Strawberrie Cherrie
|
Jutro... komaj sem se prebila sem... O tistem na zadnjih parih straneh sploh neb...sem se zadnje čase dost prekregala, pa mi ni, da bi se še tle nekaj biksalo...v glavnem vsem en velik !!! obliz po ličku Zdajle ne vem več natančno, kdo je kaj napisal - mislim, da je Frufru rekla, da se Lovro podnevi doji na 2h, ponoč pa na 4h - mi čez dan jemo takole: ob 7h pomalca na ziziki, ob 11.30h je sadno kašico + kompotek (sok od kuhanja sadja, dam mu tudi kakšen korenčkov, korenčkov+jabolčni sok), potem je ob 15h in ob 19h, ko gre spat? ponoči pa zadnje čase tudi do 6x???? 3x potegne in zaspi nazaj... ok, tole od Barbk, Ženkice in še enih par kandidatov itak nisem zastopla - sem bolj čudna zadnje čase, ampak mislim, da je nekaj v tem smislu, da Ženkica želi, dab bla Barb noseča, ampak tudi Ženkica nekaj skriva in je to povedala moj_moj - nje je vse jasno - ONA NAJ POVE !!!! Sem pogledala vaše slikce iz arboretuma -> ste mi take lušte naredile. Jaz sem zato, da naredimo v juniju/mogoče juliju srečanje za spremembo v Ce ali pa v Mb? Pa potem septembra v ZOO? Aja, Vampirka - verjetno (ni še čist ziher, ker ne vem, ali bo mel ati hokej ali ne), pridemo rolat v Mb...sva se odločla z mojim, da letos kar z vozičkom, ampak pogoj je frej dan in pa lepo vreme. Če pridem, te kontaktiram, gremo na Kaj sem še kaj pozabila... Vem, da sem hotela še nekaj napisat Shorty, pa sem pozabila??? Aja - evo seznamček, kaj vse mi ŽE jemo (tko počasi, ampak gre ) : Pizza, hamburger, pleskavice v lepinji - JOKE jabolko korenček (ampak ga ne mara, mogoče 2 žlički) bučke hruške viljamovke banano slivo marelico riževe kosmiče pirino kašico Men je kar dosti? Kaj pa vaši???
|