crci06
|
Jaz sem tudi zaspala z mislimi na Alekseja, še mojmu sem razlagala, kolk je bogi... Tudi, ko sem se zbudila, sem pomislila nanj ampak čisto pomirjeno, kot da sem 200%, da bo vse OK. Saj bo kmalu večer, in bodo pomirjeni, da je vse OK. Le koliko časa bo potem še moral biti v bolnici? Naš mali pa zgleda, da bo hiperaktiven. Ali pa bom predvsem jaz mogla nehat jest sladko. Včeraj in tudi že danes mu tolk dogaja, da si ga izmenjujemo, da si nabiramo moči. Hvalabogu smo full spali. Od 9-4in 4.30-8 . Sicer je že ob 7h zaspal na joški, smo ga dali direkt v posteljo n se je čez 10 min zbudil z obupno glasnim jokom => fant se je pač zafrknil... Po še eni uri intenzivnega igranja, sva ga šla kar skopat, čeprav danes ni bil na vrsti... Lepo brez mila, pa sva ga okrog prinesla. Je potem takoj zaspal in to ful trdno. Vmes je kar smrčal. . Zaradi dovolj spanja danes (še) ni cmevkast, ampak mu fulll dogaja in sem ravno na odmoru... sem ga dala v lupinico in na omarico pred akvarijem => zdaj se pa naglas z ribicami pogovarja! Evo, ga grem posnet! Ja, noro, kok mu to dogaja! Riba TV je zakon! Ampak ravno,ko sem ga snemala, je 2x za 2 s kao zajokcal... le katera je neposlušna in ne pleše po navodilih? Ah, sem otročja, saj vem... Ampak zdaj prihajajo trenutki, ko me bo očitno moj otrok že prekašal... Danes, če ne bo padalo, grem jaz tudi ven. In to v kratkem! Upam, da so splužili našo promenado... Sem že kar pozabila v kaj ga oblečem za na mraz Mislim, da bomo oblekli vse, kar imamo... No, danes bo spet dan za tipkanje! (če bodo kaj spali)
|