|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
28.5.2007 23:11:22   
Barbk
Tolčem rekorde...s posti.user posted image  Zasanjana hvala sem mal.user posted image Daj povej kako kej buško in malo prekrasno bitjece pod tvojim srčkom.Ja s pediatrične čakamo izvide.Višnja mi smo poleg kožnih (ni pokazalo nič) imeli še krvne pa bo v sredo že 14 dni od tega. Manca je na Novalacu že od svojega 3 tedna in šele zdaj so se ji pojavile te pike oz. alergija??. Dobili smo pa Pregomin in sem baje lahko samo srečna, ker ga ima rada. Res tako grozn smrdi (sojine beljakovine in svinjski kolagen), okus verjetno ni nič boljši...user posted image  Še P je rekla, da je Manca res pogumna pupika. No zdaj ko je samo Pregomin, še vodo pije namesto čaja, je kožica res super. Zdaj pa samo čakamo...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
28.5.2007 23:16:20   
frufru
Barbk nečem solit pameti, samo me zanima, a sojino mleko ne sme jest? Ker ga majo v dm v prahu. Mi ga kupujemo za mojega R, ker mu kravje mleko dela težave, pa ga pohvali. Je pa od granovite in je prilagojeno tudi za občutljive želodčke user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
28.5.2007 23:34:43   
Barbk
Frufru kuga ga pa ti biksaš...kako pamet solit-ma daj no ne ga sračkat.user posted image  Saj Pregomin papa, sam mamic smrdi.user posted image  Pa še na recept ga dobimo ker je ena škatla (za cca. 3 dni) skor 13 evričov. Btw Ženkica moja revščina (beri porodniška) tud nekam hitr skopni od kar so evrčki.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
28.5.2007 23:50:28   
Barbk
user posted image

Ja Manca vam še tole sporoča....ste ena A, špica...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
28.5.2007 23:54:11   
Anonimen
Barbk ful je lušnauser posted image

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
29.5.2007 6:05:24   
frufru
Mi smo se pa danes zbudili samo ob pol3h in pol5h. user posted image Joj kako to paše. No saj počasi bomo zgleda tudi mi začeli bolj normalno spat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
29.5.2007 7:13:34   
crci06
frufru - da se ne bosta lovro in nejc zamenjala v nočnem biksanju - jaz sem do 6h že zlikala 2 stroja cunj (pa ne vem, zakja sploh likam?? to mi je od hormonov ostal... 1/3 nosečnosti  mi je slabilo, ko sem likala, potem mi je bilo pa tako fajn in tako svobodno in sposobno sem se počutila, da spet lahko likam, potem sem že začela likat cunjice za nejkota... to je bilo tudi prvič fajn... 

duc.20 - tisto "naj odneha, ker je ženska, torej je pametnejša" pa ni glih čist izzivanje... bolj tko kot Lažko in Union... vsak ima svojega favorita, pa če ga ni nekaj časa, pa tud drugega spijejo. Ah, moški... z vami je težko, brez vas pa še težje...

Aha, Barbk in Vilma se torej javljata za naslednji krog... Joj, kva mi je smešno, k se kakšne ženske pogovarjajo med seboj v smislu, kot da bi tekmovale, katera jih ima več...  otrok mislim.

Manca je tud 1A!!!

Glih sem hotela napisat, da sme pozabila, kaj sem sploh hotela komentirat od vaših postov in da grem raje spat, se je pa nejc oglasil prek baby-phona.

Joj, danes bo še težek dan (in potem bo prišel spet možek iz službe tolk utrujen, k ima tolk nabasan urnik, da še laufat ne more it?!?...  A jaz sem pa doma,  se pa cel dan izležavam user posted image user posted image ))

Nč, noče sam nazaj zaspat... Upam, da ga priklopim in da bo še malo zamižal user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
29.5.2007 7:14:38   
crci06
Evo, kolk smo mlade mamice boge...
še Laško ne znam več prav napisat!!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
29.5.2007 8:04:53   
TanjaS
Jutro,

punce, ste pa res zgodnje. Jaz sem zdaj komaj vstala, mam oči ist spopane  - verjetno je to od vremena.

Shorty, mi se tudi vse obroke dojimo, enkrat na dan mu dam kaj za poskusit, pa naj bo sadje ali zelenjava. Vem, počasi bo treba mal bol resno vse skupaj zagrabit user posted image user posted image

Manca je pravi srček!!!

Duc, imaš tudi ti kako slikico svoje pupike, da nam jo pokažeš user posted image user posted image user posted image

Mi2 greva danes v Lj - imam mami rojstni dan. Ampak glede na vreme bova šla mal kasneje.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
29.5.2007 8:14:18   
Strawberrie Cherrie
Jutro...
komaj sem se prebila sem...
O tistem na zadnjih parih straneh sploh neb...sem se zadnje čase dost prekregala, pa mi ni, da bi se še tle nekaj biksalo...v glavnem vsem en velik user posted image !!! obliz po ličku user posted image user posted image user posted image

Zdajle ne vem več natančno, kdo je kaj napisal - mislim, da je  Frufru rekla, da se Lovro podnevi doji na 2h, ponoč pa na 4h - mi čez dan jemo takole: ob 7h pomalca na ziziki, ob 11.30h je sadno kašico + kompotek (sok od kuhanja sadja, dam mu tudi kakšen korenčkov, korenčkov+jabolčni sok), potem je ob 15h in ob 19h, ko gre spat? ponoči pa zadnje čase tudi do 6x???? 3x potegne in zaspi nazaj... user posted image

ok, tole od Barbk, Ženkice in še enih par kandidatov itak nisem zastopla  - sem bolj čudna zadnje čase, ampak mislim, da je nekaj v tem smislu, da Ženkica želi, dab bla Barb noseča, ampak tudi Ženkica nekaj skriva in je to povedala moj_moj - nje je vse jasno - ONA NAJ POVE  user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image

Sem pogledala vaše slikce iz arboretuma -> ste mi take lušte naredile. Jaz sem zato, da naredimo v juniju/mogoče juliju srečanje za spremembo v Ce ali pa v Mb? Pa potem septembra v ZOO? Aja, Vampirka - verjetno (ni še čist ziher, ker ne vem, ali bo mel ati hokej ali ne), pridemo rolat v Mb...sva se odločla z mojim, da letos kar z vozičkom, ampak pogoj je frej dan in pa lepo vreme. Če pridem, te kontaktiram, gremo na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sem še kaj pozabila...
Vem, da sem hotela še nekaj napisat Shorty, pa sem pozabila???

Aja - evo seznamček, kaj vse mi ŽE jemo (tko počasi, ampak greuser posted image ) :
Pizza, hamburger, pleskavice v lepinji user posted image user posted image user posted image user posted image - JOKE

jabolko
korenček (ampak ga ne mara, mogoče 2 žlički)
bučke
hruške viljamovke
banano
slivo
marelico

riževe kosmiče
pirino kašico

Men je kar dosti? Kaj pa vaši???

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
29.5.2007 9:21:08   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

ok, tole od Barbk, Ženkice in še enih par kandidatov itak nisem zastopla  - sem bolj čudna zadnje čase, ampak mislim, da je nekaj v tem smislu, da Ženkica želi, dab bla Barb noseča, ampak tudi Ženkica nekaj skriva in je to povedala moj_moj - nje je vse jasno - ONA NAJ POVE  user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image

he he he, zdele sem se pa res nasmejala user posted image user posted image user posted image  user posted image

no, še enkrat naj povem: NISEM NOSEČA!!

L_P: evo, naša je že vse to kar si napisala, razen pirine kašice; sem ji pa tut že krompirček dala, dans bove pa špinačo probali .

Šibam.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
29.5.2007 9:50:43   
r1ta
Dobro jutro sonce, dobro jutro dan!

Tudi mi smo spali tako tako. Je Ana bila budna že ob šestih, potem je malo še zraven mene dremala, zdaj pa že dve uri pleše po najini postelji. O bruhanju ni več sledi, tako da sam bog ve kaj je bilo. Sem se pa res prestrašila ko ji je kar sapo jemalo ko je bruhala. No, vse je enkrat prvič, vročina, bruhanje, pa še kaj se bo našlo...

London_paris kje pa si ti doma? V juliju bi lahko kaj skočile na kavico ko bom doma. Lahko pridem tudi proti Mariboru, saj veš, Podčetrtek ni daleč.

Barbk lepa slika! Manca je pa cuker na kvadrat!

Glede včerajšnjih kozlarij ne bom nič rekla, ker mi kljub prespani noči še marsikaj ni jasno...

Piške miške imejte lep dan!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
29.5.2007 10:05:56   
crci06
ne, ne, L_p, jaz NE VEM nič takega, kar bi lahko izdala in niti nobene skrivnosti user posted image

lahko vam izdam le, da naš mulc ne mara tehle kašic, al pa jih jaz ne znam pripravit. Sem kupila Milupin riž in hippov gres, pa mu ne gre in ne gre. Kuhano jabolko mu je bilo OK, banana še boljša, korenček iz kozarčka je tudi pridno malical 3 dni...  tiste kašice za večerjo mu pa ne grejo in ne grejo...
Pa tolk brezveze mi je pripravljat 10 ml vode in 1 žlico praška, ko itak vem, da bo šlo v smeti... 
Mogoče poskusim malo kasneje. čeprav jaz sem upala, da bo otrok spet spal, če ga slučajno moti pajčevina v želodcu.

Oh, kaj še strašim tukaj... jaz sem koma zaspana, mulc mi pa avtomobilčke oponaša...??
Spet ga moram mal posnet... namesto da bi uživala, pa non-stop po fotoaparat skačem...user posted image  bomo imeli za spomin, ker otroci res tako hitro napredujejo...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
29.5.2007 10:09:22   
Barbk
Ha,ha zmeda na RR...Sem mal user posted image .Danes je tak dan glih za kaj ušpičt.user posted image user posted image  Pri 31 bi bila lahk mal bolj resna in pridkana, a. Ne, ne je čist luštn tkole, sem rekla mojmu user posted image , da mu ne bo nikol dolgčas z mano. Se zmer kaj najde za ušpičt, pa koga mal piknt...Aja Ženkica čist tko mim grede a je spravni user posted image  uspel?R1ta te čist razumem, da si se ustrašla-samo, da je vse vredu. Enga lupčka Ani Lu. London_Paris ma vi imate že kar orng jedilnik.Bravo.user posted image user posted image  TanjaS a sem prav dojela al sem mal blond.user posted image  A je vse naj naj...zate. No jaz bom kar...vse najboljše zate, vse najboljše zate, la, la, la, la.....user posted image user posted image  Moj_moj ti si tolk zagreta s pospravljanjem-pridi še k meni no. Duc.20 hvala, hvala.Daj še ti kako fotko tvoje miške napopaj gor. Frufru-cukrček...(saj veš dieta dela svoje-pa ne bit huda) saj bo počas...tud ti boš kmalu odspala celo nočko. Zdaj pa ne vem a nej grem ven do trgovine al kaj...Tale dež mi ni več všeč...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
29.5.2007 10:14:29   
Strawberrie Cherrie
Hehe, Barbk - tole o orng jedilniku -> pač poje recimo za pol hipp kašice v lončku za kosilo user posted image user posted image ; skuham pa ponavadi TOLIKO, da bi lahko kamot nahranila pol decembrčkov user posted image - zelenjave si dam nekaj v zmrzovalnik, ostalo pa roma v koš. Je meni tudi brz, tako kot moj_moj, ampak kriva sem sama, ker jaz preveč pripravimuser posted image

Moj_moj, poizkusi koupit od Hippa riževe kosmiče, pa jih zmešaj z svojim mlekom (bodi mummy the COW, like me user posted image user posted image user posted image ), potem mu pa dodaj kakšno žličko ali dve marelice ali jabolka not - če ima pa rad banano, pa banano.

Ženkica, meni si vseeno sumljiva... pa tiste 'tri pikice' tut...user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
29.5.2007 10:15:08   
Strawberrie Cherrie
koupit - kupit user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2416
29.5.2007 10:16:41   
Strawberrie Cherrie
Aja, še to...r1ta -> tudi mi smo prejšni teden en celi dan bruhali? Karkoli je pojedel, je vrgel 1/2 ven. Naslednji dan pa nič. Me je orng prestrašil?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2417
29.5.2007 10:53:28   
vampirka
Hej, R1ta - pridi v MB, ko boš v SLO!!! L_P, ti pa glej da res pokličeš, ko boš kje v bližini user posted image ...gremo na user posted image  (in na skupno rolanje). Mogoče nam pa uspe se vsem trem naenkrat domenit user posted image .

Frufru (sem pozabila že prej napisat): Lovro ima prav zadovoljen pogled po hranjenju user posted image . Pa tako luštno je usračkan okrog ustec (pri nas je ponavadi vse svinjsko...še posebaj, če je ati dežurni hranilec user posted image ).
Shorty, najprej da te okregam glede "kita" - jaz samo en "****iš" dekolte opazim user posted image user posted image user posted image ! Pa princeso v roza kopalkah (L ima enake), seveda user posted image . Barbk, Manca je facka totalna (se vidi, da je prava pupa in že zna pozirat user posted image ).
Pa še (približen urnik hranjenja)...npr. včeraj:
7:30 ziza
9:30 kuhano jabolko + banana (cca. 60ml) + malo zize
12:00 ziza
14:30 kuhan korenček + rižek + brokoli (kao pire) - par žličk (ostalo mami user posted image )
16:30 ziza
18:30 ziza
20:00 ziza
02:00 ziza
05:00 ziza
08:30 ziza + vstajanje user posted image
Pa verjetno sem še kako zizanje spustila (namreč pri nas tudi za žejo zizamo - flaše v nobeni obliki nočeuser posted image )
Zasanjana: ZALKA metalka - HEPI BRZDEJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Vse ostale, ki vas nisem omenila - user posted image  za vas user posted image !

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 2418
29.5.2007 12:01:33   
frufru
L_P a boš mogoče 10.6. po MB harala? Moj R ma takrat tam delavske igre, pa bi se lohka dobil skupaj z Vampirko, da usekamo en kukr štajerski mitinguser posted image , čeprav si s Koroške, Vampirka z Gorenjske, jaz pa z Dolenjske.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
29.5.2007 12:13:41   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Aja Ženkica čist tko mim grede a je spravni user posted image  uspel?

Uspel, uspel user posted image , čeprav sem bila res že kar fajn zaspana, je bla ura že 22.00 user posted image . Sem mu pa "zagrozila" da če ne bo priden 1 mesec nič henki penki user posted image . Vzgoja pač.

No, smo prišli iz trgovine, sem ji kupila rižolino od Milupe, pa da vidmo, če ji bo všeč. Aja, pa skuto sem ji tudi kupila, ji bom popodlne za malico nardila skuto+banano+jabolko.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
29.5.2007 13:29:02   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

L_P a boš mogoče 10.6. po MB harala? Moj R ma takrat tam delavske igre, pa bi se lohka dobil skupaj z Vampirko, da usekamo en kukr štajerski mitinguser posted image , čeprav si s Koroške, Vampirka z Gorenjske, jaz pa z Dolenjske.

Ja.

Deal...bi nam skorajda moglo uspet...!!!!!!!!!! kaj pa Severnica77, ona je tudi iz Mb? Še ktera?

R1ta - sem iz Slovenj Gradca, tko da ko boš doma, bomo imeli pa še en miting....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
29.5.2007 14:02:37   
crci06
mi smo pa končno prvič  cepljeni. Ful se bojim kakšnih negativnih reakcij.
zaenkrat je stanje tako: moral bi že spat, on pa:
- vriska
- se naglas smeji
- dela balončke
- poje
- meče in prijema eno igračko
- se igra z dudo not in ven
- brca tolk, da bom šla ravnokar deko zamenjat, da  mi je ne znuca
...

to je, ko mu kažem hrbet, če pa ga pošpegam in se zagledava, se pa še bolj razživi...

Nič, zdaj ga grem pa pocrtat, dokler ne zaspi. Neprespana noč, neprespan dan... Ja haloo??
Sej mamica tud more spat...

Neposredna povezava do sporočila: 2422
29.5.2007 14:26:38   
r1ta
Bravo moj_moj za prvo cepljenje! No Ana je bila tako "divja" drugi dan, prvi dan po cepljenju je pa bolj zaspanček. Očitno res dajo še nekaj drugega v te injekcijeuser posted image .

Ja babike, se bomo zmenile za kakšen kofetek. Upam da nam uspe! L_p sem se kasneje spomnila da si korošica!

Vem da mora nekaj napisati za frufru ampak se nikakor ne spomnim. Grem poste za nazaj brat pa napišem kasneje! Jao moja pametuser posted image . Pa kaj se bo ta spomin kaj izboljšal?

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
29.5.2007 14:39:37   
frufru
L_P a pol je to ziher, ker mu moram povedat, da grem z njim v MB, da ne bo šel na avtobus in ga tam žingaluser posted image
Jaz zdajle klečim poleg igralnega centra in klepljem po računalniku, pod nogami se mi je pa Lovro s HRBTA NA TRBUH obrnil user posted image  user posted image user posted image user posted image se v špegu gleda in se s konjem pogovarja user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
29.5.2007 14:54:16   
Vilma
U kakšne debate na našem forumu, že dolgo ni bilo tako živo. Se pozna, da imamo moškega zraven, pa da je malce razdrmal sceno user posted image  Komi da uspem vse prebrat, da bi pa kej napisala pa se že dva dni trudim user posted image  
Skratka da na hitro napišem vsaj tisto, česar se spomnim.
Zasanjena - en velik cmok in objem tvoji Zalki za rojstni dan user posted image
Barbk - Manca je tkooooo luštna, bi jo za svojo vzela takoj user posted image  
Vampirka  - tvojo Lauro tud, bi kr harem doma imela user posted image

Kar se tiče goste hrane - mi smo šele dobro začeli, tretji dan uvajamo dopoldne obrok goste hrane. Do zdaj smo poskusili jabolko in banana - oboje uspešno. Jutri prihaja korenček.
Imam pa vprašanje za tiste, ki ste že mačorke v gostih obrokih -  Kdaj ste začele uvajat popoldanski obrok goste hrane?
Mi se hranimo približno takole:
zjutraj okrob 6:30 - ziza
11:00 - gosta hrana + ziza
14:00 - ziza
17:00 - ziza
20:00 - ziza
cca nekje okrog 3:00 -5:00 - spet ziza
TAko da imamo nekje 6 obrokov v 24 urah, včasih tudi 7.

Drugače pa smo ta vikend ful pohajali. V nedeljo smo bili v eni vasici blizu Želenikov - vukojebina če mene vprašate user posted image  Imajo pa tam enega fantka, 9 mesecev stara, ki je še bolj zahteven od našega Dominika. Zaenkrat je to prvi otrok, ki se mi zdi, da rabi še več pozornosti kot naš malček. J
Ful je bilo hecno. Naš malček tako kriči, da se z mojim dragim hecava, da bova v roku enega leta 20% naglušna user posted image  Skratka naš se je prov navriskal v teh hribih in potem je ta devetmesečnik prov oponašal kričanje našga Dominika, smo imeli visokotonce v duetu. user posted image  Se mi zdi, da je bila mamica kr mal jezna na svojga fanta, že itak ima veliko dela z njim, zdaj pa se je naučil še kričat od Dominika user posted image  Mu je skoz govorila, ja Peter, ne kričat, ti si 9 mesecev star, toliko stari fantki se pogovarjajo drugače, svoji starosti primerno. No Peter jo ni dosti ubogal. user posted image  Ko je naš Dominik zakričal, je Peter vrnil milo za žajfo user posted image  Sta bila prav hecna user posted image

Drugače pa smo uvedli vrsto novosti
Prva in največja je ta, da smo Dominika preselili v svojo sobo. To noč je prvič sam spal. Je bilo bolj hudo zame kot za njega user posted image
Drugač novost je ta, da se ne kopamo več v banjici, ampak v taveliki banji v fliperju user posted image
No tretja pa je tale gosta hrana, ki je tudi zame zaenkrat še velik bav bav.

No zdaj moram pa šibat, otrok zahteva zizo user posted image  

< Sporočilo je popravil Vilma -- 29.5.2007 14:55:34 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.