|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
20.6.2007 10:47:48   
frufru
R1ta mala obvlada, naš je danes, ko sva pela pesmico Petelinček je na goro šel, začel KIKIKI, ampak samo 1x kot da bi nagajal. se vidi, da jo z R karnaprej pojeta, ko se zvečer previjata, jaz pa mleko za rižolino pumpam. Midva mava ponavada Prišla je miška iz mišnice na repertoarjuuser posted image
Drugače je naš včeraj maline jedel, te so mu pa dobre, tako, da jih bo danes spet. Samo od borovnic dalje najprej samo malo jezik stegne, da preveri, če mu mama ne bo spet kake čudne hrane v usta rinla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
20.6.2007 21:47:14   
TanjaS
Ja, a vas je vse sonce stopilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, vroče je za pop... Mi smo bili popoldne v Mostecu, je od sestre mali praznoval rojstni dan in je bilo vsaj tam prijetno hladno v senčki. user posted image user posted image  Zjutraj sva šla z maksom že ob 8.30 ven (sva morala nov voziček sprobati), pa je bilo vroče, sem čist spopana domov prišla.

Kaja je bila pa danes zadnji dan v vrtcu, pa je tako jokala, ko se je od ene prijateljice poslavljala. Se mi je prav zasmilila, sem še jaz dobila čisto solzne oči. Pa saj imamo številke in se bomo še srečali ampak se mi zdi, kot da prvič doživlja slovo, ko ji je hudo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
20.6.2007 22:16:58   
Naja30
r1ta, ful si mi polepšala večer s svojo Ano in tem smejanjem! Hvala user posted image user posted image

Mi smo bili cel dan na plaži. O, kako je pasalo malo stare kosti v morju namočit!user posted image  user posted image  
Tija se je tudi 1.kopala v morju in je ful uživala. Samo me je ful strah, da bi jo sonce opeklo.Moram kakšno dobro kremo nabavit. Zdaj imam bubchen 25, pa mi je bolj tako tako. Katero kremo pa ve uporabljate za svoje user posted image ?

Danes sem ji dala za kosilo kar kupljeno kašico korenček-krompir od bebival ali nekaj podobnega. V glavnem, takega sranja pa še ne! Blek in fuj! user posted image  Še dobro, da sem imela še banano s sabo! Definitivno sem prepričana, da ji zelenjavnih kašic ne bom kupovala.

Tako, jaz sem čisto izmozgana. Vroče je! Kot da še ne veste, ne?user posted image
Lep večer vsem skupaj!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
21.6.2007 0:21:13   
r1ta
Jaz pa pakiram. Joj koliko stvari imamo. Sem ziher da smo naročili premali avto za v bodoče. No, zaenkrat imama nadomestno vozilo, ker čakama na novega in je ta Fiesta malo večja, pa kljub temu ne vem kam bom z vsemi stvarmiuser posted image . Kako bo pa v bodoče se mi pa še sanja ne...user posted image

Najuška sem ti kar fauš te plažice in namakanja. Glej da se kdaj na plaži name spomniš in uživaš še malo zame! Jaz sem za Ano kupila Vichy kremo s faktorjem 50. Tako mi je svetovala v lekarni. Bomo sprobali, če bo pa kakšna reakcija bomo pa prešaltali na kaj drugega. Jaz imam pa tudi za obraz kar faktor 50. Se moram zaradi kapilar pazit, pa še pege dobim...

TanjaS tvoji Kaji pa pošiljam en user posted image  in eno pikapokouser posted image ! Se mi je kar zasmilila. Tako majhna pa se že mora ločevati od dragih osebuser posted image ... In čestitke ob uspešni testni vožnji!

Frufru cel popoldan sem si pela Petelinček je na goro šel!user posted image

Vilma boš pa kasneje pogledala. Ta prvi filmček je od Ane, drugi pa od drugih otrok ki se neverjetno smejijo!

Zdaj me pa zanima kdaj pride moj_moj domov! Malo dolgi dopust si je izbrala! Jo že ornk pogrešam! Upam da se ima lepo!

No, grem še malo pakirat. Ura je pa že itak... pa kaj si ja nor!user posted image

Papa

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
21.6.2007 8:50:34   
frufru
r1ta user posted image in dobrodošla domauser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
21.6.2007 9:28:55   
r1ta
Hvala Frufru! Le kje najdeš vse te smajlije? Super so!

Drugače bom pa še malo strašila tukaj. Jutri popoldan okoli pete ure odpotujemo v Frankfurt kjer prespimo, potem pa v soboto, ko se naspimo in najemo ter načvekamo s svakinjino mamo odjadramo proti ljubi deželici! Danes še sfiniširam pakiranje, pospravim stanovanje, potem bom pa itak dol padla...

Skrijte se v senčko danes. Baje so pri vas nore temperature!

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
21.6.2007 9:39:28   
emaa
Nič baje, kar so. mi bomo šli počasi v bazen, vsaj Luka. Je pa včeraj pogruntal kako se plava, pol je bil pa hud, ko ni šlo tako hitro kot bi on hotuuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
21.6.2007 10:37:03   
Ženkica
OJla.

Jaz se tudi že počasi pripravljam na sobotni odhod na morje. user posted image

Smo imeli pa ponoči "žurko"; zbudila se je mal pred četrto zjutraj in je ritala in se obračala in norela po posteljelji; potem sem jo vzela k sebi, ker sem mislila da se bo kaj pomirila in zaspala naprej. Jok brate, odpade.

Debelo uro je jokala, prav užaljeno in utrujeno; pomagalo je edino, da sem jo vzela v naročje in jo nosila gor in dol po stanovanju, da je gledala okol, čim sem jo položila v posteljo spet neutolažljiv jok user posted image . Mislm, da od utrujenosti ni mogla zaspat.

Potem pa sem jo dala kar v voziček in pokrila s tenko odejico in malo vozila gor in dol in je zaspala (ob petih zjturaj) in potem sva spali do osmih.

Zbudila pa se je kot prerojena, nasmejana in dobrovoljna. Nimam pojma kaj ji je bilo user posted image .

Trenutno itak pančka svoj lepotni spanec.

Vročina pa nas ubija, itak.

Uživajte.

Ženkica

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
21.6.2007 20:13:17   
Ženkica
user posted image

za vroče dni PIVOOOOOO user posted image user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
21.6.2007 21:20:41   
TanjaS
Ženkica user posted image user posted image user posted image

Lepa slikca.

Mi smo spokani, zjutraj staratmo. Se beremo v ponedeljek.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
21.6.2007 22:02:04   
Naja30
Vsi, ki greste na morje, se imejte skrajno lepo. Je res lepo, oh kako naša Tija uživa v morju! user posted image Bazenček je odpadu, grema kar v morje. Mislim, da bom kupila fredov obroč, ker če bo tako topla voda, nam bo veliko prav prišel.

r1ta, tebi želim lep dopust v ljubi deželici in če bo varianta, bi se res lahko kdaj srečale. Jaz bom sigurno kaj na štajerskem koncu v prihodnjih tednih.

Ženkica, Kaja ve, kaj prija v teh vročih dneh user posted image

Nič, grem likat. Imam že ene par strojev za pospravit.user posted image  Ne da se mi, ampak nam zmanjkuje za oblečt user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
21.6.2007 22:22:03   
frufru
Čer, smo bili na pikniku z dolenjskim decembrčki, oboje, piknik in user posted image je USPELO.
Smo šli najprej v bazen in smo se v vodi 32°C res shladili, je prav pasalo. mulčki so user posted image kot za stavo in so prav uživali. Zunaj je popoihljal še vetrček, tako da vročine sploh nismo čutili, dokler nismo šli papcat. Najprej mladina, potem pa še starši. P od Porsy je bil šef kuhinje, je pekel aviacijo (perutničke), ražnjiče in kotlete, potem je pa še naše bučke na žaru spekel. NJAMI, smo vse pojedli user posted image , na koncu je pa še sladoled padel. Smo prišli domov šele malo pred 9.
TanjaS uživaj na morju, mimo grede, a tudi kaj oddajate?
Naja3 fredov obroč se super obnese samo pazi, da bo klobuček na glavi in rita pokrita

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
21.6.2007 22:47:28   
r1ta
Evo mene še zadnjič. Danes. Jutri bom pa itak še kaj napisala.

Kaj je novega? Da naše dekle je vanilijevo kislo mleko. Kar ta pravo. Kravje!

Prejle jo dam v varstvo k tašči za eno urco, da sem na brzino počistila tla in skupaj zmetala večerjo. Ob osmih jo grema iskat in babika spi. Pa vidim, da ima okoli ust nekaj mlečnega. Ah, sem si mislila, da sem jo bolj površno umila in me je bilo kar malo sram. No, potem se dekle zbudi in je že bil čas za njeno flaško in je začela malo tečnariti, nakar pride tašča s pakungo nkislega mleka in plastično žličko in ji začne tiščat v usta. Jaz sem bila šisto frapirana. Nisem rekla ne bu ne mu, samo mojega dragega sem gledala kot bik v nove vrate, če bo on kaj rekel ali ne. Pa seveda ni, ker bog ne daj da bi s čimerkoli užalil svojo super mamo. Še zdaj sem čisto paf. Sam bog ve kolikokrat ji je že kaj tiščala v ustauser posted image . Potem se pa pogovarjamo glede goste hrane in me vpraša če ji korenčkovo kašico zagrejem. In ji povem da jo. Potem me vpraša če ji sadne kašice dajem hladne ker bi jo lahko to motilo. In ji rečem da jih rahlo zagrejem, da niso res čisto mrzle. In kaj reče pol? Da potem jo pa verjetno to moti in bi bilo boljše če bi ji dajala mrzle. Ja, če ni črno je pa belo. Ej ta baba bužava misli, da je vso pamet sveta pobrala! Ful mi gre na jetra. Res! Pa jaz ji bom po dopustu res čisto vse povedala kaj ji gre... Ja, pa plenico ji je spet morala zamenjati. Jaz ne vem kaj toliko uživa, da mi jo slači ko res ni bilo potrebno če sem ji jaz zamenjala pleničko ob pol sedmih, ona pa ob sedmih... Mater no!
No potem pa še mojega dragega vprašam če je prepričan da ji tudi drugače, ko je on zraven, kaj ne tišči v usta. In je rekel da je. Sem ga vprašala če lahko to z zagotovostjo trdi, pa je rekel da ne, ker včasih on gleda tv in ne vidi kaj stara počne s ta malo... Pa dobro je no, kdo je tu smotan?
Zdaj upam, da ni slučajno alergična na kravje mleko ker bi nam bilo res lepo na dopustu če slučajno izbruhne kakšna stvar na plano... Pa to ni res...

Ja, očitno sem tiste vrste oseba, ki drugače jamra in jamra a v obraz si ne upa povedati... To je moj večni problem. Mene je strah, da bom osebo prizadela in potem sem raje jezna in tiho, kot pa da bi povedala in s tem rešila situacijo in tudi probleme v bodoče...

No pa se imam s čim ukvarjat na dopustu.

Punce jaz sem res za to da se kaj vidimo. Mi smo na morju do 2.7., 7.7. imamo krst, ostale dneve sem pa takorekoč prosta. Ostanemo pa do 14.7. oziroma jaz s ta malo mogoče malo dlje.  Frufru ima mojo številko mobitela, pa se lahko nekako povežemo. Bom pa prišla kaj počekirat! Ne si mislit da boste imele tri tedne mir pred menoj!user posted image

Ajdi, grem peglat, čeprav sem tako zmatrana da komaj stojim...

Jutri vas še malo zamorim!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
21.6.2007 23:03:53   
Naja30
r1ta, jutri greš na dopust! Si boš spočila od tašče!  user posted image user posted image  Če hočeš, mi pošlji ZS s svojo številko. S tamalo boma na štajerski tisti teden po 3.7. Tako da se lahko nekje dobimo in kakšno rečemo. Pa še kakšna se naj pridruži. Bi bilo fajn naredit en majhen shod user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
21.6.2007 23:43:18   
r1ta
Ja res se lahko kaj dobimo. Torej zdaj ima Frufru mojo številko, pa moj_moj in Naja. London-paris je tudi dokaj blizu, mogoče še ona pride kaj naokoli!

Zdaj grem pa ajo ajo...

Nočko!

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
22.6.2007 14:14:12   
r1ta
Dobro jutro r1ta!user posted image  Upam, da si se dovolj naspala!

O ja, sem se, vse sem postorila, zdaj še stvari zmečemo v avto pa bye,bye...

Jaz imam kar monologe tukaj...

Nič punce moje, jaz grem! Lepo se imejte na morju ali doma, jaz bom zagotovo uživala!

Čau čau...

Slovenijaaa od kod lepote tvojeeee...

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
22.6.2007 14:19:08   
Naja30
V Sloveniji je pasje vroče in škropi, vsaj na morju. r1ta, definitivno se slišimo. Želim vam srečno pot in čim lepši dopust! user posted image

Kje pa ste vse??
Jaz grem kar likat... koliko dni že to govorim?user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
22.6.2007 16:30:31   
Vilma
Drae moje,
tudi mi odhajamo na morje. user posted image
Pišite veliko, da bom imela kaj po dopustu na ringaraji za brat. user posted image
Uživajte poletje.
Posebno ti R1ta v Sloveniji.
Se beremo
Pozdravčki vsem

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
22.6.2007 16:47:37   
frufru
user posted image vedno manj nas je user posted image
R1tauser posted image v Sloveniji
Mi smo imeli pa danes misijo nemogoče- nakup bazenčka. Sva šla pešaka, ker nama je avtobus ušel, v BC bazenčka user posted image , greva v Pikapolonico user posted image , razen tistega od Barbie, Turbo limačuser posted image , razen rozasti velikosti banjice, Merkuruser posted image , Šparuser posted image , porka motorka, pa kje majo kak bazenčekuser posted image Greva za štos pogledat še v Direndaj in evouser posted image . Aleluja, velik 168 cm, pa še v akciji. Zdaj pa napihnjen na soncu čepi z vodo, da se segreje. Lovro je bil seveda čist skuhan, da zase sploh ne govorim. Je švic kar brizgaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
22.6.2007 17:39:04   
emaa
Bazenček ste pa le dobil, v tej vročini prav pride. 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
22.6.2007 21:36:15   
Ženkica
Jst sm jo pa kar v banjici otroški kopala zunaj; za na morje sva tak mini čolniček nabavla, tko da bo tut za po vodi, zunaj se pa tudi lahko kopa v njej.

Aja, Fredov obroč smo nabavli, upam da ji bo všeč.

Btw: dons v Pikapolonici sem srečala Barbk in njena user posted image  in user posted image .

Kaja je pa polna flekov - domnevam da od vročine, ker kaj takega ni imela še nikdar user posted image ; tudi jedla ni ničesar novega danes, tko da res nimam pojma kaj bi to bilo.

Smo imeli danes tudi NFT; je blo super, pol manj joka kot zadnjič, velikooooooo pohval user posted image  smo dobili, pa nekaj novih vaj; skratka, sem zadovoljna.

Tudi mi šibamo jutri na morje; šele proti večeru sicer, midva greva še na poroko prej, moj Matic je priča, tko da je kar pomembna zadeva.

Skratka uživajte punce, naj vam ne bo preveč vroče, se beremo zopet po dopustu.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
22.6.2007 21:55:20   
Naja30
Ja, vedno manj nas je user posted image  ampak saj je prav tako. Poletje je, čas uživanja!
No, mi ne bomo šli še nikamor. Mogoče septembra za par dni.

Fredov obroč sem tudi jaz razmišljala, da kupim. Je res fajn zadeva, še posebej če bo morje tako toplo in bo res fajn za user posted image  Saj jo kopamo v bazenčku, ampak v morju pa še bolj uživa, ko valovi user posted image

Vroče je... grem po mal sladoleda user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
22.6.2007 23:59:55   
Višnja
Pozdravljeneeee,
a ste vse na morju???? meni je rač zafrkaval zato se nisem nič javila...zdaj pa vas morem prebrat  kaj ste pisale te dnbi. Mi smo dobro, čeprav je fulll vroče in se revček fulll poti.
Smo bili malo na plaži amapak ga še nisem dala celega v morje...počasi nogice, pa rokice...bomo pa te dni verjetno tudi mi probali s tem Fredovim obročem, ki ga morem kupit.
drugače pa je priden...ponoči je malo bolj miren in se ne zbuja več tolko (potrkam in upam, da bo danes tudi tako). Borimo se z gosto hrano .- bučka ni dobra, korenček tudi ne, krompirček pa je njaaaammmm....sem opazla, da je samo , če je res dobro dobro zmiksano- ne sme bit niti malo koščkov

a je že katera probala dat melono????

jooj komaj zdaj sem vidla kolko je ura....ale spaaaaaaaaaaatttttt

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
23.6.2007 8:13:58   
frufru
Pri nas je malo popljuvalo, zdaj je pa že sonce in oblačno nebo. Ampak se je le malo shladilouser posted image . Se grem hitro rihtat pol pa v mestouser posted image .
R1ta se najbrž že odpravila iz user posted image  proti user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj pa pride moj-moj in vampirka nazaj? Pa london_paris, shorty in barbk se tudi nič ne javijouser posted image a so kaj zamerle?user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
23.6.2007 8:25:49   
emaa
Melono bomo mi danes probali. Drugače pa tudi mi ne gremo na morje letos. Bomo kar doma ob bazenu. Že zdaj preden vo robo znesem ven, da se kopamo, je koma. Pa pol ponovi vajo, mulca noter, pa vse noter. Ne vem, preveč dela, zato koliko časa so naši malčki v tej vročini lahko zunaj. 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?