|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
13.6.2007 17:57:01   
Naja30
Shorty, daj prestavi city park na petek, boma s Tijo v Lj. Plsuser posted image
Glede vrtca - mogoče je bolje, da si za razgovor zrihtaš varstvo za Niko, da se boste lahko v miru pogovorile z vzgojiteljico. Ali pa če gresta oba s tvojim in tamala.

Je še kateri vroče?user posted image  Moram likat, pa si sploh ne predstavljam tega v tej vročini.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
13.6.2007 18:45:15   
Strawberrie Cherrie
Shorty ... hvala user posted image
Pa čestitke Niki za pol leta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
13.6.2007 18:45:48   
Strawberrie Cherrie
Pa Alji pa Tristanu tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
13.6.2007 18:48:07   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Shorty ... hvala user posted image
Pa čestitke Niki za pol leta user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala tudi tebi

Neposredna povezava do sporočila: 2954
13.6.2007 19:18:24   
r1ta
Če je kaj res potem je pa to zagotovo da nizozemci niso točni. Ob štirih sma imela napovedana dva bivša sodelavca od mojega dragega, pa sta prišla ob pol petih, zdaj pa čakama na teto od mojega (taščino sestro) pa zamuja že dvajset minut. Ob osmih pa moram začet Ano rihtat za spat ona mi bo pa tu visela do devetih... Joj, jaz ne vem če ne bom dala odpoved tej nizozemski...user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
13.6.2007 19:23:53   
Shorty_
R1ta slovenija ti ponuja službo za nedoločen čas s trinajsto plačo regresom in čvekanjem v živo z rr-jevkamiuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
13.6.2007 19:27:26   
Strawberrie Cherrie
joj, a šele ob 8h hodijo vaši črveki spat?
M i2 z Ožbejem se greva približno 18.15h kopat, potem malo razgibavanja in masaža, se fajn namaževa z oljem, v body, malo crtljanja, dojenje in spat. Skrajni čas je 19.15h, da je čista koma user posted image user posted image user posted image ... je pa res, da podnevi spi samo ene 3x po pol urce...

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
13.6.2007 20:02:05   
Shorty_

M i2 z Ožbejem se greva približno 18.15h kopat, potem malo razgibavanja in masaža, se fajn namaževa z oljem, v body, malo crtljanja, dojenje in spat. Skrajni čas je 19.15h, da je čista koma user posted image user posted image user posted image ... je pa res, da podnevi spi samo ene 3x po pol urce...

nika  gre po novem po 9tiuser posted image   sej bo bolšuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2958
13.6.2007 20:11:09   
TanjaS
Ojla,

midva sva se pa danes bo BTC sprehajala in povsod, kjer sva bila nekaj obnavljajo. Espri je samo spodaj, H&M je tudi ves natlačen, ga je pol zaprtega, ker obnavljajo, v Mullerju neki premetavajo police, pol stvari manjka, v BC je pa tudi zgornji štuk zaprt in vse natlačeno spodaj, ker tudi prenavljajo user posted image user posted image user posted image

Maks je kar dobro prehlajen in pridno pokašljuje,user posted image user posted image ampak je dobre volje.

London_Paris, tista zgodbica o fantku je pa res žalostna. Iz kje pa si, da videvaš to žensko? A za punčko lepo skrbi?

R1ta, meni gre tudi zamujanje ful na živce user posted image user posted image user posted image

Je pa res soparno za znoret. Maks je v postelji, upam, na kaj bolj mirno noč, Kaja pa še okoli skače.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 2959
13.6.2007 20:14:52   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS

Ojla,

midva sva se pa danes bo BTC sprehajala in povsod, kjer sva bila nekaj obnavljajo. Espri je samo spodaj, H&M je tudi ves natlačen, ga je pol zaprtega, ker obnavljajo, v Mullerju neki premetavajo police, pol stvari manjka, v BC je pa tudi zgornji štuk zaprt in vse natlačeno spodaj, ker tudi prenavljajo user posted image user posted image user posted image

Maks je kar dobro prehlajen in pridno pokašljuje,user posted image user posted image ampak je dobre volje.

London_Paris, tista zgodbica o fantku je pa res žalostna. Iz kje pa si, da videvaš to žensko? A za punčko lepo skrbi?

R1ta, meni gre tudi zamujanje ful na živce user posted image user posted image user posted image

Je pa res soparno za znoret. Maks je v postelji, upam, na kaj bolj mirno noč, Kaja pa še okoli skače.

pol pride pa v poštev kava v Orehku, na tržnici Btc je katera za?

aja povejte mi kak rabiš da narediš user posted image osebno a morš met user posted image s sabo?

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
13.6.2007 20:15:57   
frufru
L_P pri nas gre nočno spanje na boljeuser posted image , dnevno in uspavanje je pa čisto zblojeno. Danes je podnevi spal celo 2x po 3četrt ure, Ob 6h ni hotel jest, ob7h je sitnal za jest, pol je pa že ob pol8h mrknil in je samo nekaj malega pozezal. Jaz sem pa že spumpala in rižolino pripravila, pa sem lahko samo preč vrgla.user posted image  Drgač bi pa jaz tudi kontaktne leče furala, pa noje okice niso za in štrajkajo. Pol sem pa kot angorski zajc.
Shorty, za osebno rabiš sliko, ki NI računalniško obdelana, potrdilo o rojstvu al pa zdravstveno izkaznico user posted image , pa tvojo osebno

< Sporočilo je popravil frufru -- 13.6.2007 20:17:23 >

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
13.6.2007 20:25:36   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

L_P pri nas gre nočno spanje na boljeuser posted image , dnevno in uspavanje je pa čisto zblojeno. Danes je podnevi spal celo 2x po 3četrt ure, Ob 6h ni hotel jest, ob7h je sitnal za jest, pol je pa že ob pol8h mrknil in je samo nekaj malega pozezal. Jaz sem pa že spumpala in rižolino pripravila, pa sem lahko samo preč vrgla.user posted image  Drgač bi pa jaz tudi kontaktne leče furala, pa noje okice niso za in štrajkajo. Pol sem pa kot angorski zajc.
Shorty, za osebno rabiš sliko, ki NI računalniško obdelana, potrdilo o rojstvu al pa zdravstveno izkaznico user posted image , pa tvojo osebno

Rojstni list?? A moraš met novega al je lahko star?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
13.6.2007 20:34:44   
TanjaS
Shorty, lahko kopijo tistega, ki ga imaš, si ga dobila po pošti.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
13.6.2007 20:56:06   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS

Shorty, lahko kopijo tistega, ki ga imaš, si ga dobila po pošti.

zlata siuser posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
13.6.2007 21:57:17   
Ženkica

Ojej, moja Kaja hodi spat natanko ob 21.00 uri in to vsak večer; in se čisto zadovoljna da je tako; spi itak celo noč (do osmih zjutraj), ne bi si mogla več želeti. user posted image
Sicer pa je sedaj poletje, daljši dnevi itd., pozimi, ko se ura itak prestavi na zimski čas, bo to pomenilo spanje ob 20.00 uri, kar pa bo tudi čisto super.

No, midve sva imeli danes obiske, oči je pa pobegnil malo h kolegom v Lj.

Kaja je pa očitno imela oz. še vedno ima poskok v rasti, vsi bodiji s kratkimi rokavi so ji kar naenkrat premajhni, tako da moram nujno še v šoping preden gremo na morje; nujno, nujno.

Prejle sem malo škilila k novemberčkom; a veste da nekateri že kar sami stojijo ob opori, ko jih mamice postavijo na noge; a ni to malo prezgodaj user posted image ; saj še komaj sedeti ne znajo nekateri. No, če pomislim, nam so to na nevrofizioterapiji strogo prepovedali; najprej sedenje, pa plazenje, šele potem postavljanje na noge. No ja, majhno pripombo sem morala dat, čisto meni podobno; tiste ki se ne strinjate, nč se sekirat, vsak po svoje pač.

Čist sem sesuta, se pozna, da mi fali nekaj ur od prejšnje noči.

pa pa

Ženkica

Neposredna povezava do sporočila: 2965
14.6.2007 8:50:59   
r1ta
Tako. Obiski so za mano. Teta Mascha je bila fascinirana nad našo dojenčico, Ana je pa tudi bila tako dobre volje, da jo je bilo veselje gledati. Le ob devetih je imela vsega poln kufer in je za lahko noč pobruhala teto. Prav ji je, kaj jo je pa tako mrcvarila (sem malo hudobnauser posted image ).

Danes pa tukaj dežuje tako da ne vem kako bova kaj šetkaliuser posted image . Imam cel spisek reči, ki jih moram kupit za domov. Sem pravi dedek mraz vsakič ko grem v Slovenijo. Za mojo nečakinjo in nečaka itak vedno nabavim darila, tako da me že vnaprej sprašujeta kaj bosta dobila in se že kar dogovorimo kaj želita imeti, zdaj ima pa še večina prijateljic otroke, jim je pa tudi treba nekaj prinesti. Pol pa še nekaj za moje starše, pa brata in ženo... Saj pravim, dedek mraz sredi poletjauser posted image

No, če bo pa lilo cel dan bom pa Ani zašila poletno vrečo za spanje. Blago že imam, samo spravit se moram zraven, pa bo narejeno.

Joooj kak danes bluzim...

(A. Einstein)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
14.6.2007 9:29:26   
Strawberrie Cherrie
Jutro...
Mi imamo danes 3cepljenjeuser posted image - upam, da bo frajer pogumno prenesel (itak se bo JOKAAAALLL, pa dobro - sem optimist!) - sem ga včeraj dala na tehtnico pa je pokazala okoli 8700guser posted image user posted image user posted image Ni ravno natančna, pa vendarle...TEŽKA KATEGORIJA user posted image user posted image user posted image user posted image ... bomo videli danes, kako bo...in koliko bo.
Frufru -> a tudi če si kupiš kapljice ti leče ne sedejo? Ker SOLO Care (enaka firma kot tekočina za leče) ima ene fenomenalne kapljice -> jaz ko se učim in ko po 10ur bulim not v ekran pa knjige, si kapnem kakšne 2kapljici, pa je takoj boljše. Poizkusi. Sploh zdaj poleti je fino, ker si lahko kupiš kakšne ceneješa sončna očala, brez dioptrije. Ker jaz sem brez očal/leč slepa...in lahko samo tipam, kje je kdo user posted image user posted image user posted image
R1ta ->  malo sem pozabila, pa vendarle, kdaj prideš v Slo? A bomo naredile takrat kakšno mariborsko/celjsko srečanje? Mi je bližje, kot pa Lj ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, mi imamo v nedeljo krst. Držite pesti, da se vse OK izteče in mali ne bo sitnoba na 2 user posted image user posted image user posted image ...
Bom potem napisala, koliko smo uspeli pridelat v cm in g, da bomo natančni!
Lep dan...

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
14.6.2007 10:50:53   
r1ta
London_paris jaz pridem v Slovenijo 23.6., toda gremo takoj na začetku na morje in se vrnemo 2.7. V Sloveniji ostanemo do 14.7. (morda z japkico celo malo dljeuser posted image ), tako da se med tem časom lahko res kje dobimo. Preden bom šla domov moram eni zaupati telefonsko številko, da se bomo lahko slišale. Bi bilo super če bi se lahko dobile na kakšnem sladoledu!user posted image

Veliko sreče in čim manj solzic danes na cepljenju!

< Sporočilo je popravil r1ta -- 14.6.2007 10:51:29 >

(A. Einstein)

Neposredna povezava do sporočila: 2968
14.6.2007 13:23:50   
frufru

Jutro...
Mi imamo danes 3cepljenjeuser posted image - upam, da bo frajer pogumno prenesel (itak se bo JOKAAAALLL, pa dobro - sem optimist!) - sem ga včeraj dala na tehtnico pa je pokazala okoli 8700guser posted image user posted image user posted image Ni ravno natančna, pa vendarle...TEŽKA KATEGORIJA user posted image user posted image user posted image user posted image ... bomo videli danes, kako bo...in koliko bo.
Frufru -> a tudi če si kupiš kapljice ti leče ne sedejo? Ker SOLO Care (enaka firma kot tekočina za leče) ima ene fenomenalne kapljice -> jaz ko se učim in ko po 10ur bulim not v ekran pa knjige, si kapnem kakšne 2kapljici, pa je takoj boljše. Poizkusi. Sploh zdaj poleti je fino, ker si lahko kupiš kakšne ceneješa sončna očala, brez dioptrije. Ker jaz sem brez očal/leč slepa...in lahko samo tipam, kje je kdo user posted image user posted image user posted image

L_P zlata si, da skrbiš zame user posted image samo jaz sem v oči jako boga mam poleg hude diptrije (-4 in -6) še cilindre, pa mi je okulist odsvetoval oziroma bi morala met poltrde, teh pa na levem očesu ne prenesem. Mi je svetoval operacijo (cca 400000 sit na uč) ampak je samo 50% da bo bolje
Joj, jaz se pa tolažim, da je Ožbej težji od Lovrauser posted image , pa smo ga zgleda že šišenli.user posted image Mogoče, ga bo pa švicanje shujšalouser posted image
R1ta ja fino bi te bilo spoznat, kaj pa če kar v Podčetrtku organiziramo, da ne bo krega LJ-MBuser posted image , pa še kopat se lahko gremo

< Sporočilo je popravil frufru -- 14.6.2007 13:26:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 2969
14.6.2007 13:49:39   
ELA06
Sva vas z elo prišle mal prebrat..........

Glede spanja.... naša gre spat med 19.30 in 20.00! še vedno se zbujava 2x, da se napapca. Zjutraj pa rogovili že ob 6.30 ali najkasneje ob 7.15.... če je pa čudežen dan (1x na 100 let) pa spiva do 9h.

GH pridno papca.....obožuje krompir + cvetača, blitva, tut korenček gre.

Sem bila včeraj pri moji mami pa sem ji dala HIPPOVO jabolko/banana....ni bila ravno navdušena. KATERE VE KUPUJETE OD HIPPA ALI FRUTKA? Drugače ji vse doma kuham samo moram mal probat te kupljene zadeve, ker gremo na morje v hotel, tako vidim kaj ji bo všeč....

moram it, grmi, ga naju ne bo kje ssssssssssssssssstreslo.

lp

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
14.6.2007 13:50:39   
ELA06
 zewn j

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
14.6.2007 13:51:44   
ELA06
to zadnje je bilo pa elino maslo - VKLJUČNO Z POŠILJANJEM! kako ji je pa to ratalo?user posted image

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
14.6.2007 13:54:36   
Strawberrie Cherrie
Ok, potem se bomo dogovorile za srečanje.

Naše mere: 6m - 72cm, 8900g user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glava: 45cm
Bili smo 3cepljeni, zdaj spi...

Šibam delat kosilo!

Frufru - > Uf, ti me pa prekašaš v dioptriji - jaz se tako sekiram, ker imam - 2,75 in -3 ...  sem že jaz slepec brez očal. Čeprav so očala tudi prav sexy!!!! Aja, po kg smo si pa na istem user posted image

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
14.6.2007 13:54:53   
Strawberrie Cherrie
Ela, jaz največ kupujem od alnature....

Neposredna povezava do sporočila: 2974
14.6.2007 14:10:47   
emaa
No pol smo mi kar fajn bli pr 6 mesecih, ko smo mel 70 cm in en 8610, drugi 9000g, obseg glave pa 42 in 42,5cm. No zdaj smo že večji, je imel David prejšnji teden 9020, Luka okoli 9400, pa okoli 71cm.
Dioptrija, mam kar leče, očala itak da letijo po tleh. mam pa -4 in -2,5, ni tako hudo.
Ela  mi če kaj kupimo, kupimo rajši od Hippa kot od frutka, tudi Alnatura ni slaba. Frutkove so vse tako tekoče, razen ene, ki ima skuto notri.

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.