|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
29.6.2007 15:09:15   
Anonimen
Živjo souser posted image .

Sem si rekla, da se moram malo oglasiti. Berem vas res vsak dan. Se mi zdi, da smo se malo umirile user posted image , nismo več take čveke.

Skoz hodim okrog dohtarjev, pa sem že malo sita in nervozna. Ponovno sem imela sladkor v urinu in zdaj moram že drugič (prvič sem šla okrog 18. tedna) na OGTT s 100 g glukoze. FUJ! A kaj moram, mislijo da je potrebno, kljub temu da je bil takrat v redu. Sem res že znervirana. Sem si mislila, da kako bom fino okrog hodila, se sprehajala, pa mi še samo prepovedujejo. Ostati moram optimistična. Vse bom naredila za mojo pikico, samo da bo v redu.

Drugače pa je vse po starem. Zdaj mam dopust, bolniško bom kasneje vzela. Še sreča, da imam res veliko dopusta in bom rabila zelo malo bolniške vzet. Dopust zdaj definitivno odpade, jaz pa že tko sanjam o Grčiji, Cipru,... Nič hudega, bomo šli z otrokom, ko bo čas za to.

Drugače pa želim bodočim študioznim mamicam, da dobro opravijo izpite. Hvala Bogu se mi ni treba s tem ubadat. Čeprav sedaj ko sem doma, kar mal gledam strokovno literaturo in portale, pa mi kar paše. Se bom lažje vrnila v službo oz. izpada ne bo tako hudega kot bi sicer lahko bil po dobrem letu odsotnosti.

Se še kaj tipkamo. Bodite optimistične, srečne in vse v cvetju,

T.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5151
29.6.2007 15:12:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa veš, da sem se velikokrat vprašala kaj si mislijo ob vsem tem kaj si znamo tam spodaj ustvarit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5152
29.6.2007 21:31:30   
guppy
tianna, nisem še probala tko zdravit izcedkov (nisem imela takih težav), so mi pa kolegice rekle, da res pomaga.

žabonka, oprosti, ampak kako to, da imaš tako "pozno" naslednji pregled? Šest tednov? user posted image

Kok vas je fan brat takole zvečer, ko se nabere nekaj strani. Ravno prav za sprostitev in za malo nasmejat. Pikica pokica, tisto je pa res za user posted image

Jaz sem imela danes pregled in mojega G je nadomeščala druga ginekologinja. Spet smo se šli pogledat na UZ in lumpija pridno rasteta, enakomerno in zgledata zdrava. Pritiska imam 110/70, zredila sem se 11 kg, jutri vkorakam v 32. teden. Kontrola čez 14 dni.

Me je pa G malo prestrašila. Cukrček, vprašala sem jo, kdaj v Lj sprožijo porod dvojčkov, pa je rekla da v 38. tednu. Je pa dodala, da "itak redko katera dočaka" in naj sploh ne planiram, da bom rodila takrat in da lahko rodim že jutri ali pa naslednji teden. "Pri dvojčkih se nikoli ne ve". Me je kar malo panika pograbila, čeprav povsem po nepotrebnem, ampak se kar zamislim takole, da bi čisto dobesedno lahko prišlo do tega, da naslednji teden že pestujem svoji mali dve štručki.

Vse drugo je drugače OK. Mučijo me tiste tipične težave, ki jih tam sploh nisem omenila: hude bolečine v kolkih, boleče zatekanje rok, boleče brcike v rebra, občasno zbadanje v trebuhu... ampak to se mi zdi normalno in bom pač s tem shajala. Vse drugo je pod kontrolo, včeraj sem celo spakirala vrečko za odhod iz porodnišnice (za otročka), jutri bom pa spakirala še torbo zase (ja, končno) in obleke zase, za odhod iz porodnišnice. Rada bi možu malo olajšala zadeve, da se takrat ne ukvarja še s tem, ko bo splošna norišnica.

Pozdravček od nas treh razgrajačev,
guppy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5153
29.6.2007 22:01:07   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Evo, tudi jaz sem imela danes pregled. Smo merili rast malčkov in smo prišli do ugotovitve, da je sicer vse OK, le pri enem je obseg trebuščka nekoliko premajhen. ZAto sem čez 14 dni spet naročena za UZ, da vidimo kaj bo pokazalo. Upam,da bo vse OK. Drugače sta pa čisto "po jusu". Oba sta tudi že lepo obrnjena na glavo in upam, da tako tudi ostaneta.
Ja, pričakujem pa lahko vsak dan,da se odločita priti na svet. Upam pa, da zdržimo v enem kosu še kak mesec.

Sta pa še vedno ful razgrajaškauser posted image ...mi nabijata v rebra kot dva norca. Spakirano imam pa tudi že skoraj vse za v porodnišnico.

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5154
29.6.2007 22:03:35   
sandra85
srček ja v izoli se plača (bivših 4.800 sit) od novembra 2006 dalje...
ma moj bi tut cel kažin naredil v takem primeru, da kej nebi štimalo...
js sem tudi že vse to delala,ma itak pride petronažna sestra da ga 1. skupaj skopata,...

ooo guppyuser posted image  mogoče pa boš res naslednji teden pestvovala tvoji 2 štručkiuser posted image
upam, da si pripravljena in da ne zganjaš panike, ker mene bi že pobralo, če bi mi rekel G da lahko vsak čas rodim...user posted image

mene pa že 2 dni tako brca v levo rebro, da kar pošteno zaboliuser posted image
mislim, pa da res nima več prostora, ker ni miren niti malo, skozi se neki miga-kolikor se pač lahko bužecuser posted image ...
upam, da mu je udobno! se mi zdi, da imam kr majhen trebušček, glede na to, da bom šla čez 4 dni v 8 mesec...user posted image
no, sej sem že zadnjič napisala, bolj se bliža september, bolj se sekiram (porod, po porodu, če bom vse imela doma, če bom znala,.....) ufauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 5155
29.6.2007 22:19:44   
Anonimen
Guppy: meni je bilo tudi čudno, da me v tretjem 3 mesečju naročijo čez 6 tednov, pa mi je G rekel, da so vsi izvidi OK, da ni potrebe, da bi prej hodila na pregled. Imam pa naslednji teden še UZ, pa verjetno potem čez 4 tedne spet, tako da bom pod kontrolo. Če bom pa imela najmanjši občutek, da je kaj narobe, letim po luft v porodnišnico.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5156
29.6.2007 22:45:20   
guppy
cukrček, tok sem vesela, da je vse v redu s tabo! Bom držala pesti, da se drugi malček malce poredi. Tudi moja lumpika se je zdaj obrnila na glavo in G je rekla, da zgleda tekmujeta, kdo bo nižje user posted image . Mož se je samo smejal, ker sem šla ponoči 6x lulat, danes pa tudi hodim skoraj na 15 minut.

cukrček, koliko so pri tebi namerili obseg glavice in trebuha (lahko tudi na ZS)?

Sandra, ooo, nikakor ne upam, da bom že čez en teden. Tako kot cukrček, si tudi jaz želim, da bi zdržala še en mesec.

žabonka, ma saj v bistvu res - če je vse OK, zakaj komplicirat.

Aja, pa še malo za nasmejat... danes sem čakala v čakalnici in pride ven sestra in me vpraša, če sem že bila na CTGju. Pa ji rečem, da nisem niti vedela, da bi morala it (???), pa pravi "ja kako da ne, pa saj ste že nekje 40. teden, a ne?". Oooo, trebušon, trebušon, kaj vse mi zagode user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5157
29.6.2007 23:27:49   
lemavrica
Čer,

nama je pa ratalo ful ugodno dobit MAxi cosi lupinico. Zdej morva samo še Dreami košaro kupit pa imava voziček kompletenuser posted image . Naslednji teden bom šla pa še malo po nakupih, vsaj obleko za domov iz porodnišnice mu moram kupit.
Upam da se tile naši user posted image  ne ravnajo po tem kako so njihove mamice hodila na svet, ker če ne lohka moj že en mesec prej pride.

Cukrček in Guppy lepo je slišat da je vse ok z user posted image user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5158
30.6.2007 8:34:56   
Pikica pokica
Lemavrica, to sta kupila rabljeno ali novo lupinico? ( napisala si, da sta jo dobila poceni). Jaz  jo sicer že imam od prvega user posted image , ampak ni Maxi cosi in ker imam zdaj Buzza, bi skoraj raje imela to, saj je kdaj prav praktično, da ni treba otroka prestavljati v košaro. Košaro pa mi na srečo proda kolegica, ki jo že skoraj ne more več uporabljati, saj je user posted image že skoraj prevelika in ne bo treba nove kupovati user posted image .

Guppy in Cukrček, super, da je z vajinima user posted image user posted image vse ok. Res je, da lahko rodita dosti pred nami, ampak to tudi ni pravilo. Sicer sta pa že dobri, da sta prišli do zadnje četrtine. Dosti dvojčkov se namreč rodi že pred tem. Držimo pesti, da bosta zdržali še vsaj do avgusta user posted image .
JA Guppy, ti bi pa morala kar iti na CTG user posted image . Tvoj trebušon je pa res velikanski. Ampak si dobra, da imaš le 11+ user posted image .

Sandra, velikost trebuha je zelo relativna.. Jaz sem imela v prvi user posted image tako majhnega, da so se vsi čudili, da sem že na koncu nosečnosti. Ko pa mi je odtekla še voda, se je zmanjšal na minimum user posted image . Pa še v križu sem ga nosila. V porodnišnici so mi sestre in babice dejale, da bo to ful lahek otrok in ko sem jim povedala, da mi ga je g. namerila 2,8 kg - v trebuščku prek UZ seveda, mi niso verjele. Ko se je rodil, jih je imel 3360g in prav gledat  so ga hodile in se čudile, kje je bil skrit. Je pa imela koloegica ogromen trebuh, pa je na rok rodila fantka, ki niti 3 kg ni imel..

Drugače pa moja user posted image user posted image zadnje dni tako zelo brca, da se mi celi trebuh trese in prestavlja. Glavico ima navzdol in zelo nizko, zato komaj hodim, ker mi tako pritiska navzdol. Ja, nogice pa so gor in z njimi veselo brca na obe strani user posted image .
Sploh se še ne zavedam, da bo kmalu vsega tega konec.. Ta druga user posted image se mi je tako hitro odvila, da se komaj dobro zavedam, da se nam kmalu pridruži še ena članica. Čeprav vem, da bom vse zmogla, me vseeno občasno preplavijo dvomi, kako bom ob zelo aktivnem  sinu uspela rihtati še dojenčico. Po drugi strani pa se že zelo veselim, saj vem, da bo moja sreča še popolnejša.

Ah, malo dramatiziranja za dobro jutro user posted image user posted image user posted image .

Čao

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 5159
30.6.2007 10:21:36   
Anonimen
Dober dan vsem!

Uff kolko strani je že odkar sem bila nazadnje tukaj gor. Z mojim smo se včeraj vrnili iz morja, končno. Tako sem bla že morja naveličana, da sem komaj čakala, da grem domov. Saj v bistvu je bila Malinska ful fajn, malo manj fajn je bil teden, ki sem ga mogla preživeti 24 ur skupaj s taščo, ki mi je non stop nekaj vsiljevala..jaz pa prilagajanje pa itak nikol ni šlo skupuser posted image . Ko bom imela čas bom prebrala vse za nazaj, ampak bom rabla par dni, ker se mi zdi, da nazadnje, ko sem bila gor je bila 191 stran, zdaj pa je že 207, tak, da bom si res mogla vzeti čas.
user posted image  A kateri uhaja urin? Kako naj ločim med urinom in plodovnico? Nimam pojma kaj bi to bilo. Npr. spim pa se vstanem pa mi odteče neka voda, ki nima ne barve ne vonja, ni je veliko ampak sem že malo zaskrbljena, ker se mi to dogaja zadnje tri dni eno dva do tri krat na dan v povprečju. A ve katera kaj več o tem? Pol pa non stop zamenjujem hlačke čez cel dan in zna to bit prav nadležno, če maš npr. gor tangice čez katere itak vse uide, sem si na morje vzela premalo bombažnih hlačk in sem na koncu imela še samo tangice na razpolago. Na srečo pa imam v ponedeljek ginekologa pa ga bom vprašala kaj bi to blo, upam, da mi ne odteka plodovnica in da ni kaj narobe, danes tak nimam kam it pa jutri ne, ko je vikend.
Drgač pa sem se na morju še fajn zredila..no ja eno kilo mam več kot bi treba blo met v ponedeljek na pregledu. Je k temu pripomogla taščina kuha, ker mene sploh ni spustila v kuhinjo, da bi si kaj malo bolj zdravega skuhala. Pol pa je delala kosilo od petih pa do sedmih popoldan enkrat, ko bi bil že čas za kako majceno večerjico in sem cele dneve jedla kruh pa evrokrem gor in pila mleko. Sem tolko kruha pojedla, kot ga drgač ne mesec dni skupuser posted image . Sadje pa je itak doli na Hrvaškem tak drago, da si ga človek komaj privošči. Na srečo sem danes doma pa bom začela spet po svoje kuhat pa manj kruha jest, samo v dveh dneh ne bom shujšala kile pa pol. Tak, da sem zdaj nekje na 8-9 plusa v 30.tednu. Kako ste pa ve kaj s kilami, a vam ginekologi tudi težijo??

No dosti sem zdaj natrosla problemov, fajn se mejte, danes baje ne bo tako vroče, tak, da se bo dalo preživeti.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 5160
30.6.2007 10:39:44   
LINA31
Dobor jutro vsem,

mala...razlika med urinom in plodovnico naj bi bila v tem, da ima urin vonj, plodovnica pa ne. Poleg tega, če stisneš medenične mišice se mora pri urinu ustaviti, med tem pa ko odteka plodovne vode ne moreš zaustaviti z stiskom medeničnih mišic. Če se ti tole ponavlja danes še cel dan, bi na tvojem mestu šla do dežurnega ginekologa. Meni tudi vhaja neka tekočina, ampak je to kar beli tok, ker ima vonj.
Jaz sem v 28 tednu in sem na približno +8,5kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5161
30.6.2007 11:01:45   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

cukrček, koliko so pri tebi namerili obseg glavice in trebuha (lahko tudi na ZS)?

obseg glavice: A-303
                        B-300

obseg trebuha:A-265
                         B-290

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5162
30.6.2007 11:55:53   
Anonimen
Guppy, Cukerček, nič panike zganjatuser posted image . Zelo dobro poznam nosečko, ki je dvojčici nosila 2 tedna čez rok in so ji ga morali sprožit. Pa je bila stara 38 let in to je bila tretja nosečnost. Tako, da imam jaz občutek, da bosta obe še kar nekaj časa med namiuser posted image .

Jaz sem z 30 tedni na +9 kg. Panikaaaaaaa.

Jutri mi začnejo sobico delat. Jupujej, komaj čakam da bo narejena, ker bo nekaj časa trajalo, ker jo bosta delala mož in tast in oba med tednom delata do poznega. Komaj čakam da začnem oblekice zlagat v omaro in postavim vso pohištvo. In da vidim to čudo od sobiceuser posted image . Vse v svetlo plavem, pohištvo pa bukev in laminat tudi. user posted image , kaj bi naredila da rodim in se pokaže da ni user posted image  ampak je user posted image user posted image .

user posted image  Molo čudno vprašanje, pa vseeno.....Ali naj spakiram dve torbi za porodnišnico? V eno dam stvari zase, ki jih bom potrebovala v porodnišnici tiste 4 dni in jo nesem s sabo ko grem rodituser posted image . Pol pa še eno, ki mi jo mož prinese zadnji dan in dam v njo oblačila za user posted image  in oblačila, perilo in čevlje zase. Sem prav razumelauser posted image . Pa lupinico mora prinest še zadnji dan? A le tako?

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 5163
30.6.2007 12:24:48   
guppy
cukrček, sorry, zdaj sem ugotovila, da imam izmerjen samo BPD (premer glavice), ne pa tudi obsega. Pri nas je BPD 81 pri obeh, obseg trebuščkov pa podoben, kot pri tebi.

srček, tukaj je naš septembrski seznamček:
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

Jaz bom spakirala dva kupa: na enega torbo za PRIHOD v porodnišnico (potrebščine zase itd), na drugega pa stvari za ODHOD iz porodnišnice (stvari za dojenčka in oblačila zate). Tega drugega kupa ti namreč ni treba imeti s seboj, ko greš rodit, ampak ti stvari prinese nekdo, ki te pride iskat. Takrat pripelje seveda tudi avtosedež/lupinico, da greste lahko varno domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5164
30.6.2007 12:32:57   
nana 27
Dobro jutro souser posted imageSrček, jst sem že malo pozabila, kako je s to prtljago. Ko prideš tja, te dajo v sexy haljico in copatke, tvoje stvari pa v vrečko, da tvoj odnese domov. Jaz sem imela s seboj samo stvari za v sobo (mazilo za bradavice, ščetko, pasto, kremo, labelo, gsm, filač za gsm, svinčnik, dudko za otročka, blazinice za dojenje, modrček za dojenje, dodatne vložke zase -inkontinenčne iz lekarne, nogavice, pižamo, ki je nisem potrebovala, svoje natikače, glavnik). Cunje in čevlje zame sem spakirala posebej in jih je moj prinesel zadnji dan, skupaj z lupinico in oblačilci za dojenčka.  Plodovnica in urin...meni se tudi zdi, da nekaj uhaja user posted image  ampak delam preizkus, ki ga je opisala Lina in stiskam mišice. Guppy in Cukrček, user posted image  za  vajine dvojčke, ki so že pravi korenjaki. Držim pesti, da čim dlje zdržijo v bušiju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5165
30.6.2007 12:36:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček
Tianna, Floragyn globule so primerne za user posted image , piše tudi v navodilih, jaz sem jih uporabila čisto na začetku user posted image  ko sem imela vnetje, sem jih pa dobila brez recepta v lekarni, ker je moja G bila na dopustu, jaz pa sem potrebovala takoj. In so pomagale.

Kje pa si jih kupila?? Sem mislila, da jih imajo v vseh lekarnah - pomota. Tu jih nimajo!! Popoldne bom skočila do Italije. Tam jih pa ja imajo. Upam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5166
30.6.2007 13:10:27   
Anonimen
Tianna, v lekarni na sredi Portoroža. V Luciji jih niso imeli, sploh ni vedela kaj to je. V Portorožu pa so jih ravno dan prej dobili, ker je o nekaj čisto novega. Ampak to je bilo februarja, zdaj bi to morali met že povsod.
Drugače pa je Vagisan tudi ok, lahko uporabijo nosečnice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5167
30.6.2007 13:13:10   
sandra85
dan čvekice...
pikica pokica, hvala ti, da si me malo potolažla glede trebuščka...user posted image
danes ponoči sem pa tako slab spala...sem se ob 5h zbudila in šla perilo pobirat, ki se je "sušilo", pa je tko pihalo, da sem ga po vrtu pobiralauser posted image
pol je začelo fulll lit, pa sem spet ustala, da sem dala najino psico not, ker ona je trmasta in se ne bo odmaknila, če bo na njeno pojstlco deževalouser posted image ... pol se končno spet uležem da bom zaspala, pa se user posted image  zbudi, ki sem tok skakala in začne brcat (tko da spet nisem mogla spat) sem sam iskala pozicijo, kako bi se namestila, da me nebi v rebra brcaluser posted image ...

meni se je tudi že parkrat zgodilo, da mi je neki steklo, pol sem pa imela mali flek na hlačah-kot da bi se polulalauser posted image
no 3. imam pregled in bom probala zagnjavit G da malo pogleda user posted image , ker me zanima kako leži, sam dvomim, da bo naredil UZuser posted image ...
sam da mi ne bo spet kako napotnico za bolnico daluser posted image
grem zaj malo pospravljat, pol pa spet noge v luft
pridno božajte bušije-js prav ne morem več odlepit ene roke z bušijauser posted image  skozi ga božam,še med spanjem

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5168
30.6.2007 15:52:57   
bodoča
Alo čvekice!

Kak ste že skor vse pridne in pripravljate cotke in stvari za v porodnišnico, jaz pa še nič, se moram malo spravit skup, pa začet kaj migat.

Moj user posted image  je že tudi kar nekaj tednov obrnjen z glavico dol in me tako fino žoka z nogicama, najraje ko ležim, pa čeprav zna dati kdaj kakšno krepko, sem najbolj vesela ko ga čutim. Zadnjič sva z mojim user posted image  ležala obrnjena na bok, jaz sem se s trebuškom stiskala k njegovemu hrbtu in je mali kar naenkrat dvakrat tako brcnil, da ga je moj ful čutil, je kar skočil od presenečenja user posted image user posted image .

Drugače pa me kot večino user posted image  dajejo normalne nosečniške težavice, jezi me samo ta nosečniška sladkorna, sem imela v četrtek prvi kontrolni pregled pri diabetičarki in so me dali na inzulin, tako da si moram zdaj še to "sranje" zjutraj pikat, pa itak še 6x na dan merit sladkor v krvi. Drugače pa sem se do zdaj zredila za 6 kg, kar se mi ne zdi slabo.

Trbušček se že ful lepo vidi, se mi zdi da je vsak dan večji, čeprav me je zadnjič ena kar razžalostila, ko mi je rekla: "Jaz pa sem mislila, da si se zredila tolk." user posted image  Mislim, a res ne vidi razlike med špehecom in nosečniškim trebuhom?

Žabonka, upam, da ne zameriš, ker sem ti "ukradla" idejo za baby ticker, je ful luštna.

Punce, še malo!!! Mene je strah in se veselim obenem, da bom končno držala malo štručko na rokah. Skoz se sprašujem, kaj če ne bom znala ga kopat, previjat, hranit,...

Cukerček in Guppy, želim vama, da sta vsaj še en mesec v enem kosu.

mojeustvarjanje

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5169
30.6.2007 16:24:25   
Anonimen
Ah, te nosečniške pripombe. Mene je danes na rit vrglo, ko srečam bivšo sodelavko v trgovini, pa me ta en čas gleda in pol me vpraša če sem nosečauser posted image user posted image user posted image . Jaz jo gledam a se heca al kaj, jaz komaj hodim, zredila sem se 9 kg, imela sem na sebi tipično nosečniško odpravo (hlače do jošk, pa majčka pod joški stisnjena in napeta čez ogromen trebuh in ona mene to vprašauser posted image ). Sem rekla da ja, da še malo pa bom rodit šla. In ona aja? Sem prvo mislila da si se toliko zredila. user posted image  pa saj sem se samo v trebuh, drugje niti cm. Kar vrat bi ji zavila.......Pa zraven vsega sem ji to 1x že povedala da sem user posted image . Pa saj ne moreš primerjat špehastega trebuha z lepo napetim nosečniškim trebuščkom, pa še takega zelo visokega imam. Grrrrrrrrrrr.

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5170
30.6.2007 17:17:09   
Anonimen
Bodoča - nič ne zamerimuser posted image  Jaz sem ga pa Sandri ukradla, tako da je treba njo vprašat, če je kaj huda... No, Sandra - a si hudauser posted image  Sej nisi, a neeeeee

Moja user posted image  se še ni na glavo obrnila. Vsaj mislim, da se ni... Pod rebra me ne žoka, jo je pa povsod drugod dosti ves danuser posted image  Moj user posted image  danes barva spalnico in kotiček za našo user posted image . Je res FUL PRIDENuser posted image  Jaz ga pa za nagrado peljem na večerjouser posted image . Če bo šlo vse po sreči, bova danes zaključila z "gradbenimi" deli - podiranjem in prestavljanjem omar ter barvanjem. Jutri pride na vrsto sestavljanje posteljice. Eh, jest sem čist preč od veselja, ko gledam kako lepo in cortlih je vse skupajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5171
30.6.2007 17:56:06   
bodoča
Sploh nisem opazila, da ima Sandra tudi tak ticker user posted image . No, Sandra, kajne da nisi huda na naju z Žabonko? user posted image

Pa ja, ene pač zgleda, da morajo dajati čudne pripombe, ko pa je zdaj ko smo tako visoko nočeče žeprav očitno, sploh če smo še v"nosečniški"opravi. Pol, ko bomo pa z vozički okoli hodile, nas bodo pa spraševali čigavega otroka pazimo,al kaj? user posted image

Žabonka, superca, da grejo "gradbena" dela h koncu. Je najbržprav fajn občutek. Pa lepo se imejta na večerji.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5172
30.6.2007 19:51:10   
sandra85
user posted image  zakaj bi pa bla jezna na vaju? sej js sem jo tudi eni ukradla,ma nevem na kerem forumuuser posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 5173
30.6.2007 21:23:19   
Anonimen
Midva z mojim pa sva pravkar iz šopinga prišla za najino user posted image . Zdaj sva pa kupila pleničke. 20 tetra pa 7 povijalnih, tak nam je rekla sestra v ŠS, da je dovolj. Sem jih pa dobila kar poceni v Rutarju za tetra niti 10 eur za 10 kom, za povijalne pa 1,5 eur za kom v Arielu. Ja pa še rokavičke sva kupla najini pikici. Sem ful zadovoljna, ko nosiva vsak čas nekaj na kup. Drug teden še greva po kinderpet, ki nama ga bo posodila ena kolegica pol pa bomo skoraj pripravljeni na našo user posted image user posted image , da pride na svet. Mi je pa mama rekla kaj tak hitim user posted image . Očitno je tudi mene dobil sindrom gnezdenja al kako se že rečeuser posted image .
user posted image  Katere pleničke za enkratno uporabo priporočate? Kaj pravijo vaše izkušene kolegice? Ena mojih hodi celo v Avstrijo po neke pleničke in mi je rekla, da kao Pamperske niso ok, tak, da nimam pojma pr čem sem.

Lep večer!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5174
30.6.2007 21:35:51   
nana 27
_mala_, to glede pleničk zna biti cela znanost user posted image  Mi smo pri user posted image  sprva uporabljali Babylove plenice iz DM-ja, a je pri njih dobil izpuščaj, zato sem z njimi podložila jogi, ker je user posted image  na začetku veliko polival, da je imel naklon. V porodnišnici je imel pamperske in ni imel težav. Glede pampersk je pa tako, da smo jih mi uporabljali do tretjega meseca podnevi in ponoči, nato in še danes za ponoči uporabljamo le Pampers Active fit iz Mullerja, ki so "made in Germany" in nam še nikoli niso premočile. Eni hodijo po plenice v avstrijsko Bipo. Čez dan pa smo po tretjem mesecu uporabljali plenice Libero iz Spara, Hofferjeve, iz Leclerca (kakor je naneslo) in nikoli nismo imeli težav razen ob jemanju antibiotikov. Pravijo tudi, da punčke drugače namočijo pleničko kot fantki in sem za kar nekaj mamic, ki imajo punčke slišala, da kupujejo plenice Fixies v BC.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  205 206 [207] 208 209   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?