ELA06
|
Bok. Evo pa smo tut mi prišli iz morja. Bi se že včeraj javla, pa sem cel dan preležala. Ko smo šli v soboto domov iz morja, smo se ustavil na kosilu, po katerem sva z mojim veselo bruhala. Moj že popoldne, jaz pa ene 4x ponoči! Hudo! Sem včeraj prespala skoraj cel dan, dobro, da je bil moj že ok in je skrbel za Elo, ker jaz nisem bila za nikamor. Zanimivo je samo to, da smo vsi jedl isto (tut moja sestra, svak in naša babi) a bruhala sva samo midva. Drugače je bilo na dopustu super, vreme tko - tko, babi nas je razvajala 100/h, sem se bala, da sem dobila kak kg gor, pa sem z bruhanjem zgubila celo 1kg! Tako da sem sedaj pod 58 kg. To dokazuje, da je vsaka stvar za nekaj dobra! Jaz tudi dajem Eli jest kruh zjutraj, pa uvedla sem skutko s sadjem in prilagajam naše kosilo njej, tako da ne kuham nekaj ful posebej zanjo. Pa sem ugotovila, da ful bolj rada je, če smo vsi za mizo in nas gleda pri kosilo. Na morju sva se vstajali že ob 6h zjutraj, sem se zrithatala, malo v voziček in sva šli na sprehod, pol pa v pekarno po svežo žemljo za Elo in sva šli na kavo, pa sva bili obe zadovoljni! Res, da mi je bila muka vstajat tako zgodaj, ampak je bilo pa super tako it na sprehod ob morju, tako zgodaj zjutraj. Zadnje 2 dni se mi pa zbuja ob 5h!!!!!! To mi je pa malo prezgodaj!!!! barbk mi imamo tut tak klobuček! Super fotke! fru fru Ela je tudi 2 dni sedaj malo manj jedla, ampak danes zvečer se ji je pa apetit spet povrnil. Pride tako obdobje... Tako kot pravi moj svak: "Če bi bila lačna bi že jedla! " Ženske jaz grem čez 3 tedne v službo! Ne vem kako se bom privadila. Bom šla že naslednji teden za kak dan, tako da se vsi malo privadimo in da se pripravim na novo šolsko leto. nočko