Vilma
|
Ojla punce! Da se na hitro javim, dokler Dominik še spi. Mal sem se odklopila od RR, ker sem ugotovila, da čisto nič ne naredim doma. Ali sem zunaj ali pa visim na internetu. V nedeljo smo dobili nenapovedane obiske in ko so vstopili, je frend rekel, če kam potujemo, ker je bilo vse nametano po stanovanju. Sem imela prav slabo vest. Potem pa še berem vas, kako pridno pospravljate in sploh sesate skoraj vsak dan... Skratka sem se odločila, da ko malček spi, moram tudi kaj doma narest, če ne v nedeljo ponorim, ker me čakajo vsaj 4 žehte za polikat in vse za pospravit. Malce z zamudo ampak iz srca čestitke vsem trem fantom za pol svečke: Maks, Ožbej in Leo Eli tudi čestitke za drugo obletnico. In Kaji za bravo bravo Drugače pa ženkica Sem pogledala tudi druge fotke, sem skor s stola padla od smeha, ko sem vidla Kajo v vozičku spat z eno nogo čez držalo Svetovna fotka! Pa R1ta - uživaj doma maksimalno. Kar se tiče goste hrane, je naš kar priden, je začel tudi zelenjavo jest. Sem mu pa predvčerajšnjim dala še en obrok goste hrane, pa je bilo prehudo! Je imel ful probleme s prebavo, tako da sem se odločila, da zaenkrat samo dopoldanski obrok papice, pa zvečer seveda frutolino. Frutolino pa zato, ker se meša z vodo. Za rižolino je treba mleko dat, za pumpanje nimam dovolj, da bi mu po 6 mesecih dojenja dajala umetno mleko, pa mi ne gre. Je pa tako. Odkar naš papca gosto hrano imam jaz občutno manj mleka, tako da je včasih Dominik prav jezen, ko je premalo, ali pa na začetku ko vleče in vleče, pa noče priteč Kar se tiče dojenja bom jaz pač vztrajala dokler bo malček hotel, čeprav njemu je bil jošk od vedno samo hrana. Nikoli se ne crklja na zizi. Tako da mislim, da se bo sam hitro odstavil. V soboto pa že mi potujemo na morje. Se fuuul veselim, res Mogoče pridem z dopust s kakšno novičko No do sobote pa še mal praznovanja, v četrtek imam rojstni dan. Rosnih 35 let Mislim, da sem najstarejša decembrčica, ampak ne za videt, sam za leta preštet hehe No zdaj pa šibam še pospravljat. Ful sem bila kratka
|