|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
18.3.2007 11:55:24   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

IZVIRNO SPOROČILO: tintara

Trme: ...takrat boste videle kaki srcki so tile mali dojencki, ko cisto zares jokajo samo zaradi nekega vzroka. KO je odpravljen, bo v redu in ne neko kuhanje mule in nadaljevanje joka sam zato, ker smo pac v filingu.

Ha, dobro napisano. Ja, tole si bomo pa zapomnile. Jok zaradi joka, ko itak že pozabijo, kaj je narobe.
Men se zdi, da jih takrat najlažje vržeš na finto in zamotiš z nečim čisto drugim, pa po možnosti ne mamica ampak nek "obisk" (npr jaz pri drugih otročkih) al pa tašče, da se potem hvalijo, da v pol minute umirijo obupano jokajoče otroke...

Moje dete je tudi včeraj bilo jokajoče dete... verjetno sem že napisala, da je imel včerajšnjo noč celo noč nočne more (pomoje) po testiranju za alegije, in posledično smo imeli težko noč. Sem ga zibala, budila, lupčkala... no, nekako smo prišli do jutra, celo malo zaspali, se malce odpočili, ob 8h takoj v vozčka na sprehod, da se mi je malo naspal. Malo po 12 uri smo bili na obisku pri tašči in je že začel z jokom, ki je postajal hujši in hujši tudi še doma. Še ob 17.30 nisem verjela, da bomo zvčer sploh lahko šli na eno abrahamščino. Ni da ni, da nisem sprobala. Otrok pa jokal 6 ur, no, vmes je skoraj za eno uro spal mojemu v naročju. Kolk se mi je smili. In tudi mi smo odpravljali vzrok za vzrokom: a je lačen, a je polula, a je kaj kakal, a ga zebe, a ga zvija.... nč, nč, nč.  Še kapljice so pomagale le zapar sekund. Potem sem mu turila čaj, ki ga seveda ni hotel in sem user posted image  mu cucelj od flaške namazala z vetrnimi kapljicami. Je vsaj malo po malo pil.

Skratka, nič ni hotel. Po par ur se je že videlo, da ga zašraufa in potlači v še hujši jok, pa sem se spomnila, da je tukaj ena pravila o prekuhani sladki vodi, (po kateri naj bi fajn kakali)...  O,JA; PRI NAS TO PALI!!!  Se vidi, da je po meni. Pa vmes sem se v obupu že hecala, da je verjetno vzrok, da je mamica jedla premalo čokolade. Skratka, Flaško s to vodo je pa še kako hotel!!!,  in ni bilo 20 min, ko se je veselo smejal. Pol je imel pa ful energije in je na žurki čisto zašarmiral. Ko je bil pa normalno utrujen, je pa spal in spal, kljub glasni živi glasbi.
Punce, pomoje prepogosto ni dobro to počet, ampak, če bo kriza s preutrujenostjo, sladka voda očitno pomaga.  

Danes kar ne mrem verjet, da sme včeraj rekla, da če še nekaj časa ne bo dobro, bomo šli k zdravniku, ker se v 10 tednih vsega skup ni jokal 6 ur, kaj šele na en dan... 
Danes je pa spet naš Nejko smejko user posted image

Evo, zdaj sem se pa še jaz izkašljala. Ko je pa res grozno, da po parih urah ne umiriš otrokauser posted image .

Številke oblekic: jaz mu kupujem že kar 68, ker me je izučilo, kako hitro raste, da smo nekatere obleke oblekli le enkrat... kakšen puloverček je treba še zavihat, to je res, so mi pa všeč širši rokavi, da se lažje obleče.
HM je pa itak zakon. Se mi zdim, da je tudi po kvaliteti fajn za ta denar. No saj, kako pa se lahko majčka znuca v 2m?

Pa da ne pozabim: Meta. vas pozdravlja!  Pravi, da tudi ona zelo uživa, še bolj, kot pri prvi.

Evo: Če že ne bo sonca, vam pa pošiljam sončen smehljajček našega sončkauser posted image , jutri vam bova poslala pa topel objemuser posted image

LP!

A je kaj v zraku?? Jaz sem se zdajle zjokala dobesedno user posted image - sem malega pustila pri moji mami in šla v trgovino - tam se je smejal in čebljal, potem je pa postal lačen in sem hitela domov iz trgovine, ko sem prišla do tja je bil na robu joka, od takrat naprej pa dritje. Najdel se je tako da je jokal, vmes ko sva se sprevijala je jokal user posted image -> zdaj je jokal in zaspal...poizkušam pa vse...user posted image user posted image
Kako pripravite to sladkano vodo? Sicer naš noče flaške, pa če mu nevemkaj mažem gor...bom pa poizkusila???

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 851
18.3.2007 12:58:06   
r1ta
London-paris, mogoče gre pa pri vas za "tiste dneve". Tu v NL pravijo tem dnem "regeldagen", pa slovensko pa je to verjetno preskok v rasti ali rastni preskok (nimam pojma kaj je prav). Nastopi okoli 2 tednov, 6 tednov, 3 mesecev in 6 mesecev in traja en dan ali več dni skupaj. Dete joče in zahteva več hrane. Mamice ki dojijo ali hranijo otroka redno (na npr. vsaki 2 uri) bodo to malčkovo potrebo hitreje opazile kot tiste mamice, ki otroka dojijo/hranijo kadar dete joče oz. izrazi potrebo. Babica mi je rekla, da na tak način mamičino telo dobi signal, da je treba proizvajati več mleka, ker ima dete večje potrebe... Mogoče gre pri vama za to?

Drugače me pa jezik srbi, da se oglasim na te številke cotk... Seveda lahko imajo vaši piškotki cotke št. 62 že celo večnost ali pa št.68 če pa so rojeni en mesec prej ali pa pol meseca prej... Naša pipika je rojena 1.1. in raste zelo hitro, ampak se pozna razlika enega meseca ali pa če je punčka ali fantek. user posted image  No, saj vem da niste mislile nič slabega...

Grem, Ančka joče...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 852
18.3.2007 17:12:42   
crci06
seveda so št.oblekic odvisne od tega, kdaj so rojeni, koliko veliko so bili ob rojstvu in kakšne konstrukcije so...
Saj jaz se nisem hotela hvalit s tem, da imamo ene že 68, pač je bolj debelušček in to najbolje pokaže ta smeško: user posted image . Pravijo, da je zdrav, tudi če ga je toliko. Je pač po mamici user posted image .

Primerajava je pa podobna, kot jaz berem, komu že dvigujete naklone.... Eni smo pač stari komaj 2,5 in tega še ne smemo. Vi že znate stvari, ki jih mi še ne, me pa prav nič ne skrbi, da vas kmalu ne dohitimo, ker je naš mali eno veselo, zvedavo in razigrano bitje.... Bomo že vse še znali..

Sladka voda: 30 ml kropa, 2 žlički vode. 
Nekaj podobnega, kot smo pile na glukoznih testih. Moj je to poskusil in ven pljunil, men je pa čist dobr user posted image ...

Zasanjanja, kdaj je "naš dan D"??? MIslim, da je mimo že skoraj polovica čakanja, kajne??

Uf, danes pa ni moj dan...  Se vidi, da smo šli ob 2h spat... 
LP

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 853
18.3.2007 18:04:05   
ELA06
Bok!

Končno sem se spravla pred računalnik. Sem danes v 2 kosih prebrala vse kar ste napisale od mojega zadnjega javljanja. Včeraj pa nisem bla nič na računalniku ker sem gledala Big Brotherja! Še katera to gleda? Jaz sem 2 sezoni gledala na RTL-u, tko da mi je blo kar zanimivo. Bom vidla kako bo pri nas.  

zasanjana pridružujem se vsem pozitiivnim mislim, ki so jih že ostale napisala. Zapomni si, da zdravniki danes delajo vse mogoče in tudi pri vas bo vse ok. Samo pozitivno razmišljat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fru_fru mi imamo v torek ob 8.15, mi bomo pa tisti, ka bodo imel user posted image  dete  pa ful prtljage. Če je cepljenje vse na istem delu, potem se ziher vidimo, ker moraš bit baje pol ure po cepljenju tam.

ženkica jaz Eli umije vrat z vato vsak dan, potem pa namažem z oljem. Ne drgnem ful, ampak tolk, da jo obrišem, ker se slini pa bruha, tako da jo kar moram vsak dan. Ko se kopamo pa ji moj glavo mal nazaj nagne, tko da jo lažje umijem.

london_paris naša ima kak dan, ko se noče nič zamotit.  Leži pod mostom pa user posted image , user posted image  se samo postavim v njeno vidno polje, pa neha. Al jo pa samo malo od tal dvignem, pa tut neha. Tako da jo probam zamotit s kako igračko, ima enga medveda, ki poje pa nos se mu sveti pa je kmalu ok

kotaljenje - kravce tut pri nas še ne poznamo, se samo nagne na eno stran. S kravicam je blo pa tko, da ko sem vidla sliko Lovrota, sem jo tut jaz tko dala ampak sem ji mogla mal roke držat, drugače so šle takoj narazen, čez 2 dni je ona to že obvladala! Neverjetno, tko da sedaj ful drži glavo pokonci pa tut nič ne joka v tem položajo. V začetku se je kmal naveličala oz ji je blo pretežko.

To je to za danes.

pozdravček

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 854
18.3.2007 23:06:25   
frufru
Čer!
Jaz bom kmal hodila spat s kurami. Smo Lovra skopal, pol sem se pa ob 8h vsedla pred TV, da malo počekiram, kaj se po svetu godi. Teletekst, ker dnevnika že ohoho časa nisem vidla. In sem zaspala. Zdajle me je pa R zbudu, če grem v postlo spatuser posted image
Dopoldne in popoldne smo užival in se po sončku sprehajal. Samo pihalo je pa ful, tako, da je bil Lovro v pajacku. Vmes je prišla teta na obisk in Lovru prinesla cd z otroškimi pesmicami (80), ki jih poje Silva Kosec. Sem zanjo prvič slišala. user posted image user posted image Sicer jih poje bolj počasi, ampak bo fino, da se jih bo Lovro lahko naučil, ko bo govoril in besedilo registriral.
ženkica Kar se pranja vratu in sirčka tiče. Jaz spucam v banji. Lovra obrnem na trebuščka v neke vrste količni prijem,  pa z vodo spucam. Al pa takrat, ko kravce pase.
Ela06 pol se pa 20. ziher vidva v ZD. Mi mamo ob 7.30, itak bo treba najbrž spet čakat, ko se nikoli ne držijo ure. Jaz še ne vem, kako bom to izvedla, ko sem dopoldne brez avta. Lovro se ponavadi ob tej uri zbudi in papca, tako, da ga bo treba ob6.30 zbudit, da bova prav čas prišlapa bo ziher siten kot podrepna muha. Saj sem jaz tudi, če me zbudijo, samo bo treba, ko bova šla peš. A maš ti tudi Pencatovo?
Številka cotk: pri našemu bajsijuuser posted image že kaka 2 tedna nimamo več 62. Mu je tudi od H&M že premajhna. Mamo tudi kakšno 74 že na sebi. R1ta pa ne se počutit manjvredno zaradi številk. Naš je že štartal s skoraj kilsko prednostjo, pa še pob je. Maš vsaj manj stroškov s cotkami, pa bolj ponošene bojo.user posted image

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 855
19.3.2007 0:49:50   
Naja30
Glede teh cotk in naklonov jaz osebno nobene nisem hotela užalit ali karkoli. Jasno, da se ene še ne bodo pogovarjale o tem, če imajo 1m mlajšega user posted image  od npr. mojega. Samo sprašujem in se zanimam. Pač odgovori tista, ki ima že izkušnje s tem, kar me zanima. Nenazadnje pa tudi če nobena ne odgovori. Meni je npr. zanimivo brat o vaših user posted image  in kako se kakšen razvija in kaj je novega. Vsak je drugačen in različen in ravno to je zanimivo.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 856
19.3.2007 4:23:13   
frufru
MetaMatija čestitke za user posted image mesece

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 857
19.3.2007 7:40:53   
frufru
Jutro! Mi smo pa že zgodaj vstali. (ob 6.30) Je imel napad krčkovuser posted image  Sem mislila, da bo tega že koncuser posted image Zdaj se je pa le umiril. Sem pa našla tole, če bo komu pomagalo: http://johnsonsbaby.com/sleep/default.html

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 858
19.3.2007 8:38:30   
crci06
Meni je tudi fino brati o vašem razvoju, da vem, kaj približno sledi pri nas.
Zdaj npr. me zelo zanima, če jih zdaj že lahko kaj pokonci pestujemo, približno tako, kot pri kupčku, le da gledajo čez ramo le radoveedni učki??  Vem, da se takoj na začetku ne sme, nam pa je naš že dal vedet, da on to hoče tako. in pika.  Aja, glavico v bistvu že čisto drži, pa jo še vseeno pazimo. Mislim, da je Ženkica enkrat to že omenjala user posted image

Lahko pa Frufru razložim, kaj je naslenja faza, če te R budi za v posteljo: ravno danes ob 3h sem "kregala" mojga, zakaj me ni zbudil, če sem zaspala pred koncem filma, pa ej rele, da je poskušal vse, še nos mi je stisnil....  no, samo da veste user posted image  Jaz bi tudi vedno raje hodila s kurami spat. Je pa Nejc spet spal maratonsko: kopanje ob 8.30. Spanje od 9.00 - 5.00.  Če bi ga dala še ene pol urice kasneje spat, bi bila noč odlična. Ob 5.30 sem bila namreč bolj budna, kot zdajle, ko sva dokončno vstala. Aja, pa še malo čez 5 lahko koristim še pomoč papa servisa user posted image

No, da vas vidimo, če boste danes bolj zgovorne, ko bomo morale biti bolj ali manj doma...
LP

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 859
19.3.2007 8:46:24   
Ženkica
Jutro!!

Moram vam nujno povedat, da smo podrli rekord v dolžini spanja user posted image ; včeraj ob 19.30 je jedla potem je bila pa nekaj tečna pa sem jo kar oblečeno nesla v posetljo, sem si mislila, da bo čisto znorela; pa ni, 2x sem ji šla dudo popravit potem pa je zaspala in to kar do 5.30 user posted image . Nato sva jedli in se previli potem pa še do 8.00 potegnili. Joj, ko bi blo vedno tako smo zmagal.

Sicer pa smo bili včeraj na Bledu, smo šetali kaki dve uri, pa na kremšnito smo šli, ampak sva z mojim pojdela samo vsak 1/2 ker naj bi imeli ob 14.00 uri kosilo v Žirovnici (smo bili povabljeni); no, nama je bilo pošteno žal da nisva kar vsak svojo maznila, ker smo začeli jesti kosilo šele ob 15.00 uri. Smo čakal ko budale, pa smo imeli rezervacijo; skratka razočaranje, tam me ne bodo več vidli. Na Bledu pa folka neomejeno, noro res.

No, Kaja se je začela že kar na pogosto smejat na glas, jaz sem včeraj kar solzne oči dobila, ko se je očiju smejala, res je bila luštna. Čakam jo, kdaj bo šla na hrbet, pa še nič ne kaže, na bok ji uspe, okoli se pa še ne obrne. Ima pa neko smešno telovadbo, se z nogami v rikverc poriva, ali se pa okrog svoji osi vrti. Skratka, premika se nekako. user posted image  Aja, pa če sedi ob opori, npr. na mojih nogah mora obvezno madam glavo gor držat, če pa ji ponudim še roke za oporo se pa kar naprej odrine in smeji kot odvezana.

Cotke mi nosimo št. 62 in 68, kakor je. Je pa že kar težka;: po moji oceni mora met že kakih 6,5 kil, znajo včasih že pošteno roke bolet. Ja, pa tut histerični jok že poznamo, ne pomaga pa nič. Samo čakat da napad mine user posted image . Solze pa krokodilje, dobesedno.
Vreme je pa naravnost za user posted image ; na srečo vsaj tistega mraza ni, ki so ga napovedovali.

No, šibam zdj, uživajte.

Ženkica

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 860
19.3.2007 9:05:55   
Strawberrie Cherrie
Evo, naš fant se je prekotalil, ko je pasel kravice - najprej na bok, potem pa je z vso silo brcal z nožicami in se prekotalil na hrbet user posted image user posted image user posted image
Sem ponosna.
Tudi nas so po 14dnevnem premoru danes ponoči dajale kolike - je jokal ene 5minutk, pa potem koma nazaj zaspal user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 861
19.3.2007 9:17:51   
frufru
Ožbej bravo za obrat, sem šla zdajle Lovra počekirat, če je že med živimi. Pa se je obrnu povprek v posteljci in mu noge čez gartrce gledajouser posted image . Evo se zbuja...

Neposredna povezava do sporočila: 862
19.3.2007 10:07:31   
Naja30
moj_moj, naša se že nekaj časa tako nosi, ker je postala zelo radovedna user posted image  Sem vprašala pediatra, če je lahko kj narobe, pa je rekla, da moram pazit samo, da ne sedi, drugače pa jo lahko tako nosimo.

Naša ima pa zadnje čase take nočne urice. Se zbudi npr. ob 4h in je, potem pa kot čukec gleda okoli, se smeji in pogovarja. To lahko traja tudi 2 uri, potem pa v sekundi zaspi.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 863
19.3.2007 10:22:31   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

moj_moj, naša se že nekaj časa tako nosi, ker je postala zelo radovedna user posted image  Sem vprašala pediatra, če je lahko kj narobe, pa je rekla, da moram pazit samo, da ne sedi, drugače pa jo lahko tako nosimo.

a imate potem kakšen poseben prijem? ker dejansko mu daš eno roko pod rito in tako je preko hrbtenice vsa teža na ritki user posted image  no, parkrat po par minut verjetno potem ni več tak problem, st pa vi ornk starejši...
druga fora od našega (pravzarav prva izbira) je pa itak ležat na hrbtu na ravnem in da se kdo/kaj z njim igra...  telovadnica rules!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 864
19.3.2007 10:34:57   
ELA06
Dan.

Evo naša spi! Včeri smo bili pri naši babi na kosilu pa v Vili Otočec na čokoladni tortici, zvečer je imela Ela pa tolk energije, da je rabila 1h, da je zaspala. Najbrž je bila kriva tortica!
Ponoči se je naša zbudla ob ene polnoči, sva jedle in skupaj zaspale med dojenjem, tako da sem jo po 1,5h dala spat v posteljico, pol pa ne vem več kdaj sva jedle! Jaz to počnem že na pol v spanju, pa tut če pogledam na uro, zjutraj več ne vem....

fru_fru mi imamo tut Pencatovo. Sej ne vem kje cepijo v njeni ordinaciji ali tam ko smo imeli pregled pri 2m. Jutri bo vse jasno!

Mi nosimo št. 62 in 68, pa tut kake hlače imamo večje.

Sedaj grem pa še kaj naredit preden se miša zbudi.

pozdavček

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 865
19.3.2007 10:35:42   
Shorty_
Pozdravček!

Najprej da se pohvalim sem že plačala položnici za maturo pa prijavo sem tud že izpolnila zdej moram it sam še na pošto ko pride moj domov da me bo z avtom peljal.

No Nika kravice že zelo pase prekotali se pa še ne. Glede cunijc pa nsmo mi še vedno pri 56 večinoma kaka 62 pride tud že v poštev oziroma v h&m od 2-4 mesece nam je še mal veliko razen ena jopica ji že premejhnauser posted image
No Nika se je tudi že obrnila v postelci da so ji noge skozi ograjco gledale pa zdej jo maram dajat spat strogo v žabicah z naramnicami ker če ma une do pasu se slečeuser posted image  
Ne Manetka mi smo mel UZ v ZD Šiška tko da se nismo vidli nažalost.
No moja pokakana ritka rabi svežo pleničko tko da se vam še javim ko bo ritka očiščenauser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 866
19.3.2007 10:52:51   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

a imate potem kakšen poseben prijem? ker dejansko mu daš eno roko pod rito in tako je preko hrbtenice vsa teža na ritki user posted image  no, parkrat po par minut verjetno potem ni več tak problem, st pa vi ornk starejši...
druga fora od našega (pravzarav prva izbira) je pa itak ležat na hrbtu na ravnem in da se kdo/kaj z njim igra...  telovadnica rules!!

Jaz jo držim pod ritko, ja. Ampak jo večkrat obrnem stran od sebe, da se s telesom naslanja name. Veš, kaj hočem povedat?
Je pa začela zelo vzdigovat glavo tudi ko leži na hrbtu in potem če je kmalu ne dvignem, je user posted image  Smo pa več kot 1m starejši od vas, tako da mogoče lahko še počakaš s takim prenašanjem. Jaz sem o tem govorila s P na 3.posvetovalnici, se pravi je bla starejša od 3m.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 867
19.3.2007 11:17:20   
Shorty_
No sem že nazaj, Nika je zdejle zaspala v igralnem centru med poslušanjem pravljice k sva jpo včeraj dobile v Lecrecu ob nakupu pampersk zdej majo v lecrecu tud nemške če jih katera uporablja.

mele ste debato glede žabic jz ji jih še vedno oblačim čez ji pa dam ene hlače al pa trenirkico ne dajem je več v flisast pajacek če je nad 15 stopinj, notr ma pa kar žabice z stopalci spodi pa bodj z dolgimi pa majčko.

A je še katera ratala malo posesivna douser posted image  jz zadnje čase opažam da sem v določenih trenutkih ful sploh pri mojih starših pa bratu in sestri pri tašči pa tastu pa neuser posted image  Mogoče zato k se Nika ne mara nosit, najraje se sama zabava v ležalniku al pa igralnem centu če smo pa zunaj pa da iz vozička opazuje dogajanje skratka noče bit v naročju prdolgo časa tudi če jo nosim v pokončnem položaju. Nosi se rada samo v kenguruju in ji ni važno kam gleda ker zaenkrat jo mam še k sebi obrnjeno čeprav glavico že lepo drži. Mogoče jo zato hočem met takrat ko sem z njimi jz da se vsaj malo pocartava user posted image ah sej vem čudna sem...

Zasanjana jz še vedno mislim na vas in verjamem da se bo vse dobro končalo. Poljubček Alekseju

Nč grem zaspanko pokrit z dekico pa se vam daneš še kaj oglasim

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 868
19.3.2007 12:02:15   
r1ta
Eh, izgleda da ste me glede številk čisto preveč na šarf vzele... Boljše da sem tiho... Mogoče pa mene malo nosi...

Nič, grem. Uživajte s svojimi malčki pa upam, da vas danes sneg ne zamete!

< Sporočilo je popravil r1ta -- 19.3.2007 12:04:19 >

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 869
19.3.2007 12:33:50   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

A je še katera ratala malo posesivna douser posted image  jz zadnje čase opažam da sem v določenih trenutkih ful sploh pri mojih starših pa bratu in sestri pri tašči pa tastu pa neuser posted image  Mogoče zato k se Nika ne mara nosit, najraje se sama zabava v ležalniku al pa igralnem centu če smo pa zunaj pa da iz vozička opazuje dogajanje skratka noče bit v naročju prdolgo časa tudi če jo nosim v pokončnem položaju. Nosi se rada samo v kenguruju in ji ni važno kam gleda ker zaenkrat jo mam še k sebi obrnjeno čeprav glavico že lepo drži. Mogoče jo zato hočem met takrat ko sem z njimi jz da se vsaj malo pocartava user posted image ah sej vem čudna sem...

He he, vidim da se podobno vedeš kot jaz user posted image ; tudi jaz ne prenesem če hoče kdo Kajo po rokah nosit; za kakšno minutko že, kaj več pa sigurno ne, sploh ker Kaji to niti slučajno ni všeč. Npr. včeraj ko smo imeli kosilo je nobeden ni pestval (tašča je nekaj kašljala, teta pa je sedela čisto na drugi strani mize v kotu) in jaz sem bila najsrečnejši človek na svetu, Kaja pa tut user posted image .
No, sem zelo vesela ker me mož zares 100% podpria, ker sem tako "zatežena" glede pestvanja, tudi kar se njegove mame tiče.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 870
19.3.2007 13:14:20   
tintara
Uf, kak dez, noro.
Nasa je koncno zaspala, spi na balkonu, tko da bo vsaj mal zunaj. Popoldne se pa zna zgodit, da bomo sli vsaj malo ven, da se ta velikega zluftam. Sam kar precej piha in tudi mraz je ratal, al se pa sam meni zdi, k smo bili tazga lustnga soncka navajeni.

No, vidim, da se ze kar dosti smejete na glas (tisti bolj od zacetka decembra ali novembrski). No, mi se pa ne, pa ceprav jo zelo prepricujem. Saj spusti en tak naglas zvok navdusenja, ampak do hi,hi,hi pa se ni prisla. MA saj vem, da bo, ampak saj veste, da bi rada cim prej. Povsod gledam, da naj bi se do 4 meseca pa ze, no, se manj kot en teden fore ima.

Pomoje ima prevec dela s fizicnim razvojem, k tam se mi zdi, da pa kar leti in se nima cajta smejat. Mi je zanc pediater rekel, da bo pa zdaj zdaj sedela in prav res je imela zadnjic nogice v mojih nogah, ostalo pa nikjer oprto in je sedela kar kako minuto ziher. Obrata nam gresta obadva, sam v rolanje jih pa se ne poveze. Nic hudega, mi je vsaj ni treba lovit se naokrog.

Glede nosenja: najbrz boste rekle, da nimam prav, ampak pomoje otrok najbolje ve, kaj je zanj dobro. Jaz naso dosti prenasam naokrog tako, da je pokonci in gleda stran od mene. Ji je ful zanimivo in to delamo ze kar lep cajt. Nocem glih kere spodbujat k temu, ampak prav prevec jih pa tud ni ztreba zavirat. Vsaj mislim. Ma, saj vem, da boste hude...

R1ta: glede stevilk je bilo res kar resno slisat, tko da jaz ne povem kolk nosimo user posted image .  Pa se nasvet, ce se bos navelicala, da ste vedno med bolj zadnjimi (logicno, da ste), se pridruzi se januarkam (ce se jim seveda se nisi) in kar naeknkrat bo Ana ta glavna! Ampak ne nam pobegnit!!!! Tud jaz sem ze mal mislna se k nov priskocit, sam nimam cajta. ZA vas ga ze najdem, ah, na nov se mi pa neda.

Tkole, sibam koplanico pomit, pol bo treba pa ze tko v vrtec po ta velkega. Cau, Tina

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 871
19.3.2007 13:31:25   
frufru
Uf, sva glih še suha uspela iz trgovine prit, pa se je ulilo. Zdaj pa zunaj dežuje mi pa kolcamo in protestiramo, ker nismo zunajuser posted image . samo meni se po takem dežju res ne da zunaj hamlatuser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 872
19.3.2007 14:08:15   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Uf, sva glih še suha uspela iz trgovine prit, pa se je ulilo. Zdaj pa zunaj dežuje mi pa kolcamo in protestiramo, ker nismo zunajuser posted image . samo meni se po takem dežju res ne da zunaj hamlatuser posted image

Mi imamo snežni metež in že najmanj 5cm snega????????

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 873
19.3.2007 14:13:57   
Shorty_
SNEG???? No v Lj sam ful piha pa vsake tolko dež pada pa nebo je vse črnouser posted image
Nika je zdej omagala v svoji postli in bo kako uro al pa dve mir pa moram izkoristit da skuham kosilo piščančka v omaki pa pire pa solatko mmm...
Kajk bote pa ve kaj dobrega skuhale?

No grem v garažo po krompirček pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 874
19.3.2007 14:22:31   
Zasanjana
Pozdravljene!

Najlepša hvala za vse vaše želje!Saj pozitivnega razmišljanja ne manjka, sam ti dohtarji te znajo pošteno prestrašit.

Manetka, upam, da Alji ni prehudo z opornico in da boste kolke poštimali, da bodo 1a!

Žabice so pri nas obvezne za ven, ker ima takoj ko zapiha čist mrzle nogice.Jih pa ne mara; zmeraj protestira, ko mu jih oblačim.

Vrat mu umijem medtem ko pase kravice; mu nastavim kaj zanimivega in potem tolk gleda v tisto, da niti ne opazi, da ga umivam.Drugače bi bil histeričen jok.Ja, tud naš ga pozna.Najhujše je, da se skoraj ne more ustavit tudi potem, ko nima več razloga za tuljenje.user posted image

Glasen smeh: včasih se smeje na glas čist vsemu; pa čebla tud 100/uro, ko je v vozičku al pa ko ga dam spat.

Oblekice: št. 62 imamo le še pajacek za spat, ker je ogromen.Drugo vse nosimo v številkah 86 in 72.

Kotaljenje, kravice: kravice super pase že sam; tudi glavico sam drži 20-30 minut in smo mislili iti na plavalni tečaj, pa nam je ta hudič od operacije prekrižal načrte.Ah, nič zato.Brez kakšnih problemov se prekotali iz boka na hrbet in iz trebuha na hrbet, iz hrbta na trebuh pa še ne.

Dopoldne sva imela še ene preiskave pred operacijo, ki bo jutri dopoldne.Trajala pa naj bi celih osem ur.user posted image No, vzeli so mu kri.Je začel z jokom že, ko je videl iglo.Kot da bi vedel, kaj ga čaka, pa mu je ena mlada sestra narisala klovna, da ga je gledal, ko ga je še zdravnik pregledoval.So ga hoteli že danes obdržat noter, pa sem ga rajš domov vzela, ker majo takšno gužvo tam na oddelku.Bomo raje jutri dve uri prej tam.Živci nas pa vse dajejo.

Pri nas je vreme obupno tako da vozičkanje danes odpade.Bo mož prišel prej iz službe, da bomo malo skupaj.

Nič, letim, frajerju ni več zanimiv igralni center.LP!

< Sporočilo je popravil Zasanjana -- 19.3.2007 14:24:35 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?