|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
4.7.2007 12:50:53   
Anonimen
srček, mam dvojno državljanstvo, tko da ja bom mogu it, no sej ne zdj, čez par mescovuser posted image  sam so rukneni, najprej so mi poslal da mi ne bo treba it, ker mam zdravstvena potrdila k naj bi me opravičla tega, dons sm pa dobu pošto da morm it pa da bojo že najdl mest zame. na noben način se ne da izogntuser posted image

mala ne rabiš nujno rokavice, na začetko se mi pa plenice zdijo bolš k pa slinčki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5276
4.7.2007 13:34:57   
lemavrica
Ojla,

danes ob 18. imam izpit. sdržte pesti zame.

Men pa ful paše tole vreme. Tko se je lepo shladilo, se da vsaj dihat.
Včeraj je bilo ful fajn v MŠ. Ženska ful dobro razlaga. Mi je kar žal da danes ne ne morem it na Nego dojenčka II del. Še moj je bil ful navdušen.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5277
4.7.2007 14:26:53   
dorotea
Cukrček, to pa je bla torta! Ta mala je bla najbrž čisto navdušena! Je pa res že prava punca s čopki in kiklco, družbe pa ji tud izgleda ne manjka.Lepo! No, kmalu bo pa itak še bolj pestro.
To je pa res dobra fora s to igračo zanjo od ta malih dveh. Super ideja!

Jst sem pa tko slabe vole ratala...pa tko kar brez veze, naenkrat, vse mi gre na živce...mama je tu pri naju z možem, pa nekaj kuha in kolovrati cel dan po stanovanju, da skuha za sestro, ki ima otročka zdej...pa ne vem zakaj ne kuha tam...ves čas moram nekaj spravljat...pol je pa še moj možek smotan, pa cel dan nekaj dela za faks...jaz pa se dolgočasim, sem živčna in tečna in noben me ne pocrta...najraje bi spala, pa še to ne morem, ker me tamala hitro zbrca.Prej sem se trudila, da bi si neke knjige za izpit septembra brala, tko napol leže napol sede na postelji in me je kar začelo dušit. Sploh nisem mogla dihat, kar zraka mi je zmanjkovalo, da sem mogla dihat kot konj. Ne vem kako je mala postavljena da mi stiska pljuča...kaj bi šele bilo če bi imela dvojčka. Noro! no, in mama je packala kosilo dalje, moj mož pa se sploh ni sekiral zame...evo, pa je slaba volja tu...čisto brez veze!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5278
4.7.2007 15:32:06   
LINA31
user posted image Dorotea...včasih pridejo tako dnevi in si res full žalosten, ker imaš občutek, da te nihče ne razume. Jaz si vedno skušam rečt, da upam, da bo jutri bolje. Je pa res, da ima jaz full filing, da je nekaj v zraku, saj zadnje dni opažam, da se veliko "nas" pritožuje, da smo žalostne. Nja te potolažim, da je moj dragi tud tolk nemiren...skos bi nekaj letal na okrog. Sploh ne zna biti malo doma, pa poležat, al pa pocrkljat me. Saj pol, ko mu kaj rečem, reče "ja kaj pa naj delam" in jaz seveda nimam odgovora. Pri nama je še tako, da skupaj živiva komaj pol leta, in prej nisem opazila, kako leteče je vse skupaj...jaz sem bila vedno dolg v službi, pol sem pa napredavanja še hodila, on pa je imel svoje obvenosti...skos se je nekaj dogajalo...zdaj pa jaz delam po 4 ure, imam full časa, faks sem zaključila...no pa je tukaj full enega časa...

Oh, sorry vsem user posted image ...sem čist not padla v jambranje

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5279
4.7.2007 15:35:06   
lemavrica
Joj mene pa moj user posted image  tko grozno pod rebra brca da me bo pobralo od bolečin. Pa na želodec mi pritiska in me ta tolk boli za znort. Pa še malo živcev zarad izpita dones in imam "popolen" dan. No vsaj dozo crklanja sem dobila zjutraj preden je moj šel v službo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 5280
4.7.2007 15:55:58   
Pikica pokica
Ja, vreme bo krivo za jamranje user posted image . eh, nikoli nam ne paše, če je prevroče, nam ni prav, če dežuje, smo tečne... ( al pa naši user posted image )...
Saj bo bolje. Mi gremo jutri na morje in upam, da se malo vreme popravi.

Naj vam še povem, da mi je sestrična posodila nosečniški pas in resnično ne vem, kako sem lahko sploh zdržala prej brez njega user posted image user posted image user posted image user posted image . Je odlična zadeva, če vam trebuh vleče dol oz. vaša bebika pritiska navzdol. Jaz sem imela včasih občutek, da bo ven padla in sem komaj hodila. S tem pasom pa vse tako fajn gor drži... SUPER JE!!!

Sem pa tudi slišala, da enim ni nič pomagal, zato si ga prej nisem kupila, saj ni ravno poceni.

Lepo deževno popoldne.

Lemavrica, srečno na izpitu user posted image .

ČAO

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 5281
4.7.2007 16:08:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nujno rabim en nasvet - tiste ki hodite k <g v Leonišče - jaz imam pregled v petek ob 10h, pa mam neodložljiv sestanek - zvedela sem danes user posted image  - tudi v petek ob 10.30. Kaj naj naredim?????

A naj grem prej, ob 9h pa prosim da me sprejme, če sploh bo tam, ali naj grem ob 12/12.30 pa rečem da prej nisem mogla?

Ma kakšna tkako izkušbnjo ali nasvet? Prenaročala se ne bi, ker bo potem spet minilo 2 tedna....

POMAGAJTE PROSIM!

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5282
4.7.2007 16:13:37   
Anonimen
Lemavrica, a ti reva pa še nisi končala z izpiti.....jaz pa držim pesti za dober rezultatuser posted image .

Cukerček, tvoja tamala pa je prava zapeljivkauser posted image . To pa je dobra ideja z darilom za prvorojenko.

Duc, tebu pa res nikjer ne prizanašajouser posted image .

Mene pa zdaj kak teden zelo zaboli na točno enem mestu nekje pod rebri na desni strani ob strani telesa. Tak, da me kar zvije. Ampak res vedno na istem mestu, par sekund in mine. Pa ne vem ali me kaj brcne ali pa je to kaj drugegauser posted image . Se pa dogaja vedno pogosteje. Ah, te tegobe zadnjega trimestra....

Sobica je pobarvana, laminat položen, obrobe na mestu....jutri začnemo sestavljat pohištvo, ko pa se zidi res dobro posušijo pa ša nalepke gor. Pa še kaže, da je danes prišla zavesa in karnisa.
Sedaj se bo tast spravil še hodnik pobarvatuser posted image . Še malo pa bo konec svinjarije pri nas domauser posted image . Pol pa pucanjeuser posted image . pa tak sem brez volje, pa še te noge takoooo bolijooooo.

.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5283
4.7.2007 16:24:31   
nana 27
Dorotea, naj te potolažim, da je verjetno res tako kot pravi Lina. Tole vreme je čudno (saj vem, da nam nikoli nič ni prav), ampak jaz že po našem fantu vidim, da je nekaj v zraku. Očitno je vremenski otrok, saj v teh dnevih tudi on slabše spi in je nejevoljen preko dneva, da mi kar živčke kravžlja.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 5284
4.7.2007 17:02:56   
guppy
misska, po moje, da je vseeno, katero varianto ubereš - ali pojdi prej ali kasneje. Sicer je večja verjetnost, da ti "verjamejo" za sestanek, če greš pozneje, kot pa da zgleda, da se hočeš zjutraj zrinit čez vrsto.

Jaz imam doma telefonsko številko ambulante 8, kjer ima ponavadi moj ginekolog ob petkih preglede. Če želiš, ti lahko dam to številko pa tam vprašaj če ti lahko povejo kako priklicat svojo ambulanto in se zmenit.

Bolečine pri rebrih,... a veste, da mene to tud nekaj daje, pa sem krivila lumpija, da mi z nogico pritiska na to mesto. Mogoče pa cela maternica kam tišči user posted image . Moje strije so se pa čisto razpasle, zdaj so nekatere že nad popkom, tako da jih ne bom mogla skrit v kopalke. Začele so pa nastajat spet točno na tem mestu, kjer me tišči.

En user posted image  vsem, ki ste potrte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5285
4.7.2007 17:09:05   
guppy
Pa še za nosečniški pas par besed.... Jaz sem ga kupila (mislim, da je stal okoli 13€), ko mi je začel trebuh pošteno vleči navzdol in sem bila zelo razočarana, ker mi ni olajšal teh "bolečin". Problem tega pasu je, da ga ne smeš podstaviti prav pod trebuh, ampak samo okoli medeničnih kosti, da jih drži skupaj.No, kak teden nazaj sem se odločila, da mu dam še eno možnost in vam povem, da je bilo neznansko lažje hodit po svetu! Sicer mi spet ni držal trebuha gor, ampak je bila hoja nekako lažja, ... ne znam razložit. Se torej strinjam s Pikico. 
-------------

Tale Pušenjak je pa danes kot naročen....

Re: bolečine v predelu reber novo
Napisal: Stanko Pušenjak user posted image Datum: 04.07.2007 14:51 
Spoštovani,

kaj vas točno boli žal po pošti ne morem preveriti, če ni kaj v zvezi z žolčnikom in desno ledvico, bo najverjetneje zgolj draženje medrebrnega živca ali prepone zaradi prehajanja iz trebušnega v prsni način dihanja, kar pač povzroči preobremenjuenost medrernih mišic in roba prepone in to lahko nekaj časa, največ 2 do 3 tedne boli, nato pa mine. Z omenjenio bolečino nima nizka posteljica nič opraviti in ta tudi kasneje ne povzroča bolečin.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5286
4.7.2007 17:30:56   
aljab
Pozdravčki se od mene po dolgem času...
Vidim, da smo vse na istem... Jaz sm pa cele dneve sama doma in se mi sanja ne kaj naj se počnem. Najbolj brez veze pa mi je kuhat kosilo sam zame... ce ne bi bla noseča bi sam se pašto jedla.

Cukrcek pa res nimas sreče. Mal bolj pocasi po stopnicahuser posted image . Si pa res luštna nosečka!
No včeraj sm pa tud jaz nakupovala za malo pikico. In sm ugotovila, da so stvari v Baby centru v Celju cenejše kot v Ljubljani.(sm kupovala trenerkico za nečakinjo, pa je blo razlike skoraj 2 evra...) Pa se večjo izbiro imajo. Je pa tko fajn stvari v omaro zlagat,...sem pa ugotovila, da mam premalo prostora.

Mala, ko sm včeraj gledala kaj kupit sm bla tud jaz čisto zmedena. Tako ponudbo majo in zdi se ti kot da je vse nujno. Res ti mora nekdo povedat kaj kupit. Že pri dudicah sm postala čisto zmedena.... sem prvič opazla, da jih majo iz lateksa in iz silikona.user posted image

Dorotea dobra si, da gres sam za vikend na morje. Jaz sm bla prejšnji vikend v Rovinju , ampak sm ugotovila, da je bolje bit doma. Saj morje je res super, sam sonce je noro močno,...večino dneva se tako sploh nimas kam dat. No in po treh dneh sem itak fasala alergijo in je res postalo nevzdržno. Pa se na plaži ne mores bit ne na trebuhu, ne na hrbtu,....na boku user posted image tišci in brca... To je bolj odstavek za tiste, ki bi šle pa ne morete... je vseeno kar udobno bit doma.user posted image user posted image

Drugače je pa tudi najina mala strašno dejavna. Včasih me prav boleče brca desno ob rebrih. Se prav čuti nogica k jo ven potiska. A ni fajn!?

No imejte se lepo in uživajte v hladnem osvežilnem dežku!!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5287
4.7.2007 17:33:34   
aljab
Aja... Pikica Pokica kako je blo pri anestezistu? Kdaj majo v Celju te posvete? Jaz tud razmišljam o EA.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 5288
4.7.2007 17:44:47   
Anonimen
Hojla punce!

Vsak dan berem......za pisanje ni energije......se bom poboljšala.

Vse nekaj jamrate, da vas v rebrih boli, mene pa čisto spodaj. Vsak dan mi otrdi trebuh, prav boleče je, pikec pa me že skoraj v sramno kost brca. Redkokdaj ga čutim nad popkom. Potem pa do večera ležim, da je malo bolje. Upam, da bom samo še 2 dni v službi...potem počitnice, v sredo pa grem na morje.
Guppy: kje si kupila pas? Po moje bi tudi meni prišel prav.
Pikica Pokica: veš slučajno kje imajo v Celju tak pas?

Ali imate tudi ve kakšno obsesijo s hrano?
Jaz sem absolutno nora na lubenico. Vsak dan je pojem najmanj 1,5 kg. Pa še več bi je, če bi mi želodec zdržal. Samo sadje bi jedla, včasih pa sem se morala prav prisilit, da sem kakšno sadje pojedla.
Čokolada, ki sem je pojedla na tone pa mi sploh ne tekne. Kar slabo mi postane po sladkarijah.....ja čisto v kontra sem se postavila.

Zredila sem se že 8kg. Počasi sem težja kot mož. Ampak on je res suhec......sva kot Sten in Oli.

Cukrček
: je pa res prava princeska tvoja pupika.

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 5289
4.7.2007 18:26:05   
Anonimen
Misska - jaz bi naredila tako, kot je napisala Guppy. Pa še čas te ne bo priganjal, če boš šla na pregled po sestanku... Saj veš, da vse skupaj kar traja - jaz pod 2 uri ne pridem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5290
4.7.2007 18:27:46   
guppy
nefretiti, kupila sem ga v La Vie, v stavbi od baby centra v BTCju. Upam samo, da se nisem zmotila glede cene. Meni se ni zdelo pretirano, sem pa na začetku res več pričakovala od njega.

cukrček, ful lepe slikice!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5291
4.7.2007 18:46:43   
dorotea
Lina in nana, saj vem da smo muhaste. Je že bolje, malo me je moj pocrtal in stisnu, pa sem spet kot nova, sam vreme me pa še vedno tlači! Bo že. Hvala za podporo.
misska, če ti ni preveč spoti, je najbolje da greš že zjutraj , vprašaš če se da prej, da si fraj do 10.30...če ne pa povej da prideš z zamudo...po mojem bodo zadovoljni, če jim vnaprej poveš...mogoče pa imajo kaj fraj tisti dan, da je kdo odpovedal al kaj podobnega.
Aljab...ma meni je blo kar fajn na morju...je pa res da imamo luksuz, hišica z ogromno teraso v senčki,postle s super jogiji...no res udobno, zjutraj sem malo na plaži, se sproščam v miru in poslušam morje, z ležanjem so res problemi, v času vročine se hladim na terasi, skuham kaj finega, pa solatko in sadje, preberem kako knjigo, za debate s kolegico oz. možem pa itak nikoli ne zmanjka sape...pol ko se shladi pa grem nazaj na plažo in se kopat...mala full uživa, se kar strzne ko sliši valove, pol ko plavam pa je pridna.
Bodte pridne zdej, jst grem v Avstrijo, upam da ne lije preveč po poti in da ni zalilo kakšne ceste. a mi date kakšno informacijo, če je kje ogromno vode? No, pa bo voziček! jupiiii!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5292
4.7.2007 19:59:39   
sandra85
dan,
najprej se moram pohvalit da sem danes imela  glavno teorijo in naredilauser posted image
sem bila že 2x prijavljena, 1. sem se odjavila, ker sem bila bona in nisem upala ven, 2.  sem bila v bolnici....zaj pa mi je končno uspelo in ne mom verjet, da sem naredila, ker baje v kopru zaj res redko kdo naredi v prvo...no in jutri začnem spet vozit, tko da upam, da naredim izpit pred avgustomuser posted image

cukrček-aučuser posted image  boga
js štorasta nisem glih nevem kako, pozabljiva pa res fullluser posted image

misska nevem kako je pri tvojem G,jaz pridem kadar se zbudim oz. ko mam čas, ker itak nikjer ne upoštevajo ure kdaj si naročen, ampak vrsto, kdaj prideš...tko da je po moje vseeno

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5293
4.7.2007 20:06:22   
Anonimen
sandra a izpit za avto delašuser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5294
4.7.2007 20:14:29   
sandra85
ja...ker itak nimam volje, sam zaj je pa res skrajni čas, da se bom lahko sama z user posted image  odpeljala na sprehod...
sej bi znala prit tudi brez izpita do portoroža-sam bi kr raje izpit imelauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5295
4.7.2007 20:18:05   
Anonimen
ti kr pridn deli izpit, zdj v tem času si ne predstavlam kako je bit brez izpita. kok ur maš pa že?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5296
4.7.2007 20:27:06   
sandra85
že? 10 šeleuser posted image
kuljenih pa imam 30, sam je rekel moj inštktor, da jih ne bom tok rablauser posted image  no, upam
hočem pa v tem mesecu naredit, k zadnji mesec bo res kriza za volan spravit ta trebuuuh

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5297
4.7.2007 21:21:11   
Anonimen
na glavno boš pomojm dolg čakala k polet so gužve.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5298
4.7.2007 22:42:02   
*tajda*
Guppy še en popravek za na seznamček septemberk.Ti obljubljam da je to zadnji,ker moraš skos neki popravljat.No sporočim še datum ko bom rodilauser posted image .Sprememba pa je da ne bom rodila v Ljubljani ampak v Kranju.Evo zdej pa obljubim da je to do poroda vse.
Pozdrav vsem septemberkamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5299
4.7.2007 22:57:09   
cuma
Dober večer!
Naj vas na hitro pozdravim ... sem preseljena in končno spet priklopljena user posted image !
Upam , da ste še vse v enem kosu in da ste vse in vsi  ok, jutri bom skušala prebrati za nazaj .... danes mi ne bo uspelo!
En user posted image

Cuma

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 5300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?