|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
6.3.2007 8:55:47   
frufru
Bubče user posted image dobrodošlauser posted image med nami. Sem po albumčku ugotovila, da si rodila na moj PDP, verjetno si se prešvercala od decembrkuser posted image . Saj veš, da mame pišemo takrat, ko nam dajo user posted image  mir, da glih ne rečem, da so pridni. Te čisto zastopim, da nisi vedno sposobna vstat. Jaz se ponoči komaj sestavim za dojit. K sreči mi R pomaga, čeprav tudi on komaj vstane, pa ga vseeno on dvigne potolaži, previje in prinese na postljo, da ga jaz priklopim. Saj pol se zbudim, ko ma mali tako močno zaug mašino. Ko smo meli pa krče sem pa tudi jaz parkrat čisto obupala. Sem bla čist znervirana, pa sem ga R pustila in šla malo ven. Mislim, da ma vsaka vsaj enkrat krizo, samo priznamo glih ne, ker se bojimo da bomo izpadle zanič mame. Tudi poporodnih depresij je več kot imajo statistiko, ker vsaka mama se tudi ne javi al se pa zjoka (tudi jaz sem se, pa nisem depresivc) pa ji odleže. Pa en velik user posted image  za takrat, ko bo kriza.
Če se strinjaš te damo na našo tabelco. Je prav fino, če je dolg seznam, ko jih je kar nekaj v november in januar pobegnilo.

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 676
6.3.2007 8:59:25   
lidijat
Dobro jutro!

Da malo pokomentiram tale "priden" in "nepriden" dojenček, pa red in to. Me itak jezi, ko me mamce vprašajo za Evo, a je pridna. Ja, ful mi nagaja pa zgago dela. So brihtne.
Midva imava starejšega mulca, ki nama je od rojstva naprej dal vetra, nismo spali, več ali manj je bil cel dan jok, razen ko je cuckal, krčki, v avtu je komajda zaspal, ležalnik odpadel, voziček je odpadel, trgovina tudi. Igrati se nikoli ni hotel sam, še zdaj moram biti na dvorišču poleg, da me vidi, ker noče biti sam. Pa še bi lahko naštevala, ampak k sreči je vse to minilo.
Naša dvomesečnica je malo "pridnejši" primerek dojenčka, kot je bil bratec, tako, da gremo lahko že tudi na kosilo v gostilno, da mamici ni treba kuhat.
Eva je pa sama ugotovila, kdaj je noč za ninat, sva kar naenkrat opazila, da od res poznih nočnih ur, ko smo zaspali (12-1 zjutraj), se je ura za spanje pomaknila med 10-11 zvečer, zbujamo se 1x-3x na noč, zaspimo takoj nazaj in se dokončno zbudimo med 7-8. Včasih je potem kmalu spet zaspana, vendar različno enkrat za pol urce, včeraj recimo za dve urci. Ppopoldan je tako-tako, več ali manj brez daljšega spanja, razen v vozičku. Kopava je pa ne vsak dan pa zaradi tega vseeno zaspi zvečer.

Toliko moj prispevek na to temo.
Zdaj se gremo pa previt, smo do vratu v druser posted image . Joj, Barbk zdaj sem se spomnila na vaju in nesramnega traktorista. Upam, da boš rešila voziček!! Sem gledala slikce od Mance pa res dvigne glavco, ko, da je stara 4 mesece. Bravo Manca!!!user posted image user posted image

Sem se tudi jaz neki matrala z dodajanjem slikic v album, zaenkrat so samo iz porodnišnice (sem se pa kmalu spomnila, a ne??user posted image ), kaj več pa sledi, ko bo čas.

Lep dan vsem!

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu bubče)
Neposredna povezava do sporočila: 677
6.3.2007 9:14:02   
Ženkica
Ojla punce.

Vidim da se pogovarjate o "redu in disciplini"user posted image ; malo za šalo malo za res. Tako bom rekla; moja Kaja je res pravi sonček; joka blazno malo, samo kadar je zares fajn lačna, pokakana ali pa močno zaspana. Zunaj v vozičku nikoli ne joka, prav tako ne po trgovinah, gostilnah (že skoraj 3 mesece gremo lahko npr. na pico ali kosilo, ni problema), doma se sama zamoti pod igralnim mostom tudi do 45 minut. Jaz imam več kot dovolj časa zase, ker je tudi z očijem sama zelo pridna.
Ampak imamo majhen problem zvečer ko je treba it pa spančkat. Jaz in mož bi se lahko na glavo postavla in delala vaje na trepalnicah pa  tamala ne bi zaspala sama v v svoji posteljici tam do enih 23.00 vzečer. Noben "red" ne pomaga. Joka ko dež če jo nesem v posteljo, pa če je še ne vem kako močno zaspana. In jaz enostavno nimam srca da bi jo pustila jokat samo. Tudi če vztrajam z njo ona ne zaspi, ker očitno je pogruntala, da mami še ne gre zares spat.
Tako je ponavadi, da je kar z nama v dnevni, se igra, ko je ura npr. kakšnih 22.00 malo zadrema, potem pa gremo skupaj spat ob 23.00 (prej še jeva in se previjeva) in jasno ona spi v svoji postelji do 7.00 zjutraj. user posted image user posted image  In jaz sem več kot zadovoljna.  Vsak dan sem spočita in naspana.
Doma imam knjigo Spi dete, spi pa je napisana bolj kot ne po vojaškem sistemu, meni ne ustreza, mojemu otroku pa še manj.

No, toliko z moje strani.

Btw: a ma katera mogoče cajt, da bi se v četrtek dobili na user posted image ; midve z Vampirko sva za. Aja, lokacija Btc.

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 678
6.3.2007 10:08:08   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

Btw: a ma katera mogoče cajt, da bi se v četrtek dobili na user posted image ; midve z Vampirko sva za. Aja, lokacija Btc.

user posted image user posted image user posted image  Jaz bi bla za, pa dopoldne nimam avtauser posted image user posted image user posted image , peš bi bla pa iz NM predolga.
Tuki se pa nekaj sonček ponuja, naš čukec je pa ravno zaspal pod telovadnim centrom zraven kupa perila za likat

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 679
6.3.2007 10:20:57   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

user posted image user posted image user posted image  Jaz bi bla za, pa dopoldne nimam avtauser posted image user posted image user posted image , peš bi bla pa iz NM predolga.
Tuki se pa nekaj sonček ponuja, naš čukec je pa ravno zaspal pod telovadnim centrom zraven kupa perila za likat

Frufru, saj bi se bolj popoldne dobili; tam okol treh.

Sicer pa je tut Kaja ravno zaspala pod igralnim mostom, jaz pa mal pospravljam po bajti.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 680
6.3.2007 10:26:18   
frufru
Ženkica brez avta sem do cca 15h+-1 ura, ko pride R iz službe. Ma ob četrtkih ponavadi malo dlje

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 681
6.3.2007 10:49:14   
lidijat
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana

Lidijat, sem opazila v tvojem podpisu, da imata naš Aleks in vaš Rok na isti dan rojstni dan.user posted image

Zasanjana, tudi jaz sem že hotela omenit to, pa mi vedno uide iz moje rahlo raztresene glave. In kakšen karakter ima vaša tehtnica? Naš je prava tehtnica, pol urce ful priden in razpoložen, pol ure ali pa rajši več pa razbojnik. Ko je bil pa majhen pa ni za govorit - pravi tečko user posted image .

LP

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 682
6.3.2007 10:53:36   
Barbk
No bom še jaz mal prstavla...Jaz pa mislim, da ljudje pri dojenčkih glihe ne jemljejo kot priden priden al pa žleht.user posted image  No vsaj če se zgledujem po sebi, ki tudi uporabljam izraz pridna. Moja Manca je pridna tud ko se jokca in se mogoče ponoči "prekmalu zbudi...Je pridkana, ampak včasih ga mal "biksa".user posted image  Kar se tiče pa reda in "discipline" pa nisem ne za ne proti. Ena zlata sredina mi je super...Ki pa je...user posted image  Fajn je imeti nek urnik oz. bolj ritem.Čeprav se tega ni glih treba držat ko pijanc plota.Imam eno znanko, ki od svojega urnika ne odstopa in pika. Ob 18.00 kopanje, pa futranje in postelja. Ko so pri komu na obisku letijo domov npr. ob 17.00...Ker red je red in to 365 dni v letu...user posted image Manca gre v svojo posteljico ponavadi okrog 22.00 in ponavadi tudi takoj zaspi.Mislim, da si je že sama določila uro kdaj gre spančkat. No, da ne pozabim povedat bistva...user posted image  Mislim, da vsaka mama oz. vsak starš ve kaj je najboljše za njegovega otroka, ker so si dojenčki glih tako različni kot mi veliki ludeki. Ja kopamo se ne vsak dan-pa sem mislila, da bo šlo...Enostavno čas prehitro zbeži mimo, sploh če se kje potepava pri mojih ko je moj user posted image  v službi, in potem ne znese še vse pripravit...Ponavadi jo kar sama, če je pa lubek doma on pripravo vodo, strokovno oceni temperaturo vode (ima termometer z bebijem user posted image ) in naju mal pofotka, pa še pospravi na koncu. No takrat ko se ne kopava oz. midvve čofa čofa, se pa krpico umijemo.No tolk je dost zdej tega mojga pametovanja-saj sem ziher ful spustila...Moj spomin je en velik user posted image  A imate tud ve kaj problema s tem?
Ženkica jaz bi prec prišla na user posted image  pa sem brez avteka, na bus pa se ne bi glih spravlala...Bom probala koga nahecat, če ima čas in me zapelje..

Pri nas je sicer oblačno pa greva vseen mal ven, mende sem sprala ta drek dol z vozička (sem res tolk drgnila, pomoje sem ga kje znucala).Gram še v lekarno po anti baby pilule, sem spet user posted image  staknila (21 dniuser posted image ).

Čavči,
Barbk

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 683
6.3.2007 10:59:15   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Ženkica jaz bi prec prišla na user posted image  pa sem brez avteka, na bus pa se ne bi glih spravlala...Bom probala koga nahecat, če ima čas in me zapelje..

Čavči,
Barbk

A res; fino fino user posted image user posted image ; daj vsaj v eno smer probaj zrihtat prevoz, vaju magari jaz v eno pelem, ni panike.

Glej, bom jaz Vapmirko kontaktirala po mobiju za točno uro (je nekaj dni brez računalnika) pa ti javim.

Aja, pa upam, da se še katera pofočka.

pa pa

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 684
6.3.2007 12:45:58   
Vilma
O kako fino, se dobite ravno na 8. marec, prav je tako!!! user posted image  
Spijte še zame kakšno kavico, jaz bi sicer prišla, pa sem tudi brez avta. Moj dragi ima ravno v četrtek 24 urno dežurstvo, doma pa je samo en avto.

Kar se tiče izrazov"priden/nepriden" jih tudi jaz ne maram. Jih raje zamenjam, da je naš Dominik bolj zahteven otrok, ali pa nerazpoložen, ko joka - če se le da!
Sicer boste pa vidle, kaj pomeni JOKANJE, ko se bomo enkrat vidli. user posted image  Upam, da še kdaj organizirate srečanje, bom 100% prišla. Naš ne joka, ampak kriči, ko se zalaufa in to tako naglas, da ga je slišat po celem bloku, v gostilni, trgovini oz. kjerkoli smo že. Ko ljudje slišijo našega jokat, vsi pogledajo proti nam in potem komentirajo: ooo ta pa kriči, ta pa kriči.... Potem se najde še kakšna pametna teta, ki hoče na vsak način ugotoviti, zakaj joka in sprašuje: a ma krčke? a je lačen? a ga zebe?
Vam povem, že itak sem na robu joka zarad njegovega joka, potem pa še taki komentarji. user posted image  Še vedno mi zna bit dostikrat hudo, čeprav se privajam na tak folk, mi ne preostane drugega.

Drugače pa Ela in Bubče - vem kako je, ko imaš doma zahtevnega otroka. Lahko kaj skup pokomentiramo na to temo, če želita. user posted image
Jaz včasih kar pišem in pišem na to ringarajo, mi že to pomaga, čeprav nobena ne pokomenitra.

Evo ena kratka zgodbica, ki mi je pomagala. Imam prijateljico, ki mi dostikrat pomaga pri Dominiku. Bila je vzgojiteljica v vrtcu, pazila je vse otroke od naših prijateljev. Ko je pazila mojega je rekla, da je naš bolj zahteven kot da bi imela dvojčka.
Pri dvojčkih (če sta seveda nezahtevna) je veliko fizičnega dela (vse dvojno - previjanje, hranjenje, uspavanje), pri nas pa poleg veliko fizičnega (ker ga zaradi joka več ali manj nosiš) tudi psihičnega (ti pobere veliko energije).
Skratka mene je fuuul potolažila s tem, da je naš Dominik pač zahteven, velikokrat celo bolj kot če bi imela doma dvojčke. Je fajn to slišat, ker včasih dobiš občutek, da ne znaš z otrokom, da si domišljaš, da je "tečkan", sploh po poslušaš druge mamice, kako enostavno se znajo popedenat.

Tako. Zdaj pa naš že malce krili z rokami v vozičku. Ga imam kar na balkonu, ker še spi. Se še beremo user posted image

< Sporočilo je popravil Vilma -- 6.3.2007 12:50:59 >

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 685
6.3.2007 13:44:56   
ELA06
DAN,

moja vloga na tem forumu je, da vas na vsake tolk časa mal "skurcam"! Poglejte kako ste se spet razpisale, očitno je bila to dobra vzpodbuda.

Sem imela slab dan....na vsake toliko časa mi vse skupaj....dopizdi! Sej obožujem svoje pupiko ampak kak dan je pa zelo naporen.... sej jo bomo babi dal mal v varstvo pa bova šla z dragim v kino....mal baterije nafilat.
Sej ni vse tako slabo....danes je vse veliko bolje :) Najbrž sem se preveč naspala! Če se ponoči ne zbudiva 2x sem potem slabe volje cel dan:)

bubče to dretje, da se kar davi poznamo tudi mi! Mi pa zadnje 2 dni štrajka v vozičku. Ker smo šle ven 1 uro potem ko sva vstali in se ji ni spalo v vozičku, tako da bomo poskusil ji mal dvignit naslonjalo, mogoče bo potem mir.
Me kar malo potolaži ko vidim, da ima še kdo takega navihanca doma kot je naša Ela. Sej tolk spet ne joka ampak njej se mora skos dogajat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zamoti se sama za 15 min če se. Ko sem to začela pisat je bila v vozičku, pa je blo kar neki časa ok, potem je začela user posted image , pa ji ni pasalo, da sem jo vzela v naročje, tako da sedaj meditira v dnevni, sama pod mostom in se neki oglaša.......

Ko se boste poslabšale vas pa spet okregam. Sedaj pa se moram lotit kosila!

pozdravček od ene tečke

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 686
6.3.2007 14:48:20   
Zasanjana
IZVIRNO SPOROČILO: lidijat

Zasanjana, tudi jaz sem že hotela omenit to, pa mi vedno uide iz moje rahlo raztresene glave. In kakšen karakter ima vaša tehtnica? Naš je prava tehtnica, pol urce ful priden in razpoložen, pol ure ali pa rajši več pa razbojnik. Ko je bil pa majhen pa ni za govorit - pravi tečko user posted image .

LP

Upam, da ga nisem kaj usračkala s tem citiranjem.Lidija, naš je očitno tudi tipična tehtnica.Enkrat mu je nekaj všeč, spet drugič mu ni tako da nikoli ne vem, kaj lahko pričakujem.Znajo bit pa pravi tečkoti, ja.

No, da še jaz pokomentiram zahtevne in nezahtevne otroke.Naša prva je bila precej zahteven otrok.Do četrtega meseca ni spala nikoli več kot 4 ure v kosu.Drla se je povsod ob vsakem času in nismo hodili nikamor z njo.Krčki so jo matrali, pa nam je zdravnica rekla, da sem razvajena mati... šele, ko je bila stara 5 mesecev, so ugotovili, da je alergična na kravje mleko.Potem se je stanje bistveno spremenilo na boljše.Lahko rečem, da dobro vem, kako je imeti zahtevnega malčka doma.Saj si vesel, da ga imaš, pa imaš vseeno občutek, da tako ne boš zmogel več dolgo.Zato punce, user posted image user posted image user posted image  za vse vas, ki se kosate s takšnimi težavami!

Red in disciplina: pri nas smo nek red "ufurali" samo glede spanja.Ponoči vedno zaspi med 22h in 23h, obvezno v svoji posteljici.Če ga pred spanjem prenesem v našo posteljo, joka, če pa ga potem, ko že spi, se ne zbudi.Torej, trdno spi.Občasno ga ponoči malo biksa, ma nimamo večjih problemov.Smo lepo spočiti in naspani.
Reda za hranjenje nimamo.Papamo, kadar pokaže, da je lačen.Normalno, da z jokom.Tudi jaz razmišljam tako, kot Naja3.user posted image  pač z jokom pokažejo, kaj jim ni prav.Nam zaenkrat vedno uspe najti težavo in jo hitro odpravimo.Ponavadi je vzrok joka zaspanost ali lakota.
Aja, pa kopamo se vedno ob približno isti uri.Pa to ni zvečer, ker Aleks potem še nekaj časa ful nori in bi se igral sto na uro.Res ni šans, da bi po kopanju zaspal.

Pa ko berem, kako sta Lovro in Ožbej že velika in dobro rejena dedca, sem kar mal žalostna, ker je naš Aleks tak mali fizeljn(izraz mi je posrečen, sem ga od babice pobralauser posted image ) na pram njima.Zaenkrat ima šele 5,4kg.

Bom počasi zaključila to klobaso brez repa in glave, pa grem kosilo dokončat, potem pa gremo po dooolgem času vsi 4je na sončka, če se nam na skrije.

LP!

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 687
6.3.2007 15:03:09   
Ženkica
Punce, torej user posted image  pade v četrtek ob 15.00 uri v City Parku v Lj. - zgornji štuk, slaščičarna "Pod vodo".

Aja, pa da ne boste pozable svoje user posted image  s sabo pripeljat. user posted image

Se vidmoooooooo.user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 688
6.3.2007 16:24:05   
lidijat
Oj, čvekice!

Midve z Evo imave v četrtek ob 15.30 pediatra (2 meseca) pa še UZ kolkov, tako, da naju ne bo na kavo, pa s hribov sva itak user posted image  , ne, saj ni tako hudo.
Pa še rajši vidim, da ne nosim teh mojih kg okoli kazat, ker res komaj ene kavbojke na rit spravim user posted image , ve ste pa vse na 36 številki user posted image user posted image . Sej bo bolš tudi zame enkrat.
Uživajte na kavici!!

LP

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 689
6.3.2007 16:32:39   
r1ta
Ma kakšna 36 lidijat!??? Mogoče pred enim letom, ja, pa mogoče drugo leto, letos bo težka, vsaj kako zaenkrat kaže! Od poroda pa do zdaj (2 meseca) sem šla dol samo za 12 kg, 4 mi še ostanejo pa bom še vedno na 38 ker sem tudi na začetku nosečnosti bila potrebna ene stroge diete... Jaz ne vem no... Potem pa naj grem v fitnes? Kdaj pri bogu? Pa je Ana res pridna ampak moj dragi pride domov šele ob sedmih zvečer, potem je večerja, potem pa padem dol... Ne se sekirat! Bo že...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 690
6.3.2007 16:48:51   
lidijat
Ha, ha, R1ta, si me nasmejala. Si že pridna, da boš na 38. Jaz sem dala od poroda dol 11 kg pa sem se že 2 kg nazaj zredila, pujsa (kinder čokoladauser posted image ).  Mah,  jaz imam skoz ene težave s kilami. Pa točno čez 2 meseca grem za birmansko botro eni deklci (kje so mene najdli user posted image ) in mi ni jasno kaj bom nase navlekla - šotor al kva?! Pa čez 14 dni imamo že krst naše Eve pa sem danes tlačila ene hlače na rit, sem jih pa komaj zapela. Buši je ostal, saj vse ostalo tudi, ampak buši pa najbolj user posted image !
Ali boste ali pa ste mogoče že ostale krstile svoje user posted image ?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 691
6.3.2007 17:08:30   
Ženkica
Ej bejbe, ne se sekirat zaradi kil; meni so bolj kot ne slučajno ene hlače št. 36 prav, drgač sm jst tut bolj na 38, mogoče katere celo 40; odvisno pač od firme. Sicer pa konfekcijska št. 38 ni ravno tako velika da bi se blo kaj dost za sekirat, a ne. user posted image

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 692
6.3.2007 18:09:42   
severnica77
lidijat-mi ga nameravamo krstiti ampak očitno nismo tako pridni kot vi. Bomo to opravili enkrat pomladi oz. do poletja .. Še osebne mu nisem porihtala - pa saj bo. Počasi, se še zaenkrat nikam ne mudi, čeprav sem že malo premišljevala o tem kako čas beži in kako počasi zmanjkuje porodniške. December je res še daleč, ampak glede na to kako čas beži ...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.3.2007 19:29:15   
Naja30
Cel roman sem napisala, pa me je dol vrglo user posted image  Se mi ne da spet vsega pisat, če pa ste že ravno pri kilah - moje hlače 38 bodo še nekaj časa počivale v omari in čakale... Po porodu sem scer vrgla dol skoraj vs kile, ampak sem se spet malo zredila nazaj, ker dojim in JEMuser posted image  

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 694
6.3.2007 21:10:54   
crci06
Sicer pa konfekcijska št. 38 ni ravno tako velika da bi se blo kaj dost za sekirat, a ne. user posted image

Ja HALOO?? Sej vem, da sem malo za svetom, ampak, a ni 38 idealna ženska konf. številka?
Pa ne vse ciljat na 36, to je že presuho!!

Jaz sem pa bila med 38/40 (zgornji del je bil že vedno problem zaradi obsega....); zdaj pa se niti v 40 ne spravim....  Ve pa jamrate o 38??  Ah, ne bi o tem....

No, jaz sem vam pa hotela napisat en kup lepih stvari pa vse pokomentirat, zdaj pa sem šla malo brat poste (2005) o LJ Pediatrični, sem pa čisto žalostna.
Baje je tam katastrofalno. Upam, da je dandanes že kaj bolje.
Jutri greva tja na eno kontrolo in najverjetneje ne bo treba ostat. Razmišljam, kaj naj vzamem s seboj za vsak slučaj in te robe je ogromno, kot da bi šla zdaj z malim kampirat...
In potem še razmišljam kje parkirat in kako ga nest v ambulanto (verjetno ga bom kar z lupinico)..
skratka, utrujena sem že samo od razmišljanja. Nič vem ne maram skakanja naokrog, ker me z dojenčkom to precej utruja. Na sprehodu sva pa carja.
Ista zgodba s pediatrijo se nam ponovi čez 10 dni in bom skušala jutri malo zakomplicirat, da naj naredijo vse naenkrat... nafutrat, kupček, previt, spokat, vožnja...  in mali bo spet lačen, preden bo sprejet...
To so zame celi projekti...
se mu pa pozna, da sem tudi jaz bolj napeta, kadar moram biti kje točna...  dopoldan sva bila lepo budna od 8h do 10h, potem je na sprehodu od 11h do 13h spal, ko sva se rihtala za na pregled je še bilo OK, tam ga je zabolelo, je začel jokat tolk kot še nikoli v teh 2 mesecih...  in potem je bil celo popoldan jokav in to tolk zmatran od joka, da še zaspat  ni mogel. Potem me je kar presenetil, ko sem ga po vseh možnih cartanjih položila na pol spečega v zibko in ni niti glasu dal od sebe... Še zdaj čisto trdno spi, pa bi že moral jest vmes...  Torej, se mi kar zdi, da bo jutri eno samo veselje......... 

Aja, R1ta, če 5x zapoješ Kuža pazi, potem se pa zelo nahitro skopata...
Hvala za odgovore in nasvete...  izkazalo pa se je tako, da je očka prišel malo domov iz Štajerske in sva to izkoristila, da smo se skup porihtali. Men pač moj ogromno pomaga pri kopanju. V bistvu ga on "previje", jaz vmes pripravim vodo, on ga da v vodo, jaz ga umijem, on pa ven obriše in obleče. Ravno zamenjane vloge, a?  Tako kot pri kuhanju, ko sem jaz "pomočnik".... Je pa res, da sem že mnogokrat kaj sama šraufala...

Saj res Barbk, kako kaj sobica? 

no, sem se slučajno spomnila... da ne bom spet začela o majstrih user posted image

Skratka, lep večer, mirno noč, ko se vrneva pa kaj sporočim, kako je bilo...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 695
6.3.2007 21:42:22   
ELA06
Čer,

čist sem živčna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Očka se gre red in disciplino pri naši hiši.....tamalo daja spat, v posteljico pa zaspat!!!!!!! In user posted image  že ne vem koliko časa, meni se zdi, da že 1 uro pa bo najbrž samo 15 min. Se mi kar srce para, bi jo najraje šla iskat, pa me bo moj kregal! Bom počakala še mal potem bom jo šla pa kar iskat......... Hudo, hudo!

Vodenih koz nismo fasal, vsaj za enkrat še ne.......

lidijat mi bomo v aprilu imel krst, pa tut za birmansko botro grem! Me je živa groza, ko samo pomislim , da si moram it nekaj za obleč kupit. Ne vem al se bom stlačala v 38 ali 40 številko!!!! Sej veš kaj pravijo 9 mesecev gor 9 mesecev dol :) Sicer bi imela raje 9 mesecev gor 1 mesec dol.

Jok v spalnici se je nehal..... grem pogledat, če je naš sonček še ok. Jo bom pa jutri malo bolj pocrkljala, ker jo očka sedaj tako matra.

lahko noč

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.3.2007 21:55:06   
frufru
Ela06 lidijat jaz sem bla prej 38 številka, zdaj pa mtkine hlače nosim (42). Sem ji dvoje začasno odtujila. Moje hlače na rit spravim samo pas je pa 10cm preozek. Se bojim, da mi moja stara garderoba ne bo več prav, ker sem bila v pasu bolj osaste sorte. Zdaj je pa vse ostalo ravno v pasu in na bokih. Kile se pa ne premaknejo drugam kot navzgor.
Kar se tiče vodenih koz je sicer zoprno, ampak po svoje je pa fino, da jih prej preboliš. Jaz sem jih pri letu in pol, pa se spomnim, kako je bilo pol fino, ko sem šla lahko k vsem obolelim sosedom in bratrancem na obisk (beri igranje), drugi pa ne, ker so se bali okužbe. Sicer je to slaba tolažba, ampak vsaka stvar je za nekaj dobra.
Jaz ne vem, zakaj morajo atkoti red vzpostavljat. Meni se srce para, če joka, saj drugače ne zna povedat kaj mu fali. Too je tko kot, da bi komu zvezal roke, namazal s pivom al pa mesom, pol pa nanj muhe spustu.

< Sporočilo je popravil frufru -- 6.3.2007 21:57:52 >

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.3.2007 21:59:08   
r1ta
Ha ha moj_moj! Moraš peti zelo počasi, tako da ko bo dete spregovorilo bo najprej zapelo Kuža pazi!user posted image  Pa malo pauze si zraven vzami da zadihaš! Joj si pojava!
Ana ko ji pojem zraven odpira usta kot bi hotela peti in se ji včasih posreči izustiti taki dolgi aaaaaa, pa se ji smejim kot utrgana...

Elao6 ne bit žalostna. Vem da ni najlažje ampak le to je prava pot če sta se odločila stvari strežit malo drugače... Skupaj stopita in vztrajajta! Tudi meni ni bilo lahko na začetku. Je jokala Ana in sem jokala jaz, pa še očku je bilo hudo... Poskusita vztajati par dni, če ne bo spremembe pa vsaj veš, da sta poskusila...

Tako, ura je cajt...

Lahko noč!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 698
6.3.2007 22:40:55   
Naja30
Ce katero zanima, mi je koncno ratalo dat dve slike nasega skratka v album. Vsi decembercki ste tako lusni, pa se moramo se mi pokazat malo, ceprav smo novemberski user posted image  

ELA, te cisto razumem, ko nasa mala joka, se meni srce para. Na zacetku, ko so jo krci nekajkrat matrali, sem se skoraj jokala z njo. In 1x se je zgodilo, da sem morala sama do zdravnika in ko sem se vracala domov, sem jo ze od vzunaj slisala, kako joka, pa sem jo stisnila h sebi in se sama jokala zraven. Ce je pa ta njihov jok tako nebogljen user posted image

Bo sla katera s svojim user posted image  na plavalni tecaj?

Se opravicujem, ker ni sumnikov, sem nekaj uspicila in ne znam nastimat nazaj. Bo user posted image  spet pisano gledal user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 699
6.3.2007 23:30:07   
Barbk
Jooooj...Sem pa majster...em neki čarala in ves post zbisala.user posted image user posted image  V glavnem sem hotla povedat, da se mi kolca po 38 in da je bilo prej tud že 36 pa sem se enmejčken zredila preden sem zanosila. Pa ja dieta ne dela čudežev in sem danes privlekla ven superge za tečt in grem lavfat takoj ko ta rdeča mal pojenja.Pa prvič verjetno sam do prvega ovinka.user posted image  No počasi bo že...No v glavnem v četrtek pridem v City skoraj 100%, seveda z Manco in  z vsemi mojimi šlavfi in kilogrami.user posted image  Ženkica a imaš še zmerej isto št. mobija? Ela upam, da se bo tvoja miška hitro privadila na nov red. Moj_moj sobica ja...Čakava samo še posteljo, ki pa baje in močno upam pride še ta teden. Ker če ne...bom koga iz gat stresla... A prideta v četrtek na user posted image  (beri tortico)?Aja pa dobo in hitro opravita jutri. R1ta tvoj Kuža pazi me je spomnil, da Manci že dva mesca obljubljam, da sem bom naučila nekaj pesmic za bebike.Ker tle sem pa mrzla...Zapojem stavek dva pol se pa nadaljuje nekako takole la, la, la , na, na, na....user posted image  Groza...Sam Manci je pa všeč-se smejčka in me tako lepo gleda. Bejbike zakaj mi nobena ne pove, da je že tolk ura in, na neham tlele nakladat. 

Nočka in lupčka vsem,

Barbk

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?