Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj IZVIRNO SPOROČILO: tintara Trme: ...takrat boste videle kaki srcki so tile mali dojencki, ko cisto zares jokajo samo zaradi nekega vzroka. KO je odpravljen, bo v redu in ne neko kuhanje mule in nadaljevanje joka sam zato, ker smo pac v filingu. Ha, dobro napisano. Ja, tole si bomo pa zapomnile. Jok zaradi joka, ko itak že pozabijo, kaj je narobe. Men se zdi, da jih takrat najlažje vržeš na finto in zamotiš z nečim čisto drugim, pa po možnosti ne mamica ampak nek "obisk" (npr jaz pri drugih otročkih) al pa tašče, da se potem hvalijo, da v pol minute umirijo obupano jokajoče otroke... Moje dete je tudi včeraj bilo jokajoče dete... verjetno sem že napisala, da je imel včerajšnjo noč celo noč nočne more (pomoje) po testiranju za alegije, in posledično smo imeli težko noč. Sem ga zibala, budila, lupčkala... no, nekako smo prišli do jutra, celo malo zaspali, se malce odpočili, ob 8h takoj v vozčka na sprehod, da se mi je malo naspal. Malo po 12 uri smo bili na obisku pri tašči in je že začel z jokom, ki je postajal hujši in hujši tudi še doma. Še ob 17.30 nisem verjela, da bomo zvčer sploh lahko šli na eno abrahamščino. Ni da ni, da nisem sprobala. Otrok pa jokal 6 ur, no, vmes je skoraj za eno uro spal mojemu v naročju. Kolk se mi je smili. In tudi mi smo odpravljali vzrok za vzrokom: a je lačen, a je polula, a je kaj kakal, a ga zebe, a ga zvija.... nč, nč, nč. Še kapljice so pomagale le zapar sekund. Potem sem mu turila čaj, ki ga seveda ni hotel in sem mu cucelj od flaške namazala z vetrnimi kapljicami. Je vsaj malo po malo pil. Skratka, nič ni hotel. Po par ur se je že videlo, da ga zašraufa in potlači v še hujši jok, pa sem se spomnila, da je tukaj ena pravila o prekuhani sladki vodi, (po kateri naj bi fajn kakali)... O,JA; PRI NAS TO PALI!!! Se vidi, da je po meni. Pa vmes sem se v obupu že hecala, da je verjetno vzrok, da je mamica jedla premalo čokolade. Skratka, Flaško s to vodo je pa še kako hotel!!!, in ni bilo 20 min, ko se je veselo smejal. Pol je imel pa ful energije in je na žurki čisto zašarmiral. Ko je bil pa normalno utrujen, je pa spal in spal, kljub glasni živi glasbi. Punce, pomoje prepogosto ni dobro to počet, ampak, če bo kriza s preutrujenostjo, sladka voda očitno pomaga. Danes kar ne mrem verjet, da sme včeraj rekla, da če še nekaj časa ne bo dobro, bomo šli k zdravniku, ker se v 10 tednih vsega skup ni jokal 6 ur, kaj šele na en dan... Danes je pa spet naš Nejko smejko Evo, zdaj sem se pa še jaz izkašljala. Ko je pa res grozno, da po parih urah ne umiriš otroka . Številke oblekic: jaz mu kupujem že kar 68, ker me je izučilo, kako hitro raste, da smo nekatere obleke oblekli le enkrat... kakšen puloverček je treba še zavihat, to je res, so mi pa všeč širši rokavi, da se lažje obleče. HM je pa itak zakon. Se mi zdim, da je tudi po kvaliteti fajn za ta denar. No saj, kako pa se lahko majčka znuca v 2m? Pa da ne pozabim: Meta. vas pozdravlja! Pravi, da tudi ona zelo uživa, še bolj, kot pri prvi. Evo: Če že ne bo sonca, vam pa pošiljam sončen smehljajček našega sončka , jutri vam bova poslala pa topel objem LP! A je kaj v zraku?? Jaz sem se zdajle zjokala dobesedno - sem malega pustila pri moji mami in šla v trgovino - tam se je smejal in čebljal, potem je pa postal lačen in sem hitela domov iz trgovine, ko sem prišla do tja je bil na robu joka, od takrat naprej pa dritje. Najdel se je tako da je jokal, vmes ko sva se sprevijala je jokal -> zdaj je jokal in zaspal...poizkušam pa vse... Kako pripravite to sladkano vodo? Sicer naš noče flaške, pa če mu nevemkaj mažem gor...bom pa poizkusila???
|