Ženkica
|
Barbk: en spešl samo zate ; joj, res morm na Brod končno pršibat, da greva na tisto ; pa ne bit žalostna, saj veš, v "zakonu" so vzponi in padci; sj midva se tut dons že cel dan neki pričkava, po mojem je tole vreme dost vplival na naše počutje; saj bo bolš; ablubm Piškotki: jaz ji dajem vsak dan vsaj enga zihr al v domačo sadno kašico, al pa kr tko, za cuzat, za bolšo voljo in crkljanje; pri Kaji ful pali. Kupila pa sem ji brezglutenske od Hippa. Zasanjana: valda, morš z nami v ZOO-ja, full dobro; mogoče pa ne boš takrat edina Duc.20: mal skuliraj tempo; ne pozab da si med samimi ženskami; lahko te kar "požremo" . No, mi smo pa včeraj "praznovali" Kajinih 7 mesecev; smo šli na tiramisu in smo si ga kar razdelili; Kaja je po dudki dobila malo smetane za polizat, mami ene 4 žličke tiramisuja, ostalo je pa itak oči pojedu, ker je največji in kot on pravi "glavni". Aja, pa predvčerajšnjim sem ji dudiko namočila v sladoled; ne morte verjet s kakšnih užitkom je cuzala tisto dudo, da dol padeš; to bo jedec; čisto po mamici. Ta teden imamo pa pediatra v sredo + v petek fizioterapijo; skratka pestro bo še. Aja, pridem dons iz Lj. (tja sem šla brezveze, sem se rahlo z...... ) in potem vsa tečna odprem kaslc, notr pa pismo od Vzajemne in vrnili mi bodo 275 EU ; ne morš verjet da bo men kr dnar padu iz neba, to je čudež, vam povem. A vas tut tile evri kaj okol prnašajo; jst opažam, da sm ful hitr brez dnarja ko pride penzija; mal se je res sicer vse skupi podražil, ampak očitno preveč zapravljam, sploh s temi kovanci me non stop nese, nimam občutka za njihovo vrednost; morm se nujno mal skulirat. NO, tamala zdele že panča na kavču, sva se prejle kopali, jaz pa čakam očija da pride domov iz avtoservisa, da se nardiva en spravni , če nam spet tokkkkkkk zaspana. Uživajte, Ženkica
|