emaa
|
Mi smo meli pa v torek fizio, je rekla, da napredujeta. Včeraj na kontroli za Davida, pa pravi še dobro, da hodite, saj zategujeta nogice, etc. Pa že sama lepo glavo držita, ko ju za roke dvigne s podlage. Glede Gh je bila zadovoljna, da smo jo uvedli, ni ji pa bilo prav, da smo začeli z navadnim adaptiranim mlekom. Sem povedala, da mi po unem sranju bruha, ker ga ne mara, pa pravi, saj pri nas je jedel, ja sam da so na to mleko prešaltal, ker je po prejšnjem bruhal, ker je blo še bolj zanič. Pa našemu mulcu nič ni, sva začela počasi. Je zgleda hotla sama rečt, no zdaj pa začnite. pa vprašam glede sadja, mi reče, začnite, ko se začne, kar je zdaj. Saj ne da se mi da, že en obrok po žlici na dan, mi je popolnoma dovolj, pa da skuham, pa vse, kar traja, pa da oba pojesta. Ker naš fant poka od zdravja (vsaj na pogled, kakšna bo kri, bomo zvedeli po pošti), ima 6820g in ni našla kaj slabega za reči, je pač rekla, da ima preveč maščevja, naj mu hrane ne sldkamo več. Halo kdo pa hrano sldka, saj se ne rabi, jesta brez tega, pa še za zobe cuker ni dober. Ma saj ne moreš zmagat.
|