|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
28.5.2007 21:32:38   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Zasanjana: valda, morš z nami v ZOO-ja, full dobro; mogoče pa ne boš takrat edina user posted image  user posted image

Ja seveda moraš prit, pa Zalko metalko moraš tud pripeljat.
Ženkica a pol so bile tiste tri pikice pri sliki na Otočcu user posted image ? Sem te pogruntala a?

tiste fore iz Otočca pa še vedno nism zaštekala kaj si mislila;
no sem gledala vašo kajo in slikice, pa se komentar ni končal in sem na to pomislila, pol si pa še zasanjani tako odgovorila.user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
28.5.2007 21:32:39   
Anonimen
zasanjana, ponavljam pa zato k mogoče še zmer upam da bo keri kej kapnl.

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
28.5.2007 21:35:20   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: frufru
Zasanjana: valda, morš z nami v ZOO-ja, full dobro; mogoče pa ne boš takrat edina user posted image  user posted image
Ja seveda moraš prit, pa Zalko metalko moraš tud pripeljat.
Ženkica a pol so bile tiste tri pikice pri sliki na Otočcu user posted image ? Sem te pogruntala a?

kva, kva, kva??? Ženkica, a nisva ravno v petek govorile na to temo in jaz te nisem razumela v to smer???
user posted image  

Najprej sem mislila, da mislite na Vilmo (saj si ti iz PO napisala, da bo morje pestro, kajne?)  - ampak naša Frufru pa nekaj ve!!!!

Zdaj pride na vrsto Zasanjana: Jaz bom zelo, zelo vesela, če se nam pridružiš v ZOO. Sicer seveda še ne vemo kdaj bo to, vemo pa vsaj kje bo srečanje user posted image

Pa Duc.20 seveda tudi vabljen. Pomoje nikogar ne moti, da si moškega spola, prej obratno, tema na forumu je kar malo ponorela, ko si se nam pridružil. To, da smo zahrbtne, jaz mislim, da ne velja, saj sem ti že vsaj jaz postavila kar nekaj konkretnih vprašanj in to tako, da me je bilo že kar sram, kaj sem tolk firbčna.
Ene bolj,druge manj - ampak - smo pa ženske, veš....  Sej, a ni že to velik, da priznamo, da smo precej firbčne, rahlo opravljive, vsaka po svoje se bojuje z večno utrujenostjo, ki nam jo povzročajo naši najlepši otročki, pa naši partnerji, k so te dni očitno vsi mal smotani user posted image , na koncu koncev pa ta nadloga: HORMONI.
O, ja, mal poglej svojo, zdaj, ko je nosečka... A jo nč ne meče...  Men se zdijo hormoni kr huda stvar: lahko se zjočeš ob  komadu, ki si ga slial že 1000x, lahko te se spravi iz tira.... lahko kar siješ od sreče (men so ene punce rekle, da so mi po nasmešku videle, da sem noseča - in to prej kot pri 3m) - pa trenutno npr. se moji hormoni spravljajo nazaj v ravnovesje in mi posledično full izpadajo lasje...

To je kot plimovanje. Neizbežno. Običajno. Full močan vpliv. Pa ko se enkrat s tem sprijazniš in navadiš, še komaj opaziš...

Skratka - ne se prerekat.
Jaz zastopim oba, da boli, če ti kdo močno nasprotuje pri stvari, za katero si se res potrudil in jo naredil po svojih najboljših močeh...

Cel RR se zastruplja... (kajne L_P)... ne prosim še tukaj!!!

Jaz osebno bi bila zelo, zelo vesela, če se zjutraj oba zbudita boljše volje in pozabita, da je nekje nekdo s čisto drugačnimi vzgojnimi ukrepi in bomo jutri vsi skupaj spet lepo klepetali naprej, OK?

Torej Duc.20 - nas imaš namen počastiti s svojim obiskom v ZOO (na našem srečanju)? 

(zdaj pa samo za ženske:

R1ta, bolje, da odnehaš ti, ker si ženska...

saj veš - pametnjši odneha user posted image user posted image user posted image )

No, sem se morala "malo" vmešat - pa da vidim, če bo jutri nasvet oz. prošnja delovala...

Peace!!!!!!!!!

(pa še malo samohvale: Nejc je pa danes začel dajat nogico v usta!!! Tak, zdaj tudi to počno vsi decembrčki!!
Aja, pa moj ga je dal prvič sam spat, ker sem bila kar ornk jezna... je moral pač par stvar naredit... med drugimi je nejčeva omara končno dobila še zadnji 2 polici... samo 5 mesecev smo čakal user posted image ... Kje je že tle samohvala? Hvalim druge, sebe pa sploh nimam kaj. Sem že pozabila, kaj sploh je moj life (poleg Nejca, seveda)...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
28.5.2007 21:38:21   
crci06
LAURA user posted image user posted image user posted image  user posted image
Men je reklama napol butasta, tista "ta glavna" pa presega vse meje...

Laura bo pa očitno bodoča TV zvezda user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
28.5.2007 21:42:52   
frufru
duc Nisem blonduser posted image ampak zdaj te pa tudi jaz več ne zastopim, kaj mi mora kapnt? Da si užaljen se vidi iz napisanega, samo zakaj? Meni nobeden od postov ni zvenel žaljivo. A zato ker so napisale raček? Če maš pa račka zraven. Meni je to prikupno. Jaz se nisem jezila, ko so mi rekle bonbonček, R1ta se je pa tudi smejala, ko smo vse brale rita namesto r1tauser posted image . Ne vem no, da seješ slabo voljo potem, ko ti ponudimo roko za spravo.... Življenje je prelepo, da bi kuhali/e mulo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
28.5.2007 21:45:27   
Zasanjana
Duc, KAJ natančno želiš, da nam kapne?user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
28.5.2007 21:47:46   
Zasanjana
Eeee, bravo bombonček frufru!

Kdaj pa ste nameravale organizirati izlet v ZOO?

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
28.5.2007 21:47:56   
crci06
ja kdo pa bo še imel trebuščka v ZOO?
Jaz več nič ne zastopim...

A je Ženkica malo provocirala in čakala, da katera zafarba?

Če si imela mene v mislih, je to bauh... špeh po domač rečno...
ni bebice notr (vsaj mislim user posted image )

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
28.5.2007 21:51:38   
Ženkica
Moj_moj: tisto kar sva se pogovarjali v ARboretumu vse drži, Fruru je malo zamešala zadevce user posted image , jst pa samo malo provociram user posted image ; sicer pa če se ne motim, je Barbk neki napovedvala, da bodo šli kmal v akcijo user posted image ?

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
28.5.2007 21:55:05   
TanjaS
Za ZOO smo se nekaj menile enkrat septembra.

Reklama je res butasta, ampak Kaja kar poskoči in pleše kot v reklami, ko jo vidi, Očitno otroci padajo nanjo, sploh Kaje user posted image user posted image user posted image

Duc, jaz sem tudi za spravo. Smo vesele moške družbe, ampak nočemo prepirljivcev. Imejmo se radi še naprej user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
28.5.2007 21:56:47   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

A je Ženkica malo provocirala in čakala, da katera zafarba?

Če si imela mene v mislih, je to bauh... špeh po domač rečno...
ni bebice notr (vsaj mislim user posted image )
user posted image user posted image user posted image  najbrž je ženkica malo provocirala, pa jaz sem nasedla in mislila, da je ženkicauser posted image , Kar se pa bauha tiče, meni kile stojijo na +5,5 odpred nosečnosti in se ne premakne niti za gram dol, kvečjemu navzgor. user posted image . No jaz bi morala za user posted image no.2 met prej user posted image  dobit. No al pa bi moral dežni plašček počituser posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
28.5.2007 22:04:39   
Anonimen
frufru, nikol ti nisem napisal bonbonček pa teb sem se tut prej zahvalil ker si popravla tist. nič ni letel nate. nima to nobene veze z račkom.
na tiste k je letel že same vejo, se je treba mal neumne narest pa je.
mal sem čudn napisal, niste vse zahrbtne sam večina pa je, se vid po tem kako kera tle na javnmu piše pa pol na ZS, zato mi ni jasn v čem je finta.
hvala za povabilo sam sej veš kako je it nekam k nisi zaželjen.
moj_moj, lepo od tebe:
R1ta, bolje, da odnehaš ti, ker si ženska...

saj veš - pametnjši odneha user posted image user posted image user posted image )
sam to mi še razložte, zakaj mene nekatere loh nonstop pravocirajo tle, če js kej napišem pa vse po men začnete?

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 28.5.2007 22:07:37 >

(odgovor članu Zasanjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2387
28.5.2007 22:08:33   
Shorty_
dragi duc.20 (da neboš užaljen ker sem ti napisala raček)
Me čvekamo skupaj že več kot eno leto in nas probaj razumet da se poznamo dokaj dobro.
Probaj se nam približat in nam napiši kratko zgodbo o sebi odgovori v enem postu na vprašanja od TanjeS in te bomo lažje razumele.
Golaža verjetno Tyra ne poje cel krožnik ampak si ji dal za obliznit žličko kolikor sem te razumela? To bi lahko tudi umirjeno napisal. In ja punce smo občutljive ker si zaupamo in je nekdo prišel v neko celoto. Tudi TanjaS je prišla predkratkim pa smo jo sprejele, vendar je najprej napisala nekaj o sebi in iz dneva v dan se je manj opazilo da je "nova".
Ne moreš pa pričakovat da ne bomo firbčne ker smo hočeš nočeš ženske. Povej nam kaj o sebi in to v enem postu da si lahko ustvarimo sliko o tebi in načinu življenja da te bomo razumele kaj vse si pretrpel česa te je strah ob prihodu novega člana...odpri se nam in z veseljem te bomo toplo sprejele.
Probaj postati na tem forumu starš ki želi samo dobro svojemu otroku in z nasveti in izkušnjami pomagati drugim staršem.
Sama sem najmlajša mamica pa m,e imajo punce za enakovredno in čeprav kadaj pozabijo na kako vprašanje odogvorit jih imam rada. (koliko obroko GH imate in kolikokrat se dojiteuser posted image )

Naš čvek je na dokaj osebni ravni zato
približaj se nam in sprejele te bomo z velikim veseljem.

sej veš da si decembrski račekuser posted image (brez zamere)

Zasanjana seveda da pridi tudi ti na srečanje v ZOO pogovarjale smo se da bi gaizpeljale konec poletja.
Barbk tudi midva z mojim sva se spičila včeraj, nimaš kaj tako je vremeuser posted image
no brez pepirov do nadaljnega

če pa mi ne boste odgovorile se bom poslužila taktike Ele in R1teuser posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
28.5.2007 22:16:09   
petri85
Ojla!

Zasanjana, se te že veselim spoznati!!!! Kdaj pa imate namen priti kaj v Slo??? Verjetno se bomo mi lažje prilagodile tvojemu času pri nas, kot pa da ti nas loviš....smo že ugotovile, da mora ena befel dati, pa se potem hitro zberemouser posted image

Duc.20, obvezno moraš tudi ti priti s Tyro pa morda še s tvojo nosečko!!!!

Ja, ja tole s trebuščki....me prav zanima koliko jih bouser posted image

Vampirka, tvojo Lauro pa res lahko že na avdicijo prijavišuser posted image

Shorty, midva se še vedno SAMO dojiva!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 28.5.2007 22:18:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
28.5.2007 22:19:04   
Anonimen
vse kar ste me spraševale sem odgovoril, če lahko jaz vam sledim ne vem zakaj vi ne bi mogle meni.
sem pa lepo napisal kako je blo, že enkrat prej,...zdj bodo pa spet da samo ponavljam...vi tut mene ene in iste stvari sprašujete večkrat pa ne rečm da ponavljate ampak če se mi le da odgovorim.
Probaj postati na tem forumu starš ki želi samo dobro svojemu otroku in z nasveti in izkušnjami pomagati drugim staršem.- a zdj ji pa kej slabega hočem?

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
28.5.2007 22:27:47   
Shorty_
Te lahko prosim da še enkrat nakratko napišeš nekej o sebi ker me redno obišče teta Rozi in sem si zapomnila bolj malouser posted image user posted image

ZALKA METALKA VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NIKA TI POŠILJA POLJUBČEK ZA ČETRTO SVEČKO NA TORTIuser posted image
PA ŠE TOLE ZA SREČOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
28.5.2007 22:32:58   
frufru
Shorty pri nas se dojimo čez dan na 2h, ponoči na 4h. Zvečer pred spanjem dobi rižolino zmešan z mojim mlekom, drugače smo pa danes prvič sprobal korenček. Tako, da ti ne morem kaj bolj pomagat. Mi je ta GH še vedno en velik bavbav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
28.5.2007 22:33:49   
Višnja
duc.20...zdaj pa bi se lahko že malo umiril. Sej ti nobena nič noče. Vsak naj dela kar hoče in tvoje mnenje lahko mirno napišeš kot ga napišemo vsi vendar ni treba kritizirat drugih.
Zdaj pa raje kaj bolj pametnega napiši kot pa vedno eno in isto...da ker si moški te nočemo sprejet, pa da smo zahrbtne...mi nimamo teh težav- mogoče pa jih imaš ti, pa se zato tako obnašaš....Ah. Zdaj pa dovolj!!!!!

shorty....jaz mu dam v dopoldansekm času naribano jabolko in zvečer v flašo rižoliota.Ostalo se pa dojiva vendar bi ti težko povedala kolikokrat, ker jaz mu dam "kadar vpraša"oz tam nekje na 3 ure

že ki teče debata o user posted image ...jaz sem vedno rekla, da si želim malo razlike med user posted image  vendar si zdaj težko predstavljam kako bi vse to uskladila. Nekje sem prebrala, da je idealna razlika v starosti med user posted image  2 leti.....bomo še videli kako bodo stvari potekaleuser posted image user posted image

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
28.5.2007 22:38:00   
Anonimen
shorty, če hočš mi piš na ZS ker tuki ne mislm več pisat tega, je blo dost.

(odgovor članu Višnja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
28.5.2007 22:43:07   
r1ta
Ma daj Duc20. Pa saj so ti že ženskice povedale kako in kaj! Pa nisem zahrbtna, niti slučajno ne. In rada imam vse ljudi, mogoče celo preveč, ker drugače bi verjetno ne pisala zdaj tega ampak bi se spravila spat. Če pa te toliko žrejo sporočila ki sem ti jih pisala na ZS (TO SO BILA TRI) pa jih lahko tukaj objaviš. Mislim, res te nisem želela prizadeti ali pošiljati iz našega foruma. Si zaželjen in verjetno bom tudi jaz jutri na tvoje komentarje gledala malo drugače... Če sem te prizadela se ti iskreno opravičujem!user posted image

Pa še cvetka moje tašče! Ana je bruhala zato ker je sedela pol ure pri malo odprtem oknu oz. štiri metre stran od okna, zunaj pa je bilo samo 15 stopinj.user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
28.5.2007 22:44:21   
Barbk
Kakšna akcija...A ve kaj več veste kot jaz...user posted image No ja no konc leta (sej to je v bistvu res kmaluser posted image ) bi pa lahk kak lep plusek zagledal pr naš hiš.Samo do takrat se mora mama Barbk vred spravt-mislim kilce. In kar sem djala sem djala. Čav bav celulitasta perda in razni šlavfki...Ej Ženkica hvala za tale user posted image ...tako paše. No sicer sem pa vedla, da morm mal čez mojga udrihat-je blo prec boljš.Še zmer se imamo radi...Frufru bonči moj-album je šele v delu in ja punce moje dvigujte noge in počas, počas pa bodo police cele-ja če ne bila iz marmorja ne bi bila več cela.user posted image Vampirka Laura je pa res že zdaj prava pozerka in Shorty o katerem kitu si pa ti govorila...user posted image  O GH vam ne morm prav nič odgovort, ker mi bomo res počakali do 6 meseca oz. najprej da vidimo rezultate testiranja in pol nam bodo že kaj svetovali. Sploh ne najdem katera je že pisala o testiranju in da je so že dobili izvide. Ma se opravičujem sam sem šla dvakrat preletet strani nazaj pa sem slepa ko kura...No zanima me kolk časa se čaka na izvide.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
28.5.2007 22:49:52   
Zasanjana
Barbk, čakate izvide iz pediatrične? Ko smo dali našo testirat, smo jih čakali tri mesece. Upam, da so zdej mal hitrejši. Ti moram pa povedat, da si res faca. Maš v postih vedno takšne primerjave, da me spraviš v smeh.

Shorty, hvala.user posted image Zala tud pošilja Niki en velik slinast cmok, ker ste se spomnili.
Pa vsem drugim decembrčkom tudi, ker ste vsi en mal moji!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
28.5.2007 22:50:57   
Višnja
Barbk našega malega so testirali oz vzeli kri (niso delali kožnih testov) in smo čakali na rezultate 1 teden. Upam, da bo tudi z vami vse OK. Ali ga samo dojiš????
Vprašam, ker ko smo sumili na alergijo sem mu zvečer z rižolinotom poskusila dat prilagojeno mleko prav za alergige- Alernova in ga ni hotel piti, ker je ressss slabooooo

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
28.5.2007 22:56:21   
Barbk
R1ta tud jaz sem včasih tolk jezna nase ko ne znam "po mizi udart".Cvikam, da bo kdo užaljen.Pa še v skupnem gospodinjstvu smo (računamo max. 1 leto) s taščo in pol če kdaj kaj rečem tako ful po ovinkih al pa kdaj no usekam kako bližnjicouser posted image  skoz mislim, da sem jo zdaj užalila...No pa saj je vredu moja tašča, sam v določenih pogledih se seveda razlikujeva.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
28.5.2007 23:00:54   
Višnja
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

R1ta tud jaz sem včasih tolk jezna nase ko ne znam "po mizi udart".Cvikam, da bo kdo užaljen.Pa še v skupnem gospodinjstvu smo (računamo max. 1 leto) s taščo in pol če kdaj kaj rečem tako ful po ovinkih al pa kdaj no usekam kako bližnjicouser posted image  skoz mislim, da sem jo zdaj užalila...No pa saj je vredu moja tašča, sam v določenih pogledih se seveda razlikujeva.

Hvala enako!!!!!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.