|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
1.2.2007 17:31:16   
Naja30
Samo na hitrico se javljam.

frufru, kako si se mogla ustrašit tiste user posted image  babe z mobitelom za volanom? Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi po moje živčnega fasala sredi ceste, ker tega pa ne prenesem, da bi me potem še obtoževala, da grem JAZ čez rdečo luč! Halooo!!

Mislim, da je vampirka pisala o alergiji? Če ne, mi oprosti. Hotela sem reči, da je kivi zelo alergen sadež, tako da možno da je imel mali od njega alergijo.

Pri nas pa se ritem spreminja, kakšno noč spimo tako, da smo nasl. dan kot zombiji, kakšno noč pa prespimo kot angelčki. Ampak bomo že zdržali, saj 1x bo minilo.

Punce, ali katera ve, kako izgleda driska pri dojenčku? In kako vaši mali kakajo?

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 376
1.2.2007 19:03:56   
frufru
Naja3 naš Lovro kaka vsak dan tekoče z belimi koščki in vonjem po sesirjenem mleku. Izjema so bili le tedni z D3 kapljicami, ko je bil zaprt po 4 dni pol pa je spustil zenf z vonjem po gnilih jajcihuser posted image  Driska je baje tekoča pa sluzasta, vsaj tko sem slišala (brala)
Ela06, a si bila mogoče v sobi z Darjo, ki je rodila v 10 minutah? Tam sem vidla eno deklico Evo, Emo ali Elouser posted image  Ne vem več, je bilo to ob 5h zjutraj, ko so nas sestre vrgle iz postelj, da so prezračile in zamenjale posteljnino. Škoda, da se nisi oglasila že pred decembrom, bi že takrat lahko čvekale v živo. bomo pa zdaj nadoknadil ne? A mate kaj problemov s prebivalci Žabjaka? Na našem koncu (Šmihel) so kar miroljubni, samo kakšen pes občasno izgineuser posted image
Ja Loka je itak zakon. Jaz se bom pa za vsak slučaj 3x prepričala preden bom šla čez zloglasni prehod čez pešce. Mi kar pritisk naraste in srce hitreje bije, ko grem tam mimo.

< Sporočilo je popravil frufru -- 1.2.2007 19:05:49 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 377
2.2.2007 11:45:38   
lidijat
Ojla!

ja kje pa ste vse, a ste že v vozičkih? Men je tole mejčkn prezgodaj, greve ponavadi okoli enih, pol dveh. Včeraj je bilo prav spomladansko toplo.

Se moram pohvalit, da sva pa že drugi dan brez dodatka zdržale, čeprav moje mlekarne niso najbolj polne na tem svetu, pa še ponoči smo še kar spali (beri zbujanje 2x ob kr enih čudnih urah). Sva pa zjutraj zadrnjohale od pol sedmih pa do pol desetih, se počutim ko prerojena. Dobr, da mož tavelikega fanta zrihta. V ponedeljek sem ga mogla jaz peljat v šolo, tamalo sem pa doma pustila, se mi je srce trgalo, ampak ni blo druge. Kako pa ve, ki imate še enega ali pa dva doma, to rešujete?

Tokle zaenkrat, bom kar zaključila, da še kaj naredim zdajle ko pančamo, je zaspančkala ob muziki iz vrtiljačka nad posteljico, me je presenetila, se je prvič zgodilo.

Vsem, ki praznujete rojstni mesec ali dva pa čestitke za nazaj in za naprej!

Lep dan želim vsem mamicam in user posted image !!

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 378
2.2.2007 14:19:47   
severnica77
lidijat-tudi jaz sem med bolj poznimi kar zadeva vozičkanje. Tudi midva se odpraviva okoli enih, pol dveh ven. Ponoči se zbudi 2x in potem celo dopoldan je na uro in pol. Ko podreva kupčka in se previjeva, že spet hoče jesti in ni druge kot malce bolj pozni sprehodi user posted image

Je pa res lepo vreme, no danes bolj megleno, vendar pa imaš občutek, da je tukaj že pomlad. Joj, jo komaj čakam.

Danes ponoči sem mojemu user posted image  dala napačno ziziko pa sem ga kar pustila, da jo je izpraznil. Potem pa sem morala še drugo izpumpati in še dobro, da sem jo, ker sem nabrala kar 160 ml mlekca. V glavnem dopoldan pa je postala prava zmeda iz katere zdaj piti. No, do zdaj se je stanje normaliziralo. Višek pa je romal v zmrzovalnik.

Sicer pa ste tiste, ki že imate malčke in še user posted image  res pohvale vredne. Jaz enostavno ne vem kako bi lahko dva porihtala, če se mi pa zdi, da se že zdaj samo z Leom ukvarjam. Sicer pa se vse da, samo navaditi se je potrebno, kaj?

Cmokec vsem našim dojenčkom.

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 379
2.2.2007 16:37:44   
Ženkica
Ojla punce.

Bolj malo se javljam zadnje dni ker na veliko vozičkamo, ker je enostavno treba izkoristit tale vreme. Popoldne oz. zvečer pa je računalnik polno zaseden, tko da samo vmes vskočim in kaj preberem. Sicer smo pa ravno zdele prišle iz sprehoda, pa mam mal počitka.
Kaja se pa trenutno igra pod igralnim mostom in na veliko čeblja in se smejčka. Je res tak angelček (smajliji spet ne delajo).

No, danes smo imeli pediatra; same pohvale, vam rečem; Kaja se je pa še non stop smejčkala in čebljala, pa migala z rokicami in nogicami, tko da je bla dohtarca res navdušena. Tudi tonus na hrbtenici je skoraj izvenel, tako sem šla res dobre volje od tam.

O kakšnih kapljicah pa še vedno ne duha ne sluha; jaz sem pa kar tiho; saj ko berem kakšne krče povzročajo me nič ne mika da bi ji dala. Jo pa redno "sončkam", da bo imela zadosti vitamina D, pa bo tudi ok.

Včeraj se je zgodil tudi pravi mali čudež; ko sva se ob 22.00 uri najedli sem jo položila v posteljico in je na mah zaspala. To se še dejansko nikoli ni zgodilo; vedno vsaj še 1 uro telovadi, preden zaspi. Včasih še dlje.

Aja, vse najboljše vsem bebicam ki ste praznovali user posted image  svoj prvi oz. drugi mesec.

Sem pa danes v Rutarju gledala tele prenosne posteljice in študiram da jo bom kar kupila (pa še na akciiji jo majo). JO pa bomo uporabljali namesto stajice (pač moramo zaradi psa, ne more bit kar na tleh), poleti pa bo primerna za na morje in tudi druge počitnice.

NO, jaz pa tudi vedno bolj postajam spet podobna sama sebi user posted image ; saj veste kaj mislim a ne; počasi se odvečne obloge topijo user posted image , imam pa tut že kar ornk kondicijo; celo tečem že na tekalni stezi ( v resnici sploh ne maram teka, ampak včeraj mi je ful zapasal). No, tko da počas bom pa že skor za v kopalke. user posted image

Aja, a vas tut kaj roke bolijo. Naša Kaja ima dobrih 5 kilc in kadar jo dolgo pestvam me že prav fajn zna mišica bolet. Kaj šele bo ane. Uf, to se bomo nabildal.

No tko, dost mojga nakladanja, šibam zdj.

Uživajte.

P.s.: Emamair - tebi pa čestitke za tvojega malega borca Davida, si predstavljam kako zelo si bila srečna ob veseli novici user posted image

lp

Ženkica

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 380
2.2.2007 18:31:18   
ELA06
Hojla!

Neverjetno kaj delajo ti popoldanski sprehodi za vse tri. Ko smo prišli nazaj sta Ela in očka takoj zaspala, jaz sem se pa spravla pucat stanovanje. Ne morem verjet, da sem imela potem še toliko energije. Ela je cel čas spala v vozičku potem pa še 2 uri, očka se je kmalu zbudil, tako da sva naredila skor generalko stanovanja.

fru_fru jaz nisem bila za Darjo v sobi. Jaz sem bila v sobi 15, kjer so bile sestre ful prijazne. Ko sem bila noseča sem bila zelo malo na forumih, ker sem delala skos delala in še intenzivno študirala, tko da kar nekako ni blo časa. Sem se samo nekajkrat javila pa (takrat pod drugim imenom).

Dobro, da imamo letos tako milo zimo, drugače bi se  mi zmešalo bit samo v hiši. Drugega otroka bomo načrtoval za kak maj, junij...

Ta vikend bo lepo vreme, tako da ga izkoristite za dolge sprehode.

lp

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.2.2007 21:00:18   
frufru
Čer,
našga čukca pa luna trka. Je bil danes pokonci od 13h do 19.30 pa jest je hotu vsako uro. Moje bradavičke so šle ¨cu grunt¨ in so zakrvavele, dete je pa tulilo, ko ni bilo dovolj papice. No ob 8h je končno zaspal, bradavičke pa kar utripajo v srčnem ritmu.

Drugače se tudi mi vozičkamo vsak dan 2-3 ure. To ni nobena zima. Pri nas smo danes že drevje obrezovali in je sok kar brizgal ven. Ja tudi Valentin, ki prinese ključ od korenin, ni več to kar je bil, ga daje segrevanje zemlje. user posted image user posted image user posted image

Ženkica, koliko pa stane prenosna posteljica v Rutarju? Kar se pa rok tiče, bomo vse kot kakšni Švarzenegerji, ko mamo tako težke user posted image . Jaz danes po zadnjem dojenju tudi šalce s čajem nisem mogla dvignit od muskelfibra. se pozna, da ma Lovro že krepko nad 5 kil. Se mi zdijo kilski kvihti od bratranca mala malcauser posted image

Ela06 a prideš še k nam spucat?user posted image user posted image  Jaz se pred 10h sploh ne uspem zrihtat, tako da mam zajtrk šele med 10-11. Pol se pa počasi rihtamo že za ven. Me čaka gora perila za zlikat, pa samo raste. Zdajle se mi pa tud ne da.

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.2.2007 8:39:14   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Ženkica, koliko pa stane prenosna posteljica v Rutarju?

Slabih 10 jurjev starga dnarja. user posted image  Pocen, ni kaj. No, ena je moja, tko da se ve. user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.2.2007 9:08:14   
Vilma
V abc novičkah je prenostna posteljica baby welt 30 eur, kar je slabih 7.200 starga dnarja Ženkica. Sicer ne poznam te firme, ampak mi jo bomo tud verjetno nabavli.

Našega je včeraj tud trkala polna luna, komaj da smo ga uspeli uspavat. Se pa vidi, da je ponoči slabo spal, ker zdaj...uganite...spet spi user posted image  Ob devetih dopoldne mi že dolgo dolgo ni spal, se mi prav fino zdi user posted image  So pa tud ostale mamice tu v Postojni tarnale, da je tale polna luna opasna in da malčki slabo ponoči spijo in samo visijo na zizikah.

Danes je spet tako lep dan, hvala bogu user posted image  Na sporedu bo spet vozičkanje, sem prav zadovoljna, da je tako vreme. Tudi mi smo najmanj 3 ure vsak dan zunaj, nam paše vsem user posted image

Zdaj pa počakamo malčka, da se zbudi, potem pa v vozek in mal po trgovinah user posted image  

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 384
3.2.2007 11:33:00   
ELA06
živijo!

Luna je trkala ponoči. Potem je imelo na našo kontra učinek! Za spremembouser posted image  Je pol popoldneva prespala, potem pa je zaspala mal pred polnočjo in je potegnila do petih zjutraj. Sedaj pa spet spi. Tako da bom lahko v miru naredila kosilo.

fru_fru  čez teden sem tudi jaz včasih do 11h še v pižami! Moram pa priznat, da mi na včasih kar zapaše mal pospravljat, da ima naš očka Elo....mi je  kar za relaksacijo! Ne morem verjte, da sem to napisala in da je še res! Sej je ful luštno bit s tamalo ampak na vsake toliko časa pa zapaše da se še kdo drug mal ukvarja z njo.
Če imaš ful za likat, pomeni da nimas sušilca....je vreden vsakega tolarja..jaz imam ful malo za likat, par stvari ..ok pa plenice.
Prejšnjič si spraševala za Žabjak...tam so vedno problemi. Al imajo v živo musko do 2-3 zjutraj ali strelajo, kurjo,.... skos neki.

Sedaj pa grem kosilo dokončat, potem pa k greva k babici mal na obisk, pa malo ven in bo dan minil.

lp

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 385
3.2.2007 16:24:22   
Zasanjana
Ojla babuške!Lep dan, a ne?user posted image

Mi smo pridni že od navsezgodaj.Smo imeli generalno čiščenje.Stanovanje je zdej tipi topi, vozičkali smo se mal dopoldne.Eno urco in pol, potem se je pa princ zbudil in hotel na vse ali nič iti ven iz vozička.Zdej je dobil kosilo in se priden sončka na balkonu.Gruli in se smeje;predvidevam, da ptičem, ker v sedmem štuku ga bejbe ne morejo obletavati.user posted image

Drugače je zadnje dva dni spanje ponoči bolj ko ne izjema.Zaspi okrog enajstih, pa se zbudi ob treh, potem pa zaspi šele okrog šestih in potegne do devetih.user posted image user posted image

Ja, naš Aleks je sicer atletske postave, ma me vseeno bolijo roke po dolgem nošenju.Včeraj smo imeli najavljene obiske na večerjo, pa je mali skoz težil.Nič ga ni zanimalo bolj kot jaz in je skoz tulil, da nisem mogla nič narest.Sem ga dala v kengurujčka, pa sva plesala in kuhala skupaj.user posted image

No tkole, raport, zdej morem pa še en majhen kupček cunj zlikat, ki že tri dni čakajo, potem pa še kompot dam kuhat, mmm in gremo še mal ven, da se še tavečja zdivja.

LP!

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 386
4.2.2007 3:06:20   
frufru
Jutro!
Mi smo bili včeraj od 11h zunaj. Najprej smo šli v nabavo. Pol smo se najedli, potem smo šli pa drevje obrezovat, Lovro pa je bil zraven v vozičku. Potem je prišla še sošolka iz OŠ s svojim, pa soseda s svojim otročkom ven, tako da smo mele pravi miting na sončku. Pol so se ta mali trije user posted image user posted image  odločili, da zapojejo (user posted image ) pa smo šle vsaka na svoj konc podojit. Potem je prišla pa na obisk še tetka s psom in sva šle še z njim in Lovrom na sprehod. Tako, da je ziher dobil dovolj sončka in D vitamina. Aja, pa dete je začelo nonstop čivkat, ne samo občasno. Pol je pa zaspal že ob 9.30. So mu rolete kar dol padle.

user posted image user posted image Ela  - Ela06user posted image user posted image za 2 meseca

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.2.2007 20:12:00   
frufru
Čer!

Mi smo se pa ravnokar vrnili s popoldanskega potepanja. Lovro je zaspal ravno, ko smo jo hoteli mahniti na sprehod, pol, sva se pa raje malo sebi posvetila in smo šli ven šele ob 14.30. Smo bili zunaj kar 4 ure in naš Lovro je bil pravi user posted image Se je smejal, čivkal in seveda spet spal. Midva z R sva si privoščila Mozart tortico in čaj, potem, pa smo šli naprej do Marofa, kjer smo se martinčkali in gledali hribe (Storžič, Kočna, Grintavec, ...) R se je kar milo storilo, ko je doma izpod Kamniških planin. Ob 17.30 se je naš lumpi spomnil, da je lačen, zato smo šli v čajnico, kjer je toplo in mir in ga priklopili na bubise. Je očaral vse po vrsti . K sreči so vsi odšli prej kot je vklopil sireno user posted image tako, da smo šli hitro domov .Sledila je operacija odtis stopal in rokic, potem pa banja. Zdaj je pa zaspal kot ubit

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 388
4.2.2007 21:03:22   
r1ta
Takole...

Moja starša sta danes odletela proti ljubi deželici in jaz sem spet sama. Ana-Lucia je razvajena še 3x bolj kot je že bila in ravno zdaj ima 15 minutni jokalni maraton. Je namreč na odvajanju spanja na rokah. Po 15 minutak jo bova poskušala umiriti nato pa da vidimo kaj bo... Prav fino smo jo razvadili, jebela cesta!

Drugače smo se imeli lepo. Staršem sva razkazala mesto kolikor sva lahko, tašča je čuvala Ano celo 3x ta teden, vam pa povem da sem jo tako zelo pogrešala ko smo vandrali naokoli da sem komaj čakala da jo spet dobim v naročje.

Še nekaj je novega. Moj dragi je zamenjal službo. Seveda na bolje. Je pa ena slaba stran tega, da zato najbrž ne bova šla v Slovenijo za Veliko noč.user posted image

Ja, 15 minut je mimo, grem jo poskušat potolažit...

Lahko in dolgo nočko vam želim!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 389
4.2.2007 21:06:37   
Zasanjana
Čer!

Ste se vse poskrile, ko je vikend in uživate z dragimi ter user posted image ?Saj prav.

Mi smo danes bolj malo pohajali, četudi je bil res lep dan.Dopoldne je šel mož v službo in sem mogla zrihtat oba mulca, tako da smo šli ven samo za eno urco.Pripravljali smo se pa še debelo uro.Zala se trikrat sezuje in obuje, pa noče se oblečt, Aleks bi pa ravno jedel, ali pa spoha pošteno klobaso v plenico in je potrebno previjanje, ki spet traja najmanj 15 minut, ker pase kravice, pa brca, skratka->vse mu je bolj zanimivo od previjanja.user posted image
Popoldne ju je pa mož popokal in so šli na tortico pa malo na igrišče.Sem se spomnila plana, ki ga je izvajala frufru z zbujanjem malčka, pa sem naročila možu, naj tamalga animira v vozičku, da ne zaspi.In je bil res potem bolj utrujen.Še malo se je sončkal na balkonu, da bo ziher zadost vitamina D.Po večerji smo ga pa še skopali in zdej komaj gleda, ampak bognedaj, da bi zaspal.Se pogovarja z medvedki.

Danes je privlekel dragi domov cel kup sadja, tko da smo naredili sadno kupo, Alekseju pa zmiksali malo jabolka in banane, da je ratalo vse skupaj precej neokusno za videt.No, mali je pridno pojedel vse, se mi pa zdi, da je bilo malo pregosto.Nisem čist prepričana, če bi vmešala not še mal svojega mleka ali pa kakega kompota, kot so mi svetovali.

No, zdej pa tamal zahteva svojo kašico, Zala pa pravljico, tko da šibam.Upam, da bomo lepo prespali tole noč, ker današnja je bila spet katastrofa.

Lahko noč!!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 390
5.2.2007 8:17:30   
Vilma
Dobro jutro punce, tukaj pri nas je že sonček user posted image
Najprej naj se pohvalim, da smo danes dopolnili dva meseca, ravno tako kot Lovro.
Torej Lovro in Dominiku danes čestitamo za 2 meseca user posted image

V sredo imamo ultrazvok kolkov. Upam, da bo vse ok in da ne bomo več na široko povijali. Se že prav veselim. Bom pa kljub temu Dominika previjala s previjalko.. Sem se pogovarjala z eno frendico, pa je rekla da je fajn, ker mal fiksira papmerske.

Imam pa eno vprašanje za vse.
Katero velikost plenic uporabljate? Tisto 3-6 ali ste že na 4-9?
Naš malček ima trenutno cca 5 kg in tele 3-6 pleničke vsakič prepuščajo, ko kaka. Sem mu prejšnjo noč prvič dala tavečjo 4-9, pa se mi je zdelo, da je ful prevelika zanj, ampak je pa zadržala tako oreng kakico, da se mi je prav fino zdelo, ker ni šlo skoz user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 391
5.2.2007 9:48:00   
sreca212
naša je stara 9,5 tednov, težka 5.150 in uporabljamo že več kot 2 tedna tiste planice od 4 kg naprej in je super, saj nič ne gre čez. res je, da zgledajo malo velike, ampak pomembno je, da ji fino potegnem planičko za hrbom gor, pol pa drži (v nasprotnem primeru se je pa že zgodilo da je tako z nogicami ropotala, da ji je seveda vse prišlo na hrbet in ji ni bilo prijetno).

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 392
5.2.2007 16:30:58   
Zasanjana
user posted image Čestitke Lovru in Dominiku za dva meseca!user posted image

Vilma, mi smo že tri tedne nazaj prešaltali na tiste 4-9kg, ker so nam tiste od 3-6 že vse prepuščale.

(odgovor članu sreca212)
Neposredna povezava do sporočila: 393
5.2.2007 18:47:02   
lidijat
Čer!

Tale vikend in pa danes je pa res zatišje na RR-ju. Se vidi, da bi rade vse sončne žarke izkoristile, ker se nam v tem tednu snegec napoveduje.

Sej ne vem, kaj bi pametnega napisala, se itak vsak dan - še bolj vsako noč sproti borimo in je vedno kaj novega in drugače. Kar naporno, ne vem ali zaradi let (30, bom kar priznala) ali zaradi tega, ker je prevelika razlika med tavelikim user posted image  in tamalo user posted image  in sva se z  možem malo razvadila. Vsakega po malo!

Čestitke Lovru (Frufru in Dominiku (Vilma) za 2 meseca pa vsem user posted image  za nazaj tudi čestitke! 

Grem likat, če bo user posted image  pustila.

Lepo pančkajte!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 394
6.2.2007 14:10:07   
Shorty_
hojla!
Samo tolk se javljam da nas spravim nazaj na prvo stran, drugače pa je pri nas vse ok in pridno rastemo. Ta teden se bom mogoče bolj malo javljala ker je moj dopoldan v službi in midve pol spančkava do 10-11 pol je treba pa že kosilo narest in mi zmanka časa za RR.

Zdej pa Nika zahteva zizilandijo!

Pa pa

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 395
6.2.2007 15:56:01   
frufru
Dan!
Midva sva ravno iz ZD! Se je v čakalnici pošteno pokakal in polulal. Potem je pa vaga pokazala 6000 g user posted image Dolg je pa 58 cm. Nič čudno, da so mu cotke majhne in mene hrbet matra.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 396
6.2.2007 16:56:51   
Zasanjana
Frufru, vi imate pa pravega mačota doma.user posted image user posted image user posted image

No, mi se mamo danes super fino fajn.Možek je namreč doma po dolgem času in se ves dan igramo skupaj.Dopoldan smo nekako skušali ujeti še malo sončka in se šli malo vozičkat, domov smo prišli pa mokri.

Mi smo tudi opazili, da nam je večina cotk premajhna, tako da bo treba v nabavo.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 397
6.2.2007 17:07:58   
lidijat
Živjo!

Frufru, Lovro je pa že kr ornk dedec. Je priden za papcat. Jaz bi tko rada, da naša pupika malo več je pa ne in ne. Ima svoj prav in konec. Se tko krega z joško, če jo preveč silim in jokca v stilu "Nee, nee" user posted image .
Ravno zdaj sva zaključile kalvarijo hranjenja - v treh urah je vsake pol ure po parkrat povlekla na vsaki strani, sem ji pripravila še Aptamil pa ga tudi poskusila ni, mi je z jezičkom turila ven flaško. Zdaj pa spi, saj enkrat pa mora omagat, ker cel dan neki po rokah dremlje in se ne naspi. Po moje ji tudi jesti ni pasal zato.
Mi pa danes nismo imeli nič sončka, dežuje po malem že cel dan, tako, da smo najbrž zaključili vozičkanje za ta teden, je nekam slaba napoved videti. Se bomo pa igračkal in čebljal.

Lep pozdrav vsem mamicam in user posted image !

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 398
6.2.2007 18:15:58   
Barbk
Čer babuške,

se pokorno javljam...user posted image  Saj preberem vas še vsak večer preden padem v posteljo, za pisat pa zmanjka časa in moči. Saj najina Manca mi še pusti nekaj moči, a tale faks me pa ubija...user posted image  Upam, da sem tale izpit v petek "prošla", drugega imam pa že v ponedeljek. Pa kaj je s temi smeškoti?? Frufru vaš Lovro je pa že ta pravi "dejsc". Res je priden fantiček, da takole lepo papca. Lidijat a vaša lumpika pa mal štrajka. Saj bo- ma saj tud odrasli nismo vsi glih. Eni pač radi ful papcamo, drugi pač ne. Je pa tud to res, da se trenutno stanje lahko hitro obrne. Na boljš seveda. Shorty mi imamo pediatra v Šentvidu-mi je bližje-gremo lahko na malce daljši sprehod pa smo tam. Glede pleničk-mi smo še zmeraj na tamicanih 2-5 kg user posted image , k smo še bolj majhni. Je zadnjič pediatrinja rekla, da ne more bit drugač, če je pa mami drobna. Drobna ja v višino, širino pa še ne.user posted image  Sem se odločila, da grem na dieto. V ponedeljek.user posted image  Ne, res. Prej pa ne gre, ker naša mami sreča abrahama, pa bo mljaska tortica... Mlekarne so "kjuzo"-proizvodnja ne deluje več. In zato grem na uno ločevalno.Enkrat je že palila, pa ma da zdej tud. Zdaj pa šibam, ker se je naša miška zbudila, je treba papcat...

Čavči,

Barbk

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 399
6.2.2007 22:02:11   
vampirka
Dober večer...se na hitro malo javim, saj Laura pridno spančka, pospravljat se mi pa lih ne da cel večer!

Frufru: sem si ogledala tvoj album - mater imate pa velikega poba! No, glede na polnost mojih mlekarnic in Laurin apetit bomo mi tudi kmalu vse dohiteli user posted image ...bom jutri poskusila uredit malo albumčke in kakšno novo slikico objavit v albumu (se pridno naslikavamo user posted image ).

Barbk: pridna si, da takole za faks delaš - saj verjetno ti zaradi tega tudi mlekarne ne delajo več (stres) - ti pa zato želim uspešno dieto! Jaz imam še vedno 3kg odveč, ampak si ravno zaradi "belega zlata" ne upam hujšat. Telovadim pa tudi še ne pretirano (razen vsak dan zelo dolgi sprehodi).

Drugače pa nas še vedno po malem nosek matra user posted image ...kakšen dan je boljše in takrat prespi od 21h do 4h...pa hranjenje in naprej do 9h...če pa se nam nosek bolj baše, potem pa je vsake 2 do 3 ure alarm user posted image ! Ji pa že dva večera skuham kamilice v slani vodi in potem to inhalira (kar zaspi nad soparo) in deluje - na živce mi gre, ker čisto pozdravi se ji pa ne in to že 3 tedne!!!

Se pa v zadnjih dneh ful pazim kako jo dvigujem, previjam...saj sem pod temo "handling" prebrala, da čisto narobe menjavam otroku plenice user posted image  (sem ji nogice dvigovala, namesto da bi jo "rolala")...na srečo je Laura motorično zelo razvit dojenček in se ji sploh ne opazi tiste 3 tedne zaostanka...ampak vseeno se zasekiraš, ko prebereš kaj takega! Ko bo naslednjič predavanje na temo Handlinga v Štorklji, zagotovo grem!

Kako pa ve dvigujete in rokujete z vašimi malčki? A so vam v bolnici kaj pokazali? Meni so, ampak nekaj na pol sedaj vidim!

P.S. Kaj smo se pa London_paris zamerile??? Na drugih temah jo vidim, ko kaj napiše, tule se pa nič ne javi user posted image !  

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?