crci06
|
jaz pa mislim, da imajo socialne delavke delo s težkimi primeri... ko starši rojevajo otroke, pa so brez zaposlitve, brez urejenega stanovanja, brez denarja, kadijo, pijejo, se drogirajo, ne skrbijo za otroke, jih (upam, da pa pri nas pa res ne) izkoriščajo itd. ... skratka, za tisteiz katastrofalnih razmer... Moje mnenje (pa nimam nič s temi grožnjami, so mi pa smešne) je, da če te na socialni poznajo, te poznajo kot dobrega očka in te vsi spoštujejo, tako, kot te me tukaj, zato pa smo se tudi vrgle nate in te zasule z vprašanji, kako to, da imaš otrpčka, kje je mami, kako to,da imaš še eno hčerkico z drugo... itd... sej smo bile res tečne, predvsem jaz, ampak verjemi mi, da le zato, ker si res neverjetni primer in ne morem verjet, da je to res in drugič, s predpostavko, da ti verjamem, te zelo občudujem in sem to tudi parkrat že napisala, da te občudujem, kako zmoreš vse to, ko ma še meni komaj znese, pa sem mamica, ki dobesedno živi za sinka in se (še, žal...) ne ukvarjam z ničemer drugim... Dvomim, da se ti bo "ta" oseba oglasila, ampak verjetno ji je žal... mogoče pa se ti vsaj privat opraviči...
|