Pikica pokica
|
Nana, to, kar si prebrala, res drži. Če je mamica med nosečnostjo aktivna, ima več energije za sam porod in tudi po porodu veliko prej okreva. Kar se pa tiče športnic, pa sem to bila sama - zelo aktivna in zaradi trebušnih mišic sem zelo težko rodila. Najprej se nisem odpirala, potem pa se otrok ni spuščal, saj so ga moje mišice stiskale in ni mogel na svet... Po dolgih mukah nam je vseeno uspelo. Sandra, meni so v prvi ves čas govorili, kako velik bo . Rodil se je čisto normalen, zato sem imela vse stvari od 62 dalje- nič manjšega. Ko sva prišla domov, mu je bilo vse preveliko, tako da mi je mami potem prinesla dvoje hlačk 56, ampak ju je prej kot v mesecu dni prerastel. Svetujem ti, da ne kupuješ manjših stvari od 62, večjih pa tudi skoraj zagotovo ne boš potrebovala. Kasneje jih boš pa tako lahko sama nabavila. Zakaj bi to veselje pustile moškim . Drugače pa sem danes imela pregled in UZ in je težka že skoraj 1,5 kg. ( namerila jo je 1470). Izmerila je tudi dolžino stopala in je neverjetnih 6 cm. Povedala je, da precej večje ne bo, saj se zdaj bolj kot ne le še debelijo. Vse ostalo je bilo OK. Aja, pa še za tiste, ki kupujete blazino za dojenje - danes sem jo iskala za prijateljico in je v BC ni več bilo ( drugače imajo te od Odejice in je cena 36 eur), tudi v Arielu so imeli le eno čudno, zato sem šla še prav v trgovino Odejica ( iz Škofje Loke), ampak v Celju seveda, kjer so imeli veliko barvno izbiro, cena pa le 24 eur - 10% popusta. Tako je stala le nekaj čez 21 eur, v BC pa bi za popolnoma enako plačala 36 eur!!! Ribica, meni je za všeč Lan, za pa Maša. (Maša je bila tudi pri nas v ožjem izboru, čeprav sva zdaj izbrala drugo ime ) Aja, pa Buzz je v akciji v BC - je 20% znižan do 6.7. Midva sva ga kupila v petek, ker so imeli zaradi prenove BC v BTC ju še dodatno akcijo in so za vsakih 50 eur dali bon za 10 eur! ( tako sem dobila nazaj bonov za 70 eur) Lep večer!
|