Ženkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris joj, a šele ob 8h hodijo vaši črveki spat? M i2 z Ožbejem se greva približno 18.15h kopat, potem malo razgibavanja in masaža, se fajn namaževa z oljem, v body, malo crtljanja, dojenje in spat. Skrajni čas je 19.15h, da je čista koma ... je pa res, da podnevi spi samo ene 3x po pol urce... Ojej, moja Kaja hodi spat natanko ob 21.00 uri in to vsak večer; in se čisto zadovoljna da je tako; spi itak celo noč (do osmih zjutraj), ne bi si mogla več želeti. Sicer pa je sedaj poletje, daljši dnevi itd., pozimi, ko se ura itak prestavi na zimski čas, bo to pomenilo spanje ob 20.00 uri, kar pa bo tudi čisto super. No, midve sva imeli danes obiske, oči je pa pobegnil malo h kolegom v Lj. Kaja je pa očitno imela oz. še vedno ima poskok v rasti, vsi bodiji s kratkimi rokavi so ji kar naenkrat premajhni, tako da moram nujno še v šoping preden gremo na morje; nujno, nujno. Prejle sem malo škilila k novemberčkom; a veste da nekateri že kar sami stojijo ob opori, ko jih mamice postavijo na noge; a ni to malo prezgodaj ; saj še komaj sedeti ne znajo nekateri. No, če pomislim, nam so to na nevrofizioterapiji strogo prepovedali; najprej sedenje, pa plazenje, šele potem postavljanje na noge. No ja, majhno pripombo sem morala dat, čisto meni podobno; tiste ki se ne strinjate, nč se sekirat, vsak po svoje pač. Čist sem sesuta, se pozna, da mi fali nekaj ur od prejšnje noči. pa pa Ženkica
|