|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
4.4.2007 7:41:31   
TanjaS
Zasanjana, pusti taščo pri miru, očitno res ni čisto pri sebi. Važno je, da vi držite skupaj.

Pika 30, iskreno sožalje za tasta.

Moj_moj, razumem tvoje občutke, meni ga je enrkat tašča čuvala (pa je zelo v redu), samo sem ji pustila malo čajčka za vsak slučaj, pa prišla domov, pa je spil 150  ml čaja. Ampak res je, če prosimo za varstvo moramo kar kaj požreti, biti tiho, otročkom pa tisto urco ali dve tudi ne bo hudega. Jaz se kar stran obnem in mislim, saj bo hitro minilo.

Maks gre spat ob 20 in se je do nedavnega zbujal okoli 5 in potem spal do 7 ali 8, zadnje dva dni pa se zbuja ob 2, 3, 5, ... Ne vem, mogoče res kak preskok v rasti, samo čez dan pa normalno je.

R1ta, pri nas je tudi problem, če je zvečer preutrujen. Se dere, noče jesti in ne mopre zaspati.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
4.4.2007 8:59:45   
crci06
se strinjam, da je treba kdaj kaj požreti, ampak to si jaz mislim, kar se tiče mene al pa splošnih opravljanj...
kar pa se tiče mojega otroka, bom skušala naredit vsaj približno tako, kakor se mi zdi najbolje.
S taščo sva se že slišali in sem ji povedala, da mi ni najbolj všeč, da se nekaj vozi z avtom... tako, da bosta šla zdaj peš na sprehod. user posted image  in to tako, da ga pride iskat, da ne bo eni treba 2x pod tuš in se preoblačit itd...
Upam, da se ne bo ravno ful vlilo, ker potem bom pa zpadla največja krava. user posted image

Odkar smo hodili na pediatrijo, se mu je kar nkaj težko vozit in večrat joka in najmanj, kar si želim je situacija od ene znanke, k otrok tolk joka v avtu, da skoraj nikamor ne grejo al pa imajo postanke na 15-20 min, da si prepucajo ušesa. Ko gre ven iz avta, takoj smeh... No, in če bi se Nejcu še bolj zamerila vožnja z avtom, bi verjetno vedno pomislila, da sem ga "dala", da se vozi "v neznano brez staršev" itd... vedno bi pomislila na to, da je to krivo...

Kot rečeno, punce, usta zapret, da ne bo dež user posted image

aja, tipkate pa lohk, to ne velja...

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
4.4.2007 9:09:03   
Strawberrie Cherrie
Jutro...
Evo Ožbej si tišči nanico na obraz in poizkuša zaspat - ali se vaši otroci tudi pokrivajo čez obrazek - jaz počakam toliko, da zaspi, potem mu grem pa odstranit cunjico, da se neb (bog ne daj) kaj mu zgodilo. Ampak je pa faca - v pon, ko smo bili v Grazu, si je v Ikei poveznil nanico čez obraz in celo odspal user posted image user posted image
Ženkica, hvala bogu, da še vsaj en kriči, da nisem sama v tem - pa da lahko kdo tako glasno govori - bolj ga mirim, slabše je - bolj on glasno govori; sem ugotovila, da če ga pustim čist na miru, zniža malo jakost.
Moj_Moj, jaz tudi ne maram puščat Ožbeja pri tašči - moji mami ga z veseljem dam tudi za 2uri, pri tašči se pa kar tresem, pokriva ga, da je mali ves vroč, hlače mu nabije do vratu, nogavice ima 'nategnjene', ker revčka zebe. Eh, brezvezeuser posted image Je kar razlika v letih, moja mami je skorajda 50let stara, tašča pa 70 (mojga je imela pri 41letihuser posted image ) ... saj vem, da ga drugače ima ful lepo, samo meni njeni vzgojni urepi kar pritisk dvignejo, potem me je pa skoz strah, ali ga bo pustila da se joka itd itd...posledično mali ne hodi sam k tašči user posted image
Aja, pa včeraj sem pozabila - Čestitke Nejc za 3mesece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
4.4.2007 10:20:02   
Ženkica
Pika 30, iskreno sožalje za tasta.

No, kot že rečeno smo mi imeli včeraj posvetovanje v RA v ZD Bežigrad. So res super tam, sestra in gospa doktor. Skratka, povedali so nam da se super razvijamo za nedonošenčka, dobili smo "ukaz" da se moramo še vedno pestovat v položaju lupinice, sedenje strogo prepovedano, in pa veliko telovadbe za spodbujanje pravilnega razvoja. Jasno plavanje in kengurujček strogo prepovedana zaenkrat, je treba it po vrsti. Aja, pa ful je odsvetovala hojico.  No, včeraj sta z očijem zvečer telovadla na tleh na blazini in je revica potem kar dol padla, je spala kt top, sem jo morala zbudit da je jedla in da sva se previli za v posteljo.

Sicer pa je pri nas različno; včasih gre v svojo posteljo okrog 21.00 ure, včasih pa šele ob 22.30; Čisto odvisno, ker lahko da že v dnevni prej zaspi ali pa pač sploh ni nič zaspana. No, dober mesec nazaj ni blo šans da bi zaspala pred 23.00 uro.

No, tudi jaz je še ne dam tašči v varstvo; je tudi 70 let že stara in nisem prav zelo sigurna vanjo, dokler je Kaja še tako mala, pa čeprav je super ženska. Jo je pa v soboto mela moja mami, ko sva šla z dragim na večerjo in v gledališče, pa me je klicala vsa zaskreljbena, ji je Kaja priredila šov; eno uro joka, nič ni pomagalo, pol je pa samo dol padla in zaspala. Ko se je zbudila pa jasno vsa zaspana.

Aja, pa še najnovejše mere za v tabelo: 6.800 g-jev in 63,5 cm-jev. user posted image  Rastemo, rastemo.

NČ, zdele se greve pa skopat, pol mam pa v planu zavese prat pa mal okna notr pomit.

Še to sem pozabila povedat, da že pridno vsak dan jemo po žlički; jasno navdušeno; rižolino, notr pa namešam še jabolko in/ali banano. Ali pa ji dam samo banano in jabolko; domačo kašico. Imam pa tudi Hipove na zalogi, za vsak slučaj.

lp

Ženkica

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
4.4.2007 10:26:02   
r1ta
Moj_moj te poplnoma razumem. Mene kar strese ko se spomnim, da bi morala biti Ana v varstvu. Res. Ne vem če gre za posesivnost ali kajuser posted image . V nedeljo ko smo šli na izlet v tisto mesto cvetja je imela tašča neke probleme kako bomo zmogli s ta malo ampak ji je moj hitro zaprl gofljo. Mislim, kaj pa je to takšnega en izlet? Ziza v avtu, potem flaška tam, pa spet ziza v avtu in smo bili doma. V soboto sma povabljena na en rojstni dan in jaz vztrajam da gre japkica z nama, moj ded pa da je v varstvu pri tašči. Ne vem kako se boma zmenila... Strah me je da bo spet začela jokat tako kot joka zadnje čase. Verjetno taščo rukne infarkt in dvomim da bi jo znala pomirit, ker je tudi moj dragi ne more ampak veljam samo jaz... Vam povem, da sem se pripravljena odpovedat žurki. Žurali bomo še lahko kasneje, ko bo dete malo večje, zdaj pa me potrebuje.

Ana ima že kar nekaj časa čez dan ob glavici zrolano pleničko (če spi v zibelki) ali pa odejo na obeh straneh obraza. Ne vleče si ničesar čez obraz, samo lažje pa zaspi, če se ji lička nečesa dotikajo.

Zdaj si grem pa mlekca pumpat, da se bo proizvodnja malo povečala!

Lep dan!

P.S. Moj_moj uživaj danes!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
4.4.2007 10:44:51   
ajja
Halo!

Sem se malo od januarčic k vam prešvercala.

Punce, joj kako razumem in poznam tele vaše težave glede varstva in tašč. Pa še to moram rečt, da mi je kar lažje, da nas je več takih. user posted image

Jaz sicer nimam težav s taščo, ker jo vidimo zelo zelo poredko, ampak z mojo staro mamo. Kar naprej sili v ta malega, pa cvili pa skače do stropa, ko ga sam zagleda, pa poje mu neke neumne pesmice, da ne pravim, kake neumnosti mu razlaga. Če dobimo kak obisk, je prav ljubosumna, ko ga obiski cartajo, itak pa ima glavno besedo (pred obiski). Sploh se ne zna normalno pogovarjat. Problem je pa v tem, da živimo skupaj in se ne moremo čisto odmaknit. V glavnem kar naredi, mi gre na živce. Sem ji že milijonkrat poskušala dopovedat česa ne maram, ampak ni učinka. Posledično potem jaz nisem najbolj prijazna. Hvala bogu, da potem situacijo miri moja mama. Ampak moram reč, da se počasi učim ignorirat te izpade. Je težko, ampak čedalje boljše mi gre.

Joj, punce, tole pa res pomaga. Se kar boljše počutim! Pa ne zamerit, ker sem vam mal težila.

Lepo se imejte!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
4.4.2007 11:54:37   
severnica77
Včeraj sva pa bila skoraj cel dan zunaj. Je res pasalo, sploh ko vidim, da je danes bolj kisel dan. No, ven greva vseeno.

Tudi Leo kriči, da je joj. Je kar luč na stropu že zavibrirala  user posted image . V enem tednu se je zgodilo toliko stvari, da sploh ne vem kje naj začnem.

Smejanje- se je že pred tem glasno zasmejal, vendar to kar sem slišala ta teden pa presega vse meje. Pa saj to je bilo pravo krohotanje! Je pa tako lepo, da sem bila čisto presunjena.

Dvigovanje nogic in poskusi dvigovanja glavice v sedeči položaj (ta drugo gre bolj slabo user posted image ) - tudi to je že počel prej, vendar jih zdaj dvigne res visoko, prime se tudi za kolena, uspelo mu je že tudi prijeti se za stopalca ampak to še ni tako pogosto.

Prijemanje igračk - obvlada že sto na uro in pod igralnim mostom se tako razživi ozirom znori, da začne kar sopihati.

Vlečenje cunjic čez glavo - Obvezno. V vozičku in tudi doma preden zaspi. Če sem zraven mu krpico pustim, če ga pa dam zvečer spat pa mu jo odvzamem, ko zaspi.

Preobrat iz hrbta na trebušček - poskuša ampak še mu ne gre, obratno pa obvlada že dolgo.

Pa še bi se dalo naštevati ... Sploh ne morem verjeti, kako hitro napredujejo dojenčki.

Spanje - še vedno zaspi med pol deseto in enajsto uro. Prvič se zbudi za hranjenje okoli 6 ure. Včasih prej, drugič kasneje in spi dalje.

Pika 30 - moje složalje. Včeraj sem tudi jaz prižgala svečko.

Zdaj pa ne bom več nič pisala, ker šibam ven, dokler še ni dežja.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
4.4.2007 13:58:50   
ELA06
Deževen pzdravček vsem!

Midve sva bile na kopanju, kakšen projekt za mene, ne za Elo! Je kar uživala, in pa zdržala cele vadbe... ni ji pasalo v tistem obroču, ker si potem ni mogla tlačit rok v usta!!!user posted image  Tako da sem jo proti koncu malo ponosila po vodi pa je blo.... Škoda da ni malo starejša, ker vidim kako ostali otroci uživajo in kar vriskajo od samega veselja.  Mislim pa, da jo to ne bo tako zmatralo, da bi ona danes spala 2-3 ure v eno.

Drugače pa gremo mi spat tam med 19- 20 uro. Zadnje 2 dni je tako tečna že pred sedmo, da jo dam prej spat...spimo pa do 8-9h zjutraj, vmes pa se 2x dojimo.  Danes ponoči ne vem kaj ji je bilo, v glavnem ene 2 ure se njej kar ni spalo in bi se pogovarjala, pa zbudila se je že ob 7h in potem ne več spat...mogoče je komaj čakala današnje kopanje! Pa da ne rečem iz nedelje na ponedeljek, se je pa skos premetavala, pa nisem sploh veliko spala. Sem ugotovila, da tut z ene 4h spanja se da preživet.

Jaz nimam tašče, da bi čuvala naše dete, imam pa tasta, ki je star 64let pa nisem nič navdušena, da bi jo on pazil. Kot prvo ker je moški in že nekaj star...jaz ne vem kako bi se znašel! Za kako uro ga bomo že ponucal, kaj več pa ne. Sicer je 2 vnuka čuval nekaj mesecev predno sta šla v vrtec ampak tega je že 10 let.

Zasanjana tvoja tašča je ena kura zmešana, ki jo jaz ne bi vabila na obisk....

to je to za sedaj

lp

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
4.4.2007 15:29:31   
Shorty_
sam da nekaj sprobam

< Sporočilo je popravil shorty -- 4.4.2007 15:32:00 >

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
4.4.2007 15:33:04   
Shorty_
No v Avatarju imate mojo Nikouser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
4.4.2007 17:25:54   
crci06
evo, še poročilo...
tašča je z drugim vnukom prišla peš po nejc, ga odvozičkaola do njih, nato je zrasven nje, ko je na vrtu delala 2 uri spal, ol sem pa že jaz prišla in je skuhala kavico in smo se zelo fajn imeli...

tolk za tiste, ki bi v as skrbelo user posted image  kaj več pa zvečer!
lp

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
4.4.2007 17:30:21   
Shorty_
user posted image user posted image moj_moj sem vedela da bo Nejc lepo prespal in prišparal skrbi svoji babici in mamiciuser posted image user posted image
Nika pa danes bolj kot ne samo spi zaspala je okoli treh se okoli 4h zbudila pojedla samo 70ml in zaspala nazaj, ful je prhlajena tko da je že dvakrat bruhnila in je bilo zraven ful smrklčka sam nosek ma pa čist, zadaj pa vse zabasanouser posted image  Sam dopoldan je bla pa ful dobre volje pa se je smejčkala, upam da je sam prehladeg zaradi tega user posted image  vremena. No dokler je brez vročine ne bom hodila k zdravniku ker se bojim da bo tam še kej hujšga staknilauser posted image

Mah, sej bo

< Sporočilo je popravil shorty -- 4.4.2007 17:37:18 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
4.4.2007 21:48:20   
crci06
tile 2 urici pri tašči je poleg 15 min v vozičku zvečer edino, kar je spal danes čez dan user posted image
Mogoče je pa zapoznel vpliv lune?

Upam, da Nika ne bo še bolj zbolela. Danes sem namreč slišala, da naj bi po KR krožila trebušna gripa...
Da ni tudi pri Fru_fru kaj takega?

Punce, zdaj sva ga pa prvič "za čez noč" dala v njegovo sobico... Bo treba zibko vrnit, pa bi rada postopoma uvedla.
jaz imam kar čuden občutek, pa je šel vsako noč v spalnico v zibko, jaz pa nazaj v dnevno ipd...

Danes je pa čisto drugače. Kar mika me, da bi ga šla pogledat malo, pa itak je babyphohe tiho, tako,d a je vse OK. R1ta, mogoče je to res posesivnost, samo kaj, ko si najpre skoraj prisiljen biti 24/dan z otrokom in noben teg ne opazi, ko pa ti je hudo, ko gre za prvo uro stran in tega nisi navajen, je pa kao čudno, al kaj?

Kakorkoli že, danes smo "otvorili 2 sezoni": čuvanje pri tašči in spanje v gajtrčku.

Jutri pa poročam, do kdaj je bil v gajtrčku in kdaj je pristal v spalnici user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
4.4.2007 22:53:49   
TanjaS
enkica, mi tudi hodimo v ZD Bežigrad v RA in so res ful prijazne. Je kar veselje iti tja.

Maks je pa danes čez dan kar veliko spal, zvečer sem pa šla na pilates, pa so ga brez obvestila prestavili iz 20.30 na 20.15 iin ker sem seveda prišla zadnji trenutek, sem 20 min zamudila in psloh nisem šla, ker je BZ nekje vmes uleteti. Ampak lahko bi nas kaj obvestili ali naj jaz voham, da je 15 minut prej. user posted image So me kar razjezili.

Zdaj pa grem spat

nočko

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
4.4.2007 23:11:48   
Višnja
Pozdravljene,
jaz sem malo boljša. Že včeraj nisem imela več vročine. Zdravnica je rekla, da je samo kakšna viroza.  Ampak danes pa je moj mali zbolel. Že zjutraj se mi je zdel nenavadno miren in je precej stokal in dosti spal zato sem mu pop zmerla vročino, ker se mi je zdel vroč in je imel 38.1 °C zmerjeno v ritki, kar je le malo povišana temperatura. Nekje piše, da je povišana tem v ritki nad 38°C nekje pa 37.5°C, tako da......booo. Sem klicala zdravnico in ni bilo nobene samo v primeru nujnega primera je ena nadomeščala. Sem se odločla, da počakam še do juti, da vidim kako bo in bom jutri klicala, če bo imel bošček še temperatuo. Samo spančkal je in bolj pogosto jedel...no ja, sej se je tudi malo smejčkal...mama pa vsa iz sebe user posted image . upamo, da bo juti boljše!!!!!

Mi hodimo spat okoli 8 do 9.30. se pa zbudi okoli 2.30- 3.00 in potem okoli 6ih.

Ja, jaz sem tudi precej posesivna in mi gre kar na živce, ko pametujejo kaj vse je najbojše za njega, pa malo zajoka pa ga najverjetneje kaj boli ...uhca, trebušček, grlo, ....jooooooooooooooooojjjjj....mogoče je samo sit nenehnega kričanje in vreščanja istih stavkom samo, da jih pogleda in se mogoče nasmeje...joooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjj.....user posted image

Naja3- sem iz Kopra oz. zdaj živim malo izven Kp. Pa ti?

pika30_iskreno sožalje.

Zdaj pa grem spat, ker sem prav utrujena. Lepo pančakajte.

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
4.4.2007 23:17:21   
Ženkica
Samo tok da vas obvestim da sem dala nekaj svežih fotk v album (link spodaj), če bo katero zanimalo. Šibam zdj spat, majku milu, kok je že ura. user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
5.4.2007 8:27:17   
pikanogavička
Zasanjana iskreno sožalje ob izgubi Alekseja. Težko je, ko te zapusti ljubljena oseba, vendar vedi, da ste skupaj z možem in hčerkico močnejši. Kadarkoli se lahko obrneš tudi na nas in poskušale ti bomo vliti poguma in moči, da boš lažje prenesla bolečino.
Všeč mi je bila misel ene od punc, ko je napisala, da si obesi ali nalimaj na vidno mesto pozitivno misel in tako te bo venomer opominjala na svetlo stran življenja. Tudi jaz sem v torek prižgala svečko.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
5.4.2007 8:33:31   
pikanogavička
Še to... na ringaraji so spremenili stran in se do danes nisem znala prijavit.
Takoj ko sem prebrala žalostno novico, so me oblile solze in sem ti Zasanjana želela izreč sožalje. Vem kako boli, zato poskušaj biti močna in obrni se na ljudi, ob katerih se počutiš bolje.

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
5.4.2007 9:03:47   
TanjaS
Jutro.

Mi nismo prav dobro spali, se je Maks kar naprej zbujal, pa Kaja je bila pri nama v postelji, skratka sem kot ožeta cunja.

Maks ima kar zamašen nosek, zunaj je pa mraz, tako da bova videla, če bova šla kaj ven.

Višnja, upam, da bo Rene dobro in ne bo zbolel.

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
5.4.2007 9:21:03   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS

Jutro.

Mi nismo prav dobro spali, se je Maks kar naprej zbujal, pa Kaja je bila pri nama v postelji, skratka sem kot ožeta cunja.

Maks ima kar zamašen nosek, zunaj je pa mraz, tako da bova videla, če bova šla kaj ven.

Višnja, upam, da bo Rene dobro in ne bo zbolel.

Evo tole dela luna user posted image , mi imamo tudi že par tečnih dni, ampak se obrača na bolje.
zdejle pa šibava ven, na sonček.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
5.4.2007 9:21:50   
crci06
Ženkica, imaš zelo lepe slike, samo ti moram povedat, da pri enih napiše NAPAKA.

R1ta, že par dni ti hočem napisat, da se mi kar smiliš z vsemi temi kremcami za Ano... upam,da se hkrati še masirata in uživata... men kreme in zdravila in kozmetika ipd na splošno prav nič ne diši in mi je vse bolj muka kot užitek (razen, če me drug namaže in zmasira user posted image )... Nejcu moram tudi z Bepantenom mazat  glavo in sem po pravici to naredila do sedaj 5x. Zdaj moram pa v 14 dneh to ven spravit, ko imamo pregleduser posted image  

Spanje: mulčk je ob tisti zvezdici z medvedki kmalu zaspal in spal čisto mirno do 5.55. Imam malo na sumu, da se je takrat prižgala cestna razsvetljava, k mu tudi obsveti sobo, al pa je res slišal, ko je oči vstal. Samo budilko je nemogoče da bi slišal, zajokcal je pa takoj, ko je moj stopil na hodnik. No, pol sva se nafutrala in še pol ure igrala v najini postelji, pol sva pa KONČNO spet malo zaspala ... pa sva se še malo pogovarjala, k se mi še ni ljubilo vstati.
Danes so napovedovali full nizke jutranje temperature in se mi ni nikamor mudilo, niti na sprehod še ne... Pač malo kasneje.
Aja, še to - ful se pozna k je v svoji sobici en tak majhen človeček... Imava majhno spalnico in skor non stop odprto strešno okno ali vrata, da ni slab luft. Zdaj je bila kdaj že kar kriza, k je bilo zarad nejca vse zaprto.
Nejc sam pa sobice ni tolk ogreval z dihanjem - celo noč cem špegala na babyfone temperaturo in je še do 3h bilo  čist OK 17°, pol proti jutru se je pa ohladilo  in je imel čisto mrzle rokice...  zdajpa rabimo en bojni posvet, kaj naredit. Nazaj k mamiciuser posted image  do poletja, rokavičke, ponoči kurit...  No, da skrajšam - zvečer, ko sem se hotla pr mojmu mal crtat in potolažit sem malo jamrala, drugače pa ni bilo nobene panike. Sem spala glih tko dobr al pa še boljš.

Včeraj sem se razvajala na takšen in drugačen način, danes je pa Nejc spodaj pri babici in si bom privoščila ZAJTRK!user posted image
Kva se imamo eni fajn! user posted image
LP!

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
5.4.2007 9:40:06   
Shorty_
Rene Maks in Nika bacile stran iz noskovuser posted image  Nika je danes spala od 23 do 6 pol je pomalcala zdej pa še spi, včeraj je bolj ali manj prespala dan vendar vročine ni imela, upam da bo kmalu bolje čeprav mislim da danes ne bova šli ven in bova počakali da se dokončno pocajtamouser posted image
No tudi moj dragi še pančka jz pa kavico pijem in čvekam
no nekdo je glasno zazehal, tko da grem pogledat če je prinčipesa kej lačnauser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
5.4.2007 10:52:42   
emaa
Mi smo meli pa v torek fizio, je rekla, da napredujeta. Včeraj na kontroli za Davida, pa pravi še dobro, da hodite, saj zategujeta nogice, etc. Pa že sama lepo glavo držita, ko ju za roke dvigne s podlage. Glede Gh je bila zadovoljna, da smo jo uvedli, ni ji pa bilo prav, da smo začeli z navadnim adaptiranim mlekom. Sem povedala, da mi po unem sranju bruha, ker ga ne mara, pa pravi, saj pri nas je jedel, ja sam da so na to mleko prešaltal, ker je po prejšnjem bruhal, ker je blo še bolj zanič. Pa našemu mulcu nič ni, sva začela počasi. Je zgleda hotla sama rečt, no zdaj pa začnite. pa vprašam glede sadja, mi reče, začnite, ko se začne, kar je zdaj. Saj ne da se mi da, že en obrok po žlici na dan, mi je popolnoma dovolj, pa da skuham, pa vse, kar traja, pa da oba pojesta. Ker naš fant poka od zdravja (vsaj na pogled, kakšna bo kri, bomo zvedeli po pošti), ima 6820g in ni našla kaj slabega za reči, je pač rekla, da ima preveč maščevja, naj mu hrane ne sldkamo več. Halo kdo pa hrano sldka, saj se ne rabi, jesta brez tega, pa še za zobe cuker ni dober. Ma saj ne moreš zmagat.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
5.4.2007 11:14:54   
r1ta
Joj emamair dobra si! To se vse skupaj sliši tako zakomplicirano, da je še mene strah kako bo ko bomo šli na GH. Čeprav bom terala zizo dokler bo šlo. Je pa moja pametna zdravnica rekla, da bo zaradi Anine kože voda njen največji sovražnik. Se pravi da bo moja Ana čun čun da bo zdrava. Ja, pa zreditije ne smem preveč. user posted image  Ja kak pri bogu milem pa naj jaz na to vplivam? Kaj pa vem koliko poje iz zize in koliko naj da bo sita in da se ne bo zredila? Madonca, ta je pa dobra!

Moj_moj to povem, da se nič ne masirama ker je Ani že poln kufer teh kremic in če nisem dovolj hitra je jok in stok. Tako da je to mazanje res brzinsko. Saj bi jo rada masirala in pripravila do tega da bi uživala ampak ne gre. Da se v miru namažema ji moram peti in plesati in razno razne face zraven delat da jo zamotim. Še mobile sma ji kupila v Ikei, da ji tisti medvedki dol visijo ker sličica od Kitty ni več zalegla. Zakaj se pa vidva mažeta po glavici z Bepanthenom? (verjetno si že povedala pa mi je všlo).
Veliko uspehov pri novih sezonskih opravilih! Upam zate, da bo Nejc luštno spančkal v svoji sobici! 

Upam da se vaši otročki hitro pozdravijo! Je kar težko če dete ni zdravo. Jaz sem že vnaprej pripravljena na 16.4. ko imamo drugo cepljenje in bo verjetno spet dobila vročino. Pa 24.4. ima pregled dioptrije v očesni kliniki in ji moram dva dni prej začet dajat neke kapljice v oči, ki pa tudi vplivajo na otročka tako kot če bi imel gripo... Pa saj bo...

Shorty lep avatar in super fotografija!

Zdaj pa grem Aniko pocartat. Se je naveličala svojih frendov pod igralnim mostomuser posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.4.2007 11:19:35   
vampirka
Sem besna user posted image ...napišem en dolg post...oblajam vsako od vas, potem mi pa javi: we are sorry!!! user posted image

Bom zvečer spet probala spisat en podoben esej user posted image .

Lep dan vam želim in vsem skupaj pošiljam nekaj žarkov user posted image , ki tako lepo sije - naj vam vsaj za trenutek ogreje srčke!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?