crci06
|
ojla! čestitke vsem in seveda pozdravček tudi izgubljenim dušam... tintara nas je našla, vampirko še kar pogrešam )in še par drugih), od london_paris je pa v bistvu odgovor tak, da nekako nima časa in ?volje? za naš forum... raje na hitro poforumira na "ta hitrih temah"... sej veste, da imamo me včasih kar "globoke" in dolge debate, pa spremljat je treba skoraj vsak dan, če se želiš pogovarjat... (op: to so moje, ne njene besede, da ne bo katera mislila, da jo citiram) Shorty - če je tvoj glih izpit naredil, , ga lahko pod pretvezo, da si mora najprej nabrati izkušenj, našuntaš, da data niko v varstvo in gresta na kakšen izletek... aja sej res, vidva sta še mlada in verjetno romantike ne manjka... Zdaj pa moram dokončati mojo prejšnjo misel o plenicah: eno noč čez teden so mi premočile vse plenice na 2 uri... od takrat naprej nobena, pa nič ni drugače. Danes je po kopanju spal 6 ur in sem ga na silo zbudila, da smo zamenjali plenico (za vsak slučaj, pa ni bilo sile) in se nafutrali... Seveda smo potem še imeli nekaj obrokov... zdajle sva glih zaključila z enim in sem jaz vmes gledala TV. Priznam, da sem se zagledala v eno reklamo za masažni pas, ker preden sem začela dojit, hvala bogu, nikoli nisem gledala reklam in sem vedno takoj prestavila. No, torej, daljinec ni bil na dosegu roke in se zagledam v reklamo, ko je že skoraj bilo konec obroka... za kakšen trenutek pozabim, da "tanka" in ga pol pogledam, je pa imel joško v ustih, usta pa do ušes, ker je očitno dojel, da me je prinesel naokrog in mu vsaj enkat nisem vzela joške... OK, lahko da je bil slučaj, ampak z joško v odprtih ustih, gledal je pa direkt mene v oči... pa ta smeh... jaz si potem kar predstavljam, da je to to in da ni splet naključij... A ni fino, ko (kadar) so naši srčki smejkoti... naš na srečo kar je. Včeraj dopoldan smo imeli obisk in je eno gospo totalno šarmiral. Se je pogovarjal z njo in se smejal... Popoldan pa je prišla družina očkovega sodelavca in sva si želela, da mali malo zafrajari, pa sploh ni bil razpoložen... Evo, zdajle sem pa celo stran popisala, pa se še kar pogovarja in smeji in z rokico brca tiste igračke v telovadnici... Upam, da bo cel vikend tako... In vam želim isto! veliko smeha!! Pa lepega vremena za vozičkanje, seveda!
|