tintara
|
Zivijo! Da se res mal veckrat oglasim (spet), zdaj ko net malo bolj pridno dela. Pa da bo imel folk, ki me pozna in cekira, kaj za brat, ane. Ma ne, saj tud ce bi hotla, nekak ne bi mogla od vas, ceprav imam vcasih fuul slab obcutek. Ma tale stvar okoli Duca, me je kar mal znervirala. In sem zacela razmisljat, da so na netu vse sorte ljudje, tudi cudaki (pa zdaj ne mislim na nobenega dolocenega, da ne bo pomote, ampak tako na splosno) in se lahko zgodi tudi kaj neprijetnega (tako kot je recimo prijava na socialo ali se kaj hujsega) in sem se dolocila, da ne bom nikoli limala slikic od otrok in res se moram navadit, da mal premislim kaj napisem. In kljub temu imam slab obcutek, ker vem, da sem pred leti brala cudne stvari, ki so se dogajale na forumu (sosednjem sicer, ampak nima veze). Ampak kaj ko vas imam pa rada in ne morem od vas... No, ce ste tole zastopili, ste face, ni kaj. Ma najbrz sem mal zamorjena, me daje kriza srednjih let, ker bom jutri zakoracila k 30. Madonca, in pol se sprasujem kdaj je minil zadnjih 6 mesecev? Vprasat bi se mogla takole: le kdaj je minil 30 let?????? Danes sem spet stopala naso bejbo, ker se mi je zdel, da ne sedi nic bolje kot takrat v arboretumu in ugotovila, da je sedela 15 minut! Ma tud to je fuul hitro minilo in sem bla ziher, da je minil kakih 5 minut. No, tko da, nasa zdaj najbrz res lohk recem, da sedi, ane. Pa zacela se je oglasat z ba.ba-ba, ma-ma-ma, ga-ga-ga in to kar vztrajno vadi. In zadnjic enkrat ponoc je naredila tako lepo stvar (ceprav zagotovo slucajno), da vam moram povedat. Zbudila se je in zacela jokat, pa je vstal moj dragi, ker je preprican, da ne more biti tolkrat lacna, kolkrat se zbudi. Od mene ne sprejme dude, od njega pa obcasno. No in tako vstane, ji turi dudo, ona pa na pol zajoka: ma-ma.... Jo je sam dvignil in mi jo prinesel in rekel, tebe zeli. Jaz pa cist stopljena seveda.... (sem mogla poboldat, da boste prebrale!) Nic, volja se je izboljsala, je sel mozek po darilo v avtu, moram pogruntat kam ga je skril - mal otroka je pa se v men... Lp, Tina
|