|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
1.7.2007 19:52:46   
nana 27
Ne vem kakšne so cene posteljnine v Avstriji. Mogoče bi se splačalo iti v Toy-sa. Tole sem našla (spet kompletki različnih firm): http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/4687d7490015ca70274150f336080636/Catalog/1379 Tole je pa od Toys-a - zibka/posteljica + posteljnina + vzmetnica + stojalo za baldahin +baldahin + obroba + prevleka za vzglavnik in prevleka za kovterček (se pravi dokupiš še kovterček in jogi rjuho): http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&produkt=6345&details=1&PHPSESSID=954893cd5e62df2098a50d8cd3954115 http://www.toysrus.at/index.php?mapid=5&produkt=6346&details=1&PHPSESSID=954893cd5e62df2098a50d8cd3954115 Drugače se pa luštno posteljnino po zmernih cenah da naročiti tudi po katalogih (Neckermann, Otto...). Je že srček Napisala. Potrebno je le malo pokombinirat pa je.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 5201
1.7.2007 20:44:44   
Anonimen
Tianna, Floragyn sem dobila čisto na začetku user posted image , ker naj bi bil najbolj primeren za user posted image . Vsaj tako je sestra rekla, ker je bila moja G na dopustu. Vstavila pa sem si vsak večer eno dokler nisem porabila. Mislim da jih je bilo za 1 teden al nekaj takega. Se ne spomnim več. Naj bi bile bolj naravne al kaj jaz vem kaj že. Meni je po treh dnevih pomagalo, ker sem imela kar močen izcedek, imam že od nekdaj vnetja in sem vedno dobila Canesten3, ki pa je za nosečnice neprimeren.
Kasneje pa sem si kupila Vagisan brez recepta.

Dobivam domov katalog ob BC in piše, da razprodaje začnejo 9.7. za oblačila. orej že mora držat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5202
1.7.2007 20:52:23   
Anonimen
Srček, hvala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5203
2.7.2007 2:18:33   
Anonimen
Dobro jutro punce

mislim da bom pa dans prviuser posted image  tko je to če maš doma cel kup punc, mal se hecam sam je moja tok tečna da iščem zavetje pred računalnikomuser posted image  pa ne mi zdj spet kej zamert sam tk jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5204
2.7.2007 8:30:54   
Anonimen
Duc, pride pa mine... Ti jo sam "baj d mim" stisni in ji dej lupčka, pa nič na reci in pejt spet stran, pa mogoče bo!

Dobro jutro vsem. Mene čaka naporen dan, upam da bom lahko vse izpeljala kar moram...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5205
2.7.2007 9:47:18   
sandra85
dobro jutro...
js sem pa danes res zgodnjauser posted image ...bi še spala, ker sem šla kar pozno spat (smo karte igrali do poznegauser posted image )
moram rečt, da sem po čudežu danes dobro spala, ni me zbudila slabost in user posted image  je bil priden (tudi zmatran očitno)
zaj bom pa sestro nasrala, da grema mal okoli, ker se mi ne da doma čepet...
srček, hvala za informacijo o razprodajah v BC, js tudi dobim katalog domov, pa ga še sploh nisem dobla! (mi je verjetno poštarca spet pustila pošto pri mojemu očetu-ki živi v istem kraju, pa poštarca kr iz navade mojo pošto tam pušča, čeprav je na nekateri pošti že ta nov naslov...)
no, pridne bodite, se še kej kasneje oglasim

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5206
2.7.2007 11:12:54   
Anonimen
Sva bila danes v ŠS, smo imeli temo porod....uh, kaj mi je bilo tiste slike treba videt, sedaj bom nekaj časa imela nočne moreuser posted image user posted image user posted image  . Moj pa je to gledal zraven s takim zanimanjem, da bi si še sendvič zraven pripravil in ga jedeluser posted image . No, hvala bogu. Jaz bom to v vsakem primeru morala dat skozi, kaj se spodaj dogaja na srečo ne bom videla, on pa naj po svoje tam gledauser posted image .

Danes naj bi imeli ogled porodnišnice, pa ne bom šla, ker je vse slike oz porodnišnice pokazala v ŠS, pa kje gremo na sprejem, klistir, porodno, pručko, sobe......Pa itak imam namen it v Postojno, tam pa sem že bila na ogledu.

Pokazala je tudi točko na nogi za si jo masirat, da se prej odpremo in da se maternični vraz zmehča. Baje je zelo učinkovta metoda, ne smemo pa si je masirat prej kot 1 teden pred PDP. Jaz začnem takoj po izpitu iz matematikeuser posted image . Do takrat pa moram pogruntat vaje, ki ga bodo zaprtega držaleuser posted image .

V stanovanju imem celo štalo, v dnevni ima kup škatel, vrečk, posod......v spalnici ni nič boljše...so včeraj začeli delat otroško sobo, cel dan so brusili zide in jih ravnali z izravnalno maso, da bodo čim bolj gladki za nalepke gor nalepit, še celo radiator so dol vzeli in za njim vse zbrusili in da se še vzadaj pobarva. So rekli, da mora biti za prvega vnuka/sina vse v nulo narejenouser posted image . Danes bodo spet brusili in ravnali, pa jutri še tudi, in šele nato pride na vrsto barvanje zidov in mogoče za vikend laminat. Posledično imam celo stanovanje prekrito z belim prahom, ker vseeno uide ven, čeprav so bila vrata od sobe zaprta. Živim trenutno na gradbišču. Ampak ko bo končano bo pa lepouser posted image . Upam da čim prej.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5207
2.7.2007 12:36:45   
lemavrica
Ojla,

sem šla v porodnišnico po nalepke za šolo pol sem pa še kar počakala in šla na uvodno predavanje. Men se zdi da bo kar zanimivo, no vsaj slišat mi je blo tko. Pa hvala bogu bomo imeli predavanja v KC v klimatizirani predavalnici in ne v tej stari luknji brez normalnega zraka.
Zdej je pa že tko vroče da sem prov vesela da sem doma.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5208
2.7.2007 13:11:12   
guppy
uf, res je vroče. Me je pobralo, ko sem obešala perilo. Bo pa vsaj hitro suho, če nič drugega.

ne pozabit veliko pit!!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 5209
2.7.2007 13:23:24   
Anonimen
Lemavrica, lepo te prosim, če mi lahko napišeš urnik predavanj - rada bi nadomestila "prešpricana" predavanjauser posted image  Mi2 sva že junija hodila v Šolo za starše. Sva nekaj predavanj spustila, ker so bile razmere v predavalnici neuhumane. Hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5210
2.7.2007 13:24:28   
bodoča
VROOOOOOČE!!!

Ravno sem prišla CSD, ki ga imamo v 5 štuku (brez dvigala), da sem itak mogla zun pred vrati stat par minut, da sem k sebi prišla po takem vzponu.
Dala mi je papirje za porodniški dopust in vlogo za uveljavitev pravice do starševskega dopusta. To moram zdaj nekja jaz izpolnit, nekaj pa firma in pol mi je rekla, da glede na to, sem zaposlena šele od 01. 01. 2007 in se mi vsaka plača pozna, da lahko ji prinesem papirje šele 01. 08. 2007. Full dobro! user posted image . To je to, zdaj pa moram it malo migat po hiši in kuhat.

mojeustvarjanje

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5211
2.7.2007 13:24:29   
Anonimen
Jaz imam ob 15h še ustni izpit iz angleščine. Uf, a bo tega že počasi konecuser posted image . Sredi poletja smo, jaz pa se še kar z nekimi izpiti ubadamuser posted image .

user posted image A ve ste vse že doma bodisi na bolniški, porodniški ali karkoli drugega? Ali še hodite v službo?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5212
2.7.2007 13:01:49   
lemavrica
Žabonka sem ti poslal ZS.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5213
2.7.2007 13:21:34   
Anonimen
srček bom držal pesti, dobra si da se ti dauser posted image  

js sm bil pa dele pr Nike, je še zmer tok miniuser posted image čist nč mi ni podobnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5214
2.7.2007 13:31:17   
Anonimen
Ah, Duc, saj to je tisto, ko se mi sploh ne da več, imam teh izpitov že vrh glave. Samo kaj mi pa drugega preostane.....kar se mora mora se.

Če ti Nike ni nič podobna, pa je potem ziher Maji podobna, to pa tudi ne more biti tako slabouser posted image .

Daj povej mi, kako sta prišla do tega imena? Poznam eno punčko, ki ji je Nike ime, ima zdaj kaki dve leti in sem se že kar navadila na ime in mi je postalo všeč. Samo pa nisem mislila da bom še kdaj vedela še za kakšno Nikeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5215
2.7.2007 13:32:11   
nana 27
Duc, a se ti mal hecaš?? Čist nč podobna user posted image  Boš ti videl, ko malo zraste...te bo za ušesa user posted image  Si kar ne morem predstavljat, kakšen drobižek je to user posted image  Kar pridno kengurujčkaj Nike in njeno mamico kaj pobožaj pa bo.  Srček, ko boš imela čas in voljo...opiši tisto točko na nogi, da bomo tudi druge vedele. Drugače pa vse naj naj pri izpitu ob 15h. Glede stanovanja pa..vse bo pozabljeno, ko bo sobica narejena user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5216
2.7.2007 13:43:20   
Anonimen
no sej mi je podobna ampak bl po zadni straniuser posted image  men se sploh ne zdi nobenmu podobna, je taka zgrbančenauser posted image  hecna je k ma tok las pa čist črne, nobeden od naju nima tok temnih las, sam to je mela Tyra tut na začetku zdj ji pa kr na blond kažeuser posted image  k bo šla domov vm bom pokazal slikco. to je po grški boginji zmage, Nike se je tok prekmal rodila pa ji je uspel, zato je za naju zmagovalkauser posted image  Maje se splon ne upam dotaknt je tečna ko user posted image  menda je pr porodu pršlo do razmaka simfize, prav da jo to še ful boli,...dohtarji jo pa sam s tableti filajo. sam ne vem točn zakaj se gre pr tem sam mi je pa bedno, a res ni nč druzga k sam tabletiuser posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5217
2.7.2007 13:53:57   
Anonimen
Tast me je pravkar prijetno presenetil in prišel domov 4 ure prej, poln delovne vneme da nadaljuje delo v sobici in da bo verjetno še jutri ostal doma da nadaljuje delo v sobiciuser posted image user posted image user posted image .

Točka za masiranje pa se nahaja točno 4 prste nad notranjim gležnjem, torej na notranji strani noge. Torej položiš nad gleženj 3 prste in tam kjer naj bi bil četrti masiraš področje s pritiski ob kost. Ampak bog ne daj tega izvajat že sedaj, niti za preizkus, ker se vam kar hitro zna zgoditi da se vam bodo začeli popadki in se boste začele odpirat. Že od veliko punc sem slišala, da ta masaža zelo pomaga pri hitrem odpiranju, s to masažo so si pomagale tudi do poroda od prve faze pa do iztisa v 3 urah. S to masažo se tudi maternični vrat mehča, povzroči pa tudi popadke. Zato si tega res ne delat prej kot en do naveč dva tedna pred pdp. Nekatere ti ozvajajo šele ko se začnejo prvi popadki še doma, tako da pridejo na sprejem že precej odprte, potem pa tam še nadaljujejo ali pa to prepustijo partnerju. Nekater pa vsak dan malo, da se tudi porod malo pospeši, ker verjamem, da bomo tam okoli pdp imele že vsega polno kapo in bomo že komaj čakale da pride venuser posted image .
Sama predavateljica nam je povedala, da je s tem začela že 1 mesec prej, pa si je sprožila popadke na 3 minute iz prve, pa so se hvala bogu prenehali ko je končala. In da je tako potem v sprejemno prišla odprta 5 cm, čez eno uro že 8 cm in so že šibali v porodno.
No, jaz bom to vsekakor izvajala, škodit vsekakor ne more.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5218
2.7.2007 13:55:40   
nana 27
Boga Maja. Kaj pa kakšne vaje ali pa fizioterapija? Naj dobi napotnico osebnega zdravnika za fizioterapevta. Za kamniški Zdravstveni dom vem, da imajo super fizioterapevte. Tole z barvo lask je pa tudi meni hecno. Naš je imel najprej temne. ko so mu odpadli, je postal blondinec. Zdaj se mi pa zdi, da postaja rjavolasec. Drugače pa ima Nike kar pravo ime..ZMAGOVALKA user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5219
2.7.2007 13:56:34   
Anonimen
Duc, sedaj ko je še toliko zgrbančena je bolj podobna kakemu pradedku ali prababiciuser posted image . Ko pa bo malo k sebi prišla in malo na kg in velikosti pridobila pa bo lepa kot njen očkauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5220
2.7.2007 13:57:29   
nana 27
Srček, hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5221
2.7.2007 14:11:06   
Anonimen
srček, bolš da bo lepa k mamica k če bo lepa k ati bo bl tko...user posted image
sej Maja skos okol enih dohtarjov hod sam menda nč ni za to, pravjo da loh bolečina ostane tut par letuser posted image  to je kr neki, ne vem ksdo si je zmislu kej tazga.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5222
2.7.2007 14:37:01   
Anonimen
Pa sem končno doma tudi jaz, na hladnem ob kozarcu pira, mi ful paše zadnje cajte pit. No danes sem imela ginekologa. Videla sem spet mojo malo user posted image user posted image . Zdaj že tehta celih 1700 g, prava velikanka. Drgač pa je vse ok, otekam (še) ne, pritisk mam ok, urin tudi očitno, aja uhajanje urina je nekaj čist normalnega, se ne da nič kaj dosti proti temu razen Keglovih vaj pa še to je malo otežkočeno v času nosečnosti, otrdevanje trebuha je tudi nekaj čist običajnega v tem tednu nosečnosti, tak, da je z mano očitno vse ok. No, na srečo me je pa sestra zvagala po pregledu pa g. ni vido kolko kg sem se zredila. Sem ta mesec spravla noter tisto kar sem prejšnji mela manj. Jutri se začne moj 31.teden in imam trenutno skoraj 9 kg plusa. Jutri pa moram spet v tej vročini lazit z avtobusom iz Mb na Ptuj k zobozdravniku ob najbolj neprijetni uri - 14:00user posted image .

Srček - držimo pesti, da ti uspe tudi ta izpit nardit, pa saj ti si pridna pa v to sploh ne dvomim.

No, lepo se imejte vsi, počivajte nekje v senčki, dan ali dva bo še vroče pol pa bo baje bolj vzdržno - komaj čakam. Lep dan še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5223
2.7.2007 14:43:20   
Anonimen
Aja to sem še mislila napisat. Ko sem bila v ŠS na Ptuju so nam rekli, da klistir več ni obvezna praksa ampak ga dajejo samo na željo porodnice - npr. če ni bila že par dni na blatu. Gre pa čist za individualno odločitev, vsaj tam. Kako je pa po drugih porodnišnicah pa ne vem. Mogoče ve katera kako je v Celju ali Mb?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5224
2.7.2007 15:28:36   
LINA31
JOJ, pri nas je zdajle tako neurje. Groza, kot da bi se oblaki odtrgali.
Zjutraj, ko sem se zbudila sem bika čist nekaj depresivna. Saj še sama nevem razloga...vse mi je šlo na živce, pa ljudi okrog sebe sploh nisem mogla gledat in poslušat. Zdaj sem malo bolje.

_MALA_ v Ljubljani te pregledajo in, če imaš črevesje prazno ti ne dajo klistirja. Sigurno pa te ne silijo. Je pa  fajn za sam porod, da si "prazen", zato da nima otrok še tam gneče, ko se rojeva.

srček...jaz sem od prejšnjega tedna na bolniški po 4 ure, se pravi od 28 tedna dalje. Sem bila tolk nekaj utrujena, pa vsaka stvar me je full znervirala, da sem si rekla, da že ne bom reskirala svoje nosečnosti, za katastrofalne razmere v službi. Zdaj mi je prav fajn. Pridem ob pšol osmih in grem ob pol dvanajstih.

user posted image Zdaj imam pa jaz eno prošnjo: ali mi lahko ena napiše telefonsko številko medecinskega centra Dravlje. Sem se odločila, da grem na UZ, ker sem imela do sedaj le tri, pa nič ne izgleda, da jih bom imela še kaj več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?