|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
18.6.2007 22:54:00   
guppy
duc in nora, ja, doktorsko pišem in sicer na EF. norica, če boš rabila kaj glede powerpointa, mi pošlji ZS. S tem se ful rada ukvarjam user posted image

hvala vsem za lepe želje, upam, da bo pupika zlezla malo nižje in ne bo več slonela na maminem želodcu.

user posted image  kako ste ostale nosečke? Zadnje čase se samo še o postranskih zadevah pogovarjamo... in non stop neki prepiri? Imate kakšne preglede, lepe novičke? Se počutite bolje, greste kam na dopust?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
19.6.2007 1:26:58   
cuma
Večeeer, no pravzaprav je že jutrooo user posted image !
Kaj je zdej to kreganje tukaj? Me par ur ni, pa je cel kažin?user posted image

Dejte se no malo skulirat ljudje... saj ni treba vsega tako zelo k srcu jemati kar se tukaj gor napiše. Oz. vzemite si k srcu samo lepe stvari!!! Tako to gre, če pa ne, pa niste "zreli" za virtualno komunikacijo! Mi je prov žov!user posted image

Jaz pa sem do zdej prevajala, ker sem imela že tako poln kufer vsega ... in končalaaaa!!!!! Zdaj pa spet normal life! Ke lepouser posted image .
Moj buši poskakuje, še čajčka spijem in grem spat! Vi pa že itak vsi spite user posted image user posted image user posted image !

Lahko noč

Cuma

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
19.6.2007 8:23:06   
helenav
Dobro jutro vsem skupaj.........

Upam, da ste vse ok....jaz komaj čakam, da končam delat in komaj čakam soboto ko grem za 3 dni na Mali Lošinj......upam, da bo vreme lepo, sončno in toplo.

Rada bi vam vsem primorkam posredovalo informacije kdaj je MŠ v ZD Izola.

Prva skupina začne 26.6.07

Za mesev JUlij začne 13.7.2007

In septembra začne 29.8.2007.

Vse potekajo ob 9.00 v sejni sobi 2. nadstropja.

Jaz sem se odločla da grem 13.7., ker ravno takrat je moj zadnji delovni dan......

Imate pa tukaj še tel.št, če bi katerwa hotela še kaj vprašat 6635005...so pa zelo neprijazne tetke po telefonu:-((((( saj z menoj so bile...kot da na MŠ hodiš vsako leto in so ti vse stvari samoumevne.....

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
19.6.2007 8:30:42   
jst86
Dobro jutro!
Vidim da se spet mal kregate......škoda.

No jst zdej kavico pijem pa čakam da grem na pregled ki ga mam 9.40. Upam da bova mal pogledali mojega razgrajačka, ki mamice dons ponoč ni pustu spat...je mal obrnu dan in nočuser posted image .Sm mela spet krče pa me noge boooliiijo....zdej pridno pijem magnesol.
Morm pa mal mojga tavelzga user posted image  pohvalt-mi je učer kupu nov telefon-nokio 7373 sm full vesela k je bil moj že čist bogi....user posted image .
No pa včeri smo morje rezervirali.jeeee....gremo 21.7. za en tedn na krk!

ribica user posted image  dobrodošla nazaj, pa da nam ne pobegneš več!

sandra ne morm albuma pogledat, maš geslo,če sm ga pa zgrešila pa oprosti!

lemavrica čestitke!!!
jst mam v četrtek ustnega za angleščino,upam da bom spravla kej iz sebe,ker mi jeziki ne ležijo.user posted image

guppy čas gre pa res hitro.men je tko lepo da bom pol trebuščka pogrešala.komaj pa čakam tud da mojo malo štručkico objamem in polupčkamuser posted image !

lepo se imajte!

< Sporočilo je popravil jst86 -- 19.6.2007 8:31:34 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
19.6.2007 9:15:23   
Rožica*
Lemavrica managment, tako kot Srček.

Tudi jaz imam občutek, da kar zelo raste, ker se mi trebuh hitro veča, kar opažam tudi po srbečici.

user posted image KOPALKE?
jaz grem verjetno ta teden ali v ponedeljek na morje in še vedno nisem našla kopalk.
Kakšne kopalke uporabljate zdaj?
Jaz sem gledal normalne le večjih številk.  Ima katera kakšen predlog, kje so najceneje.

user posted image Kaj mislite bo še kakšen UZ?
Mislim tak ki spada med redne preglede, kot morfologija, ker jaz sem do sedaj pri svojem G. imela samo dva?
Zanima me, če vam je opravil UZ, ko ste dobile potrdilo o PDP? Mislim na tiste ki ga že imate.

Mene res zelo zanima kakšen je user posted image , koliko je velik in težak, ker mi tega ni še G. nikoli povedal. Kaj menite naj ga sama vprešam, neglede na to da izredno zamerljiv, če mu kaj rečeš in le navadno le še slabše.

Lep dan

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
19.6.2007 9:21:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*
user posted image Kaj mislite bo še kakšen UZ?

Jaz imam kontrolni UZ vsak mesec. Potrdilo o PDP sem dobila pred 14 dnevi pri mojem G - ni mi delal UZ pred tem. Nekje sem zasledila, da naj bi imele v 32 tednu vse user posted image  še en UZ - kot nekakšno 2. morfologijo... Kje sem to prebrala pa ne vem večuser posted image

Za težo in velikost pa kar sama vprašaj - vsaj jaz sem. In bom naslednji teden, ko imam UZ, spetuser posted image  Firbec, kaj češuser posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4781
19.6.2007 9:34:27   
Pikica pokica
Pozdravček!

Rožica, jaz uporabljam normalne kopalke - dvodelne, le večjo številko. Na srečo jih imam še iz prve user posted image  in mi jih ni bilo potrebno posebej kupovati.  Nesmisel se mi zdi kupovati drage nosečniške, saj imajo res previsoke cene..

Glede UZ je pa na žalost tako, da normalno pripadata vsaki nosečki le dva. Prvi in morfologija. Ampak dosti g. pač preventivno večkrat naredijo UZ. Upam, da ti ga bo naredil. Tudi jaz upam - pregled imam 27., saj bi res rada videla mojo punčko.

6.7. gremo tudi mi na morje in že komaj čakam, da se malo namočim. Sicer hodimo vsaj 1x tedensko na bazen, saj naš malček obožuje vodo, prav tako pa paše mali user posted image , ampak morje je pa le nekaj drugega. KOMAJJJ ČAKAMMM!!!

Primorke, zdaj sem vam pa res fauš.. user posted image

Lepo se imejte in skrite se v senčko s kakšnim sladoledom, da bo lažje za preživet to vročino.

PA PA 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
19.6.2007 9:48:56   
Anonimen
Dober dan user posted image !

Uff, bo vroče danes. Jaz pa spet v materinsko šolo pa tam čepet dve uri pa pol pol pa še na avtobus ituser posted image . Ampak sem opazla, da je bolje skoraj na avtobusu, kot če bi šla z avtom, ker najini itak nima klime pa je not še bolj vroče kot na avtobusu.
Meni moj ginekolog čist vedno nardi UZ. Celo 3D ali 4D kot mu on nekak reče, jaz itak ne vidim razlike. Mam pa zasebnika in v tem je razlika. Moje kolegice tudi niso mele tak pogosto UZ kot jaz. Jaz pa mam pregleda 2.julija pa tudi komaj čakam, da vidim mojo malo user posted image .
Na morje pa greva oz. gremo v petek na Krk v Malinsko. Komaj že čakam, samo kaj ko še moram vse spakirat, prej še oprat cote pa vso hrano zraven nest, to še bo en kup stvari za poštimat.
Rožica - za kopalke pa sem ti napisala ZS. Jaz bom torej v tankini verziji kopalk - spodaj običajne zgoraj pa majčka v isti barvi, ki si jo pol lahko še gor potegnem, ko grem v vodo al pa se sončim.

No zaj pa moram počasi it, ven, na to vročinouser posted image . Lepo se imejte, pa nekje v senčki po možnosti.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4783
19.6.2007 9:49:16   
lemavrica
Jutro,

kopalke bom imela kar iste kot lansko leto ker so mi zaenkrat še prov, če ne bom šla pa ene pocen dvodelne kupit za tiste 14 dni ko bova šla na morje. Definitivno bom pa imela dvodelne, ker enodelnih ne maram in so mi grde.

V petek imam pregled in komaj čakam da spet vidim user posted image , no vsaj upam da mi bo delalal UZ.
Danes bo spet vročeuser posted image , komaj čakam petek da greva za vikend na morje.
Kr težko mi je delat za fax v tej vročini ampak kar se more se more.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
19.6.2007 10:47:58   
dorotea
Ojla
tud jaz bom kar lanske kopalke oblekla, sam kakšne dodatne dvodelne poceni si bom še nabavla, da imam za preblečt...res brez veze je nosečniške kupovat. Navadne so čisto ok.
Morje mene čaka že konec tedna ...v petek grem spet v Maredo s kolegico, možek pa bo doma in se še malo učil...boščekuser posted image . Do jutri pa se tud jaz še mal moram...držte pesti jutri ob dveh. Pregled imam v petek, ob 7h zjutraj pol pa pičim direktno na morje...juhuhu!
Moja Pikica se je obrnila tako da me v rebra suva in ne morem več bit sključena pr računalniku...se grem sključit pred knjigouser posted image ...še malo.
Punce vročinsko bo! Juri in pojutrišnem pa za znoret, zato se držte v senčki in pijte mrzlo limonado!
Pa, pa!

Neposredna povezava do sporočila: 4785
19.6.2007 11:04:51   
nana 27
O ste se razpisale user posted image  Rožica, moja G v prejšnji nosečnosti mi je prvič za težo povedala na tem pregledu, kjer sem dobila potrdilo okrog 30. tedna, tako da bo verjetno tudi tvoj G naredil nekaj podobnega. Držim pesti, da vidiš otročka. Glede kopalk..jaz bom letos kopanje kar preskočila. Upam, da bomo šli za kakšen dan na našo obalo (jaz bom bivakirala na kopnem v senci) pa se lahko takrat kje dobimo - Cuma, Sandra, Srček, da malo bušije in velikosti preverimo pa se malo zjamramo user posted image  Drugače pa se pridružujem lepim željam - sladoleda in čim manj otrdevanja!!!!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
19.6.2007 11:11:59   
cuma
Čau!

Kako ste? Jaz sem dobro, le malo user posted image user posted image user posted image !

Helenav: Pridna si, da si vse napisala user posted image . Kar se prijaznosti tiče pa ... so eni ljudje res škrti. Ne se sekirat. user posted image

Debata o kopalkah: Jaz nosim kar svoje stare dvodelne kopalke in mislim, da ne bom potrebovala novih za letos ... razen če se mi bodo tako znucale od vsakodnevnega čofotanja user posted image  . Glede cen zato nimam pojma, kaj svetovati user posted image .

pregled: jaz ga imam jutri ob 10.30 in sem prav nestrpna ... upam, da bo vse ok. Moja G mi vedno naredi UZ - pa ni zasebnica.user posted image Glede teže in velikosti pa ni po moje prav nič narobe, če same vprašamo. Saj gre za naše user posted image ?!

Guppy:  Kako si danes? Pridno pišeš? user posted image

Kje pa se skriva naša nefretiti? user posted image  

Zmaj: Kako je? Kdaj prideš na morje? A boš user posted image  kar na motorju pripeljal? Kako pa je kuži? A je ta, ki ga imaš na avatarju? Me spominja na user posted image .

Dorotea: seveda bomo držale pesti user posted image user posted image !

user posted image A vas tudi kej peče zgaga? Mene do sedaj nikoli ni ... zdaj pa. Vse sladko, meso in kar je malo bolj začinjeno ali kislo, mi jo naredi user posted image . Pomagam si z donatom ... in je potem kmalu user posted image

Selivke: Kako ste? Pakirate? Jaz lahko začnem počasi ... selimo se danes teden user posted image user posted image user posted image ! A boste kupovale kaj pohištva? Baje ima HNorman junijsko akcijo ... bo treba it za sedežno pogledat. user posted image

Zunaj je pa res vroče. Danes popoldan grem lahko z mojima dvema na plažouser posted image . Se je splačalo včeraj potegnit pozno v noč, da sem danes fraj! user posted image

Lp Cuma

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
19.6.2007 11:27:41   
lemavrica
Kar se tiče ugodnih kopalk je fajn pogledat v Hervisu. Vsaj lansko leto sem našla ene lepe dvodelne + črn pareo in to zelo ugodno ( cca. 5000sit vse skupaj ).
Ko bi bil že petek da grem na morje, ker sem že prav težko v tej vročini v stanovanju. Pa še neki me hormoni dajejo dones in sem ful čudnega razpoloženja.user posted image

Zgaga pa tud mene občasno peče in jo pomirim z Donatom.Pol je pa za kak dan ali dva ok.Me pa predvsem peče po polbelem kruhu.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 19.6.2007 11:28:43 >

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
19.6.2007 11:31:39   
zmaj
Živjo!

Kako ste? Vidim, da se je Miha kregal z vamiuser posted image  Jaz sem pa Sarah, njegova punca, upam, da vas ne moti, ker pišem pod njegovim nickom, sama se še nisem prijavila.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
19.6.2007 11:37:51   
guppy
UZ - meni skoraj vsakič dela UZ (a srčka bijeta & ali je dovolj plodovnice), mere je pa gledal samo zadnjič, ko sem dobila potrdilo za PDP in druge papirje. Po eni strani tvojega G verjetno ni fajn sekirat, če je zamerljiv, ... po drugi strani pa - hej, saj je tvoj otrok in če te kaj zanima, pa ja lahko vprašaš user posted image

KOPALKE - ne greva nikamor na dopust, tako da nisem niti razmišljala o tem.

ZGAGA me pa ubija, je pa odvisna od tega, kako se pupika nasloni na želodec. V treh dneh sem izgubila 2 kg user posted image

cumika, šele zdaj bom začela pisat, tako kot včeraj... malo čuden ritem spanja me daje - od 4-7 sem pokonci, potem pa spim do 11h user posted image . Pohištva pa ne bova kupovala, ker sva že vse nabavila v Ikei in sva prezadovoljna. Žalostna sem, ker nisva dobila previjalne mize, ko sva šla gor maja... zdaj mi jo je šla pa kolegica iskat (ta vikend) in jih je spet zmanjkalo. To je še edina stvar, ki nama manjka za lumpija, pa ne vem ali naj iščem kakšno alternativo ali bom te sreče, da mi jo kdo pripelje, ko/če jo spet dobijo.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
19.6.2007 11:42:27   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. zmaj (OČKA 27, mami 25), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image   
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image Enej
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Lj. user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 23user posted image , 20user posted image  in 16user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)

V toplem naročju staršev: 3user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SREČANJE SEPTEMBRK na Obali
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1615931

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

MATERINSKA ŠOLA v Izoli
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1621003

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
19.6.2007 11:45:21   
Anonimen
Pozdravljene!!user posted image

Cel teden vas nisem nič brala in se je nabralo toliko strani, da sploh nevem, če vas bom utegnila prebrat do dopusta. JAZ ŽE ODŠTEVAM!!!user posted image user posted image user posted image  V četrtek sem zadnjič v službi, doma imam na 3/4 spakirano, in ponoči na petek POTUJEMO!!!! Sem se sicer malo zgrozila, ko sem na internetu videla temperature za Dalmacijo - bom pač v senci in v vodi. Moja G. mi je rekla naj pazim, da ne bom preveč na vročini in da naj imamo več postankov po poti.
Vidim, da debatirate o kopalkah. Jaz sem v enem mesecu skoraj doktorirala iz nosečniških kopalkuser posted image , zadnji teden pa sem obupala. Odločila sem se, da bom na morju kar v mojih dvodelnih - bom pač kazala trebušček. Škoda mi je denarja, da se bom v nosečnioških kopalkah kopala 14 dni in nikoli več.  Tolažim se, da imajo ženske 100 in  več kg (pa niso noseče) in se tudi slečejo v kopalke - nekatere so celo tako drzne, da odvržejo zgornji del - in da jaz nebi mogla kazat mojega trebuščka?!

Kot sem napisala - preživet moram še tri dneve v službi, ki so po resnici povedano zelo naporni, med drugim nimamo klime in se ne da dihat, pa še dela imam, da se ven ne vidim, ker se mi zdi, da moram končat še miljon stvari preden gre.

VSEM, KI RAVNO TAKO ODHAJATE NA DOPUST - ŽELIM ČIM MANJ STRESNO IN FUL UŽIVANJA!!!user posted image user posted image user posted image
Pa še nekaj iz morja se vrnem 1 leto starejša in zato pametnejša.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4792
19.6.2007 11:55:52   
CUKRČEK
Duskamb.....le pokaži trebušček na plaži. To pa res ni nič takega za skrivat..bodi ponosna nanj. Mi hodimo ponavadi na nudistično plažo in lani je bila tam ena nosečnica, ki je morala biti že v sedmem ali osmem mesecu..u glavnem fuuul velik trebuh. PA je bila ravno tako naga in je bila prav luštna..zakaj pa ne.  To pa res ni za skrivat. Komur pa ne paše pogled na nosečnico, naj se pa stran obrne.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
19.6.2007 12:12:59   
Anonimen
Dopustnice - srečno pot in lep dopust. Midva bova letos kar doma. Največ kar bova šla je do naše obale ali pa Bled in Bohinj. Jaz si ne upam kam daljuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4794
19.6.2007 12:31:06   
Anonimen
zakaj bi mogle met pa user posted image  take kopalke da je trebuh not skrituser posted image

men je tak trebušček k se vid sexiuser posted image user posted image vi jih ponosno razkazujte, uni k majo pa pivse trebuhe naj jih pa skrivajo.

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 19.6.2007 12:40:39 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4795
19.6.2007 13:52:12   
guppy
potemtakem predlagam, da tudi za moške s pivskimi trebuhi izdelajo enodelne kopalke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
19.6.2007 14:01:15   
Anonimen
ja sj a ne bi blo bolš, razn če je vm tak trebuh sexiuser posted image

guppy, kdaj greš rodit, a te nč ne priganjatauser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4797
19.6.2007 14:04:47   
Anonimen
Sarah, dobrodošlauser posted image . Daj se čim prej prijavi pod svoj nick in malo povej o svoji nosečnosti. Zmaj nam res nič ne pove, pa je ta forum septembrke namenjen ravno temu in ne debatam o vsemu drugemu in o temu, kako je njemu dolgčas. Za chat so namenjeni drugi forumiuser posted image . Ker smo dejansko do sedaj o njemu izvedeli vse drugo, samo to ne kako je s tabouser posted image .

Helenav, carica si. Hvala, da si pogledala za ŠS. Jaz sedaj ne vem, ali bi šla 26.6. in da se čim prej rešim...samo imam 26.6. dva izpita, pa 28.6. še enega, pol je pa konec. No, saj imam še en teden da premislim. Ker že po sedenju na faksu vem kaka muka je sedet uro in pol in me že sedaj minevauser posted image .

Sandra, a da bi imele srečanje pri tebi za tvoj RD? Domiselna ideja, pa ziher bo še kaj za jest tamuser posted image . Se oglaša večno lačna user posted image . Samo hrana mi gre skoz po glaviuser posted image .

Rožica, meni še na misel ne pride da bi si enodelne kopalke kupovala. So bljak, pa magari sem kot slon. Jaz oblečem kar svoje lanske, malo se pod trebuhom dol rolajo, pa briga mene, saj nisem na modni revijiuser posted image . Meni je moj trebušček lep in ga z veseljem razkazujem. Uz imam pa jaz vsakič ko imam pregled, ker sem na začetku plačala 28 evrov za snemanje in mi sedaj posname na kaseto čisto vsakič ko grem na pregled, torej 1x mesečno. Vsakič ga tudi na hitro premeri in mi pove koliko je težek. Potrdilo o pdp pa sem dobila pri 25t.

Lemavrica, a ni za user posted image  zdaj, ko se moramo učit, pa tak lep sonček je zunaj, pa jaz bi samo spala cele dneve, ne pa se učila....

Cuma, a tebe tudi zgaga ubija? Jaz sem si v lekarno šla po Rennie tablete (isti šmorn kot Rupurut) in mi kar pomaga, čeprav na krajši rok, je treba potem spet kakega vzet. Najbolj me moti, ko se ponoči zbudim zaradi tegauser posted image .

Mene je huda požrešnost zgrabila, samo hrana mi gre še po glavi. Kot da bi bila user posted image  user posted image . Sem pa na +7kg.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4798
19.6.2007 14:08:47   
Anonimen
js se morm tut učituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4799
19.6.2007 14:17:12   
lemavrica
Ma sem jezna sama nase ker nisem prej mislila na tele stare grehe. Se mi kar user posted image  od tega izpita ki ga imam naslednji teden, ker je prof. stara in že malo žleht.Pa sploh ne vem kako se obnaša do user posted image  na zagovorih, me je strah da se nebi kej spotikala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?