crci06
|
IZVIRNO SPOROČILO: frufru IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica Zasanjana: valda, morš z nami v ZOO-ja, full dobro; mogoče pa ne boš takrat edina Ja seveda moraš prit, pa Zalko metalko moraš tud pripeljat. Ženkica a pol so bile tiste tri pikice pri sliki na Otočcu ? Sem te pogruntala a? kva, kva, kva??? Ženkica, a nisva ravno v petek govorile na to temo in jaz te nisem razumela v to smer??? Najprej sem mislila, da mislite na Vilmo (saj si ti iz PO napisala, da bo morje pestro, kajne?) - ampak naša Frufru pa nekaj ve!!!! Zdaj pride na vrsto Zasanjana: Jaz bom zelo, zelo vesela, če se nam pridružiš v ZOO. Sicer seveda še ne vemo kdaj bo to, vemo pa vsaj kje bo srečanje Pa Duc.20 seveda tudi vabljen. Pomoje nikogar ne moti, da si moškega spola, prej obratno, tema na forumu je kar malo ponorela, ko si se nam pridružil. To, da smo zahrbtne, jaz mislim, da ne velja, saj sem ti že vsaj jaz postavila kar nekaj konkretnih vprašanj in to tako, da me je bilo že kar sram, kaj sem tolk firbčna. Ene bolj,druge manj - ampak - smo pa ženske, veš.... Sej, a ni že to velik, da priznamo, da smo precej firbčne, rahlo opravljive, vsaka po svoje se bojuje z večno utrujenostjo, ki nam jo povzročajo naši najlepši otročki, pa naši partnerji, k so te dni očitno vsi mal smotani , na koncu koncev pa ta nadloga: HORMONI. O, ja, mal poglej svojo, zdaj, ko je nosečka... A jo nč ne meče... Men se zdijo hormoni kr huda stvar: lahko se zjočeš ob komadu, ki si ga slial že 1000x, lahko te se spravi iz tira.... lahko kar siješ od sreče (men so ene punce rekle, da so mi po nasmešku videle, da sem noseča - in to prej kot pri 3m) - pa trenutno npr. se moji hormoni spravljajo nazaj v ravnovesje in mi posledično full izpadajo lasje... To je kot plimovanje. Neizbežno. Običajno. Full močan vpliv. Pa ko se enkrat s tem sprijazniš in navadiš, še komaj opaziš... Skratka - ne se prerekat. Jaz zastopim oba, da boli, če ti kdo močno nasprotuje pri stvari, za katero si se res potrudil in jo naredil po svojih najboljših močeh... Cel RR se zastruplja... (kajne L_P)... ne prosim še tukaj!!! Jaz osebno bi bila zelo, zelo vesela, če se zjutraj oba zbudita boljše volje in pozabita, da je nekje nekdo s čisto drugačnimi vzgojnimi ukrepi in bomo jutri vsi skupaj spet lepo klepetali naprej, OK? Torej Duc.20 - nas imaš namen počastiti s svojim obiskom v ZOO (na našem srečanju)? (zdaj pa samo za ženske: R1ta, bolje, da odnehaš ti, ker si ženska... saj veš - pametnjši odneha ) No, sem se morala "malo" vmešat - pa da vidim, če bo jutri nasvet oz. prošnja delovala... Peace!!!!!!!!! (pa še malo samohvale: Nejc je pa danes začel dajat nogico v usta!!! Tak, zdaj tudi to počno vsi decembrčki!! Aja, pa moj ga je dal prvič sam spat, ker sem bila kar ornk jezna... je moral pač par stvar naredit... med drugimi je nejčeva omara končno dobila še zadnji 2 polici... samo 5 mesecev smo čakal ... Kje je že tle samohvala? Hvalim druge, sebe pa sploh nimam kaj. Sem že pozabila, kaj sploh je moj life (poleg Nejca, seveda)...
|