašala če je v Postojni najbližje, je rekla da ne ve in da naj si to sama urejamuser posted image . Ja, kao da res nič ne ve...
Naslednji pregled imam 28.2., sedaj pa že kličem v Po, da se naročim za NS, ker bo tudi tisti teden.

Ali katera ve, če lahko gre mož zraven na NS v Postojno?

Tako da je danes zame lep in sončen dan........

Srček user posted image 8t2d

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
2.2.2007 12:35:23   
lemavrica
Ja sej se res ne vidi kaj več kot en flekec. Tudi meni je moral včeraj G. večkrat pokazat kje bije srček, samo da ni tolk siten kot tale tvoja. In glede NS mi je vse povedal, dal kontakt in kdaj moram it.
Najina pikica je pa 19,3mm velika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
2.2.2007 12:35:41   
sandra85
ojla punce...
meni je tak grozno, že cel teden delam popoldan in spim do 11h, pojem zajtrk, grem mal na ringaraja in že delat....ko pridem domov sem čisto brez energije, se vržem na kavč in gledam tv do 12h pol pa spat...user posted image
nič nimam od dneva, ma se mi prav nič ne da in mi je res grave...rada bi šla na sprehod, pa sm čisto brez volje...sam spala bi...
komaj čakam, da grema z mojim k njegovim staršem na štajersko (10.02.), ker gor sem vedno polna energije, gor mi je zakon...user posted image
kaj vas že kej mikajo une male cunjice in copatke po izložbah???user posted image js bi že tak rada kej kupla, pa baje da se ne sme tak zgodaj nič kupovat...mene pa tak mika!!!user posted image
no...punce lepo se imejte pa (vednio isto ponavljem) ČUVAJTE SEBE IN TISTO MALO ŠTRUČKO KI RASTE V VAŠEM TREBUŠČKU!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 591
2.2.2007 12:42:20   
buškica
Punce, komaj čakam drugo sredo ko bom spet videla našo pikico. Trenutno so slabosti na dnevnem redu, najhuje je dopoldan. Popoldan pa se umiri in pojedla bi vse kar vidim.
Tud mene že grabi in bi kar nakupovala, ampak bodimo malo vraževerne in počakajmo tistih 12 tednov.

pojdite ven na sončka in uživajte

lp

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 592
2.2.2007 12:44:03   
lemavrica
Ja mene tud prime da bi kar nakupovala pa vem da še ni pametno.
@Buškica: ti si pa samo 4 dni manj noseča kot jest user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 593
2.2.2007 12:46:50   
sandra85
SRČEK...tak ti bom povedala...če imaš tisto ginekologinjo iz zd doma izola, ti priporočam, da menjaš, kr nisem še slišala lepe besede o njej...moja sestra je bila 1. pri njej in če  se nebi razkurla, vzela karton in šla k naumovskemu, bi imela otroka pri 17 letih!!! rekla ji je, naj jo pregleda, kr sumi, da je noseča, pa je rekla, da nima cajta, naj pride čez 2 tedna in ko je čez 2 tedna prišla, je bil listek na vratih, da so na dopustu!?!?user posted image
pol je šla takoj v lucijo in zvedla, da je že tak dolgo noseča, da je zadni trenutek, da ji splav naredijo, če ne bi mogla pred komisijo....user posted image groza!!!
da ti ginekologinja noče povedat, kar te zanima?! js če mojga karkoli vprašam, mi razloži do podrobnosti, pa ni važno, če zunaj čaka še 10 ali 30 žens....za vsako si cajt vzame!!!
ja....mož gre lahko zraven na NS...sam js bom šla verjetno v domžale, tam imajo baje najboljše aparate v sloveniji...pa stane cca 50 eurov...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 594
2.2.2007 12:50:49   
sandra85
buškica...kaj sama 12 tednov? js sm slišala, da lahko kupuješ šele po 6 mesecu...od nekaterih pa šele po porodu?!
ma js bi že zaj!!!!!!!! pa celo spalnico bi opremla,pa previjalno, voziček, stolček, igračke, oblekce...vse bi kupla!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 595
2.2.2007 12:54:19   
buškica
Ja sej jaz bi tud že vse opremila, ampak nekje sem slišala da vsaj prve tri mesece ne kupuj nič pol pa po malem. Ja a boš zadnje tri mesece , ko boš že vsa okorna? Vraž je polno, odvisno koliko verjameš vanje.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 596
2.2.2007 12:55:33   
Anonimen
Mene pa še nič ne prijema da bi po štacunah hodla, mi to ni bil nikoli hobiuser posted image . pa še vse je tako svinjsko drago, da te zvije zraven. Pa itak bova veliko stvari dobila, brat bo kupil voziček, mama posteljo z posteljnino, cunjic bom dobila ogromno od prijateljic, tašča je že v mrzlici kaj vse bo kupila (malo se je bojim, ker se preveč veseli tega otroka-kot da bi bil njenuser posted image ).....
Jaz bom kar pridno počakala do julija, ko bodo razprodaje in bo vse pol ceneje, sobica je že, samo prebarvat jo je treba in previjalno mizo kupit pa kakšne otroške zavese........
Hvala bogu imam jaz veliko familijo in če vsak eno stvar kupi smo na konju. Pa še prvi vnuk bo to v obeh družinah.

Sandra 85, pa se bova midve kaj zmenle in šle skupaj na sprehod, jaz tudi nimam nikogar za družbo, moža ni nikoli doma ker dela, jaz pa sem Štajerka in nimam ravno veliko prijateljic tukaj na Obali.

Srček user posted image 8t2d

Neposredna povezava do sporočila: 597
2.2.2007 12:58:06   
lemavrica
SAmo so pa res drage te stvari za otroka. Jest tud malo upam na pomoč s strani družine. Sicer še nisva nikomur nič povedala ( čakava na NS ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 598
2.2.2007 13:02:22   
sandra85
srček...seveda boma hodle skup na sprehod...se ful ujamem z štajerciuser posted image user posted image
ti si iz strunjana, a ne? to je čist blizu...kje pa delaš?

Neposredna povezava do sporočila: 599
2.2.2007 14:20:59   
jacklyn
ojla souser posted image

jaz sem bila včeraj na PP
vidi se le vrečka in rumenjak, zato me je naročil na 15.02., ker se bo takrat videla  že pikica
komaj čakam

počutim se dobro, razen popoldne sem malce bolj utrujena
lepo se imejte in z POZITIVNIMI MISLIMI NAPREJ

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?