|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
28.6.2007 18:00:02   
Anonimen
Se moram še malo hvalit.....sem naredila še Etikouser posted image . Torej oba izpita ki sem ju pisala v torek. Angleščino in Etikouser posted image . Ful ful sem vesela, samo da jih je manj in mi manj ostane za absolventa.

Sedaj samo čakam rezultate od tega, ki sem ga imela danes in še ustni del angleščine v ponedeljek.

Saj vem da to ne paše med pričakovanje v user posted image , samo si vsak dan tu pišemo in moram malo veselja z vami delituser posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5126
28.6.2007 20:33:38   
sandra85
pikica pokica hvala, bom res kupla vse ostalo št. 62user posted image
helenav, ne js imam G v Luciji...ma sm fulll žalostna, ker bi tut js rada imela UZ vsakič na pregleduuser posted image
nana27, si ga bom šla kupit, hvala
srček...bova hodla v naslednjo skupino-sem jezna ko user posted image ...sva prišla v bolnico in vprašam na informacijah, če mi lahko pove, kje poteka ŠS,ker nisem prepričana,prvo sem čakala nekaj časa, ker je gospodična po tel govorila, pol ji je rablo, da je na zvezi rekla, samo malo (češ ena gnjavi tle)  pa me pogleda, češ kaj zaj ti gnjaviš nosečnica! pol sem jo vprašala in nekaj zamomlja...pol ji rečem kje? in me pogleda in reče v 2. nadstropju, kje pa!? KOZA ENA, mi je žal, da ji nisem kej rekla!!! sam sem hitela, ker sva že tko 10 min zamujala, ker je bila gužva po cesti...pol greva gor....nekaj časa hodiva gor pa dol, pa pol vprašam sestro in mi lepo prijazno pove, da je v ZD v Izoli, da bi oni imeli sam jim ne pustijo...pa sem ji rekla, kako če me je spodaj gospodična sem poslala, pa se je opravičla in rekla, da ne bo držalo user posted image

pol sem pa bla tko jezna, da sem rekla mojemu da gremo domov...itak bi zamudila dobre pol ureuser posted image
tko da bova hodla v naslednjem roku...
nevem zakaj sem bila prepričana, da je na hribu...
eh...jezna sem no...
user posted image user posted image user posted image  za opravljene izpite!!! pridna si fulllllll

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5127
28.6.2007 20:37:31   
sandra85
helenav, zj sem se spomnila, da boš ti začela hodit v MŠ 13.7. pa se bova spoznale, že če mi ni uspelo srčka danes spoznatuser posted image ...drugače pa....KJE JE CUMA?!?!?!?!?!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5128
28.6.2007 22:23:41   
Anonimen
kje je pa dorotea, rabim jouser posted image  user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5129
28.6.2007 23:14:31   
Anonimen
Čau souser posted image , evo oglašam se vam po dolgem času. Berem vas pa redno.
user posted image  vsem za opravljene izpite.

user posted image  Ali je katere izzmed vas poskusila zdravljenje izcedka s tamponom in probiotičnim jogurtom? Pomagalo?
Jaz sem zdaj 1. poskusila, pa upam, da bo pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5130
29.6.2007 0:03:44   
nana 27
Sandra, za Cumo ne vem, kje se potika. Je pa tudi meni malo čudno. Lahko, da uživa v novem stanovanju ali pa ji še niso priklopili računalnika. Duc, Dorotea je se mi zdi na morju pa se žal ne spomnim, kdaj se vrne user posted image  Tianna, jaz to s tamponom v nosečnosti še nisem delala. Meni je zdaj na zadnjem pregledu svetoval Boraxove svečke. Sem pa ravno te dni na Pušenjakovem forumu zasledila, da obstaja nova zadeva, ki jio prodajajo v lekarnah, ki vsebuje laktobacile (isto kot v jogurtu) - Floragyn globule.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5131
29.6.2007 0:04:57   
nana 27
Uf...ta glavno sem pa pozabila.......Srček, čestitke za opravljene izpite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5132
29.6.2007 0:12:39   
nana 27
Tianna, še tu si preberi: http://med.over.net/forum5/read.php?19,4144850

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5133
29.6.2007 6:30:44   
jst86
dobro jutro!
najprej čestitke srčku.ti se kar pohvali,pa vse ostale tud.pa jst se bom tud.user posted image
glede tamponov-meni je tko čudno da bi si v nosečnosti tampon vstavljalauser posted image .menda pa da res pomaga,sem že velikokrat zasledila.
grem končno spet delat-kar komaj čakam.
sandra  a veš da sm te sanjala donsuser posted image user posted image user posted image -morm mal nehat rr brat zgleda.v glavnem-srečali sva se v portorožu.
evo da se še jst malo pohvalim-sem našega user posted image  končno posnela kako brca.user posted image

duc si pocartal majo?user posted image

lepo se mejte!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5134
29.6.2007 9:04:48   
Pikica pokica
Dobro jutro!

Guppy, super, da so vama naredilo ograjo. Še malo, pa bosta mala nagajivčka lahko skakala na okoli user posted image . Tudi jaz bi takooooo imela atrij, ampak sva ta stanovanja žal zamudila v Celju user posted image . Zdaj bomo imeli le balkon.
Srček, čestite za izpite user posted image .

Včeraj sem spet zavila v Okaidi trgovino in nakupila kar nekaj cotk za user posted image . V Ce so imeli še ful stvari po 50% znižanju in predvsem jesenske oz. spomladanske stvari, tako da bo septembra ravno prav prišlo. JUPIIII!! Tam imajo res take cart stvari.

Aja, pa na pregledu je tehtnica pokazala, da sem se zredila le 8,5 kg, čeprav sem jih imela že čez +11 kg. Očitno je vročina preveč delovala name user posted image  . Kako bo šele na morju??  Gremo v četrtek in že KOMAJJJJ ČAKAMMMMMMMM!!!

Pozdravček vsem!!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 5135
29.6.2007 9:15:38   
Anonimen
Jutro user posted image !

Jaz sem pa danes dobila vrnjeno dohodninouser posted image user posted image user posted image  Ah, kako prav bodo prišli €user posted image

Včeraj sva v BC kupila posteljico, jogi in kovterček. Vse skupaj 218 €. Ah, kako fino je urejat stvari za naše user posted image . Verjetno bova šla danes še po previjalno mizico in pa nalepkice za na steno.

V sredo sem bila na pregledu. Vse je OK, naslednji pregled imam čez 6 tednov - v 36 tednu nosečnosti.

Šolarke: vsem čestitam za uspešno opravljene obveznosti.

Dopustnice: neizmerno uživajte v namakanju

Pa še vreme je prijazno z nami, nosečkamiuser posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5136
29.6.2007 10:29:33   
helenav
ja Sandra jaz pričnem 13.7...in se bomo spoznale, komot.-)))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5137
29.6.2007 11:21:18   
sandra85
jst86 user posted image user posted image user posted image  kaj si pa sanjala? kak sem zgledalauser posted image ?
user posted image  za posnetek brcikuser posted image

js sem pa malo prej ustala...
okrog 4h sem šla lulat in ko sem se hotla nazaj uležt v pojstlo, me je tko začelo spodaj bolet, da se nisem mogla niti uležtuser posted image ...sem se ene 10 minut prekladala, pol sem pa hotla že mojga zbudit, da greva rodituser posted image ...imela sem grozne bolečine pa še trebuh mi je v celi noči otrdel sigurno 10x...pol je pa bolečina počasi popustila-kot da mi je user posted image  nogico v črevesje al nevem kam porinu, res je bla grozna bolečina...

pol se pa moj zbudi, me objame, da roko na bušija in ga je tak brcnu, da sem se še js zraven zatresla...
ko ležim na boku, me z nogico tko močno brcne, da me vedno prav strese (in že mal zaboli)

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 5138
29.6.2007 11:29:42   
lemavrica
Ojla,

danes imam spet izpit. Držte pesti okoli 18.ure.

Meni pa ful trebuh zadnje dva dni otrdeva. Pa pod rebri in v hrbtu me ful boli. Če sedim več kot pol ure začne bolet za znort.

Vreme je pa tako krasno, k ni prevroče in se da vsaj dihat.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5139
29.6.2007 11:31:25   
sandra85
lemavrica srečno naizpitu...bomo držale pesti user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 5140
29.6.2007 11:33:13   
Anonimen
lemavrica bom držal pestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5141
29.6.2007 11:53:57   
Anonimen
Lemavrica, držim pesti. Zgleda, da sva midve še zadnji tukaj da se boriva z izpiti. jaz imam še v ponedeljek, pol pa grem septembra še dva delat. In naredit!!!! Moram, samo da bo Žan še toliko počakal, pol pa grem magari direkt iz predavalnice v porodnouser posted image .

Sandrauser posted image . Se ti pa dogajauser posted image . Le kako si prišla na idejo da je v bolniciuser posted image . Te tvoje bolečine pa se nič kaj fajn ne slišijo, da te ne preseneti kaj prehitro in boš prej imela user posted image  v naročju kot prišla na ŠSuser posted image . Malo se hecam. Sicer pa v ŠS res nič ne zamujaš, jaz nisem do sedaj izvedela še čisto nič novega, pa ta Mojca je tudi na trenutke malo čudna, ful vsiljuje svoje mnenje, ah, boš že sama videla. Pa Helenav tudi.

Tudi jaz se sprašujem kam se je dala naša Cuma, nič ni rekla da v novem stanovanju ne bo imela neta...Me pa srečanje čakamouser posted image .

Danes sem na vago stopila in imam +9kg. Aaaaaaaaaa!!!! Sem user posted image  30 tednov in se mi zdi naenkrat to ful velik poskok, v 2 tednih +2kguser posted image . A gre teža sedaj na koncu res tako hitro goruser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5142
29.6.2007 11:59:57   
lemavrica
Srček očitno sva res še edine ki se boriva z izpiti. Jest žal septembra ne bom več mogla it na nobenga glede na to da imam 3.9. rok. Bom probala v avgustu še kakega narest če bo šlo.

Men gredo pa kile kar enakomirno gor ( moram potrkat po lesu ), tam cca.1kg-1,5kg na mesec. Mi je pa G. reku da gredo v zadnjem trimesečju po 2 kg gor tko da se nič ne sekiraj. 9 kg ni tko velik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5143
29.6.2007 12:15:33   
sandra85
nevem zakaj sem bila sigurna da je v bolnici...user posted image  pa še una na informacijah v bolnici neve, kako bom js...
danes imaš tudi en izpit, ne? pa sobico vama začnejo delat...user posted image
če res nisva nič zamudila, pol pa bova vidla, če bova šla samo na temo porod...ker mi vsi pravijo, da se od ŠS niso prav nič naučili (vsaj na obali ne)
glede kil, pa je normalno da zaj mal šibajo-meni tut 1-1,5 kg / mesec...zaj user posted image  dobiva na teži, saj mora pridobit v 2 mesecih še cca 2-2,5 kg (moj verjetno še 3-3,5kg user posted image ) če bo po dedku pa očetuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5144
29.6.2007 13:26:22   
Anonimen
Sandra, hja, jaz res nisem nič novega izvedela. Pač hodim zato, da ne bom rekla da nisem bila in zaradi potrdila, za katerega sploh ne vem ali se v Postojni potrebujeuser posted image . V Izoli baje ne vprašajo po njemu, ni potreben, je pa po novem tudi prisotnost partnerja plačljiva, se mi zdi da je rekla 27 evrov in moraš plačat prejuser posted image . Kako naj plačaš prej, če prideš recimo sredi nočiuser posted image  A bojo možje po bolnici iskali nekoga za mu plačat za tisto obleko, namesto da bi k nam prišliuser posted image . Moj bi v takem primeru celo štalo naredil, ga že kar vidim....Mogoče pa je res najboljše da počakaš na naslednja predavanja, ker bodo itak zdaj kmalu, pa da greš na vse, ker nega otroka niti ni bila tako slaba, dobili smo od Nivee paketek darilni, pokazala je kako se kopa, previja, neguje popek....to pa je kar pomembno če nimaš izkušenj. Meni pač ni bilo novo, ker sem vse to že delala.

Tianna, Floragyn globule so primerne za user posted image , piše tudi v navodilih, jaz sem jih uporabila čisto na začetku user posted image  ko sem imela vnetje, sem jih pa dobila brez recepta v lekarni, ker je moja G bila na dopustu, jaz pa sem potrebovala takoj. In so pomagale.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5145
29.6.2007 13:27:01   
lemavrica
Danes ne bo treba držati pesti, so izpit prestavili na naslednji teden. Bo vsaj še nekaj časa za pripravo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5146
29.6.2007 13:28:12   
taja83
Ojla!

Vidim, da me je že Tianna prehitela. tudi jaz mam spet probleme z glivicami. pred enim mesecem sem se jih komaj znebila zdaj pa spet. pa sem si kupla probiotični jogurt in sem ga namočila v tampon (najmanjši k sem ga mela) pa se je itak tko hit razprl in ga sploh nism mogla v nožnico vstavit. tri namočene sem vrgla stran. zdej pa sploh ne vem kva nej nardim. ne bi pa rada spet pri G težila zarad tega ker mi je zarad tega it k G ful zoprno. bom probala nekak še to zrihtat če pa ne bo pomagalo pa ne vem ali naj grem po tiste svečke k je ena omenila al naj grem k G.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5147
29.6.2007 13:49:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Pač hodim zato, da ne bom rekla da nisem bila in zaradi potrdila, za katerega sploh ne vem ali se v Postojni potrebujeuser posted image .

V Postojni potrdila zagotovo ne potrebuješ, le €.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5148
29.6.2007 13:54:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja83

pa sem si kupla probiotični jogurt in sem ga namočila v tampon (najmanjši k sem ga mela) pa se je itak tko hit razprl in ga sploh nism mogla v nožnico vstavit. tri namočene sem vrgla stran.

Ma kako se ti je tako hitro razprl?? Saj ga ne rabi dobesedno močiti v jogurtu, le na hitro ga namoči in vstavi v nožnico. Jaz sem včeraj prvič poskusila, pa nisem našla nobenega majhnega tampona. Uporabila sem tiste od o.b. - super. Nič se mi ni razprl, le skrbelo me je do kje ga moram potisniti in ga nisem čisto do konca. Glih, da je šel noter. Še 3 dni zaporedoma bom delala tole z jogurtom, potem pa upam, da bo pomagalo. Če ne, bom pa šla v lekarno po Floragyn.

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 5149
29.6.2007 14:27:55   
Pikica pokica
Spet sem se nasmejala eni Pušenjakovi izjavi user posted image user posted image user posted image :

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4145951

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?