Anonimen
|
Sva bila danes v ŠS, smo imeli temo porod....uh, kaj mi je bilo tiste slike treba videt, sedaj bom nekaj časa imela nočne more . Moj pa je to gledal zraven s takim zanimanjem, da bi si še sendvič zraven pripravil in ga jedel . No, hvala bogu. Jaz bom to v vsakem primeru morala dat skozi, kaj se spodaj dogaja na srečo ne bom videla, on pa naj po svoje tam gleda . Danes naj bi imeli ogled porodnišnice, pa ne bom šla, ker je vse slike oz porodnišnice pokazala v ŠS, pa kje gremo na sprejem, klistir, porodno, pručko, sobe......Pa itak imam namen it v Postojno, tam pa sem že bila na ogledu. Pokazala je tudi točko na nogi za si jo masirat, da se prej odpremo in da se maternični vraz zmehča. Baje je zelo učinkovta metoda, ne smemo pa si je masirat prej kot 1 teden pred PDP. Jaz začnem takoj po izpitu iz matematike . Do takrat pa moram pogruntat vaje, ki ga bodo zaprtega držale . V stanovanju imem celo štalo, v dnevni ima kup škatel, vrečk, posod......v spalnici ni nič boljše...so včeraj začeli delat otroško sobo, cel dan so brusili zide in jih ravnali z izravnalno maso, da bodo čim bolj gladki za nalepke gor nalepit, še celo radiator so dol vzeli in za njim vse zbrusili in da se še vzadaj pobarva. So rekli, da mora biti za prvega vnuka/sina vse v nulo narejeno . Danes bodo spet brusili in ravnali, pa jutri še tudi, in šele nato pride na vrsto barvanje zidov in mogoče za vikend laminat. Posledično imam celo stanovanje prekrito z belim prahom, ker vseeno uide ven, čeprav so bila vrata od sobe zaprta. Živim trenutno na gradbišču. Ampak ko bo končano bo pa lepo . Upam da čim prej.
|