crci06
|
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS Moj_moj, a ima Nejc spet spalni dan? Maks tudi spi lepotni spanec 1. del. ja no, mi je kar malo dolgčas - očitno, ane? Spal je od 22h - 6.30, pojedel, smo spili kavico, se igrali, potem je pa ob 8h spet zaspal in je skora do zdajle spal; zdaj se je pa babica spodaj najavila, da bi ga rada malo popestvala in se že spet igra. Računam na to, da bo povedal, ko bo lačen Pa sigurno se je spet kaj novega naučil v spanju! R1ta - ja, točno to počne Nejc: cmo, cmok... in to tako, da se fajn sliši po baby-phonu. To naju je danes zbudlo, smo bili vsi trije fajn nasmejani že navsezgodaj... Odkar bolje spi sploh ne joka za vstat... pač še malo poležava in se igra Shorty, kaj ti je potem rekla zdravnica? (šele danes sem skapirala, da si mogoče tudi name huda če si, mi kar povej, ker meni je to najhujš, ko sem na mojga jezna kot 100 , on pa sploh ne ve, da je kaj narobe... to me full pojezi ) torej - ali ona lahko preveri, če je otrok alergičen na cepivo (ki ga še ni dobil) ali samo na kakšne sestavine? no, saj jaz sem to zgodbo zaključila, ne želim razmišljat, če bi katera zdravnica bolje naredila teste... potem bo tako, kot pri sedežkih: smo kupili kao skoraj najdražje s popustom, v upanju, da so skoraj najboljši, potem pa pride nov test morava danes spet preverit, če je že objavljena tista nova tabelica, ki je bila zadnjič na motosvetu.si, ker takrat na tej strani niso imeli ne linka do tabelice, niti brskljalnik je ni našel, tako, da je morala info. priti od znotraj (oz. po poljansko: od odznotraj - samo to ni nobenmu jasno )... Skratka, imamo dobre sedežke in otročki niso alergični... Men se pa ne da več pospravljat: danes sem že spucala in zalila rože, pomila par oken, goro posode, pospravljala cunje... Jaz se sploh ne znam organizirat, kadar nisem sama doma. V pol ure je stanovanje obrnjeno na glavo, ne glede na to, koliko časa sem prej pospravljala. Moj prav gotovo ne bo mogel opazit, da sem celo jutro pospravljala Aja, ne smem to naglas povedat, sicer v hotelu ne bom mogla pospravljat - sicer sem pa že rekla, da bo vsaka za seboj, jaz pa le še površinsko... Evo, pustim še vam mlao prostora. upam, da se bo danes katera razklepetala tule z mano.
|