|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
2.7.2007 15:31:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

user posted image Zdaj imam pa jaz eno prošnjo: ali mi lahko ena napiše telefonsko številko medecinskega centra Dravlje. Sem se odločila, da grem na UZ, ker sem imela do sedaj le tri, pa nič ne izgleda, da jih bom imela še kaj več.

01 510 68 00

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5226
2.7.2007 17:25:29   
Anonimen
Naredila še angleščino z 9-kouser posted image user posted image . Počitniceeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mala, danes nam je v ŠS rekla, da klistir ni več obvezen, čeprav pa je priporočljiv, ker ima tako user posted image  več prostora v trebuhu in me veliko bolj sproščeno pritiskamo, ker moramo ob porodu potiskat isto in z istimi mišicami kot kadar gremo na blato. Tako se ob samem porodu tudi pokakamo zraven če ni črevo pred tem izpraznjeno in jaz osebno si tega ne morem predstavljati, da ob mojem vznožju dobi v naročje nekdo še vsebino včerajšnjega kosilauser posted image . Pa tako se tudi črevo sprazni in nam kak dan ali dva po porodu ni treba na veliko potrebo, kar je kar težko skupaj spravit, ker je spodaj še vse razbolelo od poroda, šivov itd.
Jaz ga bom vsekakor zahtevala....Ni pa baje nič boleče, s katetrom ti v zadnjico vbrizgajo 3 dl tople vode, to poskušaš čim dlje zadržat v sebi in potem direkt na školkouser posted image . Pol pa samo tečeuser posted image .

V tem trenutku se že barva strop v sobiciuser posted image . Sam od sebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5227
2.7.2007 17:30:31   
Anonimen
srček čestitamuser posted image user posted image user posted image  res si dobra da ti vse to uspeuser posted image  kakšne barva strop pa bo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5228
2.7.2007 18:08:22   
Anonimen
Strop in zgornja tretjina zida bo čisto svetlo svetlo plava, kot najsvetlejše nebo, že skoraj na belo da vleče. Potem bo vmesna tretjina azurno plava kot morje z valovi, ker na to pridejo nalepke z ribicami in čisto spodaj svetlo rjava kot peščeno dno v morju, kamor pride gusarska skorinja, morska trava, hobotnica.....Uh, bo to lepo. Na sredino stropa okoli luči pride narisan rumen sonček z žarki, okoli pa svetleče zvezdice, tiste ki se ponoči svetijo. Tako, da bo podnevi dnevno "nebo" in ponoči nočno "nebo". Da ne bo pobrkal kdaj se spi in kdaj je čas za igranjeuser posted image . Psihološke ukaneuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5229
2.7.2007 18:17:35   
nora
Ojla!

Ful lepo, da je zacelo dezevat, bo dobro za spat.
A ste tudi vi pozbljiveuser posted image Jaz se ne spomnim kam dajem stvari...v soboto sem pospravljala in se ne spomnim kam sem dala pogodbo o zaposlitvi. Vceraj sem cel dan iskala vse povsod, se v smeteh in nič nisem najdlauser posted image Sinoč nisem mogla niti spat, ker sem skoz razmišljala kam sem jo dala...grozno se počutim, ko da me skleroza daje...
Jaz sem tudi na bolniski 4 ure, ampak v sluzbi ostanem malo vec kot 5 ur, pač je velik za delat. Danes mi je bilo zelo tezko delat, mogoče ker nisem bila naspana...nekaj komaj diham, me skoz nekaj tisci, ko da bom eksplodiralauser posted image user posted image pa veselo brca, pa mi da malo volje za naprejuser posted image
Zjutraj so prisli gradbeniki, so hotli nam kopalnico razbit, nekaj jim je spodaj teklo, a spolh ne vejo ce je iz najinega stanovanja...gledali so, puscali vodo in nič ugotovili...upam, da so najdli napako drugje in da bo mir.
srček tebi spet ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Grem malo počivat.

papauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5230
3.7.2007 4:17:28   
guppy
Jutro!!
Danes sem pa jaz zgodnja user posted image user posted image user posted image

Sredi noči se mi je posvetilo, kako bi lahko napisala eno poglavje do konca in sem lepo ustala izkoristit trenutni navdih. No, sicer me tud po kolkih trga, kar je olajševalna okoliščina za dokaj noro ustajanje ob 4. uri zjutraj... user posted image

No, punce, sem se odločila, da vam razkrijem eno skrivnost.
Muffini s čokolado. Leclerc... MMmmmmm!!!

Včeraj sva šla po običajnih nakupih in med iskanjem nekih navadnih piškotov sem naletela na Eco+ Muffine. Že zgledali so tko fajn, ampak.... ne da se primerjat z dejanskim okusom. Joooj!! Včeraj sem pojedla dva za večerjo, ravnokar pa še enega (mogoče je to hrepenenje razlog za zbujanje sredi noči user posted image ?)... mislim, da bodo postali sestavni del moje nosečniške prehrane, hehehehe! Kakav je zdrav.... mhm!!

No, očitno je, da se mi mal trga zaradi ure, ampak vseeno še čestitam srčku za pravo piflarsko oceno (bravo, bravo!!!) in nori potrdim, da sem tudi jaz neverjetno pozabljiva. Ne samo glede stvari, ki jih moram narest/poiskat, ampak tudi glede besed. Včasih rabim po pol minute, da se spomnim, kako se čemu reče.

Lepo spančkajte naprej :)))
hiperaktivna nosečka
user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5231
3.7.2007 4:34:42   
nora
Dobro jutro tudi od meneuser posted image
Vceraj sem ob 18.30h sla spat in zato ze pol ure nazaj sem se zbudila cist naspanauser posted image Prvič opazim da so mi roke otekleuser posted image prstan sem mogla dat dol, ..kolk grdo izgledauser posted image
guppy bravouser posted image še med spanjem razmisljas kaj bi pisalauser posted image Iskoristi trenutek!user posted image jaz ne vem kaj bi naj delala zdajuser posted image tolk zgodaj nisem še ustalauser posted image najbrz bom sla spet nazaj v posteljouser posted image

night night!user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5232
3.7.2007 8:42:11   
Pikica pokica
Pa še dobro jutro od mene v bolj normalni uri user posted image .
Srček, čestitke za zadnji izpit. Zdaj boš pa končno lahko začela uživati user posted image . Pa super domislica za otroško sobico. Jo boš potem malo poslikala in nam pokazala vaše mojstrovine user posted image ?

Mala, tudi v Celju ne dajejo več klistirja oz. na lastno željo. Pred 3 leti, ko sem rodila, ga je dobila vsaka user posted image . Moram rečt, da to sploh ni bilo nič slabega in hudega in je celo pomagalo, da sem se začela odpirati, saj pospeši popadke. Tako bom tudi zdaj prosila zanj. 

Guppy, ti si pa dobra, da greš sredi noči pisati user posted image . No, sicer sem pa jaz tako cel 4. letnik faxa naredila, saj se čez dan nisem mogla učiti, ker sem že imela dojančka doma. Edina  varianta je bila, da sem vstala ob 3h zjutraj in se učila do jutra. Pa tile mafini..., si nam lušte naredila. Daj nam pošlji kakšnega user posted image .

Nora, veš da sem tudi jaz včeraj opazila, da so mi roke začele malo zatekati, tako da sem zvečer komaj spravila dol poročni prstan. Danes sem že brez njega user posted image . Zdaj bo dva meseca počival v škatlici. Ga bom vsaj sčistit in spolirat lahko nesla user posted image . Vse je za nekaj dobro!!

Včeraj sem bila prvi dan doma - konec  službe. Ampak sem toliko delala, da sem bila bolj utrujena, kot bi proišla iz službe. Najprej sem pospravljala, nato likala, potem sem šla v trgovino, skuhala kosilo in sem bila že  čisto izmučena, ko sem šla po sina v vrtec. Danes bom malo več počivala user posted image .

Aja, danes grem še na posvet z anestezistom za EA. Upam, da me ne bo odvrnil od nje , saj sem skoraj prepričana, da bom tokrat rodila s pomočjo EA.

user posted image Pa še nekaj za tiste, ki morate imate premalo železa in morate jemati tablete ali sirup. Vam je kaj slabo po tem?? Meni že dolgo ni več, na zadnjem  pregledu pa mi je dala recept za Legofer - sirup in vsak dan mi je grozno slabo. Tudi ponoči. Tako da ga včeraj zvečer in danes zjutraj nisem vzela, pa je takoj bolje. Ne vem, kaj naj?! Naj ga ne vzamem več? Ampak imam nizek hemoglobin in ga moram! Kaj naj?? Po tabletah pa je baje še slabše?!

Lep pozdravček

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5233
3.7.2007 11:23:04   
sandra85
zaj se pa še js malo javljam...
da še js odgovorim glede službe...danes je točno 1 mesec, odkar sem doma (na "porodniški"user posted image )
tko mi paše, ki sem res bolj polna energije...
učeri sem namreč z sestro in z očetom celo dopoldne skakala okrog (od csd,davčne,notarja,sodišča...) smo neke papirje za delitev dediščine od mame rihtali...tko da študirava z mojim, da bova začela v kratkem iskat kako lpo parcelo in si začela počasi kako hiškico gradituser posted image
pa obvezno velik vrt z igriščem za user posted image  user posted image  no, upam da se mi bojo sanje uresničle, ker nebi rada dolgo v podnajemu živela, še posebej zaj ko bo user posted image !!!

no, zaj grem pod tuš pa na pregled
prosim zaj pa enkrat zame držte pesti, da mi uspe mojga G prepričat da mi UZ narediuser posted image , ker bi tut js tko rada vedla, kok je velik in težekuser posted image

pa pa zaenkrat

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 5234
3.7.2007 11:24:56   
Anonimen
Evo še mene po peklenski noči. Krči po nogah so me zgrabili ponoči kar 3x in to vsakič v obe nogiuser posted image . Drla sem se ko nora, moža zbrcala da mi je mišico nategnil, pa mu je komaj ratalo, ker me je tako močno zategnilo. Pol pa sem hodla po stanovanju gor in dol, niti nazaj spat nisem upala in ko se končno spravim evo user posted image  spet me primeuser posted image . Pa jemljem Mg, sploh ne vem kaj je sedaj spet tega potrebno. Ko me je že tretjič me je še trebuh začel bolet.

Danes se sobica dalje barva, še druga plast neba, nato pa še morje in dno. Tako bo vsaj malarije danes konec.

Uh, kako me noge bolijo, samo še čakam da me spet krč primeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 5235
3.7.2007 12:21:34   
guppy
Srček, jaz bi tudi kakšno slikico te čudovite sobice!! Drugače pa sem nekje prebrala, da moraš proti krčem piti Mg in Ca. Kupi si še kakšne kalcijeve šumečke torej in malo pij eno, malo drugo...

Pikica pokica, kako se počutiš doma? Je fajn? :) e pretiravat s pospravljanjem, prah ne bo nikamor ušel! Za železo ti pa povem, da sem prej imela Hematopan tablete, zdaj pa Legofer in je razlika OČITNA. Po Legoferju nimam niti najmanjših stranskih učinkov, medtem ko sem po tabletah grozno bruhala. Mi je pa ginekolog ob Legoferju dal še škatlico Ferrum Lek tablet, ki baje tudi "niso tako grozne", ampak jih nisem niti odprla, ker mi je Legofer super. A ti pošljem škatlico??

Sandra, ti je naredil ta UZ končno?

No, moje nočno ustajanje je bilo ekstra produktivno. Napisala sem cca 3 strani, potem pa šla spat in tako fajn spančkala, mmmmm! Zdaj komot lahko nadaljujem, ker sem spočita. Priporočam še kateri, ki ne more spat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5236
3.7.2007 12:24:02   
nana 27
user posted image Pikica Pokica, kriza tole z železom. Ne vem, kako ti bo všeč tale recept (da ti ne bo še bolj slabo kot po sirupu) - kupi 100% sok rdeče pese od Fructala, celo pomarančo in žlico medu ali pa brez pa zmiksaj in popij. Pa pazi, da napitek piješ vsaj uro po zaužitju mlečnih izdelkov. Upam, da ti bo kaj pomagalo. Meni se je v mesecu dni zelo popravil izvid železa oz. veliko bolj kot po Ferrum leku. Srček, sobico od sončka moraš obvezno poslikat. Glede na opis bo zelo lepa sobica. Koliko magnezija pa popiješ? Piješ tudi kalcijeve šumečke?  Jaz pa raje ne bom pisala od nosečniških tegob. Če napišem, da je v redu, me bo že ponoči kaj zagrabilo user posted image  Jaz bi tudi Muffine, ampak ker jih ni, uspešno praznim škatlo z mini ruladicami od Gorenjke. Se kar za glavo držim, ker imam tak apetit.  Sandra, dobro opravi na pregledu in seveda držim pesti za UZ user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5237
3.7.2007 12:27:07   
nana 27
Kam je pa meni tale ploskajoči smiley ušel pred nick od Pikice Pokice? user posted image  Vsekakor ni bilo tako mišljeno. Jao jao..sploh nisem prebrala preden sem poslala.  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5238
3.7.2007 12:27:35   
guppy
nana, midve bi pa lahko kar skupaj napisali sporočilo user posted image

No, naj povem, da mi je Legofer najprej zadržal železo na 107, potem čez 14 dni pa sem imela 110. Pomaga že, ampak če ti je slabo, je brezveze...

user posted image  a se še kateri zdi, da ima bolj urejeno prebavo v nosečnosti kot pred njo? Ne vem, a je to zato, ker cel dan res nekaj grizljam, ampak o kakšnem zaprtju ne duha ne sluha, kljub vsem tem tabletam in ... muffinom user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5239
3.7.2007 12:35:58   
Anonimen
Mhm, se bom že kako potrudila sobo poslikat, samo nimam digitalca iz telefona pa si ne znam poslat slike na računalnik. Ah, bom že nekako...

Kalcija ne pijem več, ker vsak dan popijem kak liter mleka, kar je vsekakor boljše kot umeten kalcij. Jemljem tudi železo Floradix na lastno inicijativo, ker mi moja G ni niti enkrat po 8 tednu pogledala kri in sem si kar sama vse kuplauser posted image , čeprav so bili izvidi takrat ok. Ampak sigurno niso isti v 8t in v 30tuser posted image . Zvečer pa še FidiMag šumečke, zato sploh ne razumem kaj za vraga mi ti krči tako nagajajo. Ker danes komaj hodim.....

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5240
3.7.2007 12:44:36   
Anonimen
user posted image  Prošnja!
Bi lahko tudi meni napisali urnike MŠ v Ljubljani v juliju - tudi jaz sem šprocala nekaj predavanj, ker ni bilo pogojev, časa.... Pa še to - Kje je zdaj MŠ? še vedno v tisti zatohli predavalnici?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5241
3.7.2007 12:51:53   
LINA31
guppy..naj jaz sem definitivno ena tistih, ki imam sedaj boljšo prebavo kot pred nosečnostjo. Mogoče zato, ker res večkrat na dan po malo jemo, pa še full sadja jaz pojem.

pikica pokica...jaz predlagam, da v lekarni kupiš Floravital-tekoče železo. Meni full pomaga pa še ni tako zelo zanč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5242
3.7.2007 14:03:48   
nana 27
Kriza, Srček. Če imate še kaj predavanj v MŠ, vprašaj glede krčev oz. s čim si lahko pomagaš. Ne vem, koliko kalcija je v eni tabletki napram litru mleka. Si to kaj gledala?  Prebava. Ja, res je. Deluje bolje user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 5243
3.7.2007 14:04:20   
buškica
misska, za katero uro pa?

jaz hodim sedaj, pa imam urnike za vse tri termine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5244
3.7.2007 14:12:59   
buškica
9.00

3.7. nega dojenčka I. del
4.7. fizeoterapija
5.7. zobozdravnik, anatomija
6.7. nega dojenčka, II.del
9.7. prva porodna doba
10.7. druga in tretja porodna doba
11.7. poporodna doba
12.7. dojenje, prehranjevanje
17.7. psiholog(ob 16 in 18.15)

16.00

4.7. nega dojenčka, II.del
9.7. fizeoterapija
10.7. prva porodna doba
11.7.druga in tretja porodna doba
12.7. poporodna doba
16.7. dojenje, prehranjevanje

18.15.

4.7. nega dojenčka, II.del
10.7. prva porodna doba
11.7.druga in tretja porodna doba
12.7. fizeoterapija
16.7.poporodna doba
18.7.dojenje, prehranjevanje

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5245
3.7.2007 14:13:40   
buškica
aja, pa v kliničnem centru, predavalnica 3 je po novem.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5246
3.7.2007 14:26:45   
Anonimen
Buškica hvala, super si!

ne vem kaj naj rečem za termin. še delam, pa hči, pa vse...
Ma u rit, tud za to nimam časa - vsaj prejšnji mesec ni šlo, sedaj pa ne vem, če bo kaj boljše. Sej na prvih štirih (brez zobarja) sem bila, potem me je pa zmanjkalo. ZATO PA NIMAM ŠTEMPILJKE!

Hvala še enkrat! 

(odgovor članu buškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5247
3.7.2007 15:22:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

ZATO PA NIMAM ŠTEMPILJKE!

Hm, kakšno štempiljko pa dobiš? Očitno sem tudi jaz preveč manjkala... Bila sva na prvem predavanju, pa nega dojenčka (2x), prva, druga in tretja porodna doba. Potem pa ne...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5248
3.7.2007 16:29:20   
Anonimen
Pri nas se ne dobi nobene štampiljke, mož je bil na predavanju o negi dojenčka in o porodu in je dobil potrdilo da je obiskoval predavanja. Jaz pa grem sedaj še na predavanje o poporodni dobi in kontracepciji, ker me slednja res zelo zanima, ker bi rada spet čim prej začela jemati KT Diane 35, ker mi kar precej pomagajo pri poraščenosti, ker jih sedaj ne jemljem že dve leti in pol in sem že spet kot medved. A katera ki je že bila v ŠS ve, kdaj po porodu lahko spet začneš z jemanjem KT? Pa tudi kakega presenečenja v obliki ponovne zanositive si tako hitro po porodu nebi želela, je le treba prej faks končat in službo dobit.....

Naj povem, da je sedaj pobarvana že zadnja plast barve na zidih, izredno hitro se suši ker je taka vročina, tako da če bo po sreči se bosta že danes lotila laminatauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5249
3.7.2007 16:40:01   
Anonimen
Srček, jaz mislim, da KT ne smeš jemati dokler dojiš. Najboljše je, da vprašaš svojega G. Jaz bi tudi spet začela jemati Diane 35, ker sem kot Pehtauser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?