crci06
|
spanje... med 20 in 21 gre spat... do pred par dni je hodil 19.30-20.15, potem sem pa ugotovila, da je takrat še dan in zdaj greva med 17.30 - temo še enkrat na sprehod. Spi pa načeloma do jutra (7-9) z enim futranjem vmes(5-6). Previjava ga zdaj ne več, ker je nehal kakat ponoč, tudi lulan skoraj nič ni. Danes se je futral šele ob 6ih, pa bognedaj potem nazaj zaspat. Saj če jaz zgodaj vstanem sem boljša, kot npr. če poležavava še 2x po eno uro... Načelopma smo torej prespali celo noč R1ta, zelo, zelo lepe slikce!!! DOber fotograf, seveda, pa tudi dobra razstava je mogla bit, taka, za žensko dušo, za relaksacijo... Jaz sem pa žal kar nekaj slabe volje ravno zaradi relaksacije: danes imam uro pri kozmetičarki - bon za RD. Ampak žal smo se prepozno spomnili, da gresta moja starša ravno danes na en izlet. Tašča je ob dopoldnevih doma, je takoj rekla, da si bo pač prilagodila urnik, brez problema. Zdaj je pa dež!! Jaz sem ga nameravala dat v voziček, ga uspavat, na križišču predat tašči, da gre to mojo standard tudi za 1 uro na sprehod, pa se spet dobiva pred salonom... Čeprav je ona predlagala drugače in zdaj, če bo dež, ji sploh ne morem ukaza, kaj naj počne ssinom... Skratka, ona ga bo pa prišla iskat z avtom, voziček v prtlažnik (pa ga ne zna), gor do njih, pa voziček ven, pa mulca not, pa 50 kg kuža okrog skakat, k je sicer največja faca, samo malo ljubosumen, pa je kr fino, če sta dva s psom in otrokom, da vsak enega animira, da ni ljubosumja... pol pa mal v vozičkom, mal doma, pa mulca ven, pa not, pa po rokah, pa slačit, pa oblačit, pa težko če še ne bo prdnil vmes, da ga bo treba še previt.... pol ga pa spet dat v lupinico (kar ne zna), ga privezat 2x (verjetno b po nekaj časa natuhtala, čeprav prve 3x sva midva kar mogla it korak po koraku, da je vse klapalo), pa vozek v prtlažnk, pa mulčka nazaj... Saj sem ji ful hvaležna, samo, a se vam ne zdi to malo too much enega dela za uro merkanja? Pa vse prvič? No, saj imajo še enga 3l vnučka, samo on ni imel takga vozička, pa tam je doma itd... Pa meni to v prvo vse skup, cel protokol sploh ne bi bil enostaven, da bi mene en to prosil.. Saj bi se potrudila in bi mi šlo, samo razlika med samozavestjo je pa 1:1000. Seveda ona to zna. No, če še nikol ni videla, še ne zna, ampak v prvo bo pa ziher. Evo, sem se še jaz zavsezgodaj zlajala, čeprav vem, da berejo in bo to prišlo naokrog... Me prav nič ne briga. Če čuvaš otroka od nekoga, moraš vprašat kaj želi, ni tako? Al pa kako ga pravilno nosit al pa kaj takega, ne pa se hvalit, da še obvladaš izpred 30 let... No, zdaj sem pa že boljše volje. Pa še zdi se mi, da dež ponehuje, tako, da ga bom kar z vozičkom peljala do nje, nazaj domov pod tuš, h kozmetičarki, nazaj domov, do njih po otroka in bo. Samo to bo pa tolk časa trajalo, da bo otrok lačen in za previt... Še dobro uro da natuhtam... sem že hotla odpovedat, pa pomoje to pa ne bom. trara... evo, spet sme dobre volje. Punce, vam povem, da RR pomaga. Midva se sicer zadnje par dni tolk dobr zastopiva, da mi je že sumljivo. Sem ga že spraševala, če je bilo na motorju kaj takega, da se je zamislil in uživa z družino vsako sekundo... Pa k sreči nič. Baje je on skoz dobre volje, party brejker sem pa jaz... Glede današnejga varstva je pa rekel, da se pač moram jaz prilagodit, č sem jaz prosila za varstvo. To me je pa spet malo pogrelo. Ah, važno da se nejko smejčka žabici.. kva je dober... LP!
|