r1ta
|
Evo mene še zadnjič. Danes. Jutri bom pa itak še kaj napisala. Kaj je novega? Da naše dekle je vanilijevo kislo mleko. Kar ta pravo. Kravje! Prejle jo dam v varstvo k tašči za eno urco, da sem na brzino počistila tla in skupaj zmetala večerjo. Ob osmih jo grema iskat in babika spi. Pa vidim, da ima okoli ust nekaj mlečnega. Ah, sem si mislila, da sem jo bolj površno umila in me je bilo kar malo sram. No, potem se dekle zbudi in je že bil čas za njeno flaško in je začela malo tečnariti, nakar pride tašča s pakungo nkislega mleka in plastično žličko in ji začne tiščat v usta. Jaz sem bila šisto frapirana. Nisem rekla ne bu ne mu, samo mojega dragega sem gledala kot bik v nove vrate, če bo on kaj rekel ali ne. Pa seveda ni, ker bog ne daj da bi s čimerkoli užalil svojo super mamo. Še zdaj sem čisto paf. Sam bog ve kolikokrat ji je že kaj tiščala v usta . Potem se pa pogovarjamo glede goste hrane in me vpraša če ji korenčkovo kašico zagrejem. In ji povem da jo. Potem me vpraša če ji sadne kašice dajem hladne ker bi jo lahko to motilo. In ji rečem da jih rahlo zagrejem, da niso res čisto mrzle. In kaj reče pol? Da potem jo pa verjetno to moti in bi bilo boljše če bi ji dajala mrzle. Ja, če ni črno je pa belo. Ej ta baba bužava misli, da je vso pamet sveta pobrala! Ful mi gre na jetra. Res! Pa jaz ji bom po dopustu res čisto vse povedala kaj ji gre... Ja, pa plenico ji je spet morala zamenjati. Jaz ne vem kaj toliko uživa, da mi jo slači ko res ni bilo potrebno če sem ji jaz zamenjala pleničko ob pol sedmih, ona pa ob sedmih... Mater no! No potem pa še mojega dragega vprašam če je prepričan da ji tudi drugače, ko je on zraven, kaj ne tišči v usta. In je rekel da je. Sem ga vprašala če lahko to z zagotovostjo trdi, pa je rekel da ne, ker včasih on gleda tv in ne vidi kaj stara počne s ta malo... Pa dobro je no, kdo je tu smotan? Zdaj upam, da ni slučajno alergična na kravje mleko ker bi nam bilo res lepo na dopustu če slučajno izbruhne kakšna stvar na plano... Pa to ni res... Ja, očitno sem tiste vrste oseba, ki drugače jamra in jamra a v obraz si ne upa povedati... To je moj večni problem. Mene je strah, da bom osebo prizadela in potem sem raje jezna in tiho, kot pa da bi povedala in s tem rešila situacijo in tudi probleme v bodoče... No pa se imam s čim ukvarjat na dopustu. Punce jaz sem res za to da se kaj vidimo. Mi smo na morju do 2.7., 7.7. imamo krst, ostale dneve sem pa takorekoč prosta. Ostanemo pa do 14.7. oziroma jaz s ta malo mogoče malo dlje. Frufru ima mojo številko mobitela, pa se lahko nekako povežemo. Bom pa prišla kaj počekirat! Ne si mislit da boste imele tri tedne mir pred menoj! Ajdi, grem peglat, čeprav sem tako zmatrana da komaj stojim... Jutri vas še malo zamorim!