|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
14.8.2007 17:45:11   
crci06
Rita, je tako, kot so dejale punce, ane?
Ko otrok sam (se vsede in ) sedi, se več sam zaigra. user posted image user posted image
Men je tudi Nejc smešen, ko se iz vseh 4ih zaguga naprej na glavo, potem pa se vsede na rit.
Zdaj hoče samo še sedet, men je pa tudi fino, ker mu ni treba non-stop v polje njegovega dometa nalagali blazin...  NO, ko ga poležem v gajtrček, mi ni tako smešno, ko se vsede in začne igrat, potem pa čez nekaj časa začne delat tak rastur, da mu uspe pridit pod rjuho. Takrat pa me POKLIČE user posted image

V četrtek ne morem v čolnarno, ker že grem drugam k dvema RR-jevkama user posted image user posted image user posted image

Bi pa tudi šla pogledat, kaj je to za ena čolnarna. Ampak najprej kakšna marina...

Zdaj pa na sprehod!

LP!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
14.8.2007 18:04:00   
Naja30
Severnica vse naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj!!!  user posted image user posted image user posted image
Zvesto ti sledim naslednje leto. r1ta, zaenkrat sem še 29, ampak mogoče sma se kje videvale, v kakšnem lokalu ali na kakšnem mestu? Pa saj ni važno. Upam, da se kdaj res v živo spoznamo.
Še to - Tija se tudi meče iz sedečega položaja na hrbet v ležeči in zaenkrat samo na postelji. Upam, da se ne bo kdaj spomnila na tleh tega delat user posted image

ally, Matic je tak user posted image ! In kako lepa nevesta si bila!

moj_moj, čolnarna je en tak lep kraj sredi parka Tivoli v Lj, kjer se da luštno kofetkat, pa vzunaj sedet z vozički, res je en tak lep abmient. Si prepričana, da hočeš it na morje? user posted image user posted image  BTW vreme BO! (kakšno, bomo pa vidli user posted image )

Naša pa zdaj spi že 2,5 ure. Prvo uro sem jo 3x uspavala, zdaj bo pa kar spala in spala... Jaz bi šla pa veeeen!

Aja, nekaj sem hotla vprašat - če user posted image  vstane sam od sebe, mu dovolite stat? In kako dolgo? Sploh nisem pomisla na to, sem jo kar pustila, pa me je moj vprašal, kako dolgo lahko user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
14.8.2007 18:59:57   
ally1
Naja3 hvala lepa, smo se vsi potrudl da smo bili lepi user posted image . Tudi tvoj sonček je pravi sonček.

Žal tudi jaz ne morem v čolnarno imamva ortopeda, potem grem pa še k kolegici, ki je user posted image , in bomo mal čvekale user posted image  user posted image  user posted image , bo spet malo dež.

< Sporočilo je popravil ally1 -- 14.8.2007 19:00:05 >

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
14.8.2007 19:42:08   
Shorty_
Severnica vse naj naj!

Naja3 jz Niko pustim dokler sama zdrži mi je pediatrinja rekla da ko se utrudi že sama ve in da s tem krepi  mišiceuser posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
14.8.2007 21:18:00   
ELA06
Čer.

Naja3 se strinjam s Shorty, otrok že ve koliko časa lahko stoji!

Vilma, pika30 jaz učim v oš in bom začela septembra delat (grem pa že prej kak dan, da se pripravim), moj je pa šel s 1. avgustom na porodniško, tako da smo sedaj 1 mesec skup doma. Jaz pa ta mesec koristim dopust. Ela bo 4.septrembra stara 9 mesecev. Jaz tut ne vem kako bom brez nje. Dobro je, da ne bom dolgo zdoma. Bom šla iz službe takoj domov, pa bom zvečer ko bo šla Ela spat delala za službo.
V nedeljo sta šla z očkom na sprehod, pa se nisva vidle skoraj 2h, pol se je pa tko k men stiskala, da sem bila vsa medenauser posted image . Mi je kar mal hudo ker grem delat glih zdej, ko se z njo lahko tako igraš, pa še žogava, pa ji berem,  pa se valjava po postelji,... čedalje bolj luštno je s temi našimi sončki.

1. vprašanje - jaz Eli ponavadi dam zvečer za jest Hippove mlečne kašice, ki se mešajo z vodo. Pa mi že 2 dni štrajka in jih noče jest. Ok, mogoče je čas, da uvedemo kaj novega na meni. Kaj papcajo vaši za večejo? Po eni strani je zoprno ker se dojiva pa ji ne morem nič naredit z mlekom (npr. gres), to da bi si pa stiskala moje mleko pa gres pol delala, pa glih nebi. Po flaši noče nič pit.  Ena moja kolegica ka ma fantka 3 tedne starejšega mu dela z alpskim mlekom. Naj tut jaz poskusim ji kaj z alpskim mlekom naredit?

2.vprašanje- čist iz konteksta: Za kaj se lahko uporablja DAKTARIN KREMA? V lekarni mi je prodal kremo namesto oralni gel. Jaz odprem in si stisnem v usta, pol pa ugotovim, da je krema! Je za kako stvar uporabna?

želim vam (in sebi) eno dolgo prespano noč!

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
14.8.2007 21:49:17   
frufru
Ela06, mogoče ji pa Hipp ni všečuser posted image  Poizkusi od Milupe, al pa adaptirano mleko, če ne maraš pumpat

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
14.8.2007 23:18:43   
Naja30
Ela, jaz še ne delam nič z alpskim mlekom in tudi še ne bom do 1 leta. Imaš pa variante za večerjo npr. polento ali pa ovsene kosmiče z banano. To drugo ima Tija zelo rada. Ali pa skuto s sadjem, mešano malo z riževimi kosmiči.Če malo pomisliš, se kar da user posted image

Kakšen film je na popu! O ženski, ki se je med user posted image  drogirala... Že nekajkrat sem se skoraj zjokala zraven user posted image  Boga mala user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
15.8.2007 7:52:24   
crci06
Dobro jutro!
Mi pa gremo v hribe, da še čez 1000m stestiramo nahrbtnik!
user posted image

Gremo gor v hriiibe, dihat gorski zrak,
ven iz te siviiine, pol pa tralala...

Lep prazničen dan vam želim!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
15.8.2007 8:13:28   
frufru
Moj-moj uživajte, pa dobro stestirajte, da boš poročala. Kater nahrbtnik pa mate? Mimogrede, a številko 17 že maš? Mi je R zadnjič kupil eno Životinjsko carstvouser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
15.8.2007 9:50:53   
ally1
Dobro jutro punce.
Jaz sem pa že začela z KM, sem mu zmešala čokolino z njim in za enkrat je vse lepo prenesel se ne pritožuje user posted image  in tudi zvija ga še nič. Za večerjo pa mi pijemo adapt.mleko, drugače pa kakšno kašico od milupe ali pa od linota narejeno na vodi (ker KM je pa malo pretežko za ponoči).
moj_moj uživaj u hribih in nadihajte se svežega zraka user posted image .

Midva bova pa danes kar doma user posted image , ker ima moj dragi službo in še "družinski" avto je odpeljal, tako da nama je ostal samo Maticev voziček user posted image , se bova morala zadovoljiti pa z sprehodom po vasi user posted image . Ampak popoldne bomo mogli pa kam it, pa tud če samo na tortico - da bo mami zadovoljna user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
15.8.2007 10:11:16   
pika30
Dan user posted image
Ela za za večerjo Ajda dobi še flašo z adapt.mlekom z dodatkom grisa,rižolina ali medolina.
Kreme Daktarin jaz nisem imela imam samo oralni gel,pokliči v lekarno in vprašaj.
Naja katere kosmiče z banano kupuješ in a skuto s sadjem daješ kupljeno ali ji daš navadno skuto in sadje,kaj pa riževe kosmiče katere imaš.

Imate kakšno idejo kaj še kuhati user posted image  za kosilo?Kaj vse že vaši pojejo?

Shorty je poročna priča že rodila?user posted image  
R1ta imaš kar pestro dieto,moja pol ni takšna user posted image  ampak jo bom izpeljala do konca v dveh dneh sem 1kg lažja. user posted image zdaj gre hitro,ko gre voda stran. 
Mojmoj uživajte na gorskem zrakuuser posted image
Klavdija krasne slike.user posted image

Vroče bo!

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
15.8.2007 10:13:20   
frufru
Katastrofauser posted image user posted image user posted image   Zdajle zjutraj je čel oč z Lovrom okoli vrta in prinesel notr klopa. Se mu je glih prisesal na vrat, tak micen, za mušji kakec velik. Ta mrgolazen je od  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
15.8.2007 12:15:59   
r1ta
Pika30 jaz sem že (user posted image ) 1,5kg dol, samo to je res samo voda... Ma neprestano sem na wc-ju. Še malo pa si bom ajmrček za ta zadnjo zavezalauser posted image  Sinoči sem bila tako lačna da bi še volka pojedla. Moj dragi pa vsak večer pusti nekaj od večerjeuser posted image . Pravi da mu je preveč, jaz bi pa še eno porcijo lahko zmazala... Kaj pa je tista zelenjava? Moja mami bi rekla da je to večerja od mize do vrat, ko pa stopiš čez vrata si pa že spet lačen...

No, spali smo okidoki. Ob petih se je zbudila in hitro nazaj zaspala do sedmih. Zdaj pa končno spet spi. Z jutrišnjim dnem jo pa začnem navajat da bi spala le enkrat čez dan. Bomo videli...

Lep dan!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
15.8.2007 12:34:54   
Evik
hojla, sem malo srfala pa na vas naletelauser posted image mi smo pa oktobrski..
v glavnem fru fru naš je tudi že parkrat klopa prinesel - upam, da ste ga spravili dol. mi smo ga namazali na debelo z oljem - kar v vatki, potem ga pa guncaš s prstom ali z vatko v eno smer - in se sam spusti. je bil v tudi čisto mali.
drugače je pa ena spraševala v zvezi s tem ko vstaja - naš je začel že nekje pri šestih mesecih in sem vprašala p. če sme pa je rekla da je tri mesece prezgodaj. je pa pravilno vstajal - eno nogo naprej pa na celo stopalo... no zdaj že bolj ali manj hodi. tako da če sam to počne brez da bi ga forsirali ni panike... tudi hodit je naš začel brez da bi ga kdo vodil...
no lepo se imejte, user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
15.8.2007 13:03:43   
r1ta
Jaz vem pa za drugačno odstranjevanje klopa (pincete za odstranjevanje klopov res nima vsak). Prst si osliniš z otrokovo slino, nato pa krožiš po klopu in se čez čas sam spusti. Olje ga zaduši in lahko glavica ostane v koži, prav tako alkohol. Baje.

(A. Einstein)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
15.8.2007 15:15:55   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Pika30 jaz sem že (user posted image ) 1,5kg dol, samo to je res samo voda... Ma neprestano sem na wc-ju. Še malo pa si bom ajmrček za ta zadnjo zavezalauser posted image

user posted image  važička user posted image  
user posted image  super pa le tako naprej.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
15.8.2007 19:09:06   
crci06
jst sm pa -4 user posted image
to je pa tudi vse user posted image

Jaz sem pa brala, da klopa ne smemo mazat z oljem, šnopcem ipd., ker je potem še bolj ogrožen in spusti nek strup...  ja, kdo bi vedel...

V hribih je blo OK, ruzak se baje dobro nosi in baje je dober tudi za spanje user posted image

kaj več pa zvečer...

LP!

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
15.8.2007 20:08:49   
r1ta
Punce eno vprašanje: Kakšne skutke dajete otročkom?

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
15.8.2007 20:15:28   
frufru
R1ta, jaz mu dam čisto navadno spasirano skuto, vmes pa vmešam sadje. Al pa od Ljubljanskih mlekarn sadno skuto (sta samo 2 okusa, borovnica in marelica) Fruhtswerge sem samo 1x kupila, pa mu glih ni blo, mislim rečt, da tisto prvo varianto velik raj je. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
15.8.2007 20:39:18   
Naja30
Halo.

Dan kot vsak drug,če si na porodniški, a ne? user posted image  Kak fajn!
Smo bili na plaži, Tija se je kopala z atijem, jaz pa sem ostala "na suhem" ker imam user posted image  Samo voda je bila bljak fuj, ker so baje iz Droge nekaj spustili noteruser posted image

Pika, riževe kosmiče imam od milupe, kosmiče z banano pa ji naredim z ovsenimi kosmiči. Se kupijo v katerikoli trgovini z živili. Malo jih namočim v vročo vodo, potem pa banano spasiram zraven. No, danes ji bom dala s hruško, pa bomo vidli, ali bo tudi tako dobro. Z banano je res super!
Skuto s sadjem kar sama naredim. Imam pasirano skuto od LM in zraven katerokoli sadje, vse paše in je dobro.user posted image  Sem ji tudi dala že kupljeno, pa je ni tako jedla.
BTW katero dieto imaš pa ti?

< Sporočilo je popravil Naja3 -- 15.8.2007 20:43:32 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
15.8.2007 21:16:19   
Vilma
Ela sama sem sprobala skoraj vse kašice, ki se mešajo z vodo. Najraje ima tiste od DrogerieMarkta. Od Frutolina hoče bruhat, od Milupe pa bolj premetava tisto hrano po ustih. Mogoče je fajn, da poskusiš še kakšno drugo firmo. Čeprav tudi jaz razmišljam, da bi Dominiku dala še kaj drugega za večerjo razen kašic.

Kar se tiče alpskega mleka, ne vem. Tudi jaz poznam dosti mamic, ki dajo mleko pred enim letom. Samo ne za pit. Samo v majhnih količinah npr. ko dejao griz al pa polento. No jaz bom še počakala. Saj polento lahko narediš tudi s kislo smetano al pa jogurtom. Griz pa vmešavam v juhice.

Od skutk R1ta tudi jaz dajem od Ljubljanskih mlekarn navadno, pol pa sadje notri vmešam. Čeprav nima preveč rad. Sem mu pa danes prvič zmešala frutek s skuto, je pa pojedel kot za stavo?!

Drugače smo danes kar uživali. Imeli obiske, šli ven jest, pa je dan minil tik tak. Tega vikenda se pa nič ne veselim, ker moj dragi dežura in bova sama. Še dobro, da mi pride mama mal družbo delat. user posted image

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
15.8.2007 21:37:06   
ELA06
Čer.

Zaradi klopa sva bili tudi midve pri zdravniku. Sej mislim, da sem o tem že pisala......
Pediatrinja je rekla, da absoultno nobenega olja, sline itd, ker ko ga ti mažeš s tem  ga hočeš zadušit on pa spusti  v telo strup.

vilma jaz bi z alpskim mlekom delala polento ali griz, za pit ga ima pri meni dovolj.

Je katera že dala otroku sladoled za polizat? Z mojim sva bila danes na sladoledu, pa je tamala tako gledala ko sva lizala sladoled, in je kar plezala po meni, tako da sem ji dala za polizat, pol pa ni hotla nehat, je kar z roko grabla po sladoledu in nammmmmmmnammmmm ammmmmmm... tako da sem ji še malo dala! Pa na morju ji je že moja sestra enkrat dala mal za probat.

r1ta jaz dajem tudi skutke ljubljanskih mlekarn. Tiste z sadjem so bolj sladke, tako da ji raje dam spasirano skuto pa sadje not zmešam.
Koliko časa je lahko ta spasirana skuta odprta v hladilniku?

Našo je danes ponoči nekaj nosilo,...je nekaj jokala, pa prižgem luč, pogledam pa ona spi, pol se je pa kar zbudila pa ne spat.... pol sem jo pa mal k sebi stisnila pa je zaspala.

Popoldne sva pa skupaj 2 uri spali. Kaj vaši tudi dlje časa spijo, če spite z njimi? Drugače mi spi 1h, izjemoma tut 1,5h . Sva šli pa ene parkrat skupaj spat pa je spala minimalno 2h. Mogoče je pa samo naša taka crkljivka.

Grem mal mojga stisnt.

lahko noč

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
15.8.2007 21:47:55   
frufru
Ela06 glede na to, da ma pokrovček po moje toliko časa, kolikor je rok, samo pri nas je rok trajanja samo 2 dni, user posted image user posted image user posted image ker ma skuto zelo rad.
Sladoleda mu jaz ne upam dat, ker so notri tudi jajca (beljaki in rumenjaki)

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
15.8.2007 21:52:36   
ELA06
user posted image

Tako je Ela rikverc parkirala med fotelj in radiator.

fru fru sej pri nas tut gre skuta samo 1 dan je mal štrajkala, pa takrat nismo porabile, potem smo šli danes na potep pa sem drugo vzela s seboj... in ne vem če bo za jutri dobra.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
15.8.2007 22:15:25   
Naja30
Skuto lahko imaš do roka trajanja v hladilniku.
Tija tudi obožuje sladoled! Se tudi plazi po nama, ko ga jema in obvezno ga mora tudi ona user posted image  Kaj čmo, je treba po novem vse deliti user posted image

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?