Pikica pokica
|
Pa še dobro jutro od mene v bolj normalni uri . Srček, čestitke za zadnji izpit. Zdaj boš pa končno lahko začela uživati . Pa super domislica za otroško sobico. Jo boš potem malo poslikala in nam pokazala vaše mojstrovine ? Mala, tudi v Celju ne dajejo več klistirja oz. na lastno željo. Pred 3 leti, ko sem rodila, ga je dobila vsaka . Moram rečt, da to sploh ni bilo nič slabega in hudega in je celo pomagalo, da sem se začela odpirati, saj pospeši popadke. Tako bom tudi zdaj prosila zanj. Guppy, ti si pa dobra, da greš sredi noči pisati . No, sicer sem pa jaz tako cel 4. letnik faxa naredila, saj se čez dan nisem mogla učiti, ker sem že imela dojančka doma. Edina varianta je bila, da sem vstala ob 3h zjutraj in se učila do jutra. Pa tile mafini..., si nam lušte naredila. Daj nam pošlji kakšnega . Nora, veš da sem tudi jaz včeraj opazila, da so mi roke začele malo zatekati, tako da sem zvečer komaj spravila dol poročni prstan. Danes sem že brez njega . Zdaj bo dva meseca počival v škatlici. Ga bom vsaj sčistit in spolirat lahko nesla . Vse je za nekaj dobro!! Včeraj sem bila prvi dan doma - konec službe. Ampak sem toliko delala, da sem bila bolj utrujena, kot bi proišla iz službe. Najprej sem pospravljala, nato likala, potem sem šla v trgovino, skuhala kosilo in sem bila že čisto izmučena, ko sem šla po sina v vrtec. Danes bom malo več počivala . Aja, danes grem še na posvet z anestezistom za EA. Upam, da me ne bo odvrnil od nje , saj sem skoraj prepričana, da bom tokrat rodila s pomočjo EA. Pa še nekaj za tiste, ki morate imate premalo železa in morate jemati tablete ali sirup. Vam je kaj slabo po tem?? Meni že dolgo ni več, na zadnjem pregledu pa mi je dala recept za Legofer - sirup in vsak dan mi je grozno slabo. Tudi ponoči. Tako da ga včeraj zvečer in danes zjutraj nisem vzela, pa je takoj bolje. Ne vem, kaj naj?! Naj ga ne vzamem več? Ampak imam nizek hemoglobin in ga moram! Kaj naj?? Po tabletah pa je baje še slabše?! Lep pozdravček
|