|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
2.4.2007 20:17:42   
crci06
vse imamo enake občutke glede RR:
Jaz sem si v četrtek rekla: le kaj naj napišem... ne znam sploh povedat kaj čutim... nekaj bom, pol pa sploh ne bom več pisala na forum...
ampak nas je zasanjana kar nekako spodbudila, da še naprej pišemo..

evo; hotela sem pa pleničke komentirat:
Pri pamperskah sploh ni nujno, da jih zapreš ravno po slikcah. To, kar je na embalaži narisano, naj bi pomenilo, da jih moraš na ob straneh enako zategnit. (enakomerno, kolk levo in desno pa itak ugotoviš tako, da po hranjenju mora biti še za 1 prst prostora v pasu)

Sicer pa, ko smo prejšnjič ugotavljale, kaj in kako s pleničkami smo mislim da skoraj hkrati prišle na idejo, da je potrebna večja velikost in da potem niso več prepuščale...

A je bilo tako? Pri mullerjevih pa smo rekle, da so v paketu preveč nabasane.
Jaz (sem jih že prej) jih dam kar ene 20 ven iz paketa, da niso stisnjene, pa jih potem sproti dofilavam...

Št.4  bom pa jaz tudi probaa kakšne aktiv fit-ke, pa se mi zdi da samo zato, ker se fensy sliši...

Aja, še to: danes sem prvič dojela, klk je že dolg dan. Ni bilo oblakov in je bilo še full dolgo svetlo, sva šla še kar na en sprehod ob 7h. Super. Zdaj bomo pa imeli še večerne izletke... Samo kaj, ko je mami prej zaspana, kot Nejc user posted image

Lahko noč in radi se imejmo!
Lupčka!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
2.4.2007 20:55:10   
TanjaS
Dober večer!

Meni tudi lasje izpadajo in to fuuul. Pa mi je frizerka rekla, da je to normalno in se začne po 3 mesecu. Upam, da tudi kmalu konča, ker me že skrbi za moj videz.

Mi smo bili tudi malo zunaj,jutri greva z maksom v službo, moram po novo kartico za GSM - smo presedlali na Simobil. Pa po Kajo v vrtec pa še k nam domov na obisk. Pa bo dan ven.

Je pa tudi meni super, ko so dnevi že daljši, samo čakam še na toplo vreme in sonček. Da ne bo treba kar naprej oblačiti, ker maks dobi živčnega ob kapah in jaknah.

Nočko

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
2.4.2007 21:14:44   
Strawberrie Cherrie
Dober večer.
Evo mi smo iz Graza (Ožbej je bil že drugič v au, ful je pridkan user posted image user posted image ) - mali je dobil zopet polno stvari; sem se odločila da mu povsem preoblečem posteljico v bolj pomladne barve (zato sem za naju tudi nove preobleke kupila), pa dobil je stol za hranjenje, pa igračke, pa v Ikei sem dobila tako fino zadevščno za igračke not spravljat, dobil je novo lučko in pol H&Ma user posted image (nove kavbojke, basketball majco, kapo, ene par bodyev na kratke rokave, čevlje, srajčko). Sem mu pa kupovala kar v št74, sem kar poletne stvari kupila, ker tele prehodne morava najprej št68 ponosit, potem pa pridejo druge na vrsto user posted image
Mami je pa dobila Tefalov vok user posted image user posted image user posted image , ati pa Tefalovo ponvo za palačine user posted image ...
Emamair
: sem šla gledat vaš albumček - kok sta cortkana user posted image user posted image user posted image Prava frajerja, pa ful sta si podobna - ti jih verjetno že lepo ločiš, na slikcah sta pa enaka user posted image user posted image
Evo, vsem decembrčicam in decembrčkom želim, da se čimprej pozdravijo in potolažijo , Zasanjana jutri pa ne bom pozabila iti prižgati svečko za vašo družinico in Alekseja user posted image
Glede pleničk - mi ponoči uporabljamo Active Fitke, pa ga vseeno sprevijem, ker mi ni prijetno da ima drekeca na ritki (še vedno kaka ponoči), čez dan pa uporabljam zelene pamperske od 7kg naprej, ki imajo elastične zavihe (so ful fajne) in pa Huggiske od 7kg up....oboji so mi OK.
Nič, grem jaz sedaj v mižule....nočko.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
3.4.2007 8:21:17   
TanjaS
Jutro!

Maks se je danes odločil vstati že ob 6 zjutraj user posted image user posted image  In zdaj spi...

Potem šibava v Lj, greva v Koseze na tržnico, pa v službo, pa po Kajo, pa do nas, pa bo dan naokoli.

Uživajte in izkoristite sonček!!

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
3.4.2007 9:00:06   
Strawberrie Cherrie
Jutro decembrčice.
Evo, mi smo že prižgali svečko za Alekseja - danes zjutraj, ko sem šla s user posted image na sprehod, sva jo prižgala v kapelici. Počivaj v miru, Aleksej!

Drugače me pa zanima, ali vaši user posted image tudi tako kričijo??? Ožbej se je naučil kričat in govori samo tako, da kriči? Usta ne ves glas pa guliguliguli user posted image user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
3.4.2007 9:12:51   
severnica77
Zasanjana
V življenju se lahko zgodijo tako hude stvari, ki si jih prej niti predstavljal nisi. Tudi nam se je že marsikaj hudega zgodilo in ne me narobe razumeti, ne enačim čisto nobene stvari s tem kar se je vam zgodilo. Pa vendar se vedno vprašaš zakaj se to dogaja, s čim smo si to zaslužili in podre se ti ves svet. Življenej pa nikoli ni več isto. Pa vendar poskušaš prvo, najhujšo bolečino nekako preživeti, vsak na svoj način. Vedi pa, da vas še čakajo v življenju lepe in vesele stvari, čeprav spomin na Aleksejčka in žalost ob tem nikoli ne izgine. Je pa zelo lepo napisala ena od decembrčic: Aleksej je v svojem kratkem življenju občutil toliko ljubezni svojih staršev in sestrice (pa tudi vseh ostalih), kot jih nekateri otroci v vsej svoji mladosti ne doživijo. Res težko pišem o tem, ker enostavno ne najdem pravih besed, čeprav si želim, da bi te lahko vsaj malo potolažila. Držite se!

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 3.4.2007 9:14:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 1256
3.4.2007 9:13:55   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Jutro decembrčice.

Drugače me pa zanima, ali vaši user posted image tudi tako kričijo??? Ožbej se je naučil kričat in govori samo tako, da kriči? Usta ne ves glas pa guliguliguli user posted image user posted image

ja ja, kričanje na vse grlo; to je to in dolgiiiiiiiiii pogovori user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1257
3.4.2007 12:36:16   
ELA06
Živijo.

Me sva iz enega dolgega sprehoda in sva tudi že prižgali svečko za Alekseja, pa sva mu naročile, naj pazi na svojo mamico, očka in sestrico, pa če mu bo še kaj časa ostalo naj pogleda pa še mal vse decemberčke! In da naj bo srečen, kjerkoli že je!

Naša Ela se je včeraj ko je pasla kravce kar na enkrat obrnila na hrbet user posted image ...pa imamo še en nov dosežek! Drugače ji pa sedaj ni več zanimivo pod mostom, ker se ne more obračat na vse strani, se pa nasloni z nogami na most in ga odriva! Včeraj je bil ful mir in jo grem pogledat, pa se je postavla pošrek in se "zakajlala" pod mostom, dobro da ima mene, da jo rešim!

Jutri ob 11h greva na plavanje, upam, da bova uživali.

Drugače so pa glasovi rezlični, a la vriskanje, jamranje(ko smo zaspani), smejanje, itd

izkoristite ta lep sončen dan!

lp

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
3.4.2007 13:18:12   
r1ta
Takole, zdaj pa še jaz in moja japkica prižgeva svečko...

Zasanjana sva s teboj!

Ana-Lu in R1ta

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
3.4.2007 13:18:54   
r1ta
Sem dala nedeljske rožice v album!

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
3.4.2007 13:31:24   
Shorty_
Tudi midve sva ravno prižgali svečko.

Drugače pa Nika tudi zelo glasno čeblja in se smejeuser posted image , R1ta slike so pa res neverjetno lepe, čestitke fotografuuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
3.4.2007 16:51:56   
lidijat
Midve sva že tudi kakšno urco s sprehoda, naju je skoraj dež dobil, sem kar mal laufala, pa sem se bala, da bom shujšala in sem zdaj 4 vrstice tamale Milke zbasala - njami.

Sva pa ob enajstih prižgale svečko v spomin na Alekseja, naj mu bo lepo med user posted image .

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
3.4.2007 18:08:48   
pika30
Danes popoldne mi je umrl tast user posted image  kaj več ne morem napisati.Sem prižgala zjutraj svećko za Alekseja in še kasneje eno za dedija.Naj vaju angeli čuvajo.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
3.4.2007 18:41:59   
Strawberrie Cherrie
Pika30 - moje sožalje user posted image user posted image user posted image
-----------------------------
Res sem frapirana, pa sem mislila, da bo z mesecem marcem šla nesreča počivat user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
3.4.2007 18:53:44   
ELA06
Pika 30 - iskreno sožalje ob tvoji izgubi user posted image

http://ela1.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 1265
3.4.2007 19:09:39   
crci06
Moje sožalje PIka30.

Svečko pa sva tudi midva že dopoldan prižgala...

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
3.4.2007 19:19:38   
frufru
Ojla Se samo pofočkam! Nimam časa brat. Smo prišli nazaj zaradi RA in smo bili pohvaljeni, moramo samo nadaljevat do naslednjega tedna. Lovru se je šljivilo za vse igrače, se ji je samo režal. Diagnoza: ne mara umetnega sveta, je izredno komunikativen user posted image
Aja najprej smo bili malo bogi. Midva, ne Lovro. Nam je mtka za popotnico pripravila kosilo, pol smo pa samo driskal in bruhal. Tako, da je šla definitivno kaka kilca dol. Drugače pa uživamo. Je bila v bazenu ena mamica z 2mesečno pupiko user posted image user posted image user posted image , jaz pa našga nisem upala namočit, samo bova najbrž probala. Ma bazenček za otroke 36°C. Mamo pa fino teraso in mamo lepo svečko nažgano za Alekseja in malo za boljše vzdušje.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
3.4.2007 19:34:46   
Zasanjana
Joj, Pika30, iskreno sožalje tudi z moje strani. Grem še jaz prižgat eno svečko za tvojega tasta.

Sej ni za verjet; kar eni temni oblaki se zgrinjajo nad nami. Danes me je klical brat in povedal, da je njegova punca splavila v 10. tednu nosečnosti. user posted image Pa tako sta se veselila otroka, sta se skoraj 2 leti trudila. Življenje včasih res ni pošteno.

Drugače pa sva z možem včeraj s temeljitim pogovorom zglihala en par stvari in ugotovila, da nihče od naju ni pripravljen to prebroditi sam.

Ah, pa naša cvetka tašča še ne namerava odnehat. Je rekla možu "sem ti rekla, da ti ona ne more dati normalnega otroka."
Pismo, mi je kar kri zavrela, bi jo v tistem momentu tako nadrla. Hudič babji! Potem je pa še ločitev predlagala. Mož se je kar tresel od jeze.

Nejc, čestitke za 3 mesece!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
3.4.2007 19:35:00   
lidijat
Iskreno sožalje, Pika30 user posted image  .
Zdaj pa prosim konec slabih novic za december (ke/čke) 06.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
3.4.2007 19:52:58   
r1ta
Pika30 moje sožalje!

Zasanjana, pusti babo zmešano! Ta pa res nima vseh šalc v omari! Bodita trdna in ne se pustit provocirat nikomur. Najbolj sta vidva pomembna in sončica Zala! In nihče več!

Zdaj je pa tega dosti! Decemberčkom naj od zdaj naprej sije samo sonce!

(A. Einstein)

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
3.4.2007 20:05:23   
Shorty_
Pika 30 sožalje tudi z moje straniuser posted image  tudi za tvojega tasta sem prižgala svečko.
Zasanjana pomembni ste vi trije tega ne pozabi!!

Nejcuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
3.4.2007 21:44:26   
tintara
Grrrrrrrrrr!

Sem napisala en fuuul dolg mail, ma mi je potekel cas in mi ni sprejel (pomoje bi bil rekorderski). PA kriza no. Pa tko fajn je bil...

Zdaj pa le najnujnejse:

Svečka za Alekseja gori. Zasanjana, naj bo to res zadnja za vaso druzino.

Pika 30, moje sožalje.

In to je to. Nima v olje pisat vsega se enkrat. Mejte se, drzte se, Zasanjana, mislim na vas. LP, tian

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
3.4.2007 22:33:03   
r1ta
Vse najboljše Nejc za 3 mesece!user posted image user posted image  (so tri svečke na tortici, veš?)

Punce, kdaj hodijo vaši otročki zvečer "za res" spančkat? Oz. kdaj so hodili pri treh mesecih?
Jaz opažam, da Ana podnevi vse manj spi in je zato posledično zvečer prej utrujena. Včasih celo tako, da še jesti ne more in se joka in joka (pravzaprav kriči in potem jo cuka še pol ure). Imamo pa te dni zagotovo "regeldagen" kot pravijo preskoku v rasti tukaj... Kar naprej bi na zizi visela in kar precej jokava je. Lačna ni, bolana tudi ne, ker če bi bilo kaj od tega potem ne bi spala ponoči po 7 ur v komadu...Vsaj tako jaz mislim.

(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
4.4.2007 5:44:16   
lidijat
Bro jutro!

Mi imamo pa ob 8.15. sistematiko in prvo cepljenje user posted image  pa malo bolj zgodaj vstajamo (beri, vstaja mami, ostali drnohajo), tako, da sem danes prva tukaj - pa čist sama user posted image .
R1ta, naša bejbika gre po ta novem spat že ob 21.00 (prej med 22-23 uro), pa spi tja do 8-ih zjutraj, z dvemi dojenji vmes. Je pa tudi zelo jokava zadnje dni, nimam pojma kaj ji fali. Se je pa prvič danes zgodilo, da je ponoči pila na obeh zizah v eni rundi. Rastemo, ni kaj!.
Nč, poročam kako je bilo, sirena se vklaplja, kot da bi vedela, da gremo.

Pozdrav vsem!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
4.4.2007 7:14:17   
crci06
spanje... med 20 in 21 gre spat...
do pred par dni je hodil 19.30-20.15, potem sem pa ugotovila, da je takrat še dan in zdaj greva med 17.30 - temo še enkrat na sprehod.
Spi pa načeloma do jutra (7-9) z enim futranjem vmes(5-6). Previjava ga zdaj ne več, ker je nehal kakat ponoč, tudi lulan skoraj nič ni.
Danes se je futral šele ob 6ih, pa bognedaj potem nazaj zaspat.
Saj če jaz zgodaj vstanem sem boljša, kot npr. če poležavava še 2x po eno uro...
Načelopma smo torej prespali celo noč user posted image

R1ta, zelo, zelo lepe slikce!!! DOber fotograf, seveda, pa tudi dobra razstava je mogla bit, taka, za žensko dušo, za relaksacijo...

Jaz sem pa žal kar nekaj slabe volje ravno zaradi relaksacije: danes imam uro pri kozmetičarki - bon za RD. Ampak žal smo se prepozno spomnili, da gresta moja starša ravno danes na en izlet.
Tašča je ob dopoldnevih doma, je takoj rekla, da si bo pač prilagodila urnik, brez problema.

Zdaj je pa dež!! Jaz sem ga nameravala dat v voziček, ga uspavat, na križišču predat tašči, da gre to mojo standard tudi za 1 uro na sprehod, pa se spet dobiva pred salonom... Čeprav je ona predlagala drugače in zdaj, če bo dež, ji sploh ne morem ukaza, kaj naj počne ssinom...

Skratka, ona ga bo pa prišla iskat z avtom, voziček v prtlažnik (pa ga ne zna), gor do njih, pa voziček ven, pa mulca not, pa 50 kg kuža okrog skakat, k je sicer največja faca, samo malo ljubosumen, pa je kr fino, če sta dva s psom in otrokom, da vsak enega animira, da ni ljubosumja... pol pa mal v vozičkom, mal doma, pa mulca ven, pa not, pa po rokah, pa slačit, pa oblačit, pa težko če še ne bo prdnil vmes, da ga bo treba še previt.... pol ga pa spet dat v lupinico (kar ne zna), ga privezat 2x (verjetno b po nekaj časa natuhtala, čeprav prve 3x sva midva kar mogla it korak po koraku, da je vse klapalo), pa vozek v prtlažnk, pa mulčka nazaj...  Saj sem ji ful hvaležna, samo, a se vam ne zdi to malo too much enega dela za  uro merkanja? Pa vse prvič? No, saj imajo še enga 3l vnučka, samo on ni imel takga vozička, pa tam je doma itd...  Pa meni to v prvo vse skup, cel protokol sploh ne bi bil enostaven, da bi mene en to prosil.. Saj bi se potrudila in bi mi šlo, samo razlika med samozavestjo je pa 1:1000. Seveda ona to zna. No, če še nikol ni videla, še ne zna, ampak v prvo bo pa ziher.

Evo, sem se še jaz zavsezgodaj zlajala, čeprav vem, da berejo in bo to prišlo naokrog... Me prav nič ne briga. Če čuvaš otroka od nekoga, moraš vprašat kaj želi, ni tako? Al pa kako ga pravilno nosit al pa kaj takega, ne pa se hvalit, da še obvladaš izpred 30 let...

No, zdaj sem pa že boljše volje. Pa še zdi se mi, da dež ponehuje, tako, da ga bom kar z vozičkom peljala do nje, nazaj domov pod tuš, h kozmetičarki, nazaj domov, do njih po otroka in bo. Samo to bo pa tolk časa trajalo, da bo otrok lačen in za previt...

Še dobro uro da natuhtam... sem že hotla odpovedat, pa pomoje to pa ne bom.

trara... evo, spet sme dobre volje. Punce, vam povem, da RR pomaga. Midva se sicer zadnje par dni tolk dobr zastopiva, da mi je že sumljivo. Sem ga že spraševala, če je bilo na motorju kaj takega, da se je zamislil in uživa z družino vsako sekundo... Pa k sreči nič. Baje je on skoz dobre volje, party brejker sem pa jaz...

Glede današnejga varstva je pa rekel, da se pač moram jaz prilagodit, č sem jaz prosila za varstvo. To me je pa spet malo pogrelo.

Ah, važno da se nejko smejčka žabici.. kva je dober...

LP!

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?