|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
21.2.2007 20:06:33   
ELA06
Čer,

ko debatiramo o alergijah in kaj naj bi jedle ko dojimo,......ne vem od kje meni ideja, da recimo če bi jaz sedaj ful jedla jagode, to ne pomeni, da bi otrok takoj dobil alergijo (če bi jo) ampak, da potem, ko je večji! Ne, vem! Drugače pa jaz tudi pojem že kak košček mandarine, banano...

Povejte mi kako vam uspe naredit odtis rokic/nogic.!!! Mi smo probal naredit odtis roke in ko sem ji namazala roko, je naredila pest in konec z kakimi odtisi. Nogico pa sploh še nisem probala!

Naše dete je danes celo popoldne nekaj zvijalo in je bil sam jok. Sem že mislila, da me izsiljuje in se hoče nosit.....potem pa se ji je uspelo pokakat! Je bila tako boga. Drugače pa ona kaka v petek in soboto. Fešta za vikend!

Študij.....jaz imam dokonca faksa še 5 izpitov...in to same težke, pa še ti so vsi v začetku junija. Tako da bo potrebno začet študirat. Trenutno se pa mučim z dvema seminarskima nalogama....pa kak teden kar nekaj naredim, potem pride pa spet obdobje ko ne morem nič. Kot pravite,sej bo!

Upam, da bo jutri kaj sončka, da greva spet malo ven!

Veeeeeeeeeeliko spanja vam želim!

lp

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 551
21.2.2007 20:52:40   
Shorty_
No neki štrajkate danes..
Nika je glihkar zaspala v stolčku med igranjem (jz sem posodo pomivala) tko da jo grem previt in dat v pižamico mal dofilat zaloge pol bo pa že očka doma in gremo ninat.
tko da punce takrat ko ve tipkate (beri po 22h) jz ponavadi že sladko sanjam.

Veliko odspanih kitic vam želim tudi jaz pa če bo hitro nazaj zaspala vas še pridem malo oblajatuser posted image

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 552
22.2.2007 10:22:51   
ELA06
Dan.

Kakšna super noč je za nami! Zaspali sva ob 10h, jedli ob 3h zjutraj, potem pa potegnili do 8h zjutraj. Sem rekla Eli zvečer, dej lepo pančaj, mamica je danes utrujena....in kako me je lepo ubogalauser posted image . Mislim, da je bila ta noč bolj izjema kot pravilo, čeprav bi se jaz z lahkoto navadila na tak tempo.

Naše dete se je že zbudilo....... letim

čao

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 553
22.2.2007 11:20:23   
Shorty_
hojla!

Joj kok je lep sončekuser posted image

Ja tudi mi smo lepo spali od 22-3:30 in od 4-8:30user posted image   zdej pa v stolčku poje ko posluša mačka murijauser posted image
spala je pa tudi že pol urce dopoldanskega spanca. nč šibam postlo pospravit zlikat pa posesat pol pa napol skuham in šibam na sončkauser posted image

aja pozabla sem povedat da sem bila včeraj kot sod brez dan in sem pojedla 1/2kg kruha v celam dnevuuser posted image  upam da se je ta neskončna lakota končala.

Zdej pa res šibam ker drugače ne bom nič naredila

lupčka od naju z Nikico pikico

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 554
22.2.2007 11:48:55   
Višnja
oj,
mi pa danes nimamo sončka...uffa, upam, da se bo kej popoldan pokazal. To noč je bila z rfazliko od prejšnje super...res da sva šle bolj pozno spat 23.30 vendar je spančkal do 6.20 in potem sva pojedla in je podaljšal do 10.00. Frav naspala sem se. Zdaj pa ima že dopoldanski počitek. Te dni ga spet malo bolj krči in se vidi da malo težje kaka...ma bošček....
Zdaj pa grem tudi jaz kaj naredit dokler mikeno pančka in potem upam malo venn.

pozdarvčki vsem

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 555
22.2.2007 12:03:02   
Ženkica
Oj; mi mamo tut sončka dons; res fino user posted image . Kaja se trenutno igra pod igralnim mostom, jaz sem ravno posesala, se pa spravljam kuhat kosilo na hitrco, pol pa šibamo ven vozičkat.
Sicer res ne vem če bomo šli v kompletu; sva se z user posted image  neki spičla; prokleti deci neumni; k bi ve vedle kakšno je ven vrgu, me je sram povedat (beri:napisat). Skratka user posted image  neumen.

No, saj že veste; mi po "stari navadi" prespimo že celo noč, tko da hvala bogu s tem ni več problema; upam, da tako tudi ostane.

Aja, sem se vagala dons; spet nekaj dag v minusu user posted image ; ful fino; vsaj neki a ne.

No, mejte se.

Ženkica

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 556
22.2.2007 12:58:49   
emaa
Mi smo pa zadnje 4 večere pridni in upam da tako ostane. Spimo od 9 do 4:30 ali 5, pol pa do pol devetih, pol desetih. POtem smo pa seveda pokonci. Za Davida pa upam, da naslednji teden zvemo kdaj gre zares domov, saj bo večino stvari prejemal oralno, zdaj morajo videti samo še kaj bo z venskim katetrom. Ker je napeljan v srce, je potrebna posebna nega in prevdinost in morajo videti ali ga bodo spustili domov z ali brez.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 557
22.2.2007 14:07:17   
Shorty_
Hojla emamair še vedno držim pesti za Davidauser posted image

No jz nisem naredila še čisto nič tko da zdejla grem pa res kej narest ker drugače mi bo moj glavo odšraufuuser posted image

se še javim popoldan upam da boste kej več zgovorne ker sonček se je skril in jz danes ne bom šla vozičkat sva bile mal pred hišo prej na sončkuuser posted image

ok zdej pa res moram it kej narest

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 558
22.2.2007 16:09:39   
Zasanjana
Dan.

Dopoldne smo skoraj zaspali na cepljenje.Zdravnica nas je opozorila na stranske učinke: vročina, driska in bruhanje.No, Aleks je pikico prenesel brez joka, ko pa sva prišla ven iz ordinacije je začel neutolažljivo jokat in ni nehal do doma.Se mi je skoraj zmešalo v avtu.Mali se je drl, povsod gužva, sem se skoz obračala nazaj, da mi je še slabo ratalo.Ko sva prišla pa domov je bil pa smejko.user posted image Trenutno se carta pri očiju, ker ima malo povišano temperaturo in je siten.

V soboto pa gremo smučat;Res upam, da nam bo prizanešeno z vremenom, ker komaj čakam, da se spustim po belih strminah.user posted image

Jutri gremo Aleksu dat delat pasoš, da bomo šli lahko spomladi v SLO, ker mora mami narest še ene izpite za faks potem pa se hitro lotit diplome.

Shorty, jaz sem čist ista kot ti.Včeraj mi je ratalo zmazat tri francoske rogljičke in celo bageto + malo morje sladkarij.Pa res ne vem, kako lahko grami dol letijo.Narobe svet.

Nič, grem še jaz malo pospravit potem pa tečkota cartat.Lepo se mejte!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 559
22.2.2007 17:30:27   
frufru
Dan!

Dopoldne sva mela pa obiske (3 sodelavke + 2otroka 9mesecev in 7 let) Je bil ko user posted image se je samo smejal user posted image in stoično prenašal obiske. Pol sva šla pa ven, da se zluftava in pobijeva morebitne bacile. Sva jo mahnila v hosto. Naju je spremljal en potepuški user posted image . Vozek je kot bi bil na Camel trophy. Lovro se je samo smejal in gruliluser posted image in začudeno gledal, ko so user posted image peli. Ni kaj gregorjevo (slovenski praznik zaljubljencev)se bliža. Pa zvončke sva nabrala in eno srno splašila. Sva pozabila na uro gledat in sva bila doma šele ob 16h. Zdajle je pa omagal pod telovadnico.

A ste ve že oddale za otroški dodatek? Jaz že cel mesec kupujem obrazec, pa ga vedno pozabim kupituser posted image . Moram pazit, da oddam pred marcem, ker drugače ne dobimo nič za nazaj.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 560
22.2.2007 18:32:34   
t_t_y
oj frufru - mi smo obrazec za otroški dodatek kar z interneta potegnili....

lp

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 561
22.2.2007 22:11:49   
pika30
Čer,
zadnja dva dni imam zelo pestro,Ajdo so začeli fejst krčki matrat....zdaj še čez dan,prej jih je imela samo zvečer in mi zato nič ne spi,samo jokauser posted image .....v celem dnevu spi samo eno uro skupaj,pa malo po 10 minutuser posted image ...to je apsolutno premalo.Zvečer pa ob 8.30 že omaga in spi neverjetno do 6.30user posted image user posted image
Jaz sem že tak zmešana,da več ne vem ker se veliko joka,da imam mogoče premalo mlekauser posted image ...pa sem si kupila za rezervo Novalac proti krčem....ker pa ji nonstop zizo turim še ji nisem nič dala dodatka.Ampak zvečer se mi pa zdijo zize ful prazne pa ne vem kaj naj naredimuser posted image user posted image user posted image
Zunaj ne upam več it na dolg sprehod,ker jo moram po rokah nosit,ko kar joka od krčkov pa jo imam rajši pred hišo samo da je na luftu.Če pa že zaidem na dolg sprehod pa morem pol nujno mojega poklicat,da pride z avtom po najuuser posted image ,ker je neznosno še 4km hodit do doma ko se ti ves čas user posted image  jokauser posted image user posted image .
Samo upam da bo hitro minilo.
lp

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 562
22.2.2007 22:15:57   
pika30
Frufru jaz sem OD oddala že prejšnji mesec,tak da sem 15.2. že dobila prvič nakazano.Pohiti 90 dni imaš časa za oddajo OD,da dobiš še vse za nazaj.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 563
23.2.2007 10:26:30   
lidijat
Ojla!

a malo štrajkamo, se mi zdi, da ste se kar porazgubile. Jaz moram vsake tolk časa malo poškilit na RR, mi je takoj lažje.
Včeraj je pa bil spomladanski dan pri nas, po vozičkanju me je prav "spomladanska" utrujenost dajala.
Tudi mi smo že oddali za OD in tudi dobili odločbo, se ful pozna, če imaš dva otroka, prej sva dobivala cca 18 EUR, zdaj bomo pa cca 83 EUR, no sej se tudi drugače ful pozna ne samo pri OD, ali sta dva ali pa eden. Samo ne vem, kdaj mislijo dat eurčke, ta mesec jih še ni blo. Tako da nič več čakat, frufru!
Pika30, upam, da se bo hitro umirilo tole s krčki, je pa res kriza, da še na sprehod ne morete. Enim user posted image , ki imajo krčke pa ravno to najbolj paše. Ja ni kaj vsak user posted image  zgodba zase.

Nč, sirenca se oglaša pa moram gret. Javite se kaj, no!! LP

< Sporočilo je popravil lidijat -- 23.2.2007 10:28:25 >

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 564
23.2.2007 12:59:04   
tejkaz
mi smo danes dobili odlocbo za otroski dodatek. dobivali bomo 93 evrov. se pozna da sma oba studenta

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 565
23.2.2007 16:53:02   
Shorty_
moj dragi je naredil izpit za avtouser posted image user posted image user posted image
zdej

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 566
23.2.2007 18:13:32   
pika30
user posted image user posted image user posted image Čestitke zanj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 567
23.2.2007 18:15:25   
pika30
Aja in kam vaju bo z Niko peljal na prvo vožnjo?

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 568
23.2.2007 20:31:12   
frufru
Čer!

Lovro je bil danes spet čisto trd od krčkov. Sem ga pobiksala včeri in sem par kislih kumarc pojedla.Pa sva šla ven (10h-13h in 16h-18h), da je lažje prenašal in spal. Je prav pasalo. Pa uspela sem si kupit nove čevlje user posted image To je zame cela znanost, ker mam nogo 39,5 pa me ta polovička vedno zeza. 39 so vse premajhne, 40 pa preveliike. Sem uspela dobit ene martinske kukr balerine, pa še 50% znižane. Potem naju je pa R pobral, ker se mi ni več dalo še 5km vozek nazaj rint. Pol sva pa Lovra skopala, zdaj se pa uspavata. Mene pa čaka en ogroooooooooooomen kup perila za user posted image pa se mi sploh ne da. Bi se najraj user posted image pa malo k R stisnila. Se več ne spomnim, kdaj sva se malo crkljala user posted image user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 569
23.2.2007 22:36:52   
tintara
Hojla punce!
Sva pred parimi dnevi govorili z Emo in me je spomnila, da bi se bilo fino malo oglasit. Da me ravn ne pozabte.
Mi se kar rihtamo, dosti smo zunaj, ponavadi kakih 5 ur na dan. Najprej sami oz s kupom kolegic in njihovih otrockov, potem pa se s ta starejsim. Nekaj se jokamo, ampak kolicina joka je ze res precej majhna in ponavadi znam desifrirati izvor oz problem. Ponavadi je to lakota ali pa utrujenost.
Kolko so vasi kaj dejavno pokonci? Nasa je kar hitro zaspana - po uri in pol do dveh zaspi ali pa se dere ker ne more zaspati in greva potem ven. Kar je nad dve uri je mucenje zame in zanjo, vsaj ponavadi.

Malo sem prebrala kako spijo vasi cukrcki - noro kaksne ure. Nic ne jamram, ampak do 9h, 10h????? Ni mi jasno, nasa je pokonci od 5h do 6h zjutraj. In to tsito pokonci - mami, ne bom vec spala, ne samo za pojest. Sicer pa je ravno tako bilo pri prvem - vsak dan nekje od tretjega meseca pa do konca porodniske sem bila pokonci najkasneje ob 5.30. Pa se navadis, je dolg dan, kar pa imam po svoje tudi rada.

Danes je rodila ena kolegica - dvojcici, malo majhni sta se (1100g), ampak baje v redu - drzim pesti. Pesti seveda drzim tudi za Davida, ceprav jih on ne rabi vec. Zdaj jih bolj rabis ti, Ema, kajne, ker tale tvoj ritem je ubijalski zate (in Klemna). Raztrganost med dva konca, med dva sina in nemoc, da spravita Davida koncno domov. Bo, enkart bo, samo to moras vedeti in zdrzis nov dan in se enga za tem... in nato zadnjega, ko je koncno TVOJ in ti ga noben dohtar vec ne vzame nazaj.

Nic, mal sem ze zabluzla, je ze bolj pozno, bo treba it spat. Mejte se, jaz ze na pol spim.
Se se kaj oglasim, ceprav ne prav na pogosto.

Aja, jutri praznujemo - ze tri mesece, jupi. In KAja praznuje danes ze kar 4, ane Zenkica.
Cao, T

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 570
24.2.2007 6:08:49   
frufru
user posted image user posted image user posted image Nadja in Tintara za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 571
24.2.2007 11:21:45   
Shorty_
jutrouser posted image

Najprej čestitke Kaji z zamudo za 4 mesece in seveda Nadji za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

Nika je pokonci čez dan tudi po tri ure čist odvisno od dneva. Ponavadi spi od 14-15 pa do 17-18 to je daljše spanje vmes pa kakšno krajšo polurno kitico oddrema.
Ja tudi Nikec pikec rata zoprna če je preveč utrujena. No zdej je v leželniku in posluša Romano Kranjčan in cucla dudo prav cortek jeuser posted image

Ja včeri mi je neki računalnik zafrkavu tko da nism napisala vsega. No moj je naredil izpit za avto sicer lahko vozniško dvigne šele v ponedeljek ker včeri ni blo več uradnih uruser posted image  tko da je šu učeri sam samo so trgovine (500m) po sokec v ponedeljek pa bo šel že v službo z avtomuser posted image
Komaj pa čakam četrtek k gremo k mojim in pa v petek gremo k moji babici po tortouser posted image

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 572
24.2.2007 11:55:27   
crci06
ojla!
čestitke vsem in seveda pozdravček tudi izgubljenim dušam...
tintara nas je našla, vampirko še kar pogrešam )in še par drugih), od london_paris je pa v bistvu odgovor tak, da nekako nima časa in ?volje? za naš forum... raje na  hitro poforumira na "ta hitrih temah"... sej veste, da imamo me včasih kar "globoke" in dolge debate, pa spremljat je treba skoraj vsak dan, če se želiš pogovarjat... (op: to so moje, ne njene besede, da ne bo katera mislila, da jo citiram)

Shorty - če je tvoj glih izpit naredil,user posted image , ga lahko pod pretvezo, da si mora najprej nabrati izkušenj, našuntaš, da data niko v varstvo in gresta na kakšen izletek... aja sej res, vidva sta še mlada in verjetno romantike ne manjka...

Zdaj pa moram dokončati mojo prejšnjo misel o plenicah: eno noč čez teden so mi premočile vse plenice na 2 uri... od takrat naprej nobena, pa nič ni drugače. Danes je po kopanju spal 6 ur in sem ga na silo zbudila, da smo zamenjali plenico (za vsak slučaj, pa ni bilo sile) in se nafutrali...

Seveda smo potem še imeli nekaj obrokov... zdajle sva glih zaključila z enim in sem jaz vmes gledala TV. Priznam, da sem se zagledala v eno reklamo za masažni pas, ker preden sem začela dojit, hvala bogu, nikoli nisem gledala reklam in sem vedno takoj prestavila. No, torej, daljinec ni bil na dosegu roke in se zagledam v reklamo, ko je že skoraj bilo konec obroka... za kakšen trenutek pozabim, da "tanka" in ga pol pogledam, je pa imel joško v ustih, usta pa do ušes, ker je očitno dojel, da me je prinesel naokrog in mu vsaj enkat nisem vzela joške... OK, lahko da je bil slučaj, ampak z joško v odprtih ustih, gledal je pa direkt mene v oči... pa ta smeh... jaz si potem kar predstavljam, da je to to in da ni splet naključij...

A ni fino, ko (kadar) so naši srčki smejkoti...  naš na srečo kar je. Včeraj dopoldan smo imeli obisk in je eno gospo totalno šarmiral. Se je pogovarjal z njo in se smejal... Popoldan pa je prišla družina očkovega sodelavca in sva si želela, da mali malo zafrajari, pa sploh ni bil razpoložen... Evo, zdajle sem pa celo stran popisala, pa se user posted image še kar pogovarja in smeji in z rokico brca tiste igračke v telovadnici...  Upam, da bo cel vikend tako...
In vam želim isto!
veliko smeha!!

Pa lepega vremena za vozičkanje, seveda!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 573
24.2.2007 13:55:42   
Shorty_
ja Moj moj romantika je spet prisotna ker spet mal telovadimo zverčeruser posted image
Drgač bi bla pa kriza če ne bi blo več romantike sej jih še dvejset nimam (še do petka sem najstnicauser posted image )
Ja London_paris je tudi men dala podoben odgovor nažalostuser posted image
No sej nas je še dost čvekic čeprav ste zadnji teden štrajkale pa nevem zakaj, mogoče žalujete za pustom?
No Nika spančka v ležalniku že spet in jo bom zdejle prenesla v njeno posteljico zato da lahko posesam pa pomijem po tleh pa preluftam naš brlog.
No ko pa to naredim pa spet skočim malo k vam da vidim če je že katera vstala od mrtvihuser posted image

se tipkam(o)user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 574
24.2.2007 14:41:26   
frufru
Dan od Fate! Sem pa le uspela user posted image cel Triglav perila. Sem s premori za Lovrovo hranjenje in previjanje likala od 9h. Samo me že čaka ena Šmarna gora za user posted image   Še dobr, da nas je mtka pocrkljala in skuhala kosilo (sem tudi njeno likala). Lovro je bil tudi uvideven, se je kaki 2 uri igral pod telovadnim centrom. Zdajle se je pa fino podelal, da sva ga komaj user posted image . Sem pleničko odprla, pa je tako migal, da je obe nogi not namočil, pol pa še po previjalni razmazal. Ni blo druge kot da ga user posted image Mam vsega dost, zdaj bo pa R user posted image in user posted image Ko se čukec zbudi pa še en giro. Bi se prileglo malo romantike. Ne vem če bom sploh še znalauser posted image . Z R kar nekako ne prideva skupiuser posted image . Zvečer zaspi že ob 9h. Jaz mam Lovra na joški ob 10h, 2h-3h, ob 4h gre pa na šiht.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?