|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
27.6.2007 16:48:35   
sandra85
nana hvala za mnenje-bom tudi js ta čaj pila (kaj se ga v lekarni kupi)
glede moje teže in velikosti ob rojstvu nevem...mami mi je pred 3 leti umrla pa očeta nočem vprašat, ker se bojim da ga v zadrego spravim (ne verjamem, da se spomne, pol pa se bo slabo počutil, če mi ne bo znal povedat)
materinsko knjižico od moje mame (al karkoli pač so imeli takrat) ne najdemuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5101
27.6.2007 17:00:49   
zvezda71
Pozdravljene nosečke pa očkoti tudi,
super, da se je malo ohladilo, meni kar paše, pa vedno sem uživala ko je bilo ful vroče. Letos pa...druga pesem.user posted image user posted image za vse pridnice, ki tolk zbirate oblačla in vsega potrebnega za svoje bebice. Dajte še meni pliiizuser posted image user posted image user posted image meni se ful ne da. Sploh se ne morem spravit. 1x sem bila na oddelku z oblačilci v Arielu pa v Premaman v Emporiumu ampak jaz res nimam pojma kako se naj te zadeve lotimuser posted image Bo že, dete nago ziher ne bo. Imamo pa že voziček user posted image Teutonia Mistral super je jaz bi že najrajši praznega okrog vozila.
Punce uživajte, nosečnost ni bolezen ampak ena sama lubezen.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5102
27.6.2007 17:05:32   
sandra85
Punce uživajte, nosečnost ni bolezen ampak ena sama lubezen.

to si lepo napisalauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 5103
27.6.2007 17:30:53   
surya
Evo spet mene po dolgem času.

Delam samo še do soboteuser posted image user posted image user posted image . Potem pa čisto res počivam. Se mi zdi, da kar nekeko počasna ratavam user posted image .
Zredila sem se za 9 kg in sem s tem čisto zadovoljna. Ampak trebuh imam pa že zelooo visoko. Danes sem naprimer jedla enolončnico in sem ugotovila, da se kar težko nagnem, ko v usta devam... Da ne govorim o kolobacijah v kopalnici, recimo britje, pa na nogah mam že tak dolge nohteuser posted image . Se moram na pedikuro naročit. Bom vsaj šla, ka drgač sem preškrta, ker mi nič lepše ne naredijo kot si sama.

Jutri čez dva meseca imam rok user posted image . Kot, da o nekomu drugemu govorim, ne o sebi. Tak mi je hecnouser posted image .

Sem pa danes bila na socialni in sem bila prav presenečena nad prijaznostjo delavke. Vse mi je ful lepo razložila. Če do konca meseca oddam papirje, že drug mesec petnajstega dobim denar od paketa. user posted image  Pa za otroški dodatek mi je povedala in za darilo od občine (100 eu), za katero sploh nisem vedla, da pri nas je. Baje je na novo. Vse papirje izpolnim in jih pustim pri njej, potem pa mož sporoči datum rojstva in ona pošlje na občino. user posted image

Naslednjo sredo mam spet pregled, ker potem moje G ni štirinajst dni. In takrat se bomo odločili, če bo kaj z morjem. Upam, da bo. Tako si želim plavat!

user posted image  A kej telovadite?

Jaz sem drgač ful športen tip, po 4x na teden sem hodila na aerobiko, kolesarila... Zdej pa TEMA. Od kar sem noseča, sem lena kot user posted image . Čisto nič ni od mene. Nabavila sem si tiste CD-je od vzajemne, ampak nisem niti enkrat telovadila. Zdej pa tak moram počivat, tudi na sprehode naj ne bi kej preveč hodila. Me je kar malo strah, da bom zaradi nerazgibanosti imela težak porod. Kaj menite?

user posted image user posted image user posted image  Čestitke vsem za izpite.

O oblekcah in ostalo jepri meni zaenkrat user posted image , ker imam samo voziček. Ampak tudi to bo!

Pozdravček!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5104
27.6.2007 18:22:42   
sandra85
surya dobrodošla po dolgem časuuser posted image

no, še 2 dni...pol pa uživat in počivat!
js prav nič ne telovadimuser posted image  niti kopala se še nisem, pa imam morje 2 km stran...
telovadim-ko pospravljam user posted image
drugače pa imam strogo predpisan počitek!

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 5105
27.6.2007 18:57:40   
Anonimen
jst86, so rezultati nek na netu, 17. ob 5.uri zutri nek na netu, smo dobil šifro takrat pr prvi poli, pr eseju, zravn šifr, je bla prva na listu šifra za rezultate. sam kje na netu bo pa še ne vem.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5106
27.6.2007 19:26:01   
nana 27
Surya, enkrat sem brala na drugem forumu, da aktivna nosečnost oz. šport pomaga mamici , da se lažje postavi na noge po porodu in nima dosti povezave s težavnostjo poroda. Brala sem, da mamice, ki preležijo vso nosečnost, kar hitro rodijo in brez večjih težav. Težje pa se spravijo k sebi. Najtežje je baje pri športnicah, ki imajo močnejše mišice.  http://med.over.net/forum5/read.php?19,1033451,1033521#msg-1033521 PS: ena tolažba mora bit pa čeprav slaba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5107
27.6.2007 19:38:50   
jst86
ja jst šifro mam.nefretiti če se jutri spomniš bi mi res ful pomagala.če pa ne pa bom že nekje zbrskala.mi mamo rezultate 16.7. ob 5h zjutrej-bom prva na rruser posted image .duc tko da maš ti tud že en dan prej.user posted image
sandra hvalauser posted image
men je pa internet doma vn vrgl ker je bla nevihta in zdej se počutm kot da sm čist odrezana od sveta...pa tud če nism na netu skozuser posted image

no lepo se mejte se beremo
pa pa

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5108
27.6.2007 19:45:35   
Anonimen
nm so rekl da so17. me je kr groza tistih dni k nom nareduuser posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 5109
27.6.2007 19:54:00   
Pikica pokica
Nana, to, kar si prebrala, res drži. Če je mamica med nosečnostjo aktivna, ima več energije za sam porod in  tudi po porodu veliko prej okreva. Kar se pa tiče športnic, pa sem to bila sama - zelo aktivna in zaradi trebušnih mišic sem zelo težko rodila. Najprej se nisem odpirala, potem pa se otrok ni spuščal, saj so ga moje mišice stiskale  in ni mogel na svet... Po dolgih mukah nam je vseeno uspelo.

Sandra, meni so v prvi user posted image ves čas govorili, kako velik bo user posted image . Rodil se je čisto normalen, zato sem imela vse stvari od 62 dalje- nič manjšega. Ko sva prišla domov, mu je bilo vse preveliko, tako da mi je mami potem prinesla dvoje hlačk 56, ampak ju je prej kot v mesecu dni prerastel. Svetujem ti, da ne kupuješ manjših stvari od 62, večjih pa tudi skoraj zagotovo ne boš potrebovala. Kasneje jih boš pa tako lahko sama nabavila. Zakaj bi to veselje pustile moškim user posted image .

Drugače pa sem danes imela pregled in UZ in je user posted image težka že skoraj 1,5 kg. ( namerila jo je 1470). Izmerila je tudi dolžino stopala in je neverjetnih 6 cm. Povedala je, da precej večje ne bo, saj se zdaj bolj kot ne le še debelijo.
Vse ostalo je bilo OK.

Aja, pa še za tiste, ki kupujete blazino za dojenje - danes sem jo iskala za prijateljico in je v BC ni več bilo ( drugače imajo te od Odejice in je cena 36 eur), tudi v Arielu so imeli le eno čudno, zato sem šla še prav v trgovino Odejica ( iz Škofje Loke), ampak v Celju seveda, kjer so imeli veliko barvno izbiro, cena pa le 24 eur - 10% popusta. Tako je stala le nekaj čez 21 eur, v BC  pa bi za popolnoma enako plačala 36 eur!!!

Ribica, meni je za user posted image všeč Lan, za user posted image pa Maša. (Maša je bila tudi pri nas v ožjem izboru, čeprav sva zdaj izbrala drugo ime )
Aja, pa Buzz je v akciji v BC - je 20% znižan do 6.7. Midva sva ga kupila v petek, ker so imeli zaradi prenove BC v BTC ju še dodatno akcijo in so za vsakih 50 eur dali bon za 10 eur!user posted image ( tako sem dobila nazaj bonov za 70 eur) user posted image user posted image user posted image

Lep večer!

user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5110
27.6.2007 21:39:49   
Anonimen
pismo ko vas takole čitam o oblekcah pa likanju pa opremi me kar panika grabi.... a sem jaz res edina, ki je čisto preveč freh in še ni nič poskrbela? A je t zaradi druge nosečnosti, ki je bolj ležerna kot prva ali kaj??? Ampak meni se je vseskozi zdelo da je še čas! Zdaj pa res ne vem.....

Kaj mislite?

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5111
28.6.2007 0:22:08   
nana 27
Misska, jaz bom ogromno od prvega pokoristila. Edini dokup bo zibka na kolesih in posteljnina zanjo, da jo bomo po stanovanju vozili. Sem najprej mislila voziček, ampak me skrbi, da bi naš korenjak  user posted image  ven vrgel. Čaka me še pranje in nakup malenkosti (dudke, kakšen kompletek za frajarit, pa še nekaj zadev iz lekarne...).  Sandra, čaj iz malinovih listov dobiš v Sanolaborju ali v trgovinah z zelišči. Jaz iz svoje izkušnje lahko povem, da sem že v porodnišnico prišla odprta in se nato, ko mi je tam odtekla voda izredno hitro odpirala in od prihoda v porodno v eni uri in nekaj minutah rodila. Ne vem, če to lahko pripišem čaju, ampak za poskusit je. Škoduje pa tudi ne, ker vsebuje veliko mineralov. Pila sem ga pa po požirkih eno skodelico na dan od nekje 35. tedna dalje. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1275402

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5112
28.6.2007 9:53:23   
helenav
Sandra  tudi jaz imam ginekologinjo, ki mi ne dela UZ. Kaj morda hodiš v Izolsko bolnišnico? Opazila sem namreč, da tiste ki jih imajo v privat ambulantah in v ZD, imajo majhen kontrolni UZ vsakič ko se pokažajo. V Izolski bolnišnici je pa tako, da v sobi,kjer ima redne preglede nima UZ in zato ne pogleda. Jaz sem ga imela na začetku, pol za nuhalno, nato je bila morfologija in 32 ga imam še enkrat in to je to......full bala......na žalost

grem pa 29. julija še enkrat v Postojno, ker je bil dr. Merlo tako prijazen in me je še enkrat naročil, da pogleda ali se je naša miška obrnila in da naredi par slikic obraza, glede na to da se je na 3d skrivala z rokicami.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5113
28.6.2007 11:07:44   
guppy
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica
...zaradi trebušnih mišic sem zelo težko rodila. Najprej se nisem odpirala, potem pa se otrok ni spuščal, saj so ga moje mišice stiskale  in ni mogel na svet...

Če je tako, bom jaz v pol ure rodila oba user posted image user posted image user posted image

Pikica pokica, poljubčkaj to tvojo velikanko od nas treh :))

misska, meni se realno zdi, da je še čas in da sploh ni panike z nabavljanjem in likanjem za vas enojne nosečke, ki nimate nobenih težav. September je še daleč, sploh če ste bolj na koncu!

Pri meni (in cukrčku) je tako, da naj bi nama sprožili porod že avgusta - njej v 36. tednu, meni v 38. tednu, tako da je dejansko ostal le še dober mesec in pol časa. Pa še pred tem naju lahko kaj prehiti. Cukrček, kako se kaj počutiš? Jutri pa pregled, a ne?

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 5114
28.6.2007 13:14:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20

jst86, so rezultati nek na netu, 17. ob 5.uri zutri nek na netu, smo dobil šifro takrat pr prvi poli, pr eseju, zravn šifr, je bla prva na listu šifra za rezultate. sam kje na netu bo pa še ne vem.

Joj oprosti Duc, ampak tole je pa tako zoprno brat.....če sem iskrena jaz tvojih postov sploh ne berem, pa bi si jih želela, ampak se mi zdijo prekomplicirano napisani, da bi zgubljala energijo. Mogoče  samo en dobrohoten nasvet: daj piši malo bolj razumljivo.....ne ravno knjižno zborno, ampak tako, da se te bo dalo razumeti.

Jst86: bom jutri vprašala, danes je bilo tako napeto vse, da sploh nisem uspela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5115
28.6.2007 13:15:31   
Anonimen
Če je od stanja trebušnih mišic odvisem porod, bom jaz že kar po poti rodila, kar ven bo padeluser posted image .

Sandra, pa kje ti tičiš? Itak, da te danes spet ni bilo v ŠS, jaz pa ful gledam kera si ti, pa moža vprašam če si med nami, pa reče da te ni. Smo dojenčka kopali in previjaliuser posted image . Hecno.

Sem že izvedela da sem naredila Angleščino pisni del s 92%, v pon pa imam še ustni del. Pa danes sem pisala Tehnologije, pa je blo ful ful težko, tako da niti občutka nimam nobenega....

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5116
28.6.2007 13:25:14   
guppy
srček, držim pesti, da nama rata rodit v pol ure user posted image . Pa iskrene čestitke za izpit!!!

Punce,
men se pa danes čist trga. Tukaj okoli atrija nama postavljajo ograjo in vrtajo v ploščice user posted image , vrtajo v stransko steno hiše za neke ročaje user posted image , sosed se seli in nekaj od zgoraj razbija user posted image ... v glavnem - preživljam dan ob gradbišču user posted image . Da pa bi si seveda malo olajšala naporen študij, sem dala prat perilo, potem je začela pa še centrifuga nažigat iz stranišča. Uffff!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5117
28.6.2007 13:58:33   
Anonimen
Draga Guppy. Pa pridi k meni. Živim 10 m od gozda, pot do mene vozi skozi gozd, na vrhu hriba, en sosed v hiši 200m oddaljen, še nikoli nisem slišala zvoka od njega, drugače nikjer naokoli žive duše. Zjutraj te zbudi petelin in ptičje petje, čez dan črički delajo galamo od vročine, pogled na neskončno modrino morja.....Če ne drugega si poskušaj to vizualizirat, mogoče te ponese kam v mirnejše in tišje krajeuser posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5118
28.6.2007 14:01:46   
Anonimen
guppy, lah prideš k menuser posted image  bi mi kakšna pomoč prav prišla, jutri pride moja srčica domov pa more bit vse kot iz škatliceuser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5119
28.6.2007 14:16:47   
Anonimen
Uuu, Duc, to pa je lepo slišat da pride domovuser posted image . Napiši ji nekam na veliko dobrodošli doma punciuser posted image . Kot v ameriških filmihuser posted image . Pa prideta obe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5120
28.6.2007 14:39:45   
Anonimen
ne, user posted image  ne pride še. zdj bo maja dam pršla k so jo končn odpustil, drug tedn pa že dobi neke papirje da bo loh spet skos pr Nike, sj je loh že zdj sam da bo mela še postlo tm. k do takrat bo pa čez dan pr Nike prespat bo pa dam hodila. ja sej morm en presenečenje nardit k jo že tok komi čakamuser posted image   no sej vrjetn bo že vesela da ne bo doma bombauser posted image

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 28.6.2007 14:40:56 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5121
28.6.2007 14:48:40   
Anonimen
Kako lepo slišat da jo tako pogrešaš. Ti ji kar nekaj lepega pripravi ali pa ji kaj dobrega skuhaj, hrana v bolnicah zna bituser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5122
28.6.2007 15:54:41   
zvezda71
Buškica tudi mi2 bova hodila julija v šs v Lj. v pon. 2.07. ob 10.00 pridem sama..no ne čist trebuh bom mela sabouser posted image , če hočeš, da se spoznava piši na ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5123
28.6.2007 15:59:56   
lemavrica
V ponedljek tudi jaz začnem s MŠ v Ljubljani. Samo bom šla na popoldansko predavanje.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 5124
28.6.2007 17:04:44   
guppy
srček, hvala za vabilo oziroma fajn vizualizacijo. Je prav prišla! Tudi midva imava zdaj stanovanje na vrhu hribčka, zraven je malo gozdička, zjutraj naju prebudijo ptički, zvečer pa uspavajo črički. Res je lepo, ampak je v bistvu manjše naselje, kjer je več hišk, vsaka s tremi družinicami. Težko bo zdaj na začetku, ko vsak nekaj dela, vrta in se seli.

Drugače pa je zdaj že super - rezultat današnjega rompompoma je ograjca okoli najine zemlje in ročka ob stopnicah, kjer prideva do stanovanja. Zdaj bodo otročki lahko varno letali po travi, brez da bi zašli kam izven "dovoljenega" območja user posted image

user posted image user posted image  sem že boljše volje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  203 204 [205] 206 207   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?