|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
30.6.2007 22:05:27   
guppy
IIiiiiiii, zdaj sem pa še jaz nalepila ta ticker in je tok luštno, da se lahko tudi za dvojčke uporablja!
user posted image  user posted image  user posted image

Midva sva danes spet mela delovno akcijo oziroma "gradbena dela" user posted image , še kak dan pa bo (mogoče) vse na svojem mestu! Čez kak dan bom polepila še stene okoli posteljice s tistimi ribicami, ki sem jih risala na začetku nosečnosti - upam, da bo fajn zgledalo.

Lumpija sta začela občasno kolcat in mi je tok smešno user posted image .

Za pleničke pa je tudi meni kolegica rekla, da Pampers niso OK in da znajo ob robu spustit, če jih kupiš v slo trgovinah. Tako je tudi ona nabavljala v Mullerju, potem je pa prešaltala na DM in je zelo zadovoljna. Jaz sem kupila dva paketka DM pleničk, v upanju, da ne bo kakšnih alergij, tako kot pri nani.

Lahko noč,
pa naj polna luna čim manj vpliva na spanec!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5176
30.6.2007 22:16:54   
nana 27
Guppy, bosta otročka v vajini sobi, ali bosta imela čisto svojo sobico? Zdaj se pa res bliža september in vidim, da že vse pridno gnezdimo. Sem se danes malo zamislila, ker je sodelavec dobil hčerkico. Sem tako vesela zanj in za njegovo user posted image  

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5177
30.6.2007 22:21:12   
guppy
Midva sva želela, da bi bila oba v spalnici. Zato sva naredila malo rošado in dve omari iz spalnice postavila v otroško sobo, na njuno mesto pa postavila posteljici. Ko bo čas, bova posteljici dala v otroško sobo, omari pa nazaj v spalnico, pa bo.

Pa za začetek si tudi nekako predstavljam, da bosta mala dva spala skupaj v eni postelji, tista druga pa bo bolj "za rezervo". Vseeno sva takoj vzela dve, da bosta enaki. Pa še 140 dimenzijo sva kupila in to takšni posteljici, ki se potem spremenita v mladinski postelji. Mislim, da je kar fajn naložba in da imamo za nekaj časa mir.

Kako boste pa druge uredile prostor za tamale?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5178
30.6.2007 22:37:25   
nana 27
To je pa res super ideja, da bosta najprej v isti posteljici.  Naš starejši spi v svoji sobici, ki je poleg najine spalnice. V sobi ima posteljico (120x60), previjalno (čeprav ga že malo več kot pol leta previjam na tleh kopalnice) in dve veliki omari. Vse igrače ima v dnevni sobi, ker imamo kuhinjo in dnevno sobo kot en prostor, ki je res ogromen. Stene njegove sobice so polepljene z nalepkami iz Bušija. Drugi user posted image  bo tako kot prvi spal do pol leta v najini spalnici, nato pa se bo pridružil/a bratcu, le da smo za user posted image  kupili zibko, ki jo bom lahko premikala po stanovanju. Guppy, kje si kupila mladinski posteljici?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5179
30.6.2007 22:48:36   
guppy
Posteljici sva vzela v Ikei, ko so še prodajali dimenzijo 140. Ravno kak mesec nazaj so ukinili ta program in imajo zdaj samo še 120 posteljice, ki jih ne moreš tako lepo spremenit v mladinske. Sva pa plačala 99€ za eno.

Evo, zbrskala sem še slikici:

user posted image
user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5180
30.6.2007 23:34:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Tianna, v lekarni na sredi Portoroža. V Luciji jih niso imeli, sploh ni vedela kaj to je. V Portorožu pa so jih ravno dan prej dobili, ker je o nekaj čisto novega. Ampak to je bilo februarja, zdaj bi to morali met že povsod.
Drugače pa je Vagisan tudi ok, lahko uporabijo nosečnice.

Sem danes kupila, v Italiji. Ma v tistih navodilih za uporabo nič ne piše kako jih moramo uporabiti (koliko časa mislim no) in če to nosečnice sploh lahko, tako da... user posted image  Srček, ti veš, kajne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5181
30.6.2007 23:36:13   
Anonimen

Drugače pa je Vagisan tudi ok, lahko uporabijo nosečnice.

Ja ja, sem želela kupiti, pa mi farmacevtka ni želela prodati brez recepta!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5182
1.7.2007 0:40:23   
Anonimen
Naša princeska bo spala v spalnici - dokler se ne uspemo preselit. Iz spalince sva odstranila dve "kao" vgradni omari, tako da je nastala niša in tja bova postavila posteljico in previjalno mizo. Danes je moj user posted image  prebelili celo spalnico. Tam, kjer bo princeskina posteljica je pa zid rahlo rumene barve. Ko bo barva čisto suha, bom po stenah nalepila še razne nalepke, na strop pa zvezdice, ki se v temi nekaj časa svetijo. Jutri bova sestavlila posteljicouser posted image

user posted image  Vse tiste, ki ste že vse oprale in speglale (razen Guppy in Cukrčka) a boste vse še enkrat prale? Sprašujem zato, ker je do septembra še 2 meseca in se bo vse naprašilo - predvsem posteljnina... A pretiravam, a neuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5183
1.7.2007 0:49:10   
Anonimen
dons ste pa dolg pokoncuser posted image  vidm da ste pridne, kr tko naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5184
1.7.2007 7:07:08   
Pikica pokica
Dobro jutro!
Ma spet sem prva gor user posted image . Ne morem spati, saj mala tako brca. Mi celi trebuh prestavlja in me je to prebudilo. Tudi zvečer je  skoraj do 11h bila tako aktivna, da prav tako nisem mogla zaspati. Joj, če bo tako živa tudi, ko pride ven.. Pa sem malo nazaj že pisala, kako je bolj mirna in nežna od bratca, ko je še bil v trebuščku. Očitno je rabila samo čas, da se je pokazala v "pravi luči" user posted image .

Najina user posted image bo nekaj časa spala pri nama v spalnici, čez čas pa se bo prestavila v otroško sobico. Seveda je še nimamo, saj se šele sredi avgusta selimo v večje stanovanje. Če nas kaj prehiti, se bomo pač nekaj časa bolj stiskali- se bomo vsaj raje imeli user posted image

Jaz do avgusta ne bom nič prala za user posted image , saj mislim ( upam), da imam še dovolj časa.

MALA, baje so ful fajne pleničke od Mulerja za novorojenčke ( tudi ostale), tako da bom verjetno probala kar te. Pa cenovno so ful ugodne. Glede iztekanja plodovnice oz. uhajanje urina pa le v pon. vprašaj g., saj če praviš, da je brez vonja in barve, gre res lahko za plodovnico, kar pa ni ravno ok. Upam, da bo vse vredu.

GUPPY, tudi moji se kar naprej kolca in ker ima glavico ful nizko ( navzdol), čutim kolcanje čisto spodaj. Je prav smešno; baje se tako pripravljajo na dihanje.

Lepo nedeljo vsem in upam, da še vse sladko spite user posted image . user posted image user posted image

PA PA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5185
1.7.2007 10:01:54   
Anonimen
Pikica pokica-jaz pa sem druga pokonci tu gor pri septembrkah vsaj. Čeprav je seveda ura že devet. Na morju sva se z mojim tak razvadla, da se pred deveto skorajda več ne znava ustat..bo se z jutrišnjim dnem začelo vse po starem.
Bom šla za pleničke pogledat v Mullerja. Kolegica mi je pa rekla, da jih kupuje drgač v Bipi al pa Billi v Avstriji in sicer ene Pamperske, ker so boljše kot tu. Če bom hodla kaj v Avstrijo bom šla kar tam nabavit, samo za en paket se mi ne splača vozit, bom šla takrat, ko grem še po kake cotike za najino user posted image .
No grem jaz malo spucat pol pa k mami na kosilo po dolgem času. Lepo se imejte!

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5186
1.7.2007 11:10:16   
Anonimen
Čau souser posted image !
Nekaj glede posteljnine za posteljice me zanima.. Kje ste jih kupile + kaj vse spada v ta kompletek?? Jaz sem čisto zmedena..

Lepo nedeljo vsem in pobožajte svoje trebuščke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5187
1.7.2007 11:52:48   
nana 27
Tianna, če boš kupovala npr. v BC, od standardnih posteljnin prodajajo komplete od: Odeje Škofja Loka in od Zibke, in sicer v kompletu za posteljico 120x60 dobiš:  http://www.odeja.si/sl/index.php?sv_path=20,30,46&tid=39&pid=1122 http://www.odejca-sp.si/catalog1.html V Rutarju pa sem zasledila zelo lepe kompletke od Sterntalerja pa še material je super (cena malo manj): http://www.sterntaler.com/spielwaren.php?m=53&k= - prevleko za baldahin oz. zastor (pri nas ga nismo uporabljali),- prevleko za vzglavnik (tudi tega nismo uporabljali, ker spi in je spal brez vzglavnika),- obrobo za posteljico,- prevleko za kovterček. Posebej (ni v kompletu) dokupiš še kovterček, čeprav ga mi še nismo uporabili, ker spi v spalni vreči in jogi rjuho. Če boš otroka imela v pralnih plenicah, mogoče še nepremočljivo podlogo. Za začetek in glede na izkušnjo pa najbolj prav pride obroba, jogi rjuha in odejica pa seveda ponoči spalna vreča, če otrok spi v svoji posteljici, da ti ni treba vso noč preverjat, ali se je odkril.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5188
1.7.2007 12:11:57   
jst86
ojla!
dons sem pa spala do 8huser posted image  ful fino ker sem drugače že ob 6h pokonc.
midva sva bla učeri v postojnski jami in je blo prov fino spet it mal pogledat.sam je pa drago in sm bla kar malo razočarana glede vodenja.
user posted image a kera mogoče ve kako se hiperaktivnost deduje?moj je bil hiperaktiven do 3 leta pa sem zadnjič eno oddajo gledala da je velika možnost da bo tudi najinuser posted image  hiperaktiven.

cunjice bom jst prala v avgustu in verjetno takrat tud uredila kotiček za malega.

še neki me zanima če kera ve-a so znižane tudi cunice za otročke ko so razprodaje?bi se splačalo it malo zapravituser posted image

pleničke-tud meni so rekli da so pamperske dobre v avstriji pa menda so cenejše.jst bom šla verjetno pogledat in vam sporočim glede cene.a bo kera uporabljala racmanke(upam da se nism zmotla)?

lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5189
1.7.2007 12:28:17   
nana 27
Jst86, mogoče pa ni bil hiperaktiven in nimaš kaj skrbet. Včasih so na hitro kakšnega živahnega otroka označili za hiperaktivnega.Drugače pa mislim, da so tudi otroške cunjice znižane - v H&M-u sigurno, ampak kaj kot takoj vse razgrabijo pa še vse te mine, ko vidiš kolono na blagajnah. 

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 5190
1.7.2007 14:32:26   
jst86
ja nana jst sm tud misnla da je bil sam bol živ otrok.pa mi je mami njegova povedala da sta hodila k psihologu in je moral tablete jest.jst se nič ne obremenjujem,mali je moj tak kot je.če pa bi se dedovalo slučajno bomo pa pač mal mogli zobe stisntuser posted image .samo da bo vse v redu.
hvala

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5191
1.7.2007 16:43:27   
sandra85
nana27...ma tisto je cena za cel kompletek? (rjuha za jogi, kouter, prevleka za kouter, poušterček, prevleka za poušterček in mehka obroba?) ker 99 € ni dosti...mi2 sva v BC izbrala eno , ki je bila malo manj kot 130 €, pa mislim da so bile vse cena tam nekje...

moram pa kupit še sama en komplet rjuhic.
js bom tudi začela enkrat avgusta prat pa likat za user posted image , da bo vse sveže...če pa nas kej prehiti, pa bo že moj imel dovolj časa da to porihta, med tem časom ko bom v bolnici...ker zna dat cunje pratuser posted image ...sam likat pa ne verjamem da bi se spravuuser posted image ...

vas kej peče zgaga? js se že par dni zbujam ob 5h zjutraj in mi je tak slabo user posted image , da sam čakam da bom letela pred školjko.
joj, na obali živim, pa še niti nog nisem v morje namočlauser posted image
bom probala danes mojga sfehtat, da se greva zvečer mal namočit, ko ni več gužve pa vroče tut ne...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 5192
1.7.2007 17:07:00   
NalLa
ojla,
Kako kej prenašate spet to vročino? Jest sem šla z mojim lubijem prejle gledat kolesarsko dirko in sem hodila po soncu v klanc in mi je ful trebuh začel otrdevat, zato sva po slabi urci kar domov šla, zdej je šov pa on nazaj gledat jest se pa s ogromno šalco sladoleda tolažimuser posted image .

Zadnjič sem šla v tisto trgovino v BTC-ju, pod Emporiumom (Odeja al neki tazga), ko ste rekle, da majo ful popusta. Majo pa tud ful nesramno in zoprno prodajalko, tko da sva bla z lubijem čistr razočarana. Prvo naju je nadrla, ko sva vprašala, kje imajo stvari za zibko, potem pa je še vse tko na hitro razložila in ko sem jo neki še enkrat vprašala me je čist zignorirala. Sem bla tko jezna, da sva šla samo vn in pri njih ne vzamem posteljnine, tud če mi jo dajo zastonj.

Sandra, kaj se pa s tabo dogaja ponoč? Dej poklič svojga ginekologa in ga vpraši kaj je s temi bolečinami in slabostmi. Drugač pa tud moj ne dela ultrazvoka vsakič, pa čeprav hodim k privatnikuuser posted image . Tko je na žalost. Duc kako pa sta tvoji punci?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5193
1.7.2007 17:22:36   
lemavrica
Ojla,

men je pa dones spet za znoret vroče.

Pikica pokica kupila sem rabljeno lupinico, sem imela srečo ker je gospa prodajala dve in je bila res ugodna ( 45€ ) pa lepo ohranjena.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 5194
1.7.2007 17:23:47   
sandra85
naila, problem je v tem, da če reče spet mojemu G da me kej boli, mi bo kar napotnico za bolnico napisal(kot na prejšnjem pregleduuser posted image ) ne bo mi UZ naredil...v bolnici pa me bojo spet imeli na kontroli 3 dni in to bo touser posted image  
js sam hoče da mi nardi UZ, da mi pove, kolko je velik in kolko tehta (in seveda da je vse OK!)
ne rabim slikic, ne filmčka, samo njegovih 5 minut časa! joj kako mu je težko!
baje nosečnici po zdravstvu pripadajo 3 UZ! meni je do zaj naredil samo 1 (morfologija)!
ma če mi zaj v torek ne bo naredil UZ, mu bom rekla, da bom šla spet na 3d uz-bom pa plačala!!! ker njemu tako ni prav, če grem js kam drugam na kak UZ (ko sem šla na NS je tko nos vihal in popljuval Strahovo!user posted image )

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 5195
1.7.2007 17:29:50   
Anonimen
Tianna, jaz sem uporabljala Vagisan, vstaviš zvečer v nožnico in je. Sicer pa ne morem verjeti, da na navodilih ne piše kako jih moraš uporabljati. Najbrž pa dokler se stanje ne izboljša oz. dokler jih ne porabišuser posted image .

Za razprodaje vem da se začnejo v BC 9.7. in so oblačila znižana do 50%.

Jaz sem posteljico kupila v Pikapolonici, dimenzije 70x140 in se kasneje spremeni v mladinsko posteljo. Jogi in posteljnino z baldahinom pa sem kupila v Neckermannu. Je pa postelja in polnega lesa naravne barve.
Žan bo od začetka spal v svoji sobici in v svoji postelji, ker moj mož take dela po postelji, da je še mene včasi strah spat zraven njegauser posted image . Da pa bi se on selil v dnevno ali kaj podobnega pa sploh ne pride v poštev. Zakonska postelja ima iz razloga takšno ime in otroška posteljica tudi. Pa tudi v njegovi sobi bo previjalna in stol za dojenje, oblačila, plenice,...tako, da bo vse na enem mestu.

Danes že cel dan tast in mož brusita zide in jih ravnata, celo stanovanje imam belo od praha. Tekom naslednjega tedna nameravata pobarvat zide, ker jima bo tudi to vzelo nekaj dela in časa, ker seveda nočem vsega kar v eni barvi in gotovouser posted image . naslednji vikend bosta predvidoma laminat postavila in robove.....uh, koliko dela še čaka...še hodnik prebelit in tla menjat, v kopalnici neke malenkosti, okna prebarvat.....kar mineva me volja zraven vsega....

Ko bo to končano bom oprala in zlikala vsa oblačila. Kakšen prah naj bi se na njih nabiral pa ne vem, ker bo vse v omarah in predalih. Edino posteljo bom malo kasneje oblekla, se pa tudi tu ne bom sekirala zaradi kakega prahu, ker toliko pa ga res nima od kje bit, sterilnega okolja pa res ne nameravam ustvarjatuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5196
1.7.2007 17:34:09   
NalLa
Sandra, saj men je samo 2 ultrazvoka "zastonj" naredu. Sestra mi je zadnjič rekla, da bi blo fajn če bi ga mela še v 32 tednu, ampak je za plačat. Tko, da če plačam 30 EUR bo naredil ultrazvok, drugače pa nič. Na žalost je tko. Men pa če rečem, da me kaj boli al pa kaj vprašam, če je npr. normalno, da cel dan nism mogla dihat, mi samo reče, ja to je pač nosečnost. In ker sem prvič noseča sploh ne vem kaj je normalno in kaj ne. Z ene strani se neki grejo politiki, da je treba nataliteto dvignt, z druge strani pa mormo nosečnice skor vse plačat. Jest sm mogla še materisnko knjižico plačat, ampak, za najino pikico vse. Mi pa ni čisto jasno, kako plačujejo vse te stvari tisti, ki imajo slabo plačo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5197
1.7.2007 18:17:19   
Anonimen
Nana 27, hvala za informacije. user posted image

Srček, kupila sem FLORAGYN OVULI, ne pa Vagisan (te sem želela, pa mi farmacevtka ni želela prodati, ker sem noseča in brez recepta user posted image ). No, Floragyn ovuli (teh 6 svečk) sem kupila v Italiji, ker jih tu kje v bližini nisem našla. Ampak v navodilih nič ne piše kako jih moraš uporabljati, niti če so primerne za nosečnico. Pa saj si ti omenila, da si v začetku uporabljala Floragyn?? Pa me zanima koliko dni in če v slovenskih navodilih piše, če so res varne za user posted image .

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5198
1.7.2007 18:19:02   
Anonimen
Srček, jaz živim ob eni najprometnejših cest v Sloveniji in je res OGROMNO prahu. Na žalost. Jaz bom vse oprala in zlikala avgusta. Sem prelena, da bi vse delala dvakratuser posted image  - to leti predvsem na posteljico. Vse ostalo bo pa itak v omarah.
"Gradbena" dela so končana, posteljica postavljenauser posted image .
Mi2 sva v Odeji (pod Emporiumom) kupila obrobo za posteljo, prevleko za kovter in blazino za 30€. Baldahina ne bomo imeli.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5199
1.7.2007 18:29:53   
Anonimen

Za razprodaje vem da se začnejo v BC 9.7. in so oblačila znižana do 50%.

To 100%?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  206 207 [208] 209 210   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?