crci06
|
R1ta, bravo! 1. Prav je, da si nas okregala. Tudi jaz že od vsega začetka opažam in prpiznavam,da smo zaljubljene vsaka v svojega otroka in se non-stop hvalimo, pa bolj malo druge opazimo. ampak je pa res, da smo tako fajn čvekale, ko smo čakale tele naše štrukeljčke. Meni to veliko pomeni. Nejc je bil zaželjen le pri nama, pri naših, ki jih nikakor nisem mogla spustiti "blizu" mene in trebuščka in pri par najinih prijateljev... Zaradi tega sem tudi 200/uro slonela na vas. Brez vas ne bi šlo!!! Zdaj so pa vsi nori nanj. Zdaj si je vsaka svoj ritem z otrokom poiskala. Se spomniš, kako smo London_paris vabile, naj nas pride vsaj malo pogledat, ker smo vedele, da je na RR; pa druge tudi... Res je tudi, če želiš 100 mnenj, moraš odpreti svojo temo oz. prebrskat RR, ker verjetno so teme že bile obravnavane. 2. Od mojih gre moja koncentracija strmo navzdol in včash rabim malo več časa. Nemalokdaj se mi naredi, da pridem na RR, na hitrco preberem in napišem, kar sem se zamislila na poti do računalnika. Nato pa počnem druge stvari in zraven razmišljam, ali pa (to se sliši skoraj butasto) zvečer, ko se vsa utrujena zložim v posteljo, razmišljam o vprašanju katere izmed vas. Če naštudiram kakšen vsaj približno primeren odgovor, to tudi napišem naslednji dan. Če seveda ne pozabim. 3. Pišeš o polivanju, ne o bruhanju. Pri bruhanju gre ven fuuulll v loku, pri polivanu pa pride nazaj, kar je preveč. Nejc poliva od prvih dni in sem se kar nehala obremenjevati s tem. Takoj, ko sem lahko sedela sva prešla na dojnje v sede, zadnje 3 tedne pa sem šla nazaj na dojenje v leže, da se vsaj malo odpočijem, sicer hrbet ne zdrži do večera... Ni razlike v polivanju. Mogoče celo zdaj malo manj poliva. 4. Če je to razlog za nepridobivanje teže? Jaz mislim, da ne. Pravijo, da samo izgleda, da je tega mlekca full veliko, da pa je v bistvu precej malo. Kako že? Če na tanko poliješ eno malo žličko mleka po viseči plenički, naredi veelik moker madež. Tvoja bejbika bo pač suhica. "Sej ni nič kritično, da bi bila podhranjena... ipd!!) Pravijo, da naj bi to polivanje a) minilo pri 3m b) trajalo skoraj do1 leta Mi še polivamo... Evo, spet brez repa in glave. Sem čist preč. Naša blaga bolezen je v bistvu pomenila, da Nejc 14 dni ni bil čisto 100% najboljše volje, danes me je pa spet namučil od 5.30 do 16.30, ko sem ga končno malo uspavala. Tolk enga glasnega smeha... kar nisem navajena... Skoz akcija. Kar težko mi je, dokler ne pomislim, še dobro da ga imamo, da je tako pestro... Le kaj smo prej počeli??? Aja, zdajle sem v bistvu prišla na RR da Zasanjani pošljem en objem: Je ravno 1 mesec, odkar smo prižgali svečke. Evo, R1ta, še zate en: Za boljšo voljo, pa da se ti mao priliznem(o)... Če kdo ugane, kaj sem natipkala Skratka, R1ta, ne smeš nam pobegnit!!! Okregaš nas pa lahko! Konstruktivna kritika! Lahko noč!
|