Ženkica
|
Čao čveke! Frufru: svetovna fotka . Najprej da povem, da smo se naučili BRAVO z rokicami pokazat ; ji rečem bravo in ploskam z rokami, nato pa še ona ponovi za mano in se smejčka zraven ; je tako luštno, ko se otrok nekaj nauči, kar ne morem verjet. GH - po ta novem bomo mogoče kmalu ukinili flašo; sploh noče več piti mleka po njej; prejle npr. po kopanju ni hotela pit mleka pred spanjem; potem pa sem ji dala kar kašico za lahko noč od Hipa (sicer mi je bilo potem žal, ker sem se spomnila, da bi ji lahko grisolino naredila), je pa tako pojedla, da je bil kar joj, odpira usta kot ta velik. No, če se mene kaj vpraša, bi bili zelo fajn, da bi pila mleko minimalno vsaj še kak mesec vsaj 2x na dan (zjutraj in zvečer). Z dojenjem sva midve že zdavnej nehali, nikoli nama ni zares zalaufalo; po svoje škoda (trajalo je samo dober mesec); no ja, tudi to ima svoje prednosti, Kaja je itak zrasla v eno veliko luštno punco. Spanje - spet smo na starih tirih, danes je spala do devetih zjutraj in to na trebuhu, se je sama tako naštimala, če jo dam jaz, potem ni šans, da bi tako obrnjena spala. Včeraj smo v BC-ju probali stolček PP Prima papa; super je, res, ampak drag ko ; danes teden gremo na morje in ko se vrnemo nazaj grem v akcijo, bomo kar rabljenega kupili, se jih prodaja malo morje za cca 50 eurov, kar je dosti ceneje od 150 eurov. No, danes je sicer za nami super dan; zjutraj je bilo še bolj tako tako, ker je bilo čudno vreme, pa smo se vseeno odločili in šli z motorjem in z avtom (s sabo vzeli še babico za varuško) na Cerklje ob Krki na Mobikrog; sva z možem vozila po pisti, super je blo, me je tokkkk not potegnilo, da bom nujno še šla. Pa še 100x bolj varno je kot na cesti, ker ni drugega prometa. No, potem smo šli še v gostilno Vovko pri Novem mestu na kosilo (srnjin zrezek je odličen btw) in še k teti na obisk na kavico na Gorjance. Skratka, super dan, srečo smo imeli z vremenom, dežek je samo malo ujel moža ko smo odhajali domov, prej ko sem pa jaz vozila motor do NM-ja pa niti kapljice. Jutri imamo pa orto familijarni piknik na Rakitni; organizirata tast in tašča, in sem obljubila, da bom neko spešl solato naredila, tko da me tole še zdele čaka, se mi ne ljubi po pravici povedano. Kaja že spi, možek pa se je tudi spravil k nekemu delu, skratka, dogaja, dogaja. Uživajte. Ženkica
|