|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
11.8.2007 10:41:11   
Shorty_
dobro jutro

Ja Naja3 tvoj link ni aktiven nevem zakajuser posted image

No mi smo zaspali ob pol sedmih spali do sedmih in nato zaspali ob 23h-2h od 2-3smo imeli zabavo pol smo pa spali z manjšimi prekinitvami do sedmih, pol je pa tamala še potegnila do 9h.
Skratka danes po 16i ne bo več spal in ob 20h ma da je koma ker se moram učit in pika.
Zdejle poslušava pravljico rdeča kapica in se igr z starim dalincemuser posted image in obvezno seveda pljuva zravenuser posted image
No jz si kavico kuham da se zbudim.
Aja pika30 Nina ti je res podobna in dobro zgledaš jz ti nebi dala 31letuser posted image

no voda vre

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
11.8.2007 10:46:35   
Shorty_
raziskovanje košare z igračami je tidu Nikino priljubljeno opravilouser posted image
Zdej sem prav presenečena kako vneto posluša pravljico in je piškotekuser posted image
Danes nimam ideje za kosilo tko da bo pomojem jedla isto ko je včeraj pire in špnačo seveda z veliko kisle smetane drugače je blekuser posted image
A majo vaši tudi radi kislo smetano?

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
11.8.2007 11:06:38   
Barbk
Jej kak dan user posted image  Sem fasala user posted image  pa še v tintari (beri glava) mi eni težki metalci svirkajo. Upam, da bo kratek tale koncert, da ne bi slučajno kaka turneja padla.user posted image  No vidm, da so se danes škratki odločil za malce mirnejšo noč. user posted image  Manca se je pa danes že ob 2h zbudila in jedla user posted image  pol pa zaspala do 6.30 in spet jedla in spet zadremuckala do 8h. No zdaj pa že dremucka, mami pa lahko mal na RR visi. No jaz si albumov še nisem čist ogledala, upam da mi rata kar zdaj. Pika30 mal sem pozabila pa je vseen iz srca...vse najboljše user posted image . Ste pa fletna druščina-oči mora biti res ponosen.Severnica tvoj Leo je pa pravi navihanček, Frufru Lovro je pa kotaleči bombonček (cukrček pravi), ja Naja tudi Tija je prava lepotička.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
11.8.2007 11:22:53   
Strawberrie Cherrie
Če me ktera slučajno zelo pogreša - računalnik mi je krepnuuser posted image

Če ne prej, pridem po dopustu nazajuser posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
11.8.2007 12:07:38   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

miss youuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
11.8.2007 12:36:31   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Sem se že spraševala a si šla že na morje, al mulo kuhašuser posted image
A v ZOO prideš?
Moj-moj naš je tudi danes raziskovalec. Sem včeraj sesala, tudi pod posteljo, pa je ven privlekel pajčevnouser posted image user posted image user posted image  Pol sva šla pa z mtko v trgovino, zdaj pa spi

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
11.8.2007 12:41:41   
emaa
L_p te bomo čakale, da se vrneš med nas. 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
11.8.2007 13:10:46   
Naja30
Kako mi ne dela link? To je pa čudno, meni dela! user posted image  Že prej sem od tam skopirala sliko, zdaj sem še 1x probala in dela. Ne vem, ali samo z mojega rač. ali kaj??user posted image  Čudno. Bom pol dala še mal slik gor, pa bo mogoče šlo.

Tija pa najraje prevrne banjico, v kateri so igrače. Mami pa pospravljaj user posted image

Kisle smetane ji še nisem velika dajala. Zadnjič je dobila četrtino rumenjaka v pire krompirček in je bilo ful njami!
Tiste, ki dajate svojim user posted image  sir, katerega jim daste? Tija se je namreč odločila, da za zajtrk ne bo jedla svojih kašic, ampak kar konkretno z nama - kruh in sir danes. Sem imela tistega ala Zdenka, ki se namaže, ampak je ful E-jev notri. Tak da me zanima, kateri sir za namazat jim daste?

Zdaj pa grema na eno malo siesto!user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
11.8.2007 13:24:19   
r1ta
Ojla!

Danes bom kratka ker me je J. totalno razpiz... Sploh se ne pogovarjam več z njim, ker je totalni idiot! On in cela njegova familija!

Samo to vam povem, da je japkica nocoj lepo spala. Parkrat je zajamrala in sem ji letela dudo dat, to je pa bilo vse. Ob 7.30 se je zbudila in se do 8ih še malo igrala, tako da sem se tudi jaz nocoj za silo naspala...

No, želim vam lep dan! (moj sigurno ne bo)

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
11.8.2007 14:08:47   
emaa
Naja tvoj link je neaktiven, zato ga je treba v naslov kopirat, da se do albuma pride. Mislim, da rabiš en presledek več v podpisu, pa bo delalo. Saj, če sama klikneš na kaki objavi v svoj podpis, boš videla ali je link aktiven, ko boš popravljala.
r1ta upam, da se pomenita.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
11.8.2007 14:47:08   
pika30
Ojej R1ta jaz pa tebi želim lep in miren dan,pa čeprav meniš da ne bo.user posted image user posted image user posted image Moj je danes prišel našpičen iz službe user posted image  sem mu kar povedala,če je imel slab dan v službi naj  user posted image  ne prenaša jezo zdaj na nas.Zdaj spi in upam da se bo dobre volje zbudil.user posted image
Severnica tvoj škratek je res luškan.Ti imaš tudi v kratkem r.d.,če se ne motim sam ne vem katerega.
L_P jaz sem te pogrešala user posted image ,daj se še pres dopustom kja javi,saj greš šele drug teden.
Shorty Ajda ima zelo rada kislo smetano v špinači.Kaj res tak mlada zgledam,no ne vem že Nena mi je dala 20. user posted image

Naja sira pa še Ajda ni jedla,tak da ti ne vem svetovat.Me pa zanima kako ji ga ponudiš,na kruhu namazanga in pol ji koščke trgaš in dajaš v usta.Naša še nima zobkov, edino žemljico že gloda.

Ajda je danes dobila dvojne puzzle peno,no zdaj bo pa lahko na tleh uživala in igrala,prej sem ji podlaga kovter na tla,na samem parketu jo pa še ne upam pustit,ker bi bila buška takoj tu.

Mojmoj si me spomnila, ji moram naslednjič košaro za igrače kupit,zdaj ima vse nametano v stajici.

Kosilo je bilo fino,samo za Ajdo ne user posted image  sem naredila piščančje zrezke v omaki,njoke in solato pa je samo 4 žličke pojedla.Sem ji šla flašo naredit,je vse spila zdaj pa spančka zraven atija....vsak v svoji razidenci seveda.user posted image

Katera je že dala user posted image  čokolino,čokolešnik za probat?

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
11.8.2007 14:53:04   
pika30
Barbk te vidim zgoraj user posted image  user posted image  hvala za voščilo.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
11.8.2007 15:02:43   
Barbk
R1ta en velikuser posted image zate. Eh moški...Mene moj tud včasih tak razkur, da bi ga lahko za ta desn "jajc" obesla...Le za kaj bi me pa on...user posted image  ker če čist po pravic povem znam bit res pravi user posted image . Da ne pozabim povedat, da me ločijo dnevi, mrbit pa le ure, da bom postala ponosna teta. Uh kar teta Barbk bom.user posted image  No v glavnem moj bratec je svojo predrago T odložil v porodnišnici, kjer zdaj čakajo al se bodo teli neredni popadki razvili v kaj več, ne pustijo pa jo domov, ker je že enkrat imela carskega ( T ima skoraj 11 let staro punčko že od prej in je bila res mlada mlada mamica), zdaj je pa tudi dogovorjena za carskega. Ji je baje Cerar kar ugodil, ker T ima ful strah naravno rodit. Uf tole pa je zdej ena čudna klobasa.user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
11.8.2007 15:44:40   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Naja tvoj link je neaktiven, zato ga je treba v naslov kopirat, da se do albuma pride. Mislim, da rabiš en presledek več v podpisu, pa bo delalo. Saj, če sama klikneš na kaki objavi v svoj podpis, boš videla ali je link aktiven, ko boš popravljala.
r1ta upam, da se pomenita.

Kje moram naredit presledek, da se pride direkt?
Trenutno nimam slik noter, sem jih prej zbrisala.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
11.8.2007 15:48:20   
Naja30
Pika, sir sem ji dala, kot sem rekla samo tisti za namazat na kruh, potem sem ji pa male koščke dajala v usta in je šlo. Kakšna važička je bila, ko je mlela user posted image  se je delala, da ful grize user posted image

Naša ima tudi puzzle na tleh, pa igralni center, vse to je pa na velikem tepihu tak da če pade, pade na mehko. Bom kasneje dala še kakšno tako fotko v album. Zdajle zelo počasi dela in se mi ne da čakat.

Barbk, držim pesti, da čim prej postaneš teta! Javi, seveda.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
11.8.2007 16:19:13   
emaa
naja boš mogla po moje link iz podpisa brisat, posrkbet, da si v novi vrstici in šele potem link prilepit. Pol pa probat na kakem postu, če dela. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
11.8.2007 16:49:06   
crci06
Ja, Naji link ne dela, ker nisva znali user posted image , ampak stran pa je aktivna.
Morate po domače C+P naslov, pa vidite slikce.
Zdaj je spet gor nekaj slikic, čeprav Naja3, ne vem, zakaj si jih sploh brisala?
jaz pa ravno zato delam ta album, da bodo od vsakega meseca par slikic "za vedno" gor...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
11.8.2007 17:02:39   
r1ta
No naša Ančka ima tudi puzzle na tleh, gor pa igralni most, ampak je frajla najraje na laminatu.Tako dolgo se odriva nazaj z rokami da se nekje ne zagozdi (pod sedežno, med stoli...). Danes je pa na vsak način sama hotela da bi ji ratalo iz vseh štirih priti na ta zadnjo, da bi gospodična sedela. Pa seveda ni šlo ker jo je palo zafrknilo in obrnilo na levo in potem buc na tla... Ma vse bi rada naenkrat! Prejle sva šli protestno sami ven, seveda v H&M zapravljat. Iz jeze! Sem ji kupila eno majčko s kratkimi rokavi za 18 mesecevuser posted image ! Pa sebi dva krila, znižana iz 14.95evrov na 4,95 evrov (vsak). Pa še material sem si kupila da ji bom zaščito za posteljico zašila da si ne bo nogice na gajtrcah polomila. Pa imam delo za nocoj ko bo šel moj s taščico na koncert. Jaz namreč nimam nobene potrebe in želje po nobenem koncertu in to je tudi bil vzrok krega. Na živce mi že gre da me neprestano sili nekam ven, v poznih večernih urah. Jaz imam doma dojenčka in ta potrebuje red in mamo. Ko bo pa stara malo več in ko uspavanje ne bo več tak bau bau (da o nočeh ne govorim) bom pa z veseljem kam šla. Madona, če bi mi bilo toliko za fešte bi verjetno šla kakšen večer s frendicami v Sloveniji ven. Moji mami res zaupam in ne bi bil problem. Ampak nisem šla ker mi ni do tega. Jaz sem se naponočevala dovolj v svojem življenju, če pa se moj gospod ni, je pa to njegova stvar. Tako gre danes na nek kitarski (user posted image user posted image user posted image ) koncert s svojo mamo. Jaz se bom pa doma imela prav lepo z mojo japkico. Žurka za punce!

Sva že včeraj pustila pupo pri tašči ko sva šla nakupovati in raje ne govorim. Tokrat sem ji dala zraven kašico, da ji le ne bo česa drugega v usta tiščala in seveda sem priložila še slinček. Ja, pa ja! Jaz ne vem ali je čorava ali kaj. Slinček čist, majčka pa (1. jo je imela oblečeno) seveda napacana z marelično kašico. Pa nisem nič komentirala. Klinc pa še majčka, jo bom pa stran vrgla! Samo za princip se gre...

Veste kaj je rekla ko sem se odločila da z Ano ostaneva v Sloveniji? Da se ji smilim, ker bom mogla sama skrbet za Ano! Halooo! Kaj ji nisem mama? Kdo pa drugače skrbi zanjo? Ona morda? Jojjjj... Ta ima res bolane! Hvala Bogu gre jutri na svojo barko in je ne bo dokler bo lepo vreme. Jaz že plešem indijanski ples proti dežju in bom plesala vsak dan 4x!

Madona zdaj sem se pa spucala! Ne mi zamerit, ker vam težim!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
11.8.2007 17:43:31   
Shorty_
R1ta ti se kar spucaj včasih se je treba verjami da te razumem sam mislim da me določene osebe berejo zato se jz spucam na drugačne načineuser posted image Če boš kdj dobila kak ZS s podobno vsebino mi ne zameriuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
11.8.2007 17:46:42   
crci06
r1ta, tudi me bomo zate in za nas plesale ples proti dežju!
no, malce  za rožice in solatko ga je že lahko, ampak te dni ga je za naslednjih 14 dni bilo dovolj. vsaj pri nas.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
11.8.2007 17:47:07   
Shorty_
Alja in Manetka Vse naj naj za osem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
11.8.2007 19:23:36   
Naja30
moj_moj, ravno zato sem brisala slike, ker bom tudi naredila tako kot ti, po mesecih. Sicer šele od 8m, ker za nazaj je zdaj brez veze.

r1ta, ti kar spucaj svojo jezo tukaj. Zato pa smo, da te poslušamo!  Pri nas je tudi žurka za punce danes. Smo same ženske doma! user posted image

Glede sira mi katera lahko svetuje? Ali vaši user posted image  sploh še ne jejo sira? Ali namazov?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
11.8.2007 20:24:55   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Glede sira mi katera lahko svetuje? Ali vaši user posted image  sploh še ne jejo sira? Ali namazov?

Jaz sem ji sir dala 1x v kosu, ampak ker še nima zobkov in ker se sir sam od sebe ne stopi, ga je pljunla ven. Je pa zadnjič npr. pri kolegici jedla torteline s sirom in so ji bili ful všeč. Sirnih namazov oz. prav sira pa v resnici še ni jedla. Bo, najbrž, ko bodo zobki.

Sem se spomnila, da je zadnjič ena pisala ( ne vem več katera) da daje svojemu user posted image  hrenovke za jest. user posted image  No, meni se je zdelo to zelo zelo čudno, da otroku pri 8 mesecih ponudiš hrenovko za obrok, ko pa je na razpolago toliko druge, bolj zdrave oz. primerne hrane. Skratka, sem absolutno proti. Sem morala to napisat, da mi ne bo katera slučajno kaj zamerla.

Dons sem se skoraj zjokala, ko sem jo hranila - sem bila čito obupana. Prvih 5 žlic je lepo pojedla, potem pa je bila tista polenta po celi kuhinji, prav zanalašč je ven pluvala. user posted image

Sicer pa smo prejle priši iz BtC-ja; smo šli s še enim parom na bowling in Kaja je šla jasno zraven user posted image  - je tko fajn, ko ni več kadilcev v javnih prostorih, da lahko še otroka zraven vzameš ob normalnih urah.

Zdele me pa oči kliče, naj gledam Kajo kako sama stoji; je čist navdušen. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
11.8.2007 20:37:42   
Naja30
Ženkica, hvala za odgovor, saj bom že kaj pogruntala glede sira. Imaš prav, da se ne topi, zato odpade dokler ne bo sama grizla. Bom pa poskusla najti kakšen fajn namaz za user posted image , da bo z mano lahko jedla zajtrk.
Glede hrenovk se strinjam s tabo. Vsak starš pa se seveda sam odloča, kaj bo svojemu user posted image  ponudil.  Včasih, ko druge poslušam, kaj vse njihovi otroci že jejo, se mi zdi, kot da sama ful kompliciram. Potem pa si rečem, za vse je še čas, tudi za jagode in čokolado user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
11.8.2007 21:24:35   
TanjaS
R1ta, zato pa smo tukaj, da te poslušamo. Ne se sekirat, uživaj s vojo pikico, ostalo bo že. user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili danes na obisku pri Petri85, smo se imeli prav lušno. Benjamin je res pravi korenjak, David pa tak cukerček, da bi ga človek kar pojedel.

Potem smo šli še v Mullerja, pa v Mercator, pol smo se pa napokali in gremo jutri na morje. Ampak noben ni kaj preveč navdušen, se nam kar ne da kaj dosti. Zgleda, da je bil mesec dni zadosti. Ampak se bomo imeli fino - smo se tako odločili - če bo slabo vreme pridemo pa domov. user posted image user posted image user posted image user posted image

Maks spi kot top, je popoldne spal samo 15 minut in je bil čisto koma.

Punce, uživajte, se beremo čez ene 10 dni.

Aja, danes sem Maksu naročila Robeez copatke, imajo znižane, samo je bila samo ena barva še na voljo v njegovi velikosti. me prav zanima, če so res tako fini. Jih vsi prav hvalijo. Ene sem vzela pa od Škratka, pa da vidimo. Ja, ja, spet sem zapravljala. Kar dajte me za ušesa. user posted image  Si zaslužim. Ampak so ene od 6-12 mesecev, ene pa od 12-18.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?