|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007
5.2.2007 9:31:15   
nora
Ojla punce!
Mene so napadle slabostiuser posted image Že cel teden mi je ves cas slabo, želodec me ful boli, vse mi smrdi, dobesedno vse...slabo mi je ce sem lačna, slabo mi je tudi ce sem sita...ne vem kaj je boljs, zato ves cas lezim in spim.Danes sem si uzela prosti dan, ker nisem sposobna za delouser posted image sem čist brez energije...si ne morem pomagat, samo upam da bo čimprej minilo, ker komaj zdrzim. Zanima me kolk dolgo vam je bilo slabo?
LP,
Nora

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 651
5.2.2007 10:06:36   
taček
Tut men je zjutraj tko slabo, da ne vem ali bi vstala ali ne! Sreča da sem doma, ker ne vem kako bi potem šla v službo!
Drugače imam pa prebavo zaenkrat ok, zmatrana sem pa full!

A mogoče še katero boli v predelu jajčnikov, ker mene na trenutke full?

LP

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 652
5.2.2007 10:33:29   
žarnica
tako,po enem tednu ležanje,se spet malo javim. Prav muka mi je že s tem ležanjem, ko vstanem se mi zvrti, nonstop mi je slabo. Od mleka se mi kr obrača. Včasih sem zjutraj in zvečer jedla cornflakes,zdaj mi je kr slabo ko zavohan mleko.user posted image Pridno jem dabroston (upam,da bo kaj pomagal), jutri pa imam spet pregled. Čisto sem že živčna,če je vse vredu.user posted image
Ima katera tudi krče (drugače ne znam opisati)? Včasih me prav fajn boli trebuh in noben položaj ne pomaga.user posted image
Upam,da je vse vredu.
Se pa že zdaj hecam,da bo tokrat fantek,saj pri hčerki sploh nisem vedela,da sem noseča-nobenih slabosti,nič-do konca na delovnem mestu...

Me prav zanima kako bo jutri, po moje bom spet imela pulz na meji,ker bom tako živčna. Prej me je že šefica klicala kako pa kaj.
uf,vse je na kupu.

držite se,se še javimuser posted image

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 653
5.2.2007 14:46:21   
katjuša79
Septembra nas pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . tudi jaz se pridružujemuser posted image .  Sicer konec septembra, vendar imam občutek da bo malo prej. Prvič sem tudi rodila 3.9. vse ok, edino poletje je bilo vroče kotuser posted image .
slabo mi je za znoret. Samo zavoham hrano sem že na wc-ju, da o zobni ščetki ne govorimo. Kar naprej bi spala. vendar moram vse to odmislat, ker tamali še ne razume, da je mamici slabo in da se ne more igrati z njim. Tako komaj čakam, da pride ati iz službe da lahko malo sebi pridem.

Za vse nas držim pesti.

Žarnica ti se pa kar pomiri, Slab zaćetek dober konec!

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 654
5.2.2007 15:23:54   
lumpa6
žarnica poskusi z magnezijom ,saj veš tiste šumeče tablete delajo čudeže, jaz imam tudi krče pa so mi jih priporočili pa še res delujejo

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 655
5.2.2007 17:25:01   
sandra85
NORA Jjs sem imela te težave (slabo  mi je blo, ko sm bla lačna, slabo, ko sm bla sita-sem pa bla skozi lačna :) ...brez energije čisto, grozno mi je blo vstat s pojstle, ko sm delala popoldan, sm spala do 11h, se komaj dvignila, pojedla čokolino, kr drugo nism mogla, se vlegla na kavč in že šla z muko delat...nič ni blo iz mene, še živet se mi ni dalo, pa slabo od jutra do večera, zvečer sm pa sam lulat hodla...groza! )
no to me je držalo od 7. tedna pa sam do 8. hvala bogu....
zaj sm ko nova, jem normalno-vse, nič mi ne smrdi, slabo mi ni, malo me edino želodeč špika proti večeru, polna sm energije....skratka vse ok ( UPAM!)
tko da potrpi še malo, pa boš vidla da bo minilo....pojem pa dosti sadja in zelenjave.
po tifolu mi ni nič slabo kot nekaterim...
v glavnem upam da se bote vse kmalu super počutle!!!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 656
5.2.2007 17:29:22   
sandra85
MANCA VSE NAJ NAJ NAJ NAJ.....nevem, kaj naj ti napišem, saj niti ne poznam tvojih želj, sigurna pa sem, da si želiš, da bo z pikico/pikcem vse ok in prav to ti iz srca želim!!!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 657
5.2.2007 17:51:33   
Anonimen
Sandra85, parkirala sva pri skladišču soli in šla do Mehiške in nazaj. Kje pa delaš?

Meni je največja muka it v trgovino, ker mi ni niti do ene stvari in pol kar avtomatično in po navadi nekaj noter mečem, glih toliko da ima mož kaj za jest. Če nebi rabla za njega it iskat bi bil hladilnik popolnoma prazen. Madonca, pa vedno sem tako rada jedla, sedaj se mi pa čisto vse upira, ene želje na tem svetu nimam kaj bi jedla. Včeraj mi je tašča načtevala kaj vse bi mi lahko naredila za jest, pa sem se samo kremžila zraven....Ne kislo, ne sladko, ne slano, ne junk food, ne meso, ne sadje, ne zelenjavo.....Punce, a bo to kmalu minilouser posted image  Jaz ne morem več, tako me grozno tišči v želodcu cel čas, isto je če sem lačna ali če jemuser posted image . Pa vsaka stvar ima nek čuden okus, sploh ne takšen kot ponavadi. Ali pa čuden vonj...

Drugače sem se danes naročila na NS v Postojno, imam jo 5.3. ob 8.30. To bomo zgodaj vstali. Mož lahko gre zraven, cena je 41.73 evrov, pa CD naj s seboj prinesem. Naslednji torek 13.2. pa grem k svoji G na snemanje, samo snema na videokaseto, stane pa 25 evrov in je v to ceno zajeto snemanje v celotni nosečnosti. Komaj čakam da vidim spet srčka.

Srček user posted image 8t5d

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
5.2.2007 18:07:26   
guppy
katjuša, dobrodošla !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
5.2.2007 18:16:08   
sandra85
Srček , delam v city parku-to je tista trgovina, kjer prodajamo ročne ure,nakit, fotoaparate...stoji pa točno nasproti starega palaca zraven zlatarne...te slabosti te bojo prej ko slej minile, sam močna bodi in se jim upiraj! mene so že minile (potrkam na les)...tko da minejo prej ko slej, js sm mislila da me bo držalo še celih 7 mesecev!
kr pravijo da te lahko drži celih 9 mesecev-sam baje da ni vredu user posted image

nič srček če se boš še kej sprehajala po portorožu, poglej mal not...delama 2 sandre, ona je črna pa mala, js pa rjava pa visoka user posted image , pa očala mamuser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 660
5.2.2007 18:31:37   
lemavrica
Jest bom kr znorela zarad teh slabosti. Sploh ne smem več nič pojest da mi želodec ne začne protestirat. Prov bojim se koliko časa bo to še trajalo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 661
5.2.2007 21:04:30   
manca79
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

MANCA VSE NAJ NAJ NAJ NAJ.....nevem, kaj naj ti napišem, saj niti ne poznam tvojih želj, sigurna pa sem, da si želiš, da bo z pikico/pikcem vse ok in prav to ti iz srca želim!!!!!

Oj.. komu je blo pa tole namenjeno?user posted image

lp
M.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 662
5.2.2007 22:41:21   
TheAngel
Tebi heh
Kaj vse zvohajo bejbe a a  ;)

Vse naj naj

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu manca79)
Neposredna povezava do sporočila: 663
5.2.2007 22:59:30   
sandra85
ja manca79-tebi...sej maš roj. dan danes, a ne?

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 664
6.2.2007 7:01:35   
CUKRČEK
Jutrouser posted image

Kako ste user posted image ? Jaz sem danes zaenkrat čist ok...včeraj popoldne sem bila pa kot povožen maček. Me je tako špikalo v jajčniku, da me je že prav zaskrbelo. PA čist sem bila povožena. Grozno. Sem popoldne spala 2 uri in sem potem že spet komaj čakala, da grem lahko spat. Pojma nimam, kaj mi je bilo. Ker drugače se dobro počutim. Upam, da mi to ne bo prišlo v navadouser posted image

drugače pa komaj čakam Valentinovo, ko imam nuhalno. Me zanima, če takoj dobiš rezultate ali kasneje? Pa saj ta pregled najbrž poteka "preko trebuha" in ne vaginalno? Če si jaz to prav predstavljam. V 1. nosečnosti nisem bila na tem pregledu, zato nimam pojma.

lp

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 665
6.2.2007 8:06:54   
lumpa6
Cukrček ns poteka preko trebuha, vidiš pa svojo pikico v popolnosti, jaz imam ns  16.2. v dravljah kjer imajo tudi 3d uz komaj že čakam

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 666
6.2.2007 8:42:54   
Anonimen
Jutro!

Vse tako tožite, kako vam je slabo.....boge revice, upam, da vas kmalu mine.....mene pa je izgleda narava obvarovala pred tem. Čudno......user posted image  No, me pa ni pred čem drugim. Zaenkrat sicer še vse kaže vredu.
Pravijo pa mi, da sem se kar precej razširila v predelu križa. Največ je verjetno prispevalo to, že mesec dni trajajoče ležanje, malo pa mora bit že tudi od nosečnosti.

Je katera tu iz profesorskih vod?

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 667
6.2.2007 9:48:57   
Anonimen
dobro jutro!

najprej za statistiko:

včeraj sem imela PP - trajal je 10 minut, nič drugega razen UZ, ki je pokazal lepo rastoče bitje, 28 mm, PDP pod vprašajem.

Naročiti se moram na nuhalno - imam napotnico. Moj G je na Leoonišču, a to pomeni da moram na NS tudi tja?
Mi lahko katera pomaga? V prvi nosečnosti ni bilo nič komplikacij in ekstra pregledov, zato me je G odpravil precej levoručno, češ, tako kot je bilo prvič, bo verjetno tudi zdaj.

ampak srček bije in se mi zdi da je teh 28mm zelo impresivnih....  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
6.2.2007 10:57:47   
žarnica
punce,hvala  za lepe želje.
Sedaj sem ravno izpod tuša,pripravljena na pregled. Že od včeraj me stiska v prsih, ne morem jest-tako sem živčna. Držite pesti okrog 12h.

srček- nuhalna poteka preko trebuha. Meni je G takoj povedal rezultat.

se oglasim po pregledu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
6.2.2007 11:16:42   
cuma
Daaan!

Vidim, da smo več ali manj na istem kar se tiče slabosti... vsaj večina user posted image .
Pa saj bo kmalu boljše user posted image . Pravzaprav je meni že in glede na to, da meni pomaga, svetujem tudi vam akupresurne zapestnice Sea Band!
Uporablja se jih proti slabosti v avtomobilu, na letalu, ladji - v primeru odsvetovanega jemanja zdravil proti slabosti - torej v nosečnosti. Stanejo 17eurov, dobite pa jih v lekarni v Italiji. Pri nas še nisem vprašala, morda jih imajo tudi tukaj...user posted image  Poskusiti ni greh user posted image

Drugače pa sem vesela, ker imam danes svoj prvi pregled pri G! Držite tudi zame pesti ob 13ih, da bo vse ok!?

Moje trenutne težave: zaprtje, zaprtje in še enkrat zaprtje ... , slabosti (čeprav je bolje), user posted image  drugače pa nič novega.
Kg stagnirajo. V prvi nosečnosti sem se zredila za 13 kg in zgubila vse v prvem mesecu po porodu. Sedaj bom štartala na -2kg od prejšnje nosečnosti... tako da me sploh ne skrbi glede tega.
Sem pa opazila, da se mi ful svetijo lasje in imam neverjetno močne in lepše nohte user posted image .

Lp vsemuser posted image  

Cuma

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 670
6.2.2007 11:26:28   
guppy
cuma, sporoči nam, kako je bilo!!!!

Meni slabosti počasi nehavajo, kar naj bi bilo "logično", ker sem v 11. tednu. Glede na to, da so se slabosti začele zelo zgodaj (v 4. tednu), sem se bala, da tale logika prenehanja ne bo delovala user posted image

Zdaj me kar pogosto špika in trga v predelu jajčnikov - v bistvu desno in levo od maternice. Brala sem, da je to "normalno" in da gre za raztezanje vezi itd., tako da ne paničarim preveč. Občutek pa sploh ni prijeten, sploh ko kihnem, kašljam ali na hitro ustanem.

misska, tudi jaz imam G v Leonišču in sem dobila pri sestri en list A4 formata, kjer piše vse o pregledu NS in naročanju. Priporočil mi je Pušenjaka v Dravljah in tja sem se tudi naročila. Par strani nazaj sem napisala kontaktne podatke s tega lista.

manca, če si imela RD - vse najboljše !!!!!!!!!!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 671
6.2.2007 11:31:44   
Anonimen
Guppy hvala, sem tudi jaz dobila ta list in se vmes že naročila, pri dr. Pušenjaku, ja vendar so mi rekli da moram pridet v porodnišnico??? Skratka ne v Dravljah.

NS imam 23.februarja. baje ni prepozno.

drugače tudi mene špika in včasih ostro zaboli.... slabosti so pod kontrolo - sem se že navadila.

Topel objem vsem!

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
6.2.2007 12:26:01   
guppy
misska, ja, on občasno baje dela NS tudi v porodnišnici. Nič ne skrbi, če so ti tako rekli. Mene so usmerili v Dravlje. Če želiš imeti posnetke na CD se še malo pozanimaj o tem - ne vem, če nisem ravno za pregled v porodnišnici pri Pušenjaku brala, da posnamejo filmčke samo na videokaseto. Joj, samo ne me vzeti za besedo...

Jaz imam NS 20.2., to bo v začetku 13. tedna. Lep pozdravček od so-Leoniščanke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 673
6.2.2007 13:09:28   
Čakajoča
Pozdravljene septemberke!

Jaz se vam zadnjič javljam!

Nisem več septemberka, ker sem imela ss!

Pikice ni hotelo biti, samo obroček je bil!

Želim vam veliko sreče in lepo nosečnost!

Lp
Čakajoča

p.s. Sedaj sem pa res to, kar imam vzdevek
      PROSIM, DA ME ČRTATE IZ SEZNAMA

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 674
6.2.2007 13:18:24   
Anonimen
Čakajoča....mi je hudo zate user posted image

Držim pesti, da bo prihodnjč vse ok in, da bo čim prej prihodnjič ;)

(odgovor članu Čakajoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?