Pikica pokica
|
Lemavrica, to sta kupila rabljeno ali novo lupinico? ( napisala si, da sta jo dobila poceni). Jaz jo sicer že imam od prvega , ampak ni Maxi cosi in ker imam zdaj Buzza, bi skoraj raje imela to, saj je kdaj prav praktično, da ni treba otroka prestavljati v košaro. Košaro pa mi na srečo proda kolegica, ki jo že skoraj ne more več uporabljati, saj je že skoraj prevelika in ne bo treba nove kupovati . Guppy in Cukrček, super, da je z vajinima vse ok. Res je, da lahko rodita dosti pred nami, ampak to tudi ni pravilo. Sicer sta pa že dobri, da sta prišli do zadnje četrtine. Dosti dvojčkov se namreč rodi že pred tem. Držimo pesti, da bosta zdržali še vsaj do avgusta . JA Guppy, ti bi pa morala kar iti na CTG . Tvoj trebušon je pa res velikanski. Ampak si dobra, da imaš le 11+ . Sandra, velikost trebuha je zelo relativna.. Jaz sem imela v prvi tako majhnega, da so se vsi čudili, da sem že na koncu nosečnosti. Ko pa mi je odtekla še voda, se je zmanjšal na minimum . Pa še v križu sem ga nosila. V porodnišnici so mi sestre in babice dejale, da bo to ful lahek otrok in ko sem jim povedala, da mi ga je g. namerila 2,8 kg - v trebuščku prek UZ seveda, mi niso verjele. Ko se je rodil, jih je imel 3360g in prav gledat so ga hodile in se čudile, kje je bil skrit. Je pa imela koloegica ogromen trebuh, pa je na rok rodila fantka, ki niti 3 kg ni imel.. Drugače pa moja zadnje dni tako zelo brca, da se mi celi trebuh trese in prestavlja. Glavico ima navzdol in zelo nizko, zato komaj hodim, ker mi tako pritiska navzdol. Ja, nogice pa so gor in z njimi veselo brca na obe strani . Sploh se še ne zavedam, da bo kmalu vsega tega konec.. Ta druga se mi je tako hitro odvila, da se komaj dobro zavedam, da se nam kmalu pridruži še ena članica. Čeprav vem, da bom vse zmogla, me vseeno občasno preplavijo dvomi, kako bom ob zelo aktivnem sinu uspela rihtati še dojenčico. Po drugi strani pa se že zelo veselim, saj vem, da bo moja sreča še popolnejša. Ah, malo dramatiziranja za dobro jutro . Čao
|