|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
3.7.2007 17:25:55   
sandra85
dan,
takoj mi je polepšal dan, ko mi je UZ narediluser posted image user posted image user posted image
sem ga vprašala, kdaj mi bo UZ naredu,ker bi rada sam vedla, če je vse ok in kolko je velik pa težek, ki pojma nimam...pa pol sem še rekla, da je sestra z mano, ki bi zlo rada svojga nečaka vidlauser posted image ...pa je reku, naj grem po sestrouser posted image  in ji je razlagal kje ima user posted image  kaj (tko kot so vedno mojemu dragemu razlagali v bolnici pa na na NS in 3duz)...je vse lepo zmeru in še 1x potrdil da se lulči močno gor držiuser posted image
aja pa spet je reku, da ima dooolge noge po mami, pa sem rekla, da ima tut po tatiuser posted image
user posted image  ga je 2x brcnuuser posted image
no pol mi je še dal napotnico za laboratorij in naročil čez 3 tedne.

tko sem vesela, da sem ga spet vidlauser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5251
3.7.2007 17:29:21   
sandra85
aja to sem pa pozabla- je 1540g težek in 30cm dolg (samo telo,brez nogic)
user posted image  zaj vem da ima dolgo telo 30cm...kaj pa cel??? kolko mislite da merijo nogice? nekje 15cm,a?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5252
3.7.2007 17:33:42   
sandra85
sem šla malo za nazaj iskat, kake mere ste ve imele...
kaj se vam da napisat kolko so tehtali vaši user posted image  in kolko so merli v dolžino vaši user posted image  (in keri teden je bilo merjeno) da malo primerjamo

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5253
3.7.2007 18:13:12   
dorotea
Pozdravljene pupke!
Ste že kaj bolj okrogle po dolgem času, ko me ni bilo? Sem uživala na morju, lovila tiste večerne sončne žarke in plavala...morje je blo fantastično...ravno prav toplo in čisto. Res super smo se meli.
No sedaj sem spet doma, na srečo ni tako vroče kot preden sem šla, ker mene tako kuha...noge in podplate imam kot rodjator in spim brez rjuh, drugače ne gre. Kaj bo šele , če bo zares vroče. Jj kaj dela ta naša mala!user posted image
Nisem še utegnila vse prebrat, kar ste počele, ma bom pa kasneje kaj komentirala. Čestitke srček za izpit!Sandrauser posted image za lep Uz, jaz sem tud naslednjega(3-tjega)kar malo izsilila, ker se mi zdi da bi blo fajn še malo videt našo pikico preden prikuka ven...full čudno bi mi blo, če od 20. tedna do konca ne bi imela nobenega UZ! Čeprav sem bila na 3dv 26. tednu, sam tega moja ginekologinja itak ne ve.user posted image
Ja, ja , tole z otekanjem se je tud pr meni začelo, prstani ne gredo več dol niti zjutraj, tko da jih moram sprevit dol enkrat, ko bom namakala roke v mrzli vodi. Pa menda mrzel tuš tud pri krčih v nogah pomaga, kar so tud pr meni stalnica, čeprav pijem Mg(Ca pa zaenkrat ne)...pač moramo vzet v zakup...tko je!Tudi noge imam včasih kot hlebe.
In zadnje čase me ta mala ves čas brca, noben položaj ji ni všeč...al pa je taka navihanka. Na hrbtu ne morem več ležat, ker me začne dušit, na trebuhu itak ne, na levem boku začne mala brcat kot nora na obe strani pasu, tako da mi preostane samo še desni bok.user posted image Povrhu vsega se moram še tako lepo vzravnano držat, nič sključeno, ker me takoj pod rebra sune...verjetno me hoče naučit lepe drže! No, bo že tko prav. Saj se ne pritožujem, prav lušno mi je...in ko tako gledam sestrino malo hčerkico...res komaj čakam da popestvam najinega sončka.
No, bodte pridne, jaz pa grem zdaj na en sladoled pol pa preberem še kaj za nazaj.

Pa, pauser posted image inuser posted image !!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5254
3.7.2007 18:31:46   
sandra85
dobrodošla nazaj dorotea! sem vesela, da si se lepo imela na morju...ti povem, js še niti nog nisem namošla pa živim na morjuuser posted image

hja...tut js sem hotla videt user posted image  preden prikuka na svet...to je bil moj 2. uz pri mojem G...sem pa imela še 2 v bolnici,NS in 3D uz-za katerega tut moj G ne veuser posted image
se pa nebi branila še kakega UZ do koncauser posted image
moram pa še povedat (potrkam na les) da že par dni nič ne otekam, pa tut nočne slabosti so mi ponehaleuser posted image  sem si pa danes za vsak slučaj kupla donat mg, ker baje da za zgago pomaga...
sva se malo prej z mojim dragim odločila, da bova mal zadremala stisnjena na kavču, pa je dragi zaspal, mene pa jeuser posted image  tko zbrcal, da sem mogla vstatuser posted image  prav bolelo jeuser posted image
zaj ko sem ustala, pa se je umiriluser posted image  joj tej otročki, kaj šele bouser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5255
3.7.2007 18:36:47   
dorotea
Ja donat menda pomaga, kolegica mi je rekla da ga je spila po 2 litra na dan, pa da ni mogla zvečer spat, če ni imela vsaj še 2 litra zaloge!
sandra, le skoči mal v vodo, boš vidla kako paše ko te nič več ne vleče proti dol in trebuh kar lebdi...fajn občutek!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5256
4.7.2007 6:33:35   
Pikica pokica
Srček, kontracepcijskih tablet ne smeš jemati, dokler dojiš. Oz. čez čas, ko dojiš le še občasno - recimo le zjutraj ali zvečer, ti g. lahko predpiše neke tablete z zelo nizko vsebnostjo hormonov.

Sandra,user posted image user posted image za UZ. Moja user posted image je imela v 30. tednu mamo manj kot 1500g. (mislim da 1470g)  Celotne dolžine pa ni merila, saj je rekla, da se ne da več zmeriti, saj je otrok preveč zvit.

Vsem hvala za nasvete glede železa. Guppy, hvala za ponudbo tabletk, ampak te sem imela že v prvi user posted image , pa mi niso najbolje šle dol po grlu..Hvala vseeno..
Sem slišala, da lahko greš do svoje g. in ji pojmraš, kako ti je slabo po železu, pa ti lahko da 2x inekcijo z železom direkt v kri. Bom počakala, da se vrnemo iz morja, potem pa bom videla, kako bo.

PA PA

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5257
4.7.2007 7:54:36   
nana 27
Dorotea, pozdravljena user posted image  Daj povej, kako se držita Anika in tvoja sestra. Sta v redu? V času, ko te ni bilo, je Anika verjetno kar pridno pridobivala na teži? Sandra, meni v 30. tednu ni meril ne teže ne dolžine, sicer sem imela UZ, da je videl, če je otrok na glavici in to je to. Mi je pa prejšnja G merila v 31. tednu. Takrat je bil naš fant težak 1977g. Ob rojstvu pa je imel 3 kilograme. Dolžine pa nimam navedene.   

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 5258
4.7.2007 9:36:31   
Anonimen
Dober dan souser posted image !

Danes pa bo končno fajno vreme - vsaj zame, ko ne bo prevroče, tu se že nekaj na dež pripravlja, pa bomo dan malo poležali in počivaliuser posted image . Sama pravkar gledam tale septembrski seznam za novorojenčka pa prečrtujem kaj že mam, da vidim, kaj še treba nabavit. Sem pa čist zmedena s temi tetra pa mako majčkamiuser posted image . Ne vem kaj so ene pa kaj druge. Pridem v trgovino pa piše gor benkica. A mi kera lahko razloži kaj od tega naštetega bom sploh rabla, ker res ne bi rada dnarja ven metala po nepotrebnem. Aja..pa kero št. za začetek je najbolj pametno kupit? Sama sem kupla nekaj 56 nekaj 62, včeraj pa je bla tu kolegica pa je rekla naj si kupim še nekaj 50, ker so user posted image user posted image  tolko manjše, da ji bo ono vse prevlko na začetku, tak, da sem spet čist user posted image . Aja pa slinček tudi že rabim na začetku? Tiste, ko že mate otročke boste na to vedle fajn odgovoriti po moje.
Aja pa še en nasvet kolegice glede te fiziološke raztopine. Ona jo je nekaj cajta uporabljala, pol je začela kar prekuhavat vodo pa je začela malo umivat kar s prekuhano vodo brez kakšnih dodatkov - namesto robčkov. Tak je prišparala na robčkih, te uporablja samo še za sprehode. Ja namesto hladilnega mazila za ritko pa baje uporablja neko ribjo mast...kako pa je to pa jaz ne vem.
Zdaj sem postavla en kup vprašanj, da vas malo zaposlim tukaj gor, vidim, da ste vse nekaj zaspaleuser posted image .
Fajn se mejte, pa božajte svoje bušije!

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5259
4.7.2007 9:44:51   
dorotea
nana, moja sestra se prav odlično drži. Včeraj smo šli skupaj na sprehod do sladoleda in nas je blo prav smešno videt...cela četica...jaz, moj trebuh, ona z vozičkom in mama s psomuser posted image ...prav zanimiva druščina in vsi so v nas bulili...pač zanimivost v malem mestu. Anika je po teži ista, zdaj ima tri tedne in po porodu je shujšala, kar je normalno, pa je šla s 3800 domov, zdaj je pa nazaj na svoji teži 4200...pridna! se je pa kar spremenila, ni več tko okrogelčka, pa nima več tistih velikih ličk...je že prava lepotica!user posted image
Ta mala od sestre je imela v 29. tednu 1500g, ob rojstvu pa kot veste 4190...tko da sem pričakovala,nana da boš napisala za vašega fantka da je imel kake 4,5 kg!! Ma jaz bi tud , da bi bla naša okol 3kg.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5260
4.7.2007 10:41:12   
Anonimen
mala, js pojma nimam kako se tem majčkam reče, ne komplicirat, vzameš neki bodijev pa jeuser posted image  ne vem zakaj otrok rab vseh vrst majčk, bodiji so še najbl udobni, ne pa tisto mučenje s tistimi majčkami k so iz štrikov.

dorotea dj mi odpiš na ZS.

js bom mogu pa v vojsko služt vojaški rokuser posted image  zdj sm spet napisu neki k ne paše sm, skritizerite kokr morte k mi je že čist vseen.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5261
4.7.2007 10:47:40   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Kako ste? Jaz sem se pravkar zvrnila po stopnicah in sem seveda še vsa prestrašena. Mi je spodrsnilo in sem se zapeljala vseh deset stopnic navzdoluser posted image Na srečo sem lahko vsaj toliko odreagirala, da sem se stegnila in šibala po hrbtu in seveda sem fasala tudi malo v glavo.....da mi vsaj v rit in ostalo področje spodaj ni nabivalo. Pa saj mislim da ne bo nil.....maladva veselo ali pa prestrašeno brcata, kakih sumljivih znakov pa tudi zaenkrat še ni.

Drugač sem pa OK. Včeraj smo šli malo na morje in je bilo super...razen tega, da me je spet opeklo sonce. PA sem bila cel čas v senci, samo enkrat sem šla za ene 10 minut do trebuha v vodo. Očitno se žarki odbivajo od vode in bi se morala vseeno malo namazat. Bom vedela za drugič.

Danes bo pa očitno spet en deževen dan....že zdaj nekaj grmi. Pred dnevi je bilo tu pri nas pravo neurje. Upam,d a se danes ne ponovi v tolikšni meri. Ker grmenje mi pa res ni prav nič všeč..pa še naša mrcina pasja je vsa prestrašena zarad tega. Se skrije v najtemnejši kot v hiši.

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5262
4.7.2007 10:53:26   
guppy
cukrček, sej vem da je fajn, ampak ne se preveč po toboganu spuščat... A si v redu? Če te bo karkoli zabolelo, takoj k zdravniku!

Kako si drugače? Jaz sem v nekem čudnem obdobju, da se zgodaj zbujam, potem pa obvezno še dve turi po eno uro odspim čez dan. Mala dva sta včeraj delala rompompom po trebuhu, danes sta malenkost bolj umirjena. Fajn je, da se je malo shladilo, da se tudi stanovanje zlufta za naslednjih nekaj dni.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5263
4.7.2007 10:57:18   
Anonimen
Cukrček-upam, da je vse ok. Pazi nase oz. vse pazite nase..no tudi sama moram, se mi zdi, da smo nekak bolj nerodne v user posted image . Jaz sem že eno 4-krat skoraj padla po stopnicah in sem se odločila, da po tistih več ne mislim lazit.
Tukaj pa je že deževalo oz. še dežuje, saj ne vem, ko je skoraj tema zunaj. Pa saj je fajn, da ni prevroče.

Pridne bodite..meni je pa taki dolgcajtuser posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5264
4.7.2007 10:57:33   
Anonimen
Hojla user posted image !

Cukrček - aučuser posted image . Jaz sem štor že po naravi, sedaj se zadeva samo stopnjujeuser posted image

Komaj čakam jutri, ko gremo spet na UZ. Upam, da mi bo Pušenjak povedal mere naše princeske - me tooooolk firbec matrauser posted image

Vreme je pa tako prijazno z nami user posted image ... Meni je prav fino, da ni več tako vročeuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 5265
4.7.2007 11:15:33   
dorotea
Ja pa res smo nerodne , jaz se ves čas nekam zaletavam...Cukerček upam, da si v redu!
Duc, pa saj se ne služi več vojaškega roka?!Saj imamo zdej plačano vojsko. Ne razumem. Mogoče si kako drugače mislu.
Jaz grem pa jutri naročat voziček...končno...toliko smo že prestavljali...zdaj pa res grem..upam, da ne bo predrago.
Za vikend pa še mal na morje, jaz srečka!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5266
4.7.2007 11:29:05   
CUKRČEK
Evo, sem si zdaj malo časa vzela in sem naredila en album z mojo triletnico. GEslo je   manca

JA, nerodna sem pa res..priznam. PA pozabljiva. Grozno. Zadnje čase mi "ven sekajo" same lepe strani nosečnostiuser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5267
4.7.2007 11:40:04   
Anonimen
dorotea, v sloveniji ni več tega, kje drugje je pa šeuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 5268
4.7.2007 12:01:14   
Mateja82
Pozdravljene!

Se javljam po dolgem času in videim da ste kot vedno pridne s pisanjem. Tole vreme mi prav odgovarja in nebi imela nič proti če bi ostalo  vsajnekaj dni tako.
Včeraj sem oprala prvi pralni stroj user posted image  oblekic, čaka me pa še eden, ko bo malo lepše vreme. Imamo že večino stvari  ker se oblačil tiče rabim še nekaj lušnega za domov iz porodnišnice in  pa kakšen mal toplejši komplet za sprehode.
V soboto smo končno kupli voziček. user posted image  V BC so imel akcijo dobili pa smo čisto, čisto zadnejga. Ni bil tako drag, kompakten, zloži se na marelo, ima velika kolesa, udoben, širok, fantovska barva, naslon gre čisto v raven položaj, vodljiv...uglavnem ima vse kar smo si želeli, edino ročaj se ne da obračat v obe smeri, pa bo tudi brez tega šlo.

Mala glede številke je res da če bo user posted image velik okoli 50 cm mu bo 56 prevelika ( razen če široko povijaš potem se nekako izide)ampak jo bo v prvem mesecu že vrjetno prerastel. Tako da če ti je pomembno da so user posted image  oblačila prav pač kupi kakšen kompletek št 50 sam ne pretiravat.

Slinčov na začetku nisem uporabljala. Pri hranjenju sem ji dala kar pleničko zraven. Slinčki pridejo kasneje, ko se začne na veliko slinit.

Pri user posted image  sem  vodo prekuhala in jo umivala. To počnem še zdaj samo da vode ne prekuhavam več. Robčki so samo za na teren.  Ribje masti nisem uporabljala, sicer pa preizkusiš katera krema je najboljša za ritko tvojega user posted image .

Cukrček auuuuaaa to pa ziher boli.user posted image Se pa men tud dogaja da sem dost bolj nerodna in se moram  pazit, da se s trebuhom kje ne zataknemuser posted image

Vidim da vas je imelo že kar veliko preglede in tazadnje UZ. Mene pa to čaka šele čez dva tedna ko bom v 33 tednu. Tako da tud mer še nevem. Je pa pri prvi user posted image   G s težo čist mimo udarla (izmerila je tudi  ni), pa tudi v porodnišnici so mi delal en UZ par dni pred porodom pa so čisto sfalil , tako da se na to ni 100% za zanesit.

Lep pozdrav in pazite na svoje user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5269
4.7.2007 12:10:14   
nana 27
Cukrček, pazi nase. Tvoja punca je pa prava frajla. Jo kaj pripravljaš na prihod dveh novih članov? Si ti nosečka na fotkah? Dorotea, vidim, da tudi Pušenjak piše, da lahko prihaja do napak v meritvah. Nekaterim napovejo velikane pa so na koncu čisto povprečne teže. Drugi naj bi bi bili pa drobižki pa se izkaže, da so blizu 4ih kilogramov.  _mala_, mako in tetra majčke. Tetra so iz istega materiala kot plenice. Meni niso bile všeč in jih ne mislim uporabljat. Mako majčke so majčke, ki so iz gosto tkanega bombaža - take kot povijalne plenice ali pa body-ji, le da imajo zraven štrikce, ki jih zavežeš ob strani. Upam, da se bo še katera mamica javila, ampak meni so veliko bolj v redu body-ji na preklop kot te majčke, ampak to je le moja osebna ocena.  Sprašuješ še za robčke za ritko in kremico. Jaz sem na začetku uporabljala skodelico z vodo. Za umivanje pa sem riskirala eno tetra plenico in jo zrezala na manjše kose, katere sem nato prala v pralnem stroju ali pa kar s koščki vate. Za prvo mazanje ritke sem kupila lekarniško hladilno mazilo in to je imelo rok uporabnosti mesec dni. Po dveh mesecih sem šla na robčke za brisanje ritke. Malo moraš ugotoviti, kje se jih da kupiti ugodneje oz. cenejša pakiranja z več robčki (DM po štiri paketke skupaj ali pa Mueller). Jaz ga z robčki nisem brisala, če se ni pokakal, ampak samo pokakano ritko. Za ritko uporabljamo dražje mazilo oz. Bebival kremo za ritko od mariborskih lekarn (se da kupit samo v lekarni) in jo bom od začetka uporabljala tudi pri drugem. Buebchen krema pri nas ni prišla v poštev, ker je po nekaj dnevih dobil izpuščaj. Zdi se mi, da se koža na ritki kar navadi na določeno kremo. Za na pot imam hladilno mazilo iz Mercatorja, ki je od firme makro kozmetika (na pokrovčku ima naslikanega fantka). Prijateljice zelo pohvalijo še Lupijevo hladilno mazilo iz Mercatorja. Ribodermin oz. ribjo mast imam doma, ampak ga nikoli nisem mazala z njo, ker je tako mastna, da jo še z rok težko spraviš dol. Malo pa tudi eksperimentiraš. saj boš kmalu ugotovila, da vsaka mamica dela po svoje in da boš tudi sama ali menjala napčne plenice, kremice za ritke...malce si pač olajšaš zadeve, ko vidiš, kako določeno stvar dojenček prenaša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5270
4.7.2007 12:10:45   
Anonimen
Duc, pa ne ga srat, da boš sedaj še v Nemčijo moral vojsko služituser posted image (se mi zdi da si od tam, ali se motim?). A si ne moreš zrihtat slo državljanstva, glede na to, da si poročen s slovenko? Ali pa vsaj prestavit služenje?

Jaz sem noč komajda preživela s temi mojimi nesrečnimi krči po nogah, tako me bolita, da komaj hodim, pri tem se opiram na zide in omare, da sploh kam pridemuser posted image . Kupit sem si šla Kalcij in Mg, zdaj pa če ne bo pomagalo pa tudi več ne vem kaj naj naredim....

Mala, pozabi na mako pa tetra pa kr nekaj....danes se temu preprosto reče BODIuser posted image . Konec z vsemi tistimi silnimi štrikci in trakci.....

Cukerček, pa kaj ga serješuser posted image . Se boste že kasneje vozili po toboganu, ni treba že danes začetuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5271
4.7.2007 12:16:35   
nana 27
_mala_, glede velikosti ti predlagam isto kot Mateja82. Mi pa smo slinček imeli zaradi polivanja oz. refluksa. Dokler se nismo tega spomnili, smo ga lahko v treh urah štirikrat čisto preoblekli. Ker pa tako veliko ne polivajo vsi otroci, ti predlagam, da počakaš, da boš videla, kako bo pri vašem in da do takrat podlagaš plenico.  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5272
4.7.2007 12:34:17   
Anonimen
Srček - kaj pa, če bi si poskusila olajšati bolečine in omiliti krče še s knajpanjem - menjaje si tuširaš nogi s topolo in mrzlo vodo, da si zboljšaš prekrvavitev.

Mala - jaz bom kupila št. 56 in 62. Itak tako hitro prerastejo vse, da se ne splača manjše kupovat. Pa nobenih štrikcev ne mislim kupovat - samo gumbki pridejo v poštev. Glede kremic in robčkov ter fiziološke se bom držala nasveta iz ŠS - če se bodo pojavile reakcije, bom začeli pa menjavat.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5273
4.7.2007 12:44:11   
Anonimen
Hvala vam za odgovore, malo še pa mi bo čisto vse jasnouser posted image . Aja pa še to sem na seznamu našla - Žabice- a to dojenček tudi že rabi?? Pa rokavično za kopanje dojenčka tudi nujno rabim ali mam lahko kar te tetra razrezane plenice oz. kar tetra krpice? Npr. če ti rečejo, da otroka ne rabiš na široko povijat lahko pol tetra plenice kar razrežeš pa uporabiš za kopanje, nekaj pa namesto slinčka. Se vidi, da iščem najbolj ugodno rešitev za najino user posted image user posted image . Sem dobila nek seznam potrebščin v BC pa se mi pol zdi odveč, zato pa sem tu tak radovedna, da mi izkušene mamice poveste kaj res rabim pa kaj je čist odveč.
No še enkrat hvala! Tukaj pa že cel čas tako fajn dežujeuser posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5274
4.7.2007 12:47:18   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Cukrček, pazi nase. Tvoja punca je pa prava frajla. Jo kaj pripravljaš na prihod dveh novih članov? Si ti nosečka na fotkah?

JA, jaz sem ta nosečka. In moja frajla zraven. Se pa že veseli na prihod dvojčkov. Skoz ju omenja......pa kako bosta jokala, in kako kakala v pleničkeuser posted image Upam,d a bo tudi kasneje tako navdušena nad njima. Jo pa pripravljamo nanju tako, da ju pač veliko omenjamo, da kako bosta pridna in podobno.
PA meni se zdi ful luštkano, da prinese dojenček kao eno darilo za prvorojenca. In bova kupila kakšno igračo in jo bo dobila, kao bosta prišla z možem prvič nas pogledat v porodnišnico. Kao da sta maladva prinesla igračo zanjo.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?