dorotea
|
Pozdravljene pupke! Ste že kaj bolj okrogle po dolgem času, ko me ni bilo? Sem uživala na morju, lovila tiste večerne sončne žarke in plavala...morje je blo fantastično...ravno prav toplo in čisto. Res super smo se meli. No sedaj sem spet doma, na srečo ni tako vroče kot preden sem šla, ker mene tako kuha...noge in podplate imam kot rodjator in spim brez rjuh, drugače ne gre. Kaj bo šele , če bo zares vroče. Jj kaj dela ta naša mala! Nisem še utegnila vse prebrat, kar ste počele, ma bom pa kasneje kaj komentirala. Čestitke srček za izpit!Sandra za lep Uz, jaz sem tud naslednjega(3-tjega)kar malo izsilila, ker se mi zdi da bi blo fajn še malo videt našo pikico preden prikuka ven...full čudno bi mi blo, če od 20. tedna do konca ne bi imela nobenega UZ! Čeprav sem bila na 3dv 26. tednu, sam tega moja ginekologinja itak ne ve. Ja, ja , tole z otekanjem se je tud pr meni začelo, prstani ne gredo več dol niti zjutraj, tko da jih moram sprevit dol enkrat, ko bom namakala roke v mrzli vodi. Pa menda mrzel tuš tud pri krčih v nogah pomaga, kar so tud pr meni stalnica, čeprav pijem Mg(Ca pa zaenkrat ne)...pač moramo vzet v zakup...tko je!Tudi noge imam včasih kot hlebe. In zadnje čase me ta mala ves čas brca, noben položaj ji ni všeč...al pa je taka navihanka. Na hrbtu ne morem več ležat, ker me začne dušit, na trebuhu itak ne, na levem boku začne mala brcat kot nora na obe strani pasu, tako da mi preostane samo še desni bok. Povrhu vsega se moram še tako lepo vzravnano držat, nič sključeno, ker me takoj pod rebra sune...verjetno me hoče naučit lepe drže! No, bo že tko prav. Saj se ne pritožujem, prav lušno mi je...in ko tako gledam sestrino malo hčerkico...res komaj čakam da popestvam najinega sončka. No, bodte pridne, jaz pa grem zdaj na en sladoled pol pa preberem še kaj za nazaj. Pa, pa in !!!
|