sandra85
|
pikica pokica hvala, bom res kupla vse ostalo št. 62 helenav, ne js imam G v Luciji...ma sm fulll žalostna, ker bi tut js rada imela UZ vsakič na pregledu nana27, si ga bom šla kupit, hvala srček...bova hodla v naslednjo skupino-sem jezna ko ...sva prišla v bolnico in vprašam na informacijah, če mi lahko pove, kje poteka ŠS,ker nisem prepričana,prvo sem čakala nekaj časa, ker je gospodična po tel govorila, pol ji je rablo, da je na zvezi rekla, samo malo (češ ena gnjavi tle) pa me pogleda, češ kaj zaj ti gnjaviš nosečnica! pol sem jo vprašala in nekaj zamomlja...pol ji rečem kje? in me pogleda in reče v 2. nadstropju, kje pa!? KOZA ENA, mi je žal, da ji nisem kej rekla!!! sam sem hitela, ker sva že tko 10 min zamujala, ker je bila gužva po cesti...pol greva gor....nekaj časa hodiva gor pa dol, pa pol vprašam sestro in mi lepo prijazno pove, da je v ZD v Izoli, da bi oni imeli sam jim ne pustijo...pa sem ji rekla, kako če me je spodaj gospodična sem poslala, pa se je opravičla in rekla, da ne bo držalo pol sem pa bla tko jezna, da sem rekla mojemu da gremo domov...itak bi zamudila dobre pol ure tko da bova hodla v naslednjem roku... nevem zakaj sem bila prepričana, da je na hribu... eh...jezna sem no... za opravljene izpite!!! pridna si fulllllll
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|