|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
30.3.2007 18:37:38   
Strawberrie Cherrie
Dober večer, punce...
Se moram malo pohvalit, naš Ožbej se je danes začel za podplate prijemat - mu je TAKO fascinantno, da je hotel to še v čebričku delat, pa je malo vode spil user posted image - prav nič se ni bunil user posted image
Kako hiter je napredek naših user posted image , vsak dan naredi nekaj novega - glasno pogovarjanje, smejanje, vreščanje, poseben jok, tako da že prav ločim, kakšnega počutja je user posted image user posted image user posted image
Jaz sem KONČNO dobila domov Fredov obroč ( www.plavanje-dojenckov.com ) , zdaj pa komaj čakam, da ga preizkusimo user posted image , Ožbej ga je tut ful gledal in prijemal, ker je tao RDEČE barve.
A bo še katera hodila na plavanje z otročkom? Mi sicer ne bomo hodili organizirano, ampak tako za sebe, pravijo pa, da je fajn ( Plavanje sodi med gibanja, ki jih ne pridobimo z drugimi vsakodnevnimi gibalnimi izkušnjami, kot so: hoja, tek, lazenje, plazenje… Premikanja v vodi se človek nauči relativno hitro; proces učenja pravilne tehnike, ki omogoča, da se premikamo v vodi dlje časa, pa je sorazmerno dolg. Zato je treba z učenjem plavanja začeti dovolj zgodaj, vendar šele takrat, ko je otrokov organizem optimalno razvit za obvladovanje zahtevanih gibov. Za osvojitev nekega motoričnega giba ali sklopa gibov je potrebno veliko število ponavljanj (v izjemnih primerih tudi do osem tisoč) (Tušak, 1994). Ko je gibanje osvojeno, je praviloma tudi avtomatizirano, zato je pozabljanje majhno, kar pomeni, da je znanje plavanja razmeroma trajno.

Smiselno je dojenčka “učiti plavati”, da spozna kot novo okolje vodo, s katero se lahko igra, jo pretaka, se z njo umiva, jo pije, se poliva, v njej lebdi in uživa. Zgodnji začetek "plavanja" je pomemben za celoten bio–psiho-socialen razvoj dojenčka.
Če mu omogočimo gibanje v vodi preden shodi, se bo premikal v vodi s sonožnimi odrivi (kasneje so podobni prsnemu udarcu). V kolikor šele po dvanajstem mesecu starosti začnejo s »plavanjem«, se bodo po vodi premikali z gibi hoje, torej izmenično. Otroke bo potrebno ponovno učiti prsnega udarca z nogami, vendar so sposobni učenja šele po tretjem letu starosti.

)

Upam, da bo naš falot užival.
V ponedeljek mu grem pa v avstrijo po stol za hranjenje in pa hojico. Si pa nisem nič prej 'nagledala' ampak bom raje na kraju mesta izbrala - ker ponavadi ful kompliciram in iščem neke zadeve po netu, vzamem pa nekaj povsem drugega - enako kot pri vozičku, najprej sem hotela speedija, domov pa sem prišla s freestylom user posted image

Še vedno pa me kar stisne, ko pomislim na našo Zasanjano - punca, drži se.

Lep večer še naprej...

< Sporočilo je popravil london_paris -- 30.3.2007 18:38:31 >

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
30.3.2007 18:40:51   
TanjaS
Uauuuuu, jaz sem pa pridna, sem že dve zvezdici dobila user posted image user posted image user posted image

A kera gleda BB? So že sexali - že link po netu kroži http://video.google.co.uk/videoplay?docid=303629707230245938, če kero slučajno zanima.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
30.3.2007 18:48:21   
pika30
Da se še jaz pohvalim danes se je Ajda prvič iz hrbta prekotalila na trebuh user posted image ....ja je znajdla nekaj novega in zdaj se ves čas obrača ko leži na hrbtu.

Tanja BB bom danes gledala ker bo v živo pokazalo kako sta sexala user posted image ....svašta komaj drugi teden mineva v BB pa že tole.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
30.3.2007 19:13:42   
vampirka
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Jaz sem KONČNO dobila domov Fredov obroč ( www.plavanje-dojenckov.com ) , zdaj pa komaj čakam, da ga preizkusimo user posted image , Ožbej ga je tut ful gledal in prijemal, ker je tao RDEČE barve.
A bo še katera hodila na plavanje z otročkom? Mi sicer ne bomo hodili organizirano, ampak tako za sebe, pravijo pa, da je fajn.

Jaz sem Lauri kupila ta obroč pred več kot enim mesecem in smo ga kar takoj preizkusili, čeprav je bila še premajhna (teden manj kot 3 mesece) in sva jo potem kar na rokah imela. Je uživala in bila zelo pridna...midva bebava starša pa sva fotoaparat doma pozabila user posted image  ...no, zdaj pa uradno začnemo s tečajem 10.4. na fontani v MB v okviru plavalne zveze (zgornji link).

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
30.3.2007 19:41:40   
Strawberrie Cherrie
Potem pa malo poročaj, kaj boste vse počeli, prosim user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
30.3.2007 21:41:40   
TanjaS
Vaši otroci so že pravi akrobati, se prijemajo za podplate, prevalijo na trebuh. naš Maks še niti ogračk ne prime, jih samo boksa, pa še to se hitro naveliča. največja zabava mu je nošenje naokoli, pa bog ne daj, da se vsedeš, je hud kot sto user posted image .

Mi imamo tudi ta fredov obroč, še od Kaje, samo ga pri Maksu še nismo sprobali. Kaja se jepa že pri ,5 mesecih v morju kopala v njemu in je prav uživala.

Na Zasanjano pa sem danes sigurno ene 100x pomislila. Upam, da bo v redu in bodo skupaj preboleli bolečo izgubo. In da se nam še kaj javi!

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

Neposredna povezava do sporočila: 1206
30.3.2007 21:47:14   
tintara
Pozdravljene!
Tudi mene ze cel dan daje misel na Alekseja in nekako nisem bila prava. Kaj sploh napisati Zasanjani? Ne vem, najbrz cisto vseeno, ali cel roman ali pa nic, zato napisem le tole. Hudo mi je, in vedi, da ce bos zelela, bomo vedno tu zate. Ce se ne beremo vec, pa bomo tudi zastopile.
Sem se tudi jaz spomnila nasih prvih postov, ko nas je bilo bolj malo. Pocasi smo se zbirale in postale prav fajn druscina. Vesela sem, da smo skupaj.

Shorty, zelo lepo od tebe, da si prizgala svecko za Alekseja, meni ni prislo na misel. Zal. Ampak sem se odlocila, da sveco prizgem v torek, ko bi Aleksej praznoval pol leta. Se mi pridruzite? Naj ve, da smo ga imele tudi me rade.

Nase tezavice in podvigi se mi se vedno zdijo malenkostni, zato bom kar koncala. Z upanjem, da Zasanjani in njeni druzini nekako uspe prebroditi izgubo.

Tina

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
30.3.2007 22:11:06   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Ampak sem se odlocila, da sveco prizgem v torek, ko bi Aleksej praznoval pol leta. Se mi pridruzite? Naj ve, da smo ga imele tudi me rade.

Nase tezavice in podvigi se mi se vedno zdijo malenkostni, zato bom kar koncala. Z upanjem, da Zasanjani in njeni druzini nekako uspe prebroditi izgubo.

Tina

Z veseljem bom tudi jaz v torek prižgala svečo za Alekseja.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
30.3.2007 23:23:30   
Barbk
Jaz kar ne morem verjeti...Še najmanj pa razumeti zakaj je Alekseja nebo moralo vzeti. Res ne najdem besed...Zasanjana res iskrene sožalje tebi in tvoji družini. Punca moja drži se...Aleksej za vedno boš v mojem srčku. Tudi jaz bom v torek prižgala svečko za našega angelčka.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
31.3.2007 7:11:09   
frufru
user posted image Jutro, Lovro me je pa zgleda uslišal. Se že tretjo noč zbuja samo ob 10h, 3h in 6h. Pa ne mu povedat, da sem napisala, da se ne bo spet premislil user posted image user posted image user posted image user posted image
Baltazarka - Tjaša, Anckabancka - Gašper, mum2be - Tamara čestitke za user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
31.3.2007 8:24:49   
crci06
Jaz sem si tudi že takoj rekla, da ko bova šla na prvi sprehod mimo pokopališča, bova nesla prižgat eno svečko za Alekseja.
Z veseljem se pridružujem vam, da to naredimo v torek...

Ne želim se izpostavljat, samo mene je pa tole res prizadelo in sem bila cel dan še malo čudna, ponoči nisem spala ipd. zgleda da nejc to čuti in mi je današnjo noč vrnil milo za drago... zdaj sem pa že zombi...

Tudi meni je brezveze zdaj karkoli pisat kako se imamo ipd... lahko rečem le, da sem včeraj prvič cel dan, ko je spal, hodila gledat, če še diha in ko se je duda premaknia, so me spet oblile solze...

Vse imamo otročke tako rade, da se mi zdi, da smo se šele zdaj malo zamislile in zdaj še bolj stiskamo in lupčkamo svoje otroke...

Upam, da bo Zasanjana "dovolila",da je Aleksej zdaj angelček vseh naših decembrčkov in da nam jih bo čuval...
Naj počiva v miru.

Kljub vsemu pa čestitke za vse obmsečnice, da ne bomo koga zapostavljali!!! user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
31.3.2007 9:16:01   
TanjaS
Jutro,

tudi jaz se strinjam za prižiganje svečke v torek.

Moj-moj te čisto razumem, tudi meni je vse BZ, Maksa kar naprej stiskam in si govorim, kako srečo imamo, da so otroci zdravi. Pa kaj pol, če so včasih tečjni, jih je treba nosit in ne vem kaj. Tako hitro bodo zrasli.

Ko pomislim na zasanjano tudi mene oblijejo solzeuser posted image user posted image  . Zato pa sem spraševala, če jo katera mogoče tudi osebno pozna, ve kako je z njo, z malo sestrico, očijem.

Res se zdi kar malo mim pisati, kaj mi počnemo, kakšne vragolije si izmislijo naši mali, pa vendarle gre življenje dalje in mi z njim. Upam, da se nam Zasanjana še kaj javi, čeprav ji je verjetno težko brati ta forum.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
31.3.2007 11:46:46   
ELA06
Dan.

Jaz sem včeraj zvečer brala vašo pošto, pol sem pa hotla kaj napisat, pa sem si kar premislila, ker nisem vedla kaj naj napišem........jaz kar ne morem pisat kaj dela naš sonček brez da bi mislila na Alekseja....pa sem si mislila, da bo Zasanjana kaj pogledala formu pa ji bo pol še bolj hudo.....

Jaz že 2 dni ima ful neke strahove , kaj če se Eli kaj zgodi, po da prideš domov in gledaš prazno posteljico, pa igrače, cunje, slike,..... pa jo gledam ko spi.... in kako je Zasanjana gledala svojga sončka, sedaj ga pa ni več....če je že meni tako hudo, pa ne čvekam z vami toliko časa, kako je šele Zasanjani, pa se ponoči zbudim ko dojim pa si mislim bog vedi, če ona kaj spi, če ima sploh voljo vstat iz postelje!

V torek sigurno prižgem svečko za Alekseja.........

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
31.3.2007 13:47:02   
Zasanjana
Pozdravljene...

sem se hotela oglasiti že včeraj, pa nekako nisem našla besed. Res sem ganjena ob ideji, da bi prižgale svečko za našega angelčka. Hvala vam za vsa sožalje in lepe  misli.

Pravzaprav ne vem, kaj naj vam napišem. Se počutim kot da ne spadam več med vas, ker ne morem več pisati, kako smo ponoči pridno spali...

Vsakokrat, ko stopim v njegovo sobico in zagledam prazno posteljico, prazen voziček se mi srce vedno znova stre. Ne vem, kaj sem tako slabega v življenju naredila, da sem si to zaslužila. Tega ne privoščim nikomur.

In vaši posti, vaše dogodivščine me spravijo v boljšo voljo, zato vas bom z veseljem še naprej prebirala; ve kar naprej pridno čvekajte!

p.s. čestitke vsem za obmesečnice!user posted image user posted image user posted image Kako hitro rastejo...

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
31.3.2007 14:14:37   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana

Pozdravljene...

sem se hotela oglasiti že včeraj, pa nekako nisem našla besed. Res sem ganjena ob ideji, da bi prižgale svečko za našega angelčka. Hvala vam za vsa sožalje in lepe  misli.

Pravzaprav ne vem, kaj naj vam napišem. Se počutim kot da ne spadam več med vas, ker ne morem več pisati, kako smo ponoči pridno spali...

Vsakokrat, ko stopim v njegovo sobico in zagledam prazno posteljico, prazen voziček se mi srce vedno znova stre. Ne vem, kaj sem tako slabega v življenju naredila, da sem si to zaslužila. Tega ne privoščim nikomur.
Nič nisi naredila slabega in nikakor si nisi tega zaslužila. tudi jaz ne razumem, zakaj je laho življenje včasih tako kruto in se igra z nami. Verjamem, da tega nikomur ne privoščiš, marsikdo sploh ne more razumet, kako je to, če ti umre otrok user posted image poizkusi se vsaj malo tolažit s tem, da je Alekseju sedaj lepo in ga nič ne boli, boli samo tebe, njegovo družino, in vse, ki žaljujejo za njim in so ostali na tem svetu. Aleksej user posted image pa sedaj bdi nad vam in verjetno si samo želi, da bi se njegova mamica nsmejčkala, da bi se ji lahko iz nebes nasmehnil nazaj.

In vaši posti, vaše dogodivščine me spravijo v boljšo voljo, zato vas bom z veseljem še naprej prebirala; ve kar naprej pridno čvekajte!
Zato nas ne zapuščaj - ti in tvoj user posted image bosta vedno del decembrčic 2006 user posted image user posted image user posted image

p.s. čestitke vsem za obmesečnice!user posted image user posted image user posted image Kako hitro rastejo...

Tudi jaz se vam pridružujem in bom v torek v naši kapelici prižgala svečko za Alekseja.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
31.3.2007 15:35:53   
Shorty_
user posted image

Zasanjana upam da nisi jezna ker sem skopirala Aleksejevo slikico vendar mislim da si zasluži da se ga spominjamo kot malega šarmerja ki bo naše decemberčke varoval na njihovi življenski poti.
Ti pa seveda ostani z nami in deli svoje izkušnje z nami konec koncev nas zanima tudi kaj bodo počeli naši otroci ko bodo stari toliko kot je tvoja Zalka metalka(prosim te tudi za geslo albuma), tako da nam malo napiši kaj počne tvoja 4 letna navihanka (saj ima 4 letauser posted image )

No jz grem malo pospravit pol zvečer gremo pa po regale za v garažo tko da me jutri čaka spet en dan pospravljanja, a nisem nekaj jamrala da mi je dolgčasuser posted image  no vzamem vse nazaj ker imam že pol kufer tega pospravljanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
31.3.2007 15:37:02   
Shorty_
sveda čestitke za obmesečnice tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
31.3.2007 16:37:12   
Zasanjana
Shorty: sem odklenila album pa dodala še nekaj slikic.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
31.3.2007 17:00:09   
frufru
Zasanjana zelo lepe slikice. Sva jih zdajle z Lovrom gledala, pa sva se stisnila in malo pojokala v Aleksejem spomin. (Jaz zaradi tvojega angelčka, Lovro pa zaradi dude, ki mu je iz ust padla) Ti sporočava, da te mava rada, čeprav se ne poznamo in ti pošiljava en tolažilni user posted image Pa v torek bomo prižgali svečko.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
31.3.2007 21:13:16   
tintara
Zasanjana, pozdravljena med nami. Zdelo se mi je, da bos prebrala nase poste, nisem pa bila sigurna, da bos se kdaj odgovorila. Dobra si, res.
Ves, ze dva dni mislim nate in na tvojo druzino, se nikoli nisem toliko in mislim, da tudi ostale delajo podobno. Torej: ZAGOTOVO SE SPADAS MED NAS!
In ves, tega si nisi zasluzila, nic nisi naredila narobe, ceprav vem, da se ti to mota po glavi. Take misli so me obhajale po SS, ampak potem sem pomislila z drugega zornega kota. Zivljenje ni bilo vzeto meni (no, en delcek ze, ne pa celo), ampak mojemu, se nerojenemu otroku, ki ZAGOTOVO NI MOGEL NAREDITI SE NIC NAROBE. TOREJ JE NAROBNO IN KRUTO ZIVLJENJE IN NE JAZ!!!
Meni je pomagalo (malo).
Cudno, cel dan premisljujem in nikoli ne najdem pravih besed zate, morda jih sploh ni. So pa tu nasa usesa, ki so ti vedno na voljo. Morda ko bo bolecina prehuda, morda ko se bos enkart spet nasmejala tvoji Zali, morda ko bos.... Nima veze zakaj, me smo tu, kadarkoli in kjerkoli. Vse.

Glede podvigov in novih dogodivscin nasih mulckov pa ne skrbi. ZAgotovo bomo se vse pisale o njih. Zaenkrat meni se ni do tega.

V mislih s teboj, Tina

PS: vesela sem, da ste za priziganje sveck.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
31.3.2007 21:26:37   
TanjaS
Zasanjana, nič nisi ti nikomur naredila in nisi si zaslužila tega, kar se je zgodilo. To si nihče ne zasluži. Ne vem, kaj napisati, ni besed, ki bi olajšale bolečino.
Lepo, da se še oglasiš, bodi močna, za svojo punčko, ki te potrebuje in javi se še. Smo FUUUUUUUUUUUUl vesele vsakega glasu od tebe.

RADE TE IMAMO (pa čeprav sem sama na tem forumu komaj dober teden, se mi zdi, kot da se ful dobro poznamo, res pa je, da sem prebrala skoraj vseh 45 strani za nazaj)!!!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
31.3.2007 21:47:29   
crci06
zalka metalka je pa mamici podobna, kajne user posted image
frajerček pa... user posted image

Seveda nisi nič kriva, razumeti se pač take krivice ne da. Me lahko le poslušamo, kaj več vidiš, da nismo zmožne...
Si pa faca, res, da imaš moč še brati naše poste...
Ni kaj, kruto je življenje.
Imamo pa eno samo življeje, zato upam, da boste ob lepih spominih na vašega frajerčka čimprej uspeli z združnimi močmi spet zaživeti naprej...

user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
1.4.2007 8:34:53   
frufru
Vampirka - Laura user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image
R1ta - Ana-Lucia Soraya - Lora16 - Zala user posted image user posted image user posted image za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image
Mi se pokamo. Lovro zgleda čuti, da gremo nekam, ker že od 7h žvrgoli in se sam zabava, zdaj se pa z R previjata.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
1.4.2007 9:10:27   
Strawberrie Cherrie
Jutro!
Frufru: priden tvoj user posted image , da previje malega. Moj naredi vse (no,razen hranjenja, ker tega ne more - nima polnih bubbiesov) , samo sprevit ga pa noče user posted image
Mi tudi gremo v ponedeljek že drugič v Avstrijo s tamalim user posted image , upam, da bo tako priden, kot taprvič.

Čestitke za obmesečnice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
1.4.2007 11:04:06   
severnica77
Tudi jaz se pridružujem in bom prižgala svečko za Aleksejčka.

Kaj več pa enostavno ne morem napisati.

Vse naj naj za obmesečnice.

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?