|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
28.5.2007 13:34:37   
Višnja
Živijo
mi smo iz sprehoda...nas je pregnal dežek user posted image . rene je zaspal v avtu nato sem ga preselila v posteljico in spi še vedno.

rt1a...se popolnoma strinjam s tabo glede spanja in glede rok. Najprej sem mislila, da moja mama pretirava, ko je govorila otroci morajo imeti red.....amapak komaj zdaj vidim, da je re tako in je prav tako. Tudi jaz postanem jezna ko vidim, da ga vsi za rokice prijemajo in niti ne pomislijo, da jih on tlači v ustka.....in še bolj mi gre na živce, ko so to kakšni ljudje, ki jih sploh ne poznam (mogoče v vrsti v trgovini) ma dej, dej pol se samo obrnem in ga odmaken stran.....Upam, da je zdaj z Ano vse Ok.

duc.20 dobrodošel...jaz te še nisem uspela pozdravit

Kaj vse, ki dajate sadje otročkom...kaj ste vse dale prej hrušho kot banano?????MI smo sedaj na jabolku in je ok. Zdaj bomo preobali drugo sadje. Sestra v ZD je rekla naj dam hruško ampak se po renici malo bojim, da ga ne bo napenjalo in bi še malo počakala.
Kaj je katera dala že za papat kakšen piškotek???? 

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
28.5.2007 13:50:15   
Anonimen
men je pa čudn to da tm k majo otroc tako vzgojo k v vojski je kej narobe z njimi, drugje k je pa vse mal bl sproščen pa ni problemov.
pr ns je tamala že vse probala za jest pa ji čist nč ne fali.
ne hodim v kamniški zd.

(odgovor članu Višnja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
28.5.2007 13:58:58   
TanjaS
Duc, a boš rekel, da je tudi meso, pa svinjino. Ima že vse obroke GH?? user posted image user posted image

Višnja, jaz sem Maksu do zdaj 2x vmešala v jabolko tisti piškotek, ki se čisto stopi (ki je tudi za v stekleničko), mislim, da je plasmon, pa je bilo čisto ok. Je pa probal že banano, danes pa tudi hruško. Ampak par žličk, pol pa jok. Ni kaj dosti interesa za GH.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
28.5.2007 13:59:36   
Shorty_
Duc.20 na Tyrino ime glej tako kot da ji je bilo namenjeno, mi pa laska da ti je všeč ime Nikauser posted image drugače če te pa zelo moti ji pa lahko ime še vedno spremeniš odločitev je le tvoja (če se ji je mama odpovedala na papirju drugače moraš dobiti soglasje)
R1ta te razumem zakaj si se razburila moram pa priznati da načeloma ima tudi Nika nek red vendar ga velikokrat po potrebi spremenim. Spat gre zvečer med 18-21 zadnje čase ker jo zobki matrajo in čez dan čist drugače spi tko da se ji pač prilagajamuser posted image .
Jz sem Niki dala najprej banano hruške pa še ni probala tud mal cvikam zaradi napenjanja.
Kaj pa nektarino al pa breskev ste že dale?? kako jo pa pripravite?
Piškotka ji pa še nisem dala nevem mogoče bom počakala da bo vsaj polnih šest mesecev mela.

No v albumu je obljubljena slika zunanjega čofotanjauser posted image tisti kit za Niko sem pa jazuser posted image

Ja vreme je res bolj nikakvo ampak kaj čmo sej bo že jutri nekaj sončka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
28.5.2007 14:01:53   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem dala marelico - ampak sem kupila kar Hipp in 2žlički zmešala z riževimi kosmiči - je ful jedel, pa tolllkkk se je pokakal....

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
28.5.2007 14:12:10   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Jaz sem dala marelico - ampak sem kupila kar Hipp in 2žlički zmešala z riževimi kosmiči - je ful jedel, pa tolllkkk se je pokakal....

a to maš rižolino al kake posebne kosmiče?

Razsvetli me prosimuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
28.5.2007 14:21:46   
Strawberrie Cherrie
hipp - reisflocken, kupljeno v mullerju user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
28.5.2007 14:33:06   
Višnja
duc.20 to ne pomeni imet vzgojo kot v vojski...to pomeni imet red!!!!!! Bistvena razlika!!!!!!....ki se obrestujeuser posted image ....sicer pa vsak dela in vzgaja tako kot mu paše

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2333
28.5.2007 14:58:42   
Anonimen
vem da je bistvena razlika zato pa zame to ni noben red. pač vsak ma svoje mnenje.
itak da mesa pa ne je, je pa jedla že golaž, sj vsako stvar najprej plune vn pa se pač sam k daš pa drugič pa poje.

(odgovor članu Višnja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
28.5.2007 15:05:42   
Strawberrie Cherrie
duc.20, a Hope&Elyse sta tudi tvoji? Al kako? Ali ste samo v sorodu?

Marsikaj pri tebi ne razumem...no ja golaž...kaj pa vem, jaz ravno neb reskirala, sicer pa vsak po svoje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
28.5.2007 15:17:16   
Anonimen
nista moji.

Neposredna povezava do sporočila: 2336
28.5.2007 15:19:56   
Shorty_
Hope in Elyse sta njegovi nečakinji ki bi morali biti septemberki tako kot od račka prihajajočiuser posted image . (tole je pa rahlo smešnop napisano ampak okuser posted image )

Kok obrokov GH pa že ima Tayra oziroma nasplošno vašiuser posted image . Nika se še vedno vsaj 7x doji ponoči s,o dpet na dojenju na tri ureuser posted image (žurka ni kaj) čez dan pa poje mogoče GH pol tamalga frutka več ne spravim vanjouser posted image
edino če ji dam mlečno kašo v flaško pol pa poje za en cel obrok.
Dans sva probale od Hippa kašico jabolka z vanilijo se zmeša z vodo in ji ni bla všeč čeprav je sladkauser posted image
L_P a te kosmiče se zmeša z mlekom al se jih da kar med drugo hrano al kako?

< Sporočilo je popravil shorty -- 28.5.2007 15:24:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
28.5.2007 15:28:44   
frufru
Ojla!

Smo bili 2 dni z doma. V soboto na športnih igrah, včeraj pa na pikniku skupaj s TanjoS, petri85 in ostalimi decembrskimi mamicami z mame. Vreme nam je šlo na roko. Mali je bil zlati, zmatran je bil tudi, tako da je zaspal do 2h pol ga je pa nekaj biksal. Danes že cel dan miga, zdajle bomo pa poskusili s korenčkovo kašico. Upam, da bo šlo. Je počasi že čas, da začnemo uvajat GH. Pa berem, da eni že golaž jeste. A ni to malo hudo za male želodčke. No ja, otrok je od staršev.
Aja a mogoče katera ve, zakaj bi se poba kar naprej po ušesu čohal. user posted image user posted image user posted image Vnetega najbrž nima, ker nima vročine in ga ne boli (če mu pod ušekom potipam, se nič ne brani)

< Sporočilo je popravil frufru -- 28.5.2007 15:41:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
28.5.2007 15:29:27   
Anonimen
spet sm račekuser posted image
naša se nč ne doji ker...hm...nimam mleka pa ne vem kako touser posted image   user posted image user posted image
podnev ponavad je gh drugač ji je pa ful ji je všeč mlek z banancam-tistimi bananinimi kosmiči.

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
28.5.2007 15:32:34   
Strawberrie Cherrie
Shorty, kar z vodo se zmeša. Kupim kosmiče, kjer ni dodanga adaptiranega mleka, glukoze in teh zadev.
Dostkrat zmešam kar s tistim kompotom od kuhanja sadja.
Pa pri bučkah tudi kar to dodam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
28.5.2007 15:46:23   
TanjaS
Duc, mne pa zanima, kako skuhaš golaž brez mesa user posted image user posted image user posted image

Maks je zdaj jedel še malo bučk z rižem in mu je bilo kar všeč.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 2341
28.5.2007 15:48:14   
Strawberrie Cherrie
Aja, to sem hotela še povedati. Da tele riževe kosmiče tut s svojim mlekom mešam. Če se mi da 'molzt' user posted image user posted image user posted image

Pa še to - nisem nikjer zasledila - kdaj otroku dat paradižnik?
In pa, ali vam je tudi P rekel/rekla, da je potrebno po 6m dat 1x tedensko polovičko rumenjaka? Meni se zdi to zelo zgodaj...

< Sporočilo je popravil london_paris -- 28.5.2007 15:50:14 >

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
28.5.2007 15:59:20   
Strawberrie Cherrie
Za paradižnik sem našla (če ktero zanima): po dopolnjenem 7m...kuhanega, ker znajo biti nekateri malčki alergični nanj...

Neposredna povezava do sporočila: 2343
28.5.2007 16:07:26   
emaa
Za rumenjak je meni isto patronažna rekla, da je dobro zaradi beljakovin. Itak David ni alergičen, ker  test za alergije na mleko, jajce in sojo so opravili na KC. 

Neposredna povezava do sporočila: 2344
28.5.2007 16:27:57   
frufru
Misija korenček je sodeč po reakciji uspela:

user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
28.5.2007 16:33:23   
Anonimen
TanjaS, dobr veš da nism tko mislu! čeprov sem tip me ne met za tok neumnga no! sej golaž tut ni samo meso, a če ga ti skuhaš je samo meso, rad bi vidu tak golaž da maš sam kup mesa, ko boš kuhala povej, z veseljem pridem pogledat kako to zgleda.

(odgovor članu frufru)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
28.5.2007 17:19:25   
r1ta
Oj duc20 očitno si si za danes zadal domačo nalogo, da mi v vsem nasprotuješ. Tudi prav. Vem, da so razlike med ljudmi ali kot pravi ena druga uporabnica RR foruma "sto ljudi, sto čudi - a vsi ludi!"
Poglej, mene en klinc briga če daješ ti svoji 5 mesečni hčerki za večerjo golaž al pa odojka s čebulo, tudi če ji daješ kotlet z gobicami za zajtrk ti ne bom rekla nič, pa čeprav mislim, da je to prehitro. Ampak to je tvoja izbira in ti odgovarjaš za svojo deklico. Tako pa jaz odgovarjam za svojo. In če jaz pravim da je spanje in kopanje ob doglednem času pri naši hiši red, je to tako in se lahko ti po nagi riti po asfaltu voziš, ko bo to zame in za mojo družino red. Ta forum in vsi ostali so za javno izražanje mnenj in stališč, forum decemberk pa je za čvekanje v tri dni, kjer si uporabnice pomagamo, se podpiramo, si svetujemo in si do sedaj še nismo nasprotovale. Vsaj ne na tak način kot ti nasprotuješ meni. Kot sem že rekla spoštujem tvoje mnenje in se ne mislim s teboj prepirat o tem kdo ima prav in kdo ne. Če pa ti grem na živce me pa z lahkoto ignoriraš.  Ne bom nič jezna! 

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
28.5.2007 17:25:06   
r1ta
Frufru tole je pa krasna slika in super reakcija!

Glede golaža pa naj povem še to, da se golaž dela iz velike količine čebule in mi kot mami ni jasno kako lahko daš to jesti tako malemu otroku, ko pa vsi vemo da čebula povzroča krče pri dojenčku in nam jo pediatri odsvetujejo jesti če dojimo, torej je mamice ne smemo jesti če želimo dobro svojemu otroku. Zato mi je skregano z logiko, da bi dala golaž jesti svoji dojenčici....

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
28.5.2007 17:31:15   
Anonimen
r1ta kaj si tečna, ko ti nč nočem, sam povedal sem kar sem mislu, sem pa tut napisal da ma vsak svoj mnenje. sicer pa ti men tut nasprotuješ. ne vem zakaj zdej tko, ko si mi pa na ZS pisala te ni pa nič motilo! pa sem že večkrat kej tazga napisal ampak te je samo danes zmotlo.
pri teb je očitno vse skregano z logiko. zakaj mi pol še tega ko si zdj tu napisala ne pišeš na ZS?
če ji ne škoduje ne vidim razloga za to da ne bi tega jedla.
mislm da bolš da ne zgublam več besed tle ker ni vredno....

< Sporočilo je popravil duc.20 -- 28.5.2007 17:34:24 >

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
28.5.2007 18:00:18   
r1ta
Ha? Mislim, da je ZS nekaj drugega. Na ZS sem ti poslala dobrodošlico med nami in ti odgovorila na tvoja vprašanja. Nisem pa tebe kritizirala preko ZS ker ne vidim smisla. Je skregano z logiko. Ti boš meni nasprotoval tukaj, jaz ti pa naj pišem na ZS?
Pa dobro je pubec, kaj bi ti spoh rad? Če se ne strinjaš z mano je vse okay, lahko poveš svoje mnenje, nehaj me pa kritizirat in se spuščat v podrobnosti, ja? Pa niti slučajno ti ne nasprotujem ampak ti vračam milo za žajfo!
Pa nehaj že enkrat ker si se spravil na napačno osebo, predvsem pa na napačni dan ker je moj smisel za homor ostal pod kovtrom! In ja tečna sem danes ker sem spala samo z enim očesom in ker je tudi moje dete tečno že celi dan!

Zdaj mi pa daj mir, če ne priletim v Kamnik!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.