lidijat
|
Ojla čvekice! Ste ble pa pridne, a niste šle nič pustovat, ko ste se tko razpisale?! Frufru, upam, da se je bruhanje umirilo, tudi jaz sem pri ta prvem imela kakšen dan take težave, da mi je zeeloooo veliko zbruhal, če ne čisto vse kar je popil, več ali manj je to zato, ker je tak dober papalček (požrešnež) in ti scucka ven iz zize vse kar je notr, to pa njegov mini želodček ne prenese in vse leti ven, ne samo tisto kar je preveč. Meni je to delal do enega pol leta, ko smo pa prešli še na drugo papico, se je umirilo. A veš, potem pa pride tašča itak glih v tistem trenutku, ko mi je bruhnu v loku pa je pametna ko sto hudičev, kaj vse mu je in ni, pa mu nič ne manjka velikanu zdaj. Pri Evi pa ni težav z bruhanjem, je škrta, vse zadrži v sebi, ker popije zgleda glih tolk kolikor rabi - sej že skoz govorim 3 minute in konec cuckanja. Ela 06 - glede hrane med dojenjem so ti že punce napisale vso najbolj problematično in alergeno hrano, meni je omenila patronažna še radič, ker pogreni mleko, kavo je rekla, da lahko eno na dan, vendar rajši zjutraj, izogibaj se paradižnika, kečapa, svinjskega mesa,.... Kar se pa sladkarij tiče, o moj bog, vse kar vidim, tudi politanke z lešnikovo kremo so mi že prišle pod roke. Se mi pa zdi, da moji punci ni odgovarjalo, ko sem ene dvakrat spila po kozarec piva. A je možno, da je bilo po tem grenko mleko in je zato tulila na joški? Bo pa treba počasi na vso hrano prešaltat (ok, ne medu, orehov, lešnikov, svinjskega itd,..), da se otrok navadi tudi na to. A sadje že jeste? Shorty, držimo pesti za tvojga da naredi izpit, da vaju potem vozika okoli pa da zrihtate vozek. A si že kej bolj pomirjena glede hranjenja? Barbk, res si faca, pa tvoja bejbika tudi, ko te pri miru pusti. Jaz sem bila lansko jesen vpisana na 6.stopnjo pa sem si premislila ravno zaradi bejbike in sem kar prav naredila, se moram malo potolažit, ker sem ful jezna, zbiram pogum že ene deset let, da se kam spravim, pa vedno najdem kakšen izgovor. Ve ste pa vse v iber pridne in izobražene. Samo jaz zdaj ne bi mogla 2x na teden na predavanja hodit po 5 ur pa se učit, še kuham skoraj nič kaj pa cunje pa 2x otrok. Ne bi šlo, imam pa v planu v jeseni spet poizkusit. Jaz o kilah kar ne upam več govorit, sem ena pujsa še vedno, razen enih kavbojk (ki se raztegnejo) ne morem nobenih bivših hlač čez trebuh spravit. Največ sem zgleda na trebuh pridelala. Pa da rajši ne povem kolko krofov sem pojedla včeraj. Domači od mtke. Jao, jao! Se pa moram pohvalit, pa upam da moj tega ne bo bral (je ful firbec drugač), ker bo reku, če morajo vsi vedet. Je padel ! Faaajn! Nč bolel, po prvem porodu pa ful, tako, da sem zdaj res cvikala, ampak očitno brez potrebe. No, zdaj pa veste . Jejžešna sem se razpisala, upam, da ima glavo in rep! Namesto, da bi likala plenice pa ostale cotke in cotkice. Je tolk fajn ko imamo zdaj punčko, je tolk velik več cotkic na izbiro za punčke se mi zdi, kot za fantke. Želim vam veliko sončka, pri nas slabo kaže imamo dež , zgleda, da ne bomo nč spal popoldan, ker se ne bomo vozičkal. Uživajte z otročki!