tintara
|
Punce hojla! Ma bolj na hitrco, ker grem pocas pod kozo gledat. Zenkica in Kaja, se opravicujem za postaranje. Nisem gledala seznama, ampak Kaja je skoraj edina, za katero vem datum na pamet. In kako to? Ker ima rojstni dan en dan pred nasim ta starejsim. No, potem pa pride ena zmedena mama in vmes zamuti in se ji zdi, da ima r.d. en dan pred ta malo - in hopa ze je starejsa za 4 dni - tolk je namrec razlike med nasima dvema (gledano le po dnevih, ker mesec je tudi razlicen). Naprej, ce smo danes slucajno 26 (se mi zdi, da smo). potem, praznujeta nasa korenjaka, David in Luka (tudi zanju vem r.d. - cudno, ce smo bili skupaj). Zelim Davidu, da se cim prej pobere iz bolnice in Luki, da koncno dobi svojega izgubljenega bratca; in vama, da koncno zazivite dvojno sreco! Moj. moj, se zate nekaj: vidim, da si se vedno pridna s pisanjem dolgih postov: no, saj najbrz bo tale tudi moj daljsi, ampak oglasam se pa res ne prevec pogosto - mogoce se bom poboljsala, ceprav imam namen malo bolj resno zagrabit telovadbo. tko da bom zvecer raj na kolo usekala. No, bomo videl kolk casa me bo tokrat drzal. Aja, tebi sem hotela napisat zaradi plenic: tudi meni se to dogaja, kot da cez noc pozabim kako se previja, pa spusti nee 6 plenic zapovrstjo, nato pa spet cudezno znam previjat in ne spuscajo vec. In to se mi dogaja tudi z Millerjevimi! Ce mene vprasas, so tam nekje sredi paketka malo prevec zguzvane, ker meni se to dogaja skoraj vsak paketek. In se tebe Barbk moram oblajat. Kkao kaj hujsanje? Upam, da cim bolj uspesno. Pocasi bi se mogla tudi jaz pridruzit, se mi zdi. KIle same nimajo namena odit (ma cudno, le kam so izginili vsi keksi danes?). Aja, pa hvala za cestitke za 3 mesece, Vampirka, mislim, da sledita prvega, ane. Vse najboljse ze danes, dvomim, da bom do cetrtka kaj na netu.. Pa se ta grdo novico povem, tudi mene je obiskala cisto nic pogresana menstruacija. No ja, kot zanimivost, prisla je tocno isti dan kot lani zadnja. Ce se odlociva, imamo lahko tudi letos termin poroda 1.12, sam najbrz bomo se mal pocakal. Pa spet tolk o polnem dojenju in kontracepciji! In veste kaj, to pomeni, da se bodo cez en mesec ze na nosecnosti pojavile nove, ki bodo cakale svoje zakladke okoli decembra. Cajt bezi, ane. Ma kar ne morem nehat, k enkrat zacnem (zato pa se raje vmes ne oglasam prevec). Danes smo imeli UZ kolkov in me je bilo ze kakih 14 dni strah kako bo, kolk bo jokala... (izkusnje s prvega pregleda pac, ko smo zaradi stalnega in neutolazljivega joka fasal pregled blata in urina!!). In jo moram super pohvalt, namesto jokala, se je namrec ves cas smejala! Bravo Nadja! Pa kolki so bili tudi baje v redu videt, izvide dobimo pa cez dva dni. Aja, Shorty, si se kaj pomirila glede pridobivanja teze? mislim, da tudi nasa ne napreduje ravno hitro, ampak bomo ze. Po domaci tehtniic naj bi od poroda v treh mesecih dobila nekaj manj kot 1800, pregeld imamo pa sele cez 14 dni. Sam jaz ji vec kot hoce ne morem dat za jest in pika. Tist da pa pol skoz bruha pa tud pomoje ni glih fajn. Ah, jaz sme ze navajena od prvega, ceprav je sel veliko bolj gor kot ona. Kdo je ze rekel, da bo kratek: No, definitivno, tega pa jaz ne znam. Lepo se imejte in pridno panckajte. Tina Se se kaj oglasim, ne bom vas pozabila, nic bat.
|