Zasanjana
|
Čer! Ste se vse poskrile, ko je vikend in uživate z dragimi ter ?Saj prav. Mi smo danes bolj malo pohajali, četudi je bil res lep dan.Dopoldne je šel mož v službo in sem mogla zrihtat oba mulca, tako da smo šli ven samo za eno urco.Pripravljali smo se pa še debelo uro.Zala se trikrat sezuje in obuje, pa noče se oblečt, Aleks bi pa ravno jedel, ali pa spoha pošteno klobaso v plenico in je potrebno previjanje, ki spet traja najmanj 15 minut, ker pase kravice, pa brca, skratka->vse mu je bolj zanimivo od previjanja. Popoldne ju je pa mož popokal in so šli na tortico pa malo na igrišče.Sem se spomnila plana, ki ga je izvajala frufru z zbujanjem malčka, pa sem naročila možu, naj tamalga animira v vozičku, da ne zaspi.In je bil res potem bolj utrujen.Še malo se je sončkal na balkonu, da bo ziher zadost vitamina D.Po večerji smo ga pa še skopali in zdej komaj gleda, ampak bognedaj, da bi zaspal.Se pogovarja z medvedki. Danes je privlekel dragi domov cel kup sadja, tko da smo naredili sadno kupo, Alekseju pa zmiksali malo jabolka in banane, da je ratalo vse skupaj precej neokusno za videt.No, mali je pridno pojedel vse, se mi pa zdi, da je bilo malo pregosto.Nisem čist prepričana, če bi vmešala not še mal svojega mleka ali pa kakega kompota, kot so mi svetovali. No, zdej pa tamal zahteva svojo kašico, Zala pa pravljico, tko da šibam.Upam, da bomo lepo prespali tole noč, ker današnja je bila spet katastrofa. Lahko noč!!
|